|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
14.2.2007 21:27:04   
Shorty_
saj res kaj za vraga nam je london_paris zamerila javlja se po celem RRju nas pa tud povoha ne večuser posted image  žalostna sem ker jo pogrešam tole našo koroško razigrano mamico

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.2.2007 21:38:33   
tintara
Punce zivijo!
Da ne bo se kdo meni rekel, da komu kaj zamerim. Ma kar nekako ni casa za tale RR, pa vmes nam je se nas malcek pokvaril racunalnik, pa jaz sem se odlocila, da bom zdaj bolj sportno aktivna... In pomoje me ze kak mesec ni bilo na RR.

Zivljenje nam kar laufa, pocasi se priblizujemo 3 mesecem, noro. Mala bi ze kar nekja hotela sedet, pa ful se smeje, joka sicer ne prevec (kolicinsko), ko pa, pa orenk.
Zadnje tri noci je spala super (od 10h do 4h, 5h in 6h), vsak dan eno uro dalj. Danes je pa mrknila ze ob 8h in mi je ful cudno, da se ne zbuja se, ker do zdaj se je se vedno. Morda pa danes potegne v noc in bomo pac ponoci jedli. Je pa tako, da se je nekaj nazaj zbuajal na tri urce, meni so se joskice temu primerno napolnile, zdaj pa spet spi, me pa spet vse zuli. No, vsaj vem, da trenutno imam dosti mleka.

Jutri se grem spet pogajat za sluzbo, mal se moram kazat, da me ne pozabijo. Saj ljubi se mi nic, pa vseeno.

Ema, danes sem te videla setkat po Domzalah, sam sem bila v avtu, pa ni bil nas, pa nisem znala tolk hit okna odpret. Kako ste, je David ze doma? Ce ne, bo pa najbrz kmalu, ane.

Takole punce, zdaj grem pa mal na branje.

Mejte se, Tina

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.2.2007 21:39:40   
tintara
Aja, pozabila! polno, polno ljubezni vam zelim, Tina

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.2.2007 21:47:39   
Shorty_
user posted image No lepo Tina da si našla čas za nas. Veliko ljubezni tudi z naše strani

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.2.2007 23:03:54   
tejkaz
cer
mi smo bili tudi cel popoldan zunaj. je bilo taksno lepo vreme da ne morem verjeti da je sele 14.2.
drugace sem pa za valentinovo dobila vrtnico in plasc. sem si ga hotela kupiti vendar se je on ponudil in mi ga kupil.
sva zvecer pustila evo pri tasci in sla malo v ljubljano. sva kar kupila nov vozicek. ta star je bil ze res grozen. in sedaj imamo super vozicek. je bil znizan iz 84 na 48 Smile ali pozna katera znamko firstwheel track elite? men se zdi dober. full je stabilen in masiven. jutri ze gre na preizkusnjo.
ko sva prisla domov je eva ze napol spala. sva jo skopala, naredila flasko mlekeca in dodala zlicko rizolinota. je pridno popapcala in trdno zaspala. ce bodo tezave porocm jutri.
zdaj se grem pa se malo stisnit k mojemo ce bo sel seveda stran od tadrugega racunalnika
lahko noc

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.2.2007 23:30:48   
pika30
Končno mi je zaspala...ob 7 sem ji dala eno zizo,ob 7.30 sem jo skopala in ob 8 še drugo zizo....je že spala ko angelček.
A glih ko odnesem pete iz postelje se mi zbudi in začne jokatuser posted image user posted image ...lubiko sem do 10 nosila okoli,da mi je končno zaspalauser posted image ...men pa bojo roke odpadle,pa vrat me res grozno boli.user posted image user posted image

A ve tudi tako nosite svoje malčke,ko jih uspavate ali jih kar v posteljo položite pa zaspijouser posted image ...ali imam jaz tako scrtlano babikouser posted image .

