|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
26.5.2007 22:10:43   
frufru
Smo bili danes cel danes od doma.
Mali je bil pravi angelček. Me je pa prej prav prestrašil. Je tako čudno zajokal. Pa sem šla prec preverit in se je revšo nekako uspelo čez glavo pokrit in v kapno zlest, ven pa ni mogel. Jutri gre definitivno v spalno vrečo.
London-Paris ne pobegnit nouser posted image , pol bosta Nejc in Lovro izgubila svojega trojnikauser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 26.5.2007 22:12:04 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.5.2007 22:21:01   
tintara
No, mis mo tudi nazaj z VP, da ne bostemislile, da sva tam ostali, k se vcer nisva oglasili. Sam smo bli danes se enkrat tam, vsi 4.

Slikic se nisem gledala (vasih), svojih se nisem snela, no, pa kokr sem ze povedala, nic ne obljubim, da bodo sploh kdaj priromale do albuma. Do zdaj ni tam se nobene sploh. Vsaj po mailu vam jih razposljem, ce bo le uspelo.

Sicer pa vam moram povedat, da nasa bejba sedi kot profesor. Vceraj na mitingu sme sele dojela, da bi se temu ze morda lahko reklo sedenje, zdaj pa kadarkol jo polozim, sedi dalj. MA se igrava ze po ene pol ure skup, pa vmes ene dvakrat mal kipne na kako stran, drgac pa obvlada situacijo. Pridna, kljub vsem dvomom je ujela bratca in sta oba zacela sedet pri 6 mesecih.

Sicer je pa ta velik mal zbolel in kaslja na suho. Mah pol pa vedno cvikava, da bi prislo do napada astme in da bo treba v bolnico. No, upam, da se preguramo.

Nic to je to, me neki ganjajo stran od racunalnika. Mah, k pa tv gori je pa ok. Sibam. T

Aja, pa lusno je bilo in Ema, saj ves kaj mislim, sem se ze tam postavila za tvojedva korenjaka.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.5.2007 22:26:32   
anckabancka
Shorty, jaz sem pa iz druge strani ZOO-ja - iz Rožne doline.user posted image

Tintara, tudi naš taveliki bratec je zbolel in ima škrlatinko. Zdaj pa čakam, da jo naleze še tamali...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.5.2007 22:59:09   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Shorty, jaz sem pa iz druge strani ZOO-ja - iz Rožne doline.user posted image

Tintara, tudi naš taveliki bratec je zbolel in ima škrlatinko. Zdaj pa čakam, da jo naleze še tamali...user posted image

Upam da se čimprej pocajtate,

Tintara Nika in sedenje je pa isto k Nadja se že kar zaigra in je vedno bolj stabilna, zna se že elegantno prevalit na trabuh pol pa dvigne ritko in z noskom zarije v tla ker so rokice še prešvoh, no dones je kopanje v bazenu uspelo in je ful špricala skratka jutri bom dala slikico v album al pa v ponedeljek.
No možek je doma šibam pa se tipkamouser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
27.5.2007 8:50:46   
Shorty_
Dobro jutro moje najdražje in najdražjiuser posted image
Z Niko sva že eno uro pokonci ati pa še veselo drnjoha. Danes se bomo mal potepal ker gremo na obisk k poročnim pričam (najini poročni priči sta poročeniuser posted image ) in že majo enega navihanca starega 3leta  zdej pa je bodoča  septebrska mamicauser posted image

No grem še mal prečekirat forum mogoče se pa do takrat že katera prebudiuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.5.2007 10:51:41   
klavdijak1
No da se še jest mal javim, sem se neki hvalila da mi celo noč spimo no nič več
včer pa danes se je zbudil ob 1h in 5h vstali smo pa ob 6:30.

Sem bla pa danes že ful pridna in sem šla ob 7:30 na kolo da Kamniške Bistrice
user posted image .

No zdej smo pa lačni se tipkamo

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
27.5.2007 11:38:04   
crci06
jao, jao punce... pomoje je pritisk kriv za nočna rajanja.

