Ženkica
|
OJla punce. Ema: navijamo za tvoja dva sončka, te res občudujem, mene bi zlomilo, res si prava borka Frufru: he he, ti je že ena napisala, obeta se ti nov hladilnik, a ni to fajn? Vilma: jst tut znam pojest celo kosilo celo prej kot v petih minutah ; midva sva začela praktiricar z možem, da med kosilom tamalo kar na mizo dava, seveda na ležalnik in potem je mirna, ko naju občuduje kako se baševa , pa če ji slučajno duda iz ust pade mi ni treba vstajat; probaj še ti Kar se pa kilogramov tiče je pa tko; jst sem prišla iz porodnišnice z -10 kg-jev; pol se je pa nekak ustavlo in gre zares zlo zlo počasi dol samo z dojenjem; po mojem bi ravno v pol leta zgubila še tiste 4 kile, če bi se samo na dojenje zanašala (seveda pod pogojem, da ne jem junka in sladkarij). No, pa sem se odločila in začela telovadit (kar sem zelo dosledno počela pred nosečnostjo); si celo sposodila orbi trek in ga v vsej svoji vnemi uspela po dobrem tednu "znucat" oz. pokvarit; totalen šit. No, in sem se razjezila in se šla včeraj vpisat v fitnes , začnem pa jutri, ker sem danes brez avta in varstva. Imajo pa tak fajn fensi šmensi orbi trek, ni hudič da v pol leta ne shujšam vsaj kakih 6-7 kil, to bi blo idealno. Punce, pa full lepo vreme se nam obeta do konca tedna; jupiii, sprehodi, sprehodi in še enkrat sprehodi; včeraj sva bili s Kajo 2x zunaj po dobro urco, je res pasalo. Aja, da še malo ; Kaja noče in noče spat ponoči; oz. problem je ker nikakor ne zaspi, mogoče šele tam okoli polnoči; prej pa gleda kot čuk, meče dudo ven, men se pa trga, sploh ne vem kaj naj naredim v tej smeri. NO ja, pa itak da ne spi v svojem košku, ampak pri meni, mož pa jasno na kavču. Sem študirala da bi blo mogoče dobro kar posteljco postavt, pa probat, če ji bo tam kaj bolj všeč; je košek tako ozek, da s strani dol obrobo vleče in je prou živčna, vam rečem ; bi jo mogli vidt, kak temperament. Pa še M sem dobila; in to v potokih teče že cel teden in še vedno ni vidt konca; očitno bo šlo za zadnjih 8 mesecev ven al kaj; ne vem no, to ni za nikamor. Dons mam pa v planu likanje, sesanje, nekaj na easy za kosilo skuhat in jasno sprehod. Aja, a mogoče katera ve, a je Barbk že doma? lp Ženkica
|