Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 7:26:18
|
|
|
|
r1ta
|
Bravo Shorty! Čestitke! Si bila pa zgodnja! Na, jaz sem auf od pol šestih. Anika je čisto budna in se ji še zdaj nič ne da zaspat. Madona jaz sem pa do enih zjutraj strašila za čokonalnikom in brala novice, kaj se dogaja po Sloveniji. Upam da ste vse v redu. Pika30 kako je pri vas? Tanje sploh ne upam vprašati, ker vem da ima danes dela čez glavo...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 7:30:44
|
|
|
|
TanjaS
|
Ojla, pri nas je voda sicer odtekla, ampak mi gre kar na jok, ko stopim v klet ali na dvorišče, ki ga skoraj ni več. Bom zvečer kake slikce nalimala. C klet sploh ni mogoče, je ene 5 cm blata, skrinja, čevlji, vse, kar je v kleti je nametano eno čez drugo - očitno bomo samo stran metali. Nič, grem Kajo za v šolo zrihtat, pol pa pride moja mami Maksa čuvat, mi bomo imeli pa delovno. Ampak saj sonček se kaže. Glede na to, kar sem gledala po TV, smo jo pa kar ok odnesli. Vsi smo suhi, ok, klet se bo pa tudi posušila. Grem k sosedi pogledat, njim je otroško sobo in kopalnico do stropa zalilo. Pa dva otroka. Brez cunj, vsega. To je šele hudo.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 7:47:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Shorty bravo TanjaS
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 8:08:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Znoriš - napišem celotne litanje pa mi piše WE ARE SORRY v glavnem kratek povzetek je, da sem Shorty pisarla glede mature in čestitke, pa TanjiS in Piki30, da je vse Ok, pa še nekaj r1ti pa sem pozabila Zdaj se mi še ne da 1x, bom kasneje
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 8:15:21
|
|
|
|
r1ta
|
No spomni se! Anika je končno zaspala, jaz pa namesto da bi tudi šla, strašim tukaj... Tupi, tupi...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 8:41:22
|
|
|
|
emaa
|
Tanja super. Midva sva tudi cvikala, naša hiša namreč leži, kjr je bila stara struga Kamniške bistrice, spodaj je seveda podtalnica. lahko bi voda usekala iz podtalnice, midva pa seveda v kleti stanovanje. Na srečo ni bilo nič, bistrica pa je vseeno dovolj daleč, da do nas še ni prišla (je blizu, pa vseeno dovolj daleč). Shorty čestitke. jaz bom slike upam, da tekom dneva dala gor, pol pa boste povedale, če vam ni prav, da ste v albumu, lahko pa je zaseben, pa vas pol povabim k ogledu, če vam bo tako bolj prav.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 9:18:54
|
|
|
|
crci06
|
Živjo! Da še jaz oddam poročilo - hvala vsem, ki vas je skrbelo. K sreči se je enurje "ustavilo" eno dolino severno od nas, tako, da je bil vmes le še Blegoš Pri nas (pomoje) ni bilo hujšega. Prav veliko še ne vem, ker sem ravno dobro vstala. Vem, da so billi neki plazovi, upam, da ne tudi na moji parceli. Malce scary je bilo, ko je bila cela vas v temi (par ur prez elektrike), samo gasilci so se non-stop vozili okrog z lučkami. Tako, da če se je zunaj kaj videlo, se je zabliskalo in grmelo, al pa je bilo v plavo pobarvano... Jaz sem si največ dela dala s tem, da se ni nejc bal medle svetlobe in zraven bliskanja, tako da, ko je šel spat malo pred deveto, sem tudi jaz dol padla. Till now TanjaS, je pa moralo biti grozno... res je, glavno, da ste OK, klet bo že. Kaj trije paketi plenič - saj bi jih itak pokakal Ne, grda šala... Shorty - nate sem se pa spomnila takoj popoldan, da niti eno nismo rekle o maturi! In na L_p sem se tudi spomnila, tako, da: BRAVO OBEMA; KAPO DOL!!!!!! Poleg jenčkov sta zmogli še to in to USPEŠNO!! Zdaj si pa moram čas vzet, da vam težim za brisanje kakšnih grdih slik Kje so torej? Shorty in Emamair?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 9:21:34
|
|
|
|
Ženkica
|
Shorty: čestitke!!!!!!!!!! TanjaS: držim pesti za vas in vašo hiško, da bo vse ok in da je čiim manj škode . Sicer pa je bilo včeraj super; res nas je bilo veliko in super je bilo videt vse te sončke na kupu. Moramo se še kdaj dobit, preden gremo nazaj v službo. Se še priporočam za fotke. lp
