tintara
|
Ola! Sem ze boljse volje kot dopoldne - razlog: Nadjina teza, seveda. Smo stehtali in ugotovili, da ima v resnici okoli 4800g, torej okoli 500 g v treh tednih, kar je pomoje v redu! Jupi! Mal sem sicer ratala slabe volje, k sem pomilsila, da ocitno nasa tehtnica kaze premalo (torej tudi meni), ampak saj pol kile gor ali dol pri mojih kilah. Ola! Sem ze boljse volje kot dopoldne - razlog: Nadjina teza, seveda. Smo stehtali in ugotovili, da ima v resnici okoli 4800g, torej okoli 500 g v treh tednih, kar je pomoje v redu! Jupi! Mal sem sicer ratala slabe volje, k sem pomilsila, da ocitno nasa tehtnica kaze premalo (torej tudi meni), ampak saj pol kile gor ali dol pri mojih kilah. Sem bla prej prevec zaskrbljena, pa se nisem mogla pohvalit: vceraj sem sla prvic na sobno kolo, prav fajn je bilo. Sicer kratko (sveda nasa punca ni zdrzala dalj kot 12 minut in pol brez mene), a sladko. IN odlocena sem, da kmalu spet poskusim in da spravim kile z mene. Jih je pa ogromno ostalo, pa ko bi bile samo te od nbosecnosti bi se slo, ampak se jih je ze prej nabralo mal prevec - tko da skupno bi bla najbolj zadovoljna ce bi kr ene 20 kil dol dala. Ok, nerealnih ciljev si ravn ne bi postavljala, ampak enih 12 pa ze. Aja, Zasanjana in Zenkica: glede na to, da sta obe dobili M: telo vama sporoca, da sta top fit za novo nosecnost. No in toliko o polnem dojenju in kontracepciji, ki naj bi bila kar 95 dostotna. Lari fari. Tudi jaz sem jo prvic dobila kar hitro, po kakih dveh mesecih in pol. Najbrz mi zdaj ne uide enako. Pa tako pase biti brez (seveda dokler noces zanosit), ane. Takole, zdaj pa sibam se zrihtat (mal bi se ze spodoblo obrit, pa laske umit...). Jutri imam G, bo kar treba. No, bomo videl ce bo res kaj s tega, nasa punca ze joka. Cao, T Sem bla prej prevec zaskrbljena, pa se nisem mogla pohvalit: vceraj sem sla prvic na sobno kolo, prav fajn je bilo. Sicer kratko (sveda nasa punca ni zdrzala dalj kot 12 minut in pol brez mene), a sladko. IN odlocena sem, da kmalu spet poskusim in da spravim kile z mene. Jih je pa ogromno ostalo, pa ko bi bile samo te od nbosecnosti bi se slo, ampak se jih je ze prej nabralo mal prevec - tko da skupno bi bla najbolj zadovoljna ce bi kr ene 20 kil dol dala. Ok, nerealnih ciljev si ravn ne bi postavljala, ampak enih 12 pa ze. Aja, Zasanjana in Zenkica: glede na to, da sta obe dobili M: telo vama sporoca, da sta top fit za novo nosecnost. No in toliko o polnem dojenju in kontracepciji, ki naj bi bila kar 95 dostotna. Lari fari. Tudi jaz sem jo prvic dobila kar hitro, po kakih dveh mesecih in pol. Najbrz mi zdaj ne uide enako. Pa tako pase biti brez (seveda dokler noces zanosit), ane. Takole, zdaj pa sibam se zrihtat (mal bi se ze spodoblo obrit, pa laske umit...). Jutri imam G, bo kar treba. No, bomo videl ce bo res kaj s tega, nasa punca ze joka. Cao, T
|