tintara
|
Koncno mi je uspelo zbrati tolk energije, da sem se priklopila na net. No, vmes sem vam enkrat sicer ze pisala, pa je potem vse skupaj skenslalo. Najprej vam zelim vesel Bozic in srecno novo leto! Uf, kako je hitro prislo. Zadnji mesec se sploh expres. Pa da se pohvalim, danes smo strai en mesec! Jupi! Viidm, da bolj ali manj vse dajete kapljice. No, mi jih se ne, mislim, da jih ne bomo. Nekaj jo sicer matra, ampak hude krize tudi ni. Bolj problematicno je mani bruhanje oz polivanje, ki ga je precej. Bo treba spremneit navade in jo previjati pred in ne po obroku. sam potem se pa tako joka. Zunaj smo mi kar precej, rekord je do zdaj 2x po dve uri v enem dnevu. NAjprej sami, potem pa se s ta vecjim. Danes smo pa mal skrajsali, ker je bilo dokaj mrzlo. Glede razvoja hrbtenice in kriljenja z rokami. Ne vem, meni je cudno, in upam, da ni res. Jaz jo pustim, da krili, sicer pa vidim, da glavco ze doakj drzi. Ni sicer 100%, a vseeno. Ha, kolko casa jo potem se drzis, ker cvikas!. Noro, pri pol leta, ko sedijo, pa jo se vseeno kdaj dvignes zelo na previdno z podlozeno roko. Ma nic, jaz grem spat. Lepo praznujte, mi smo danasnji Bozic bolj preskocili (se mi je lani zameril, ko sem imela skoraj ravno ob polnoci splav). Nic, drzte se, se slisimo. Lahko noc, Tina
|