Nejc se je "zbudil" ob 1h, in z dudko takoj nazaj zaspal; ob 3h je pa jedeluser posted image , pol se je pa hotel igrat, jaz pa totalno zalimana... Od kje mu ideje? Mogoče zato, ker se je takrat končno tolk shladilo, da je bilo fino živet.

Bom danes malo čez dan nadoknadila, če prej ne, pa med formulo.

Na RR sem pa prišla, da dodam slikice v album.
Čez cca 15 min bodo nared.
LP!

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.5.2007 11:56:43   
Shorty_
15minut je mimo grem pogledat Nejca!

a je še katera opazla da nas včasih ful čudni nepoznani Nicki berejouser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.5.2007 12:00:29   
Shorty_
klavdijak1 pridna si ni kajuser posted image
moj_moj Nejc ti je na določenih slikicah ful podoben, skratka lepotec tko kot mami!

Nekaj slikic mam že v albumu neki jih bom pa še dodala danes ali jutriuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.5.2007 12:37:35   
Anonimen
dobro jutro čvekeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
27.5.2007 13:17:58   
vampirka
Na hitro vas pozdravim (med kuhanjem kosila). Laura spi spanje pravičnega, dragi pa je na kolesu (paše imet malo miru user posted image )... Joj, punce - jaz se pa prav nič ne sekiram kdo nas bere, še manj pa me iz tira vrže pametovanje nekoga, ki ga sploh ne poznam. Tole je vendarle forum in to javni forum - torej vse kar sem gor napišete lahko prebere vsak, ki razume slovensko - včasih se mi zdi, da se to ene ne zavedajo in RR zamenjajo za neke vrste virtualni paralelni svet (tko kot moja mati španske nadaljevanke user posted image )..no, v bistvu je to bolj user posted image . OK, saj mene tudi včasih malo zavede, ampak ne toliko, da bi me lahko prizadelo.

London_paris: ne serji ga. Zakaj bi hotela, da te zbrišejo - pač čvekaš na tistih temah, kjer ti paše (npr. z nami user posted image ). Sem po naključju videla tisto temo o natikačih in če je to to - res ni razlog za tako reakcijo. Vsak pač napiše svoje mnenje... In saj veš kako je to: vsak ima pravico do svojega mnenja, noben pa nima le-tega pravico vsiljevati drugim. Zatorej - ne sprejmi vsiljenega mnenja user posted image ! Je pa res, da smo včasih samo preveč utrujene in nas že kriv prst spravi v jok in na drevo (besede mojega atija user posted image ).

Lepo nedeljo še naprej!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.5.2007 20:08:31   
TanjaS
ojla,

danes smo imeli super srečanje v Mostecu - nas je bilo kar 12 drućinic z decemberčki iz foruma na Mami. Res je bilo lušno.

Jaz sem tudi opazila, da se prijavljajo neka nepoznana imena user posted image user posted image user posted image  Je pa res, naj berejo, če jih zanima.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.5.2007 20:51:51   
emaa
Mi smo končno zaspali, upam, da za noč, sta tako jokala, pa dude vlekla, upam, da se kmalu kaj pokaže, ker sta že čisto zmatrana od tega. 

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
28.5.2007 7:56:45   
TanjaS
Jutro!

Kje ste zaspanke user posted image user posted image  Jaz sem včeraj že ob 21 na kavču zaspala, pa sem danes prav spočita. Maks še kar spančka, očitno mu dež kar paše, pa še shladilo se je.

emamair, upam, da je bila mirna nočuser posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
28.5.2007 8:10:13   
crci06
Se opravičujem, sem pozabila napisat, da je geslo za slike iz arboretuma: kdo bi si mislil: arboretum.
Duc.20 - vidim, da si v podpisu popravil Tayra v Tyra (ali pa si z a-jem pisal le med tekstom), nisi pa povedal, kako je minila sobota...
Pa Shorty in matura? A je šlo? Obema vama želim, da je blo to to user posted image

Glede tujih nickov: mene pa to moti, ker ničesar ne skrivam in sem full osebna in vse povem, potem se mi pa zdi brezveze, da npr. namesto, da bi me kolegica vprašala kako sem in me potolažila, ko pojamram, pa tukaj prebere, da jamram, potem pa ni nikjer nobenga za pogovor...

