lidijat
|
Živjo mamice in ! Najprej vsem hvala za vzpodbudo glede mojega jamranja o hranjenju pa spanju. Sej še zdej ne vem kaj bomo naredili z joški, jih ima pa od včeraj spet malo rajši, tako, da krega se ne več z njimi in kar pridno pupca, kolikor pač mleka je v njih. Po flaški je včeraj spila 60 ml ostalo pri meni. Vleče pa tudi 20x na dan po malo. Nimam kaj, zaenkrat naj bo tako. Sva se tehtale na moji tehtnici pa smo se zredile okoli 300-400 g v 14 dneh (no, jaz sem se mal več , me je sama sladkarija), če prav kaže tehtnica, tako, da pogosto in kratkotrajno hranjenje očitno le nekaj da od sebe. Nas je pa tudi šraufal včeraj od 4-ih popoldne pa do 7-ih zvečer, potem smo se pa posračkal ko tavelki pa smo bili dobre volje. Pa zvečer je zaspala ob 10.30 in smo se zbudil ob 3.50. Mejdun, tegale urnika bi se pa z lahkoto navadila. Trkam!!!! Drugač pa, Shorty sej mal čez 500 g pri 2. posvetovalnici ni tako zelo malo, ne se toliko sekirat, sploh če je tamala zadovoljna in lepo cucka. Moja se na vsake dva-tri dni krega z joški, zato sem živčna, sej drugače še ne bi blo tako hudo. Še vsi so zrasli, pravijo. Ampak london_paris nas pa res ne mara več, a ne? Jo zasledim na drugih temah, tukaj pa nič noče povedati o Ožbeju. Barbk, čestitke za 8, kapo dol, bi reku Katanec . Boste pa še mal prestavili tazaresn ! Moram pa še pokritizirat Pamperske made in Poland, kupljene v Sparu 2-new baby, to so une od 3-6 kg. Razlika napram nemškim ko noč pa dan, jaz ne morem verjet, da se tolk norca iz nas delajo, ko nam tako robo turijo, meni so čist mem. Ko smo pokakani, imamo vse posračkano še na bombažnih plenicah, pri Muellerjevih New baby 2 se nam to tudi enkrat ni zgodilo. Pa tudi po izgledu so čist druge. Kakšne izkušnje imate pa ve? Sem jih včeraj v Muellerju hotla kupit pa so itak vse pobrane, zgleda je res ful dojenčkov. Imela sem pregled pri G.-ju in imamo kao zeleno luč za , bomo še vidl, ni Valentinček nič pomagal, da bi se led prebil. Sej bo. Dost nakladanja, sem se pa razpisala in to z eno roko, Eva mi pa spi v naročju (podira kupčka pa je zaspala, ko top, ko je pri mamici toplo in mehko). Zdaj bo pa treba na sončka, sva ga včeraj zamudile pa še veter je pihal, da je kar žvižgal okol vogalov. Lepo se sončkajte, pozdrav iz hribov! Lidija
< Sporočilo je popravil lidijat -- 15.2.2007 12:00:22 >