Danes sem pa že bila pridna...zunaj sva bile 4 ure in pol,tik pred domom se je zbudila...hvala bogu,da ne prej...sva prehodle skoraj 10km...pol je pa tako zizo hlastala,da je kar cmokalo.user posted image

Nekaj časa je bila pridna v ležalniku,jaz pa sem kosilo naredila,posesala,tla pobrisala,kopalnico zglancala,perilo opralauser posted image ....še sreča,da imam 10 letno hčer,da mi je medtem popazila na Ajdo,ko je jokala,dragi je bil pa ves čas v kurilnici,je peč popravljal.
Drugače je zelo rada v ležalniku...ga imam kar v kuhinji na mizi,če sem zraven jaz in se pogovarjava,joj kak je srčkana,ko bi že rada kaj povedala pa ne more....reče a  a  a...ka ka kauser posted image .
Ji bom morala igralni trapez nabavit,da se bo mal zamotla,ko bom jaz kuhala in pospravljala.

Gledala se slike od Eve in Benjamina...res sta čudovita,Eva je prava princeska...Benjamin pa luškan ko pozira.user posted image

Moj moj vidim da si že začela z maratonskim čiščenjemuser posted image ..ti še decembra (beri v pričakovanju) ni bilo dostuser posted image ...zdaj pa ti itak tvoj user posted image  pomaga,da se lahko ti bolj user posted image  posvetiš kajneuser posted image .
Da te pa ni nihče opazil,ko si se pobarvalauser posted image

R1ta mleka imaš dovolj,jaz si še nisem uspela preverit kolk ga imam,upam da dosti,pijem vsak dan liter čaja za dojenje(domačega iz lekarne) in dvakrat na teden si skuham kurjo župco.

Zasanjana kdaj si začela Alekseju dajat gosto hrano...a že pred 4mes.?

Plenice bom res kupila trojko,če bodo bolj zadrževale,zdaj še morem dvojko do konca porabit...od katere št. pa obstajajo pampers Active Baby???

Ženkica kak bi meni pasalo iti na fitnes,da se utrdim nazaj,pa nekak ni časa za to.Odvečne kilce so še kar dost prisotneuser posted image .
Aaaaa bomo začeli pa hupa cupauser posted image morem priznat,da sploh ne vem kdaj sva nazadnje.user posted image user posted image
Frufru ti imaš pa res pravo mlekarno...bog ti daj čimveč,ampak pol boš pa še več user posted image .user posted image Zato pa je Lovro tak pridkanuser posted image .

Shorty sem tud jaz opazila,da nekaterih mamic sploh ni več na spregled,v prejšnjem forumu(v pričakovanju) so pa bile dost prisotneuser posted image

Lepo nočko vsem mamicam in user posted image  vsem malčkom.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.2.2007 23:41:52   
Barbk
Ojla bejbike,

samo tolk preden mrknem pod kovtrček...Inovativni menedžment nardila z 8...Jeeeeee user posted image user posted image user posted image  In dobila user posted image  (beri menstro).user posted image  Groza...Jaz bi še mal brez nje.Je bilo teh 9 mesecev prav luštno brez nje.No in tako sem prvi redni servis spodnjega štuka (beri pregled pri ginekologu) prestavla na konec meseca.No takole šibam drnjohcat.

Nočka,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.2.2007 0:09:22   
mum2be
Zdravo vsem - mi se že dolgo nismo javljali, ker so nas mučili krčki in smo bili kar zdelani od tega. Višek smo dosegli predvčerajšnjim, ko nismo zaspali do 5h zjutraj in se je Tamara res drla na vso moč... Oba sva bila čisto zdelana, no saj, ko je enkrat zaspala, pa je potem spala celih 5 ur in pol v kosu. Od takrat pa je mir (trkam na vse lesene površine) in že dva dni se ne zvija in kriči zvečer, ampak lepo v miru dudlja svojo dudo (v naročju seveda).