Tudi jaz jemljem "javno" kot ekstrem....  Sicer pa - tudi, če gremo na kavo in se pogovarjamo osebne stvari, smo v bistvu na javnem mestu, vsak nas lahko posluša, ampak človek pa že mora imeti toliko kulture, da non-stop očitno ne prisluškuje sosednjemu omizju, kajne? Najmanj me to moti, ko nas berejo +/- 1 mesec, ker tiste dejansko zanima primerjava z njihovimi otroci. Tudi sama sem že parkrat pošpegala med januarčke...

Ne bom več pila šabese, se mi zdi, da ga lahko to napenja....
Lahko noč (ali kaj se že reče bo prečuti noči??)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
28.5.2007 8:58:43   
Shorty_
Shorty ma maturo v soboto moj_moj ker mam sam matematikouser posted image
Duc.20 nič ne poveš kako je blo v soboto na maturi in poroki?
emamair upam da so zobki že zunajuser posted image
Anckabncka upam da ste se že pozdravili.

no lepo se mejte

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
28.5.2007 9:30:44   
crci06
aja, sorči, potem pa držim pesti za to soboto.
Vem, da si rekla v soboto in duc.20 ima napisan datum od te sobote in sem mislila, da je to že bilo to.
Štekam, to soboto ni bila MA ampak kakšen drugi predmet.

Aja, ančkobančko pa sem tudi jaz hotela pozdravit in jo vzpodbudit, da je še malo bolj pridna pri pisanju....

Noro, naš mulc ni nič spal ponoč, zdaj je pa tanajbolj za akcijo... Bo zgleda tak žurer, kot je bila mami, ko je bila mlada...(preden je atija spoznala)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
28.5.2007 10:21:05   
r1ta
Punce dobro jutro! In fant seveda!