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 9:21:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz tut čakam
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 9:25:24
|
|
|
|
emaa
|
jaz jih nalagam, samo jih je 33, bo trajalo, pa da kaj napišem kateri otroci so na kateri sliki. Če bo pa katera hotela katero sliko, naj mi pa pove katero, pa mail na ZS pošlje. Saj jaz moram tudi to naredit, kake slikice najinih fantov pofehtat.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 9:59:36
|
|
|
|
anckabancka
|
Bravo Shorty in l_p za maturo in za izpit! Jat tudi še študiram - finiširam - in me v četrtek čaka en izpit. Decemberke držite pesti še zame, saj očitno pomaga Sem pogledala slikice, res so luštne! Res je bilo fino srečanje, pa toliko malih kobacajčkov naokrog! TanjaS, upam da vam ni dosti uničila voda. Me je groza, da bi nam, po hiši tekla voda. Večkrat nam samo strešno okno zamaka, pa že jamram. Upam, da se kaj takega ne zgodi več... Gašper spi in čakam, da se zbudi, pol pa šibava na sonček!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 10:00:30
|
|
|
|
crci06
|
Moja pozabljivost me bo stala še enega posta Najprej se moram považnat: Včeraj, ko sem prišla domov, sem rekla mami in sestri, da sem se pogovarjala s kolegicvo, da njena 14 dni starejša punčka že plazi po stopnicah. Pa smo se odločili, da damo še našegu poskusno zeleno luč, in JA, seveda je prilezel do vrha. In, ko sem ga hotela slikat, sem ugotovila, da nimam doma fotoaparata. Naja - se spomniš, ko sem rweka, kolk je moj hud, ko fotoaparat in podobne reči zatlačim nekam, kjer jim ni mesto? Ja in tako je fotoaparat odšel na servis Ta dva hudička sta bila zame Posledično tudi fotk še ni, itak pa se mi zdi, da imam samo 2, ker sem mogla tolk klepetat, da nisem utegnila slikat. BTW: Nejc se je pa prehladil Iz nosa mu tolk teče, kot še meni še ni nikoli... Zdaj greva pa an sprehod v leakrno po nove dude, ker jih že 2 dni non-stop iščemo in jih NI ?!? Zaspi pa vseeno hitreje z dudo, sicer mu jih sploh ne bi več kupovala... Zdaj bom pa eno obesila na kaveljček poleg posteljice, tako, kot so v kopalnici brisače
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 10:55:44
|
|
|
|
emaa
|
Evo slike so gor.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 11:10:45
|
|
|
|
pika30
|
Ema in Shorty krasne slike kaj pod vodo imajo pravo igralnico?superrrrrrr. Vse mamice zgledate tok fit decemrčki so pa itak najlepši. L_P in Shorty iskrene čestitke za opravljen izpit in maturo bravo punce,zelo pridni sta.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 11:28:51
|
|
|
|
r1ta
|
Res so lepe slikice. Tile vaši škratje in škratulje so pravi srčki. Lepotci. Da o mamicah in očku ne govorim! Sicer pa, če so starši tako lepi je normalno da so tudi otroci. Oziroma še lepši! L_P čestitke za fantastično opravljen izpit. Devetka pa ni kar tako. Je že kar malo kičasto. Važička! Evo midve sva že iz lodna nazaj, zdaj me pa res zanima kdaj jo bo spet vrglo. Zjutraj je spala samo pol urce... Mislim da so zobki...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 11:32:09
|
|
|
|
r1ta
|
Eh sem brezvezna. Ko sem prejšnji post pisala, je bila madam v akciji v svoji postelji in se je kregala na svoja dva baby-a. Naenkrat utihne, jaz odpošljem post, pogledam kaj se dogaja v sobici in ona spi...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 11:46:59
|
|
|
|
vampirka
|
Lepe slikice (lepi modeli ). Upam, da se zmenimo za nov termin - ker v ZOO bi res rada šla . L_p: count me in za srečanje na štajerskem koncu! Pa seveda za 9ko! Shorty: BRAVO ! Se boš zdaj vpisala naprej, ali boš študenski life malo na stranski tir postavila? TanjaS (in ostale iz "kriznih" območij): . Upam, da imate kaj zavarovano in seveda, da je z vami vse OK!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 11:53:39
|
|
|
|
frufru
|
