crci06
|
Dobro jutro! Da še jaz svoj piskerček pristavim, da slučajno ne bo kakšna stran brez, da bi jo jaz polovico popisala Ženkica - pleničke N3 od Mulerja so men čist fajn, pa v bistvu so mi do zdaj (razen cca 4x izjemoma) vedno vse zdržale... je pa res, da je previt vedno na cca 3 ure, tudi ponoči. (no, al pa na 5, haha). No, sej še nismo čisto zares na trojkici, samo dvojkice imam na zalogi še za par dni, pa sem stestirala, kaj naj kupim. Res se mi zdi 3-6 kg že kar malo majhna plenička, če imaš 5 kg. Mi smo sveže stehtani in tako lahko oddam poročilo: 5750. Tako piše v kartončku. Da pa ne pretiravam, pa kar priznam, da je to "tipkarska" napaka sestre in sklepam, da tehta 4750 g (rojen 3880). Velik je pa 57 (r52). Obseg glavice 42 cm (r38). Star 6t (r "2t", hahaha). A sem se nahvalila, a? Pa ful mi je všeč zdravnica, k je taka mlada in full nežno dela z dojenčki. Ima ful podoben pristop kot jaz. Pa tolk hvali dojenčke, da smo pol starši vsi medeni. Ok, pa tudi, kar imamo hujših težav, smo se ornk in lepo pomenile, tako, da je res super. Zaenkrat. A še naj se hvalim? OK.. Danes sem že likala, pomila, dala prat cunje, dragemu skuhala kavo in zajtrk (beri: pogrela mleko za čokolino v mikrovalovki )... kaj čmo, pride tudi tak dan v letu... Sicer pa so vam moji rukerji znani že iz prejšnjega foruma... meni pa vaši, ampak kaj, ko se je zdaj tema pogovorov "malce" spremenila... Ni kaj, taki so tile naši otročki. Mene še kar gane, ko moj ati mojemu sinku reče: poglej, mamica je prišla... Tudi jaz se bojim, da ga bom preveč scrtala in se mi zdi, da mi je do predvčerajšnjim kar lepo uspevalo, nato pa sta sledila 2 bolj čudna dneva. Trenutno mi npr. spi na kavču in se ni zbudil, ko mu je ati dal lupčka ob 5h, ko sem si pa jaz pogrela mleko za zajtrk, je pa takoj začel cmevkat. kako točno ve, kdaj bi rada jedla? No, zdaj grem pa tretjo kitico odspat, da ne bo prej spet hranjenje na vrsti... Ker imam plan okrog 11h biti zunaj in potem uživat na sončku kolikor se le da. Včeraj sem prevozičkala 10 km, pa še vmes ga je moja mami imela zunaj 3/4 ure. V vozičkih jim gode, pa kar zdržijo in zdržijo... Da bi mu dajala čajček vmes, me nič kaj ne mika, ker bi ga morala ven iz žakeljčka dajat. Se mi zdi, da mu ne bi s tem nič dobrega naredila. Pa itak mi do zdaj še nobena prijateljica ni zdala povedat, katere termoske res kaj zdržijo... Vas bom počakala, da boste vse naštudirale.... AMEN.
|