tintara
|
Zivijo punce! Super, nova tema! Zdaj se mirne vesti pridruzujem, ceprav smo za kak teden v november premaknjeni. Plenice? Mi imamo Pamepreske iz Merkatorja, torej zagotovo delane za Vzhod. Obcasno premoci, ampak sile tudi ni. Pri prvem smo imeli Huggies, dokler so delali boljse, potem so jih pa vmes kao pocenili in zraven zelo, zelo poslabsali. Od tkrat smo pa na pampers. Joj, seveda, London-Paris, cestitke kar tukaj za Ožbeja. Sta imela pa z naso NAdjo zelo podobne mere, nasa je bila 20 g tezja, ostalo je enako, se uri rojstva se razlikujeta le za 7 minut in par tednov seveda. Sicer smo ap mi ze kar perecj zunaj, vceraj smo bili enkrat dve in enkrat uro in pol. Je bil tak lep soncek. V vozicku sicer je dokaj rada, ampak ne pozabi na uro, kot je to delal prvi in sva bila res lahko dolgo zunaj. Sicer mi je pa tale porodniska super casovno uspela, so v istem kraju kar 4 sosolke naenkrat na porodniski in lahko setamo skupaj kolkor hocmo. Pol jih je pa se ene par par km izven. Super, druscino ze imam in mi je ni terba iskat. PA se v P sem lezala zraven sosede, tak da definitivno ne bom sama na spancirjih. Ah, ja sem ze zacela flancat. Se mi je zdel, da sebo dete takopj zbudilo in nisem sla likat plenic, se ni splacal. Zdaj pa kar spi? Ja, je zmatrana od noci, ko ga je od pol 4 mal srackala. No, saj jaz sem tud mal zmatrana, sam ce se ulezem, se itak takoj zbudi. Ponoci jemo nekako na tri ure, obcasno malo potegne do 4 ur. Problem je nocno podiranje kupcka in nato previjanje, ko se mala cisto zbrihta in gleda naokoli kot da je vse novo. In ta procedura traja kako uro in pol, potem pa tista ura in pol do naslednjega hranjenja kar prehito mine. A jih ve previjate ponoci? Nasa je dobesedno skoz pokakana, ima en cuden ritem kakanja. Vcasih po obroku, dostikrat med previjanjem, dostikrat pa tudi kar enkrat vmes. Ima pa dosti obcutljivo ritko, tko da se ne upam pustit in vsakic preverim, ce je pokakana. IN ko je ze razvita, jo pac se enkrat previjem, tudi ce slucajno ni pokakana. No, ampak se moram pohvalit, da odkar jo jaz pedenam (razen prvih par dni po CR v porodnisnici) rita ni vec rdeca, medtem ko je biola v P zelo, zelo grozna. JOk, cao.
|