Da poročam. Tale vikend je bil zame dokaj naporen. V soboto sem spekla dve torti, pospravila stanovanje v nulo, zvečer pa sma šla na beach party v Scheveningen na obalo. Najprej mi je bilo grozno. Pekla me je vest in grozno sem pogrešala Ano, plus tega me je bilo strah kako jo bo tsašča spravila spat. No, po dveh urah se mi je uspelo malo sprostiti in še celo plesala sem. Ob pol enajstih sem klicala taščo, da vidim kako je šlo uspavanje, ker bi naj dama šla spat med deveto in pol deseto uro in kaj ugotovim? Da je ura pol enajst in jo je šele takrat spravljala spat. Joj me je pogrelo... Ma sem si rekla naj bo. Itak imajo babice ponavadi malo prirejen režim in si lahko vnuki dovolijo malo več kot drugače. To se po novem imenuje babičin red. Kasneje je lepo zaspala in spančkala do pol osmih in nato še do desetih tako da sma se tudi mi2 lahko lepo naspala. Včeraj pa sma imela povabljenih 7 ljudi popoldan na tortico. Lepo je bilo. Tortice so vsi pohvalili. No, zvečer sma se z Ano skopali v ta veliki bani in jo spravim spat, nato pa še sama enkrat za spremembo zaspim ob doglednem času. Pa ne za dolgo. Ob dvanajstih slišim da se je Ana zbudila, moj dragi je že bil pri njej in me kliče naj hitro pridem. Vsa motolava grem v sobico in Ana vsa pobruhana, celo vzglavje vključno s tisto blazinico na "gajtrcah". Ji je kar v loku ven vrglo. Potem jo preoblečem in jo poskušam nazaj uspavat, pa začne jokat in se zvijat, jo na rokah obrnem na trebušček in spet izbruha ful veliko. In tako še vsaj trikrat. Na koncu je bila že čisto izmučena, samo sline je še bruhalauser posted image . Potem sma jo dala spančkat na bok in je v trenutku zaspala. Ob štirih se je zbudila ker je bila lačna, pa spet ob šestih, nato je jedla malo ob osmih, zdaj pa ne more več jest. Očitno še ni v redu.
Saj ne vem kaj naj krivim. Oziroma bolj rečeno koga. Sem jezna kot user posted image . Vsi ti klinčevi obiski in vsi so Ani tiščali prste v usta! Madona, saj dete ne ve da so umazanci, ona pač prime za prst in vse nese v usta, njim se pa to zdi strašno noblih! A da bi si kateri klinac umil roke preden vzame Ano v naročje pa nobenemu ne kapne! Pa grejo tu na wc, lulat in celo kakat, pa si nobeden ne umije rok! Šmiri šmirasti! Fuj! Ma, sem prepričana da je staknila kakšno bakterijo! Saj pravim, ne vem ali naj bom jezna na njih ali na sebe... In sem rekla jasno in glasno ko je ena teta vsa navdušeno tiščala Ani prste v usta, da je bolje če žveči svojo igračko, pa ni nič zaleglo. Da bom pa zradinjihove umazanije morala otroka pipat iz naročja pa tudi ne vem, no... Skratka, jezna sem tudi na sebe ker sem nesposobna biti stroga in na glas povedati kaj mislim oziroma kaj ne maram. Jezi me, da me je strah, da ne bom koga s tem užalila a ne mislim na to kako oni mene užalijo s tem ko mi obuti hodijo po stanovanju in ko si še rok ne morejo umiti. Da o lupčkanj Ane po obrazu ne govorim. Jo vso preflajsajo tak da se ti zagrauža!
Ampak nekaj je zagotovo. Od tega trenutka naprej bom zahtevala da si vsak ki jo prime, prej umije roke. Kot mama ima pravico to zahtevati in naj mislijo o meni tako ali drugače.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
28.5.2007 11:07:35   
Anonimen
moj_moj, v podpisu mam skos tko napisan drugač pa z a napišem ker tko izgovorim, bedno mi je to ime, nikol se ga ne bom navadu....
js mam še vso maturo za nardit, sem mel v soboto in dons tut-groza.
shorty, fajn je blouser posted image  
r1ta, kaj kompliciraš tolk, sej ni nč narobe če gre otrok kdaj kasnej spat, sej ne greš ti tut vsak dan ob isti uri?! res ni lepo če si folk rok ne umije sam ne morš pa zdj tle 100% trdit da je tamala zarad tega bruhala!

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 28.5.2007 11:10:10 >

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
28.5.2007 11:27:51   
r1ta
Duc20 glede spanja in varstva sem se sprijaznila da bo to t.i. "babičin red" in da bo imela Ana pač malo več privilegijev ko bo pri njej v varstvu. Hvala bogu ni to pogosto ker bi bila drugače čisto divja in ausglajzana...
Glede bruhanja pa tudi ne trdim, da je to  točno zaradi drugih ljudi. Hotela sem poudarit da je res čas, da pri sebi nekaj spremenim, ker punce tukaj na forumu vedo da imam probleme z izražanjem svojih stališč, predvem ko se gre za taščo in ostale ljudi tukaj. Ne želim se nikomur zamerit ampak delam s tem škodo predvsem sebi in morda tudi moji malčici. Ker ne vem točno zakaj je bruhala sem se odločila, da potegnem črto in uvedem obvezno umivanje rok in tako za naslednjič ko bo kaj narobe izključim možnost, da je do bruhanja prišlo zaradi neumivanja. To je najmanj kar lahko storim.

Kdo pa je dal Tyra-i to ime?

(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
28.5.2007 11:28:55   
crci06
uf, to je pa hudo, če ti je bedno ime...
Kaj si dobil punčko in ji je že mamica izbrala ime, al si se "zafrknil".. user posted image
jaz se vedno spomnim na tisto Tyro, k je v nekem ameriškem šovu  - ameriški model al kaj že je...

Načeloma sem se na željo mojega jaz odločala med bolj običnimi imeni, ampak ti se kar navadi na Tyro, ki je tudi zelo lepo, da ga bo znala tudi punčka lepo nosit, in ne, da ji bo celo življenje nerodno (kot npr kakšni, ki jo zlo odbr poznam)... 