R1ita - naši dve deklici imata kot vse kaže zelo podoben ritem. Tamara spi v kosu 6 ali 7 ur, se pa ta tavelik kos začne precej pozno (včasih šele ob pol treh zjutraj), potem pa ko se zbudi, se podojiva, previjeva, pa gre spet spat za dve uri, potem pa ga žura - čez dan komaj naberemo par ur spanja, saj spi samo, e gremo z vozičkom ven, ali pa po pol ure v kosu v postelji, na kavču... Nimam ideje, kako bi obrnili ta ritem, sploh bi si želela, da bi šla kaj prej spat. No saj včeraj je šla že ob enih in je s presledki danes spala kot polh (do dveh! zunaj pa tak krasen dan za vozičkanje), Mogoče pa se bo to uredilo, sedaj, ko je sezona krčkov (upam) v umirjanju....

Sicer pa so nas krčki pošteno matrali že od samega začetka (konec prvega tedna se je začelo).

Aja - pa še to omenim, mislim, da smo razvili eno slabo navado in to je, da otrok zaspi samo na rokah - ampak, kaj ko so bili krčki se je tako jokala, da sva jo kar naprej nosila, da je vsaj malo zaspala, zdaj pa ne veva, kako naj se lotiva spanja, če ni krčkov? user posted image
A vi vaše user posted image kar v postljico položite, ko se najejo, umijejo itd pa zaspijo?? Tega si skoraj ne znam predstavljat.

Pa še dodatek za statistiko - večeraj smo bili prvič v posvetovalnici in zredila se je za 1370g, pa zrasla za 3 cm. Se pa izključno samo dojiva...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.2.2007 0:46:34   
frufru

user posted image
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom  - 1. pregled - 2.pregled
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej+5500g+3cm
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja , +1080g+3,5 cm
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva, +1590g+5 cm, +1190g+4cm
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image - David Llewelyn,
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  - Luka Griffin,  +1590g+6cm
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image - ???
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija 
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura,  +1200g+8cm , +640g+3cm
04.12. - Ela06 - 7.12. - user posted image  - Ela, +1000g+3 cm, +350g+2 cm
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro , +1000g+2cm, +850g+3cm
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik, +1200g+1,5 cm 
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja, +? +5cm 
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika, +880g+3cm, +525g+1,5cm
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo, +1230g+6cm
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja, +1000g
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 17.12. - user posted image  - Benjamin
26.12. - X500 - 18.12. - user posted image  - Nia
27.12. - Pika30 - 20.12. - user posted image - Ajda
27.12. - Aja3 - 30.12. - user posted image  - Hana
27.12. - Bianka -  16.1. - user posted image  user posted image   - Nik, Nejc
28.12. - Malecka - 31.12. - user posted image  - ???
29.12. - Luna06 - 5.1. - user posted image  - Mark
30.12. - Barbk - 22.12. - user posted image - Manca, +755g+2,5cm, +290g+3,5cm  
30.12. - Lidijat - 28.12. - user posted image - Eva, +565g+4cm
31.12. - Baltazarka - 25.12. - user posted image  - Tjaša
31.12. - Anckabancka - 31.12. - user posted image  - Gašper 
31.12. - mum2be - 27.12 - user posted image  - Tamara, +1370g+3 cm
01.01. - R1ta - 16.12. - user posted image  - Ana-Lucia Soraya, +600g+4cm
01.01. - Lora16 - 23.12. - user posted image  - Zala
03.01. - Moj_moj - 21.12. - user posted image - Nejc 
??.01. - Ferr  - 31.12. - user posted image  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               20
user posted image točni kot švicarska ura: 1
0                                 1,
user posted image  , ki so potegnili svoj zimski spanec: 17
11                               6
user posted image  , ki so prehitevali po desni: 24 
11                               13
user posted image  , ki so pobegnili v november: 13
6                                 7
user posted image  , ki so pobegnili v januar: 4
3                                 1
user posted image  , ki so pribežali v december: 3
0                                 3

