crci06
|
Živjo! Da še jaz oddam poročilo - hvala vsem, ki vas je skrbelo. K sreči se je enurje "ustavilo" eno dolino severno od nas, tako, da je bil vmes le še Blegoš Pri nas (pomoje) ni bilo hujšega. Prav veliko še ne vem, ker sem ravno dobro vstala. Vem, da so billi neki plazovi, upam, da ne tudi na moji parceli. Malce scary je bilo, ko je bila cela vas v temi (par ur prez elektrike), samo gasilci so se non-stop vozili okrog z lučkami. Tako, da če se je zunaj kaj videlo, se je zabliskalo in grmelo, al pa je bilo v plavo pobarvano... Jaz sem si največ dela dala s tem, da se ni nejc bal medle svetlobe in zraven bliskanja, tako da, ko je šel spat malo pred deveto, sem tudi jaz dol padla. Till now TanjaS, je pa moralo biti grozno... res je, glavno, da ste OK, klet bo že. Kaj trije paketi plenič - saj bi jih itak pokakal Ne, grda šala... Shorty - nate sem se pa spomnila takoj popoldan, da niti eno nismo rekle o maturi! In na L_p sem se tudi spomnila, tako, da: BRAVO OBEMA; KAPO DOL!!!!!! Poleg jenčkov sta zmogli še to in to USPEŠNO!! Zdaj si pa moram čas vzet, da vam težim za brisanje kakšnih grdih slik Kje so torej? Shorty in Emamair?
|