Mislim, da je Ana lahko fasala virus preko umazanih rok...  Upam, da se čimprej pomiri. Sporoči, kako kaže čez nekaj uric.... Ene trebušne gripe pri odraslih so enodnevne zadeve,al kako že? Sem pozabila če sem sploh kdaj to imela.

Aja, R1ta, poskusi pri obiskih z nežno zvijačo: "da so ti punce, ki imajo tudi majhne otroke rekle, da krožijo virusi, zato vsakomur teži in prosiš, če si lahko umije roke...  še vidva si ji ful velikokrat.".. pa ima, da jim kapne, pa se ne moreš nobenmu zamerit.

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 28.5.2007 11:31:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
28.5.2007 11:40:15   
Anonimen
to sploh  ni res da bi bil otrok divji če ne gre vsak dan ob isti uri spat, mislm halo?! je dobr če gre sam škoduje pa spet ne.
ko sem jaz zvedu za njo je mela že ime, nikol je ne bi dal tazga imena, jz bi mel Niko.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
28.5.2007 11:48:40   
crci06
ah, daj, daj... pa z imeni sestričen tako dobr sovpada... v bistvu boste imeli 4 dojenčke v 3/4 leta??
to bo žurka, a? user posted image  

Kje so pa druge čvekice danes? a ni danes ful grdo vreme? Ja, zdaj moram pa prav it pošpegat, če se da it na sprehod, ker pred eno uro je zgledalo prav grdo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
28.5.2007 12:10:55   
r1ta
Glej duc.20, moja tašča je imela samo enega otroka, mojega dragega. Njega je imela zelo rada in ga je in ga še razvaja. Je pa res, da je on fant in se je z njim igrala malo drugače kot to paše Ani. Vsi otroci imajo radi norčave babice in dedke ampak če si bral kakšen moj prejšnji post si lahko ugotovil, da Ana konstantno ne more celo noč prespat kadar je prej pri tašči. Rekla sem da sumim na to, da je pri tašči ponavadi zvečer, preden gre spat in da tašča z njo malo preveč divja, kljub temu da Ani to ne paše. Pred kratkim si je le prišla gor, da Ana ne mara "wild" igre. To je eno.
Drugo pa je moj red. Jaz sem mama mojemu otroku in glede spanja jaz postavljam pravila. Od prvega dneva ko smo prišli iz porodnišnice spi Ana v svoji sobi in svoji postelji. Po prvem mesecu starosti je Ana začela spati vso noč brez prebujanja in joškanja in sem s tem zelo zadovoljna. Tudi pri drugih opravilih kot so prehranjevanje in kopanje imam red. Za mano je 6 let dela v vrtcu in osnovni šoli, imela sem velik vpliv pri vzgoji mojih dveh nečakov tako da na tem področju nisem "glih frišna". Vem da imajo otroci radi red iz preprostega razloga, ker tako vedo kaj lahko pričakujejo kar je za malčke kot so naši izrednega pomena saj se tako počutijo varneje.
Spoštujem tvoje mnenje zato ti ne bom oporekala. Ti delaš tako, jaz pa pač drugače.

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
28.5.2007 12:53:46   
TanjaS
R1ta jaz te čisto razumem in tudi sama sem najraje kar z Maksom in ga ne puščam nikomur, razen možu. Glede rok sem pa jaz tudi včasih čisto živčna, ampak na srečo še nismo zboleli. Če bi, bi pa verjetno tudi pop...

Moj_moj, midva sva bila zunaj, je oblačno ampak na srečo ni nič padalo. Sva popila kavico, nabrala solato, zdaj bova počasi kuhala kosilo.

Duc20, kako bo pa novemu otročku ime? Glede na to, da si tudi iz Kamnika, a hodiš v kamniški ZD k pediatru? Katerega pa imaš?

Kaj boste danes kuhali zase in za najmlajše? Jaz sem Maksu dopoldne dala mal hruške in jabolčka, pa ni hotel. Je jokal. Verjetno morava v Arboretum, tam vse poje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.