čestitke user posted image
Aljoši (pikanogavička) za user posted image user posted image user posted image 3 meseceuser posted image user posted image user posted image in
Leu (Severnica77) za user posted image user posted image 2 mesecauser posted image user posted image  
ostalim pa user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 15.2.2007 0:56:45 >

(odgovor članu mum2be)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.2.2007 5:44:27   
tejkaz
jutro
mi smo spali super. sedem ur v kosu. zvecer je dobila zlicko rizolinota za valentinovo. ko se je prej zbudila je pojedla cisto malo mlekeca in mrknila nazaj. jaz pa ne vem a naj grem spat za to uro ali naj po tleh pomijem ker mi itak kasneje ne bo ratalo :) eva nikoli ne zaspi v svoji posteljici. vedno more na rokah in vedno mora biti popolna tisina. vsak sum jo zmoti. cez dan tudi nic ne spi, je vecinoma na rokah. spi v voziceku. to pa vedno.ponavad zaspi se preden prideva ven. vcasih bi jo kar malo naokrog prinesla. bi sla z njo ven da zaspi i potem potiho nazaj notri, bi jo dala na posteljo in odprla okno. sam mam slabo vest se preden to storim.
ma grem spat

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.2.2007 5:45:34   
tejkaz
aja,eva je na drugi posvetovalnici imela 5600g in je bila velika 57 cm. zdaj cakamo tretjo posvetovalnico ki bo 26.2. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.2.2007 9:35:20   
Ženkica
Jutro.

No, jaz moram pa mal pojamrat; tale naša mala Kaja je zvečer, ko je treba it spat pravi mali user posted image ; mi je zelo žal, ampak ob 23.00 uri zvečer ona totalno oživi; potem pa imava borbe do 1.00 zjutraj; men se pa kar trga user posted image . Pa nič ne pali; ne uspavanke, ne lučke, ne pesmice, ne polni želodec, previta rita; nič nič nič. Saj ko enkrat zaspi potegne do 7.00 zjutraj, no, in potem je in spi dalje, kot npr. sedaj, ko še vedno pančka.
So pa tele nočne borbe za pouser posted image ; včasih se mi zdi, da se mi bo zmešalo.

Je pa sicer ful jutranji tip; se ji že zdaj vidi; ko se zbudi zjutraj je tooooooook nasmejana in razpoložena - no ja, takrat ji je pa vse odpuščeno, ker je res tak sonček, za zjokat.

No, sem morala mal pojamrat, se takoj bolš počutim.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.2.2007 9:52:37   
Shorty_
Jutro!

Mi smo tudi uspešno prespali nočko. Nika je zaspala okoli osmih jz sem jo zbudila ob 23 da je nasilo pojedla 80ml (kar je baje premalo) in pol zaspala do 3:30 mal dudlala in pol zaspala do 7 zdej pa spet spi. Res je pridna kar se spanja tiče jz jo skopam nafutram in dam v posteljo in ponavadi takoj zaspi če pa ne ji pržgem vrtiljak in mrkne v petih minutah. Čez dan pa jo dam v postlo takrat ko je že ful zaspana včasih pa zaspi že na igralni podlogi al pa na ležalniku.
No ja eni spijo tko kot si želimo drugi pa jejo tko kot je trebauser posted image

Dons ji bom čez dan črpala in seštela kok bo pojedla čez cel dan ta dva nočna obroka pa sta bla vsaj 100ml skupaj. Vem da že mal paničarim glede futranja ampak kaj ko me je pa sestra tok zasekirala pol mi je pa še frendica rekla da moje mleko očitno ni dost kalorično Haloo sej ga poje premalouser posted image

Sonček se že kaže spet bomo lahko vozičkaliuser posted image

Čestitke za 2 in tri meseceuser posted image

Lp

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.2.2007 10:14:10   
emaa
Naš Luka je imel včeraj 5400 (+1710) in 57cm, torej + 4cm. Spanje ponoči, ma naš mali ne bi zaspal ponoči, čez dan včasih že zaspi, ponoči mamo pa borbe, sam ko dol pade, pade. Davidu pa lahko za prvič napišete 3400 (+1435) in 51cm (+5cm), včeraj 4670 (+1270), 55cm, + 4cm (cm samo ugibam, težo pa tudi ker bi morala pogledati na dan, pa bom pogledala kasneje).