v albumu pod vodo je vse, kar je bilo posneto, dokler ni šla baterija Moj-moj firma je topstil na Mokrški v LJ
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:18:04
|
|
|
|
severnica77
|
Tanjas in Pika30 - sem vesela, da je vse vsaj koliko toliko o.k.. Sem včeraj gledala še 24ur zvečer in skoraj nisem mogla verjeti, da se take poplave tudi pri nas lahko zgodijo ... No, k sreči se je zdaj umirilo in se je pokazal sonček. Je pa res bilo včeraj tudi tukaj kot ur nebes ... No, mi smo tako in tako v 9 nadstropju, je pa pihalo, treskalo in deževalo res 100/uro. L_P - za štajersko srečanje pa štej tudi mene! Bi bila vesela tudi jaz, da se enkrat končno udeleživa z Leom kakšnega srečanja RR. Saj se že vse poznate . Pa da ne pozabim. Bravo za 9! Si res od sile. Zraven malčka takšna ocena .... Hmmmmm. Shorty - tudi tebi čestitam, da ti je uspelo. Ocena ni toliko važna, glavno, da je to za tabo in lahko greš naprej, kaj? Naš škrat pa spi ... Sem že pospravila stanovanje, umila včerajšnjo posodo, zdaj pa imam malo časa za RR. Ko se pa zbudi, šibava najprej k eni babici, potem še k drugi, jaz pa k zobarju . Me je strah kot 100 Pa kaj hočem, kar se mora, se mora ... Pa še ena slikici mojega žabca:
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:44:23
|
|
|
|
severnica77
|
Okey! Najprej pišem v ednini, potem dvojini in nato prilepim tri slikice
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:49:05
|
|
|
|
emaa
|
Saj ni važno, je pa vseeno hud frajer pač v množini.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:50:30
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair Saj ni važno, je pa vseeno hud frajer pač v množini.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:52:29
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka Shorty: BRAVO ! Se boš zdaj vpisala naprej, ali boš študenski life malo na stranski tir postavila? ja tko nekak za enkrat Leo je pa maneken ja
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 12:59:17
|
|
|
|
Naja30
|
bravo shorty!!! Končno je vse za tabo!!! Boš šla kaj naprej študirat al maš dosti šole, učenja in vsega tega? Tanja, grozno. Kaj lahko voda naredi! moj_moj, verjetno si tudi dudo zatlačila kam, kjer ji ni mesto? Kot fotoaparat včeraj. ema, lepe fotke. Škoda, ker mi ni ratal priti do igralnice Kak ste se imeli luštno! ja, l_p čestitke za izpit. Vedno ko kaj takega preberem, me vest potrka po čelu Severnica, ne poznamo se vse. Štajerke razen mene se še niste odkrile l_p, bomo določile kakšen bolj točen datum? Tam med 5.-13. oktobrom, če se ne motim bo r1ta tu? Veš kaj, na tisti fotki zraven tv-ja je pa kot bi gledala našo dnevno sobo. Imamo isto tv na nizkem in pod njim puzzle Zdaj čakam, da bo Tija postala zaspana, da jo dam spat. No, saj ima veliko družbe tu pri babici, vsi bi jo mečkali in se igrajo z njo. Ampak lepotni spanec pa le rabi vsake toliko časa
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 13:09:15
|
|
|
|
Vilma
|
Vaaav kako lepe novice - super Shorty, čestitam iz srca! Zdaj si boš pa mal oddahnila iz začela še bolj uživat. Tanja nikjer nisem zasledila s kje si? Upam, da se bosre čim prej rešili blata. Si pa ne upam niti predstavljat, kakšno imate. Včeraj me je klicala sošolka z Železnikov.... ji je šlo prav na jok. Njim na srečo nič ni, ker so na hribu, ma v dolini je bila menda katastrofa. Danes naj bi šli na dopust pa ne morejo - ker ni ceste. Včeraj pa je bilo na srečanju krasno! Sem prav vesela, ker sem toliko mamic decembrčkov spoznala. Dominika je včeraj, ko sva prišla do moji staršev pobralo. Je spal rekordni dnevni spanec - dve uri in pol Sploh nisem mogla verjet! Ko se je zbudil, sva šla pa še na moj šiht. Sem povedala za nosečnost,je šefica po pravici povedala, da zame je vesela, zase pa razočarana. No ja, fajn je sliašt, da te po enem letu še pogrešajo, po drugi strani pa: se bodo že znašli. Zdaj pa je Dominik zaspal, grem še jaz eno kitico odležat, noč je bila bolj tako tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?