TanjaS
|
Večer, mi smo do zdaj pucali - pa je dvorišče kot teksas. Zjutraj, ko sem stopila ven, sploh nisem vedela, kam gledati. A avto je bil zalit (ga je AMZS odpeljal direkt na servis), garaža, kjer sva imela avtomobile, taka lesena, je premaknjena in samo za podreti, po dvorišču orenk luknje, kot bi rečna struga tam potekala, debla, veje, sosedove igrače, blato,... Klet bolje, da ne govorim, se je komaj not prišlo, seveda je vsa kolesa, omare, stvari v omarah, po celi kleti razmetalo, navrhu so plavale napihnjene plenice, hruške, čebula,... Ma, groza. Smo res delali cel dan, je mami čuvala Maksa in kuhala kosilo, klet smo spucali, vse omare in kup drugega (za 4 tovornjake), je šlo na Publikus. Klet je zdaj čista in prazna, ampak še mokra, dvorišče pa obup. Ampak spimo pa vseeno na suhem. Za povrh smo še brez tople vode, smo se tuširali pri A bratu. Zdaj gremo spat, jutri pa nadaljujemo. Pa še do dvorišča sploh prišli nismo. Enkrat do novega leta bomo že spucali Aja, ne vem katera je spraševala - sem iz Komede, pa na obeh straneh hiše teže potok, včeraj je bilo kot ena velika reka. Cesta in dvorišče pa njegova struga.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|