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.2.2007 10:36:25   
petri85
Frufru, nam tudi lahko dodaš v seznamček: +1850g +7cm.
Hvala!

Čestitke vsem slavljencem!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.2.2007 11:56:06   
lidijat
user posted image Živjo mamice in user posted image !

Najprej vsem hvala za vzpodbudo glede mojega jamranja o hranjenju pa spanju. Sej še zdej ne vem kaj bomo naredili z joški, jih ima pa od včeraj spet malo rajši, tako, da krega se ne več z njimi in kar pridno pupca, kolikor pač mleka je v njih. Po flaški je včeraj spila 60 ml ostalo pri meni. Vleče pa tudi 20x na dan po malo. Nimam kaj, zaenkrat naj bo tako. Sva se tehtale na moji tehtnici pa smo se zredile okoli 300-400 g v 14 dneh (no, jaz sem se mal večuser posted image , me je sama sladkarija), če prav kaže tehtnica, tako, da pogosto in kratkotrajno  hranjenje očitno le nekaj da od sebe.
Nas je pa tudi šraufal včeraj  od 4-ih popoldne pa do 7-ih zvečer, potem smo se pa posračkal ko tavelki pa smo bili dobre volje. Pa zvečer je zaspala ob 10.30 in smo se zbudil ob 3.50. Mejdun, tegale urnika bi se pa z lahkoto navadila. Trkam!!!!

Drugač pa, Shorty sej mal čez 500 g pri 2. posvetovalnici ni tako zelo malo, ne se toliko sekirat, sploh če je tamala zadovoljna in lepo cucka. Moja se na vsake dva-tri dni krega z joški, zato sem živčna, sej drugače še ne bi blo tako hudo. Še vsi so zrasli, pravijo. Ampak london_paris nas pa res ne mara več, a ne? Jo zasledim na drugih temah, tukaj pa nič noče povedati o Ožbeju.  
Barbk, čestitke za 8, kapo dol, bi reku Katanec user posted image . Boste pa še mal prestavili tazaresn user posted image  user posted image !

Moram pa še pokritizirat Pamperske made in Poland, kupljene v Sparu  2-new baby, to so une od 3-6 kg. Razlika napram nemškim ko noč pa dan, jaz ne morem verjet, da se tolk norca iz nas delajo, ko nam tako robo turijo, meni so čist mem. Ko smo pokakani, imamo vse posračkano še na bombažnih plenicah, pri Muellerjevih New baby 2 se nam to tudi enkrat ni zgodilo. Pa tudi po izgledu so čist druge. Kakšne izkušnje imate pa ve? Sem jih včeraj v Muellerju hotla kupit pa so itak vse pobrane, zgleda je res ful dojenčkov.  
Imela sem pregled pri G.-ju in imamo kao zeleno luč za user posted image , bomo še vidl, ni Valentinček nič pomagal, da bi se led prebil. Sej bo. 

Dost nakladanja, sem se pa razpisala in to z eno roko, Eva mi pa spi v naročju (podira kupčka pa je zaspala, ko top, ko je pri mamici toplo in mehko). Zdaj bo pa treba na sončka, sva ga včeraj zamudile pa še veter je pihal, da je kar žvižgal okol vogalov.

Lepo se sončkajte, pozdrav iz hribov!

Lidija

< Sporočilo je popravil lidijat -- 15.2.2007 12:00:22 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.2.2007 17:12:11   
Vilma
Pozdravček vsem decembrčicam user posted image  in vašim sončkom user posted image
Da se še jaz na hitro javim, Dominik ravno spi in to že štiri ure! Se vidi, da je ponoči od 2:30 do 5:00 cirkusiral. Ma ga ne smem kritizirat, ker ni kriv revček. Je imel spet kakonade ob treh, potem se je prov pošteno pokakal, sem ga ravno dobro previla in potem še enkrat na fuul, sploh ne morem verjet, da lahko naredi tako malo dete toliko drekca! Tako da smo se morali ponovno previjat in potem se je seveda naš fant zbudil in ni hotel več spat. No ob petih nam je končno po kar močnem joku ratalo. user posted image  

A vaši malčki še vedno toliko kakajo? Pri nas sigurno vsaj 5X v 24 urah še kakamo in skoraj vsako noč se zgodi, da vsaj enkrat, lahko da tudi dvakrat. Se mi zdi kar veliko, ampak tako je menda pri doječih otrocih.

Drugače pa kar rastemo. Še kak teden, pa bomo morali pospravit številko 62.

No zdaj se je pa zbudil, lačen kot volk. Se javim še drugič in napišem še kaj  več! 

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.2.2007 18:22:05   
ELA06
Hej!

2 dni me ni na forumu...pa je že tolk za prebrat! Jaz vam kar ne morem sledit.

Na valentinovo sva imele ponovno tehtanje.....Ela se je v 1 tednu zredila za 250guser posted image !! Tako da imamo sedaj 5200g.....za vse tiste, ki imate težave z dojenjem....poslušajte svojega otroka, vam bodo že povedal kdaj hočejo in koliko jest.  Jaz sem poslušala vse ostale nasvete in na koncu ugotovila, da ima ona svoj ritem hranjenja, ki ji čist odgovarja. Kolikor sem jaz hotla, kaj drugače je bilo njej samo slabše. Sedaj se dojiva na 2,5 uri (tam nekje) in je ona zadovoljna in jaz! Bolj zganjaš paniko slabše je!!!!!!!!!!!!!!user posted image
Ker je bil včeraj tako lep dan sva šle s kolegico na sprehod po novem mestu in na loko na tortico! Po 2 urah vozičkanja sem bila že kar utrujena...kondicija na nuli! Ob 5ih sva šle po našega očka in smo šli na pico. Tako da sva bile samo pol ure doma, ostalo je bilo pa potepanje do večera. Prav lepo vreme je bilo...nujno za izkoristit!

Danes sta bila zunaj mal z očkom, potem smo šli pa še skupaj malo ven. Sedaj pa že dober del popoldneva spi, sem jo ob 5ih nahranla, pa je kar nazaj zaspala.

Glede nočnega spanja. Mi gremo vsak dan med 10 in 11 spat. Elo dam v posteljico, dudo v usta in čakam da bo zaspala. Zaspi v 5 min, pol ure, eni uri.. čist odvisno. Malo se gledava, jaz ji dajem dudo nazaj v usta.... V glavnem pa jaz prej zaspim kot ona! user posted image  Včasih se zgodi, da zaspi že prej, pa jo samo položim v posteljico. Kak dan ko sem pa ful zmatrana jo pa vzamem k sebi v posteljo, se malo stisneva pa kar kmalu zaspi (jaz pa tudi) potem pa ko se zbudim jo dam v posteljico.  Drugače sva pa vsako jutro vsaj do 9ih v postelji. Ne vem pa kako otroka navadit, da bo šel spat recimo ob 8ih. Itak se zadnjič fotramo med 10 in 11 tako...da mi je tak tempo kar ok! Upam, da bo šlo samo na bolje!

Danes nas je očka presenetil in ni nič povedal, da ima dopust. Tako da je bilo iz moje strani zjutraj malo panike, ker sem mislila, da je zaspal......Hudo!
Naš sonček

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.2.2007 18:24:40   
ELA06
Naš sonček....pa sedaj kar spi že pol popoldneva, upam, da bo tako tudi ponoči.

Sladke sanje!
lp

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.2.2007 18:35:46   
tejkaz
mi smo bili pa na zelo dolgem sprehodu. smo sli na pico v uro in petinstirideset minut oddaljeno picerijo. eva je valda vse prespala. gregor je sel spat, zvecer ma verouk, jaz moram pa na evo pazit ker je cist hiperaktivna in se mora nekdo z njo ukvarjat. me pa noge bolijo za umret. pa tista polovicka pice je kar cez mene sla, sem spet lacna user posted image
se dobro da tasca kuha struklje in grema z evo ob sedmih dol.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.2.2007 19:16:25   
frufru
čer!
Se javlja ena user posted image Me je zjutraj, ko sem Lovra dvigovala iz posteljice zaštihalo v križu in sem že cel dan zvita kot paragraf. Boli ko 100user posted image Sva šla sicer malo ven, samo sem skoz stokala, da je Lovro kar naprej user posted image kaj to za en kripelj voziček potiska. Pol se je pa bolj razboleluser posted image . Še kosilo nisem mogla normalno jestuser posted image user posted image user posted image . Zdaj sem pa vzela en tablet (mi je ostal iz P), da lahko saj kolkrtolk normalno dojim. Lovro bo ta teden pač prašiček. Jaz ga ne morem kopat, R je pa kar se kopanja tiče bolj telečji (pomaga sicer vedno, samo kopanje mu pa ne gre, je pol on bolj moker kot Lovro). Tabelco bom popravla, samo ko bom v stanju dalj časa sedet.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.2.2007 19:53:46   
r1ta
Punce tak je na stvari... Jaz pridem v soboto domov! Mislim domov v Slovenijo. Me je dragi danes presenetil z novico. Zdaj pa letam kot kura brez glave, perem, sušim, likam, pakiram, cel dan sem šopingirala za darila za domače, skratka NORO!

Tako da veste da me naslednji teden ne bo.

Dam pa vsem, ki imate probleme s spanjem en nasvet. Najprej ena ziza (20min) nato kopanje(vsak večer za 5 min), nato druga ziza (10min), potem otročka v spalno vrečo in aja, aja. Jaz jo po zadnji zizi nosim toliko da podre kupček, se pravi minuto dve, nato jo položim v posteljico, jo pobožam po ličku, ji povem da jo imam rada, ugasnem lučko, zaprem vrata in dete spi. Aja, naša Ana spi od prvega dne v svoji sobici! Mogoče še malo pojamra, pa ji pridem dat dudo ampak to je že ekstremna situacija. Res je okoli tega nisem preveč razvajala in mi ni žal. No, lahko se še vse spremeni...

Torej babike moje fino čvekajte, jutri vas še pridem malo prebrat, morebiti kaj napisat potem si pa za en teden vzamem dopust od vas!user posted image

Grem peglo zakurblat!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.2.2007 19:55:10   
Vilma
Frufru če te bo fajn bolel kr na urgenco, ti bodo dal injekcijo, bo vsaj hitreje bolečina minila. Ja, dosti mamic poznam, ki jih takole zvije v križu. Začne pa se tam nekje, ko se malčki približujejo 6 kilam! Tudi mene zna fajn bolet v križu, tako da se moram kr pazit. Zdaj sicer Dominika dosti prenosim v kengurujčku, ampak me vseeno po dveh urah nošenja vse boli!

No naš malček že spi, upam da tole rundo do pol dveh. Danes ponoči sva že drugo noč sama, atko v službi dežura in pride šele jutri popoldne. Vam povem, da se nič kaj dobro ne počutim sama doma z Dominikom. No ja, saj bo hitro minilo.

Shorty kar se dojenja tiče jaz ne bi nič dodajala! Ne rastejo in ne redijo se vsi otroci po tablecah, tako da si lepo črpaj in mu dodajaj SVOJE MLEKO, ko se ti bo zdelo, da pupa ni dovolj pojedla!

Zasanjena kako pa je pri vas? Si k aj povprašala, kaj je s tistim rdečim drekcom? Upam, da je z malčkom vse ok!

Ema prav fajn, da javljaš, kako je z vami, dostikrat se spomnim na vas. Upam, da se vam čimprej pridruži tudi David in da boste končno vsi štirje doma!

Kdaj pa hodite spat? Jaz sem pred porodom kar dolgo ponočevala, no zdaj ne upam več user posted image  Ponavadi grem spat tam okrog pol desetih.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.2.2007 20:01:12   
Shorty_
Čer čvekice!

Fru fru čimprej se pocajti držim pestiuser posted image
R1ta ful sem vesela zate pa upam da se nam javiš takoj ko prideš nazaj.
Moja žabica pa danes bolj kot ne spi že skor cel dan, mal pomalca in je mal budna pa zaspi nazaj. Kupila pa sem si zdej rabljeno tehtnico in našo miško samo dojim ampak jo tehtam pred in po obroku da vidim kok poje. Dons je nagec tehtala 4660g (v ponedeljek pa 4485) to je nekako 175g v 4 dneh sam je možno da je odstopanje od tehtnic čeprav sem stehtala makarone in prav kaže.
Kok mislite da je lahko odstopanja med domačo tehtnico in tisto pri pediatru? a ma katera izkušnjeuser posted image

nč lepo se mejte pa čestitke za obmesečniceuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.2.2007 20:21:39   
frufru
Evo, tablet je začel nucatuser posted image user posted image , še vedno boli, ampak vsaj sedim lahko

user posted image
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom  - 1. pregled - 2.pregled
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej+5500g+3cm
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja , +1080g+3,5 cm
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva, +1590g+5 cm, +1190g+4cm
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image - David Llewelyn, +1435g+5cm, +1270g+4cm 
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  - Luka Griffin,  +1590g+6cm, +1710g+4cm
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image - ???
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija 
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura,  +1200g+8cm , +640g+3cm
04.12. - Ela06 - 7.12. - user posted image  - Ela, +1000g+3 cm, +350g+2 cm
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro , +1000g+2cm, +850g+3cm
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik, +1200g+1,5 cm 
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja, +? +5cm 
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika, +880g+3cm, +525g+1,5cm
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo, +1230g+6cm
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja, +1000g
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 17.12. - user posted image  - Benjamin +1850g +7cm
26.12. - X500 - 18.12. - user posted image  - Nia
27.12. - Pika30 - 20.12. - user posted image - Ajda
27.12. - Aja3 - 30.12. - user posted image  - Hana
27.12. - Bianka -  16.1. - user posted image  user posted image   - Nik, Nejc
28.12. - Malecka - 31.12. - user posted image  - ???
29.12. - Luna06 - 5.1. - user posted image  - Mark
30.12. - Barbk - 22.12. - user posted image - Manca, +755g+2,5cm, +290g+3,5cm  
30.12. - Lidijat - 28.12. - user posted image - Eva, +565g+4cm
31.12. - Baltazarka - 25.12. - user posted image  - Tjaša
31.12. - Anckabancka - 31.12. - user posted image  - Gašper 
31.12. - mum2be - 27.12 - user posted image  - Tamara, +1370g+3 cm
01.01. - R1ta - 16.12. - user posted image  - Ana-Lucia Soraya, +600g+4cm
01.01. - Lora16 - 23.12. - user posted image  - Zala
03.01. - Moj_moj - 21.12. - user posted image - Nejc 
??.01. - Ferr  - 31.12. - user posted image  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               20
user posted image točni kot švicarska ura: 1
0                                 1,
user posted image  , ki so potegnili svoj zimski spanec: 17
11                               6
user posted image  , ki so prehitevali po desni: 24 
11                               13
user posted image  , ki so pobegnili v november: 13
6                                 7
user posted image  , ki so pobegnili v januar: 4
3                                 1
user posted image  , ki so pribežali v december: 3
0                                 3

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?