|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
19.9.2007 7:26:18   
r1ta
Bravo Shorty! Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si bila pa zgodnja!user posted image  Na, jaz sem auf od pol šestih. Anika je čisto budna in se ji še zdaj nič ne da zaspat. Madona jaz sem pa do enih zjutraj strašila za čokonalnikom in brala novice, kaj se dogaja po Sloveniji. Upam da ste vse v redu. Pika30 kako je pri vas? Tanje sploh ne upam vprašati, ker vem da ima danes dela čez glavo...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
19.9.2007 7:30:44   
TanjaS
Ojla,

pri nas je voda sicer odtekla, ampak mi gre kar na jok, ko stopim v klet ali na dvorišče, ki ga skoraj ni več. Bom zvečer kake slikce nalimala.

C klet sploh ni mogoče, je ene 5 cm blata, skrinja, čevlji, vse, kar je v kleti je nametano eno čez drugo - očitno bomo samo stran metali.

Nič, grem Kajo za v šolo zrihtat, pol pa pride moja mami Maksa čuvat, mi bomo imeli pa delovno.

Ampak saj sonček se kaže.

Glede na to, kar sem gledala po TV, smo jo pa kar ok odnesli. Vsi smo suhi, ok, klet se bo pa tudi posušila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem k sosedi pogledat, njim je otroško sobo in kopalnico do stropa zalilo. Pa dva otroka. Brez cunj, vsega. To je šele hudo.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
19.9.2007 7:47:38   
Strawberrie Cherrie
Shorty bravouser posted image
TanjaSuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
19.9.2007 8:08:31   
Strawberrie Cherrie
Znoriš - napišem celotne litanje pa mi piše WE ARE SORRYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem kratek povzetek je, da sem Shorty pisarla glede mature in čestitke, pa TanjiS in Piki30, da je vse Ok, pa še nekaj r1ti pa sem pozabilauser posted image
Zdaj se mi še ne da 1x, bom kasnejeuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
19.9.2007 8:15:21   
r1ta
No spomni se! user posted image

Anika je končno zaspala, jaz pa namesto da bi tudi šla, strašim tukaj... Tupi, tupi...user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4855
19.9.2007 8:41:22   
emaa
Tanja super. Midva sva tudi cvikala, naša hiša namreč leži, kjr je bila stara struga Kamniške bistrice, spodaj je seveda podtalnica. lahko bi voda usekala iz podtalnice, midva pa seveda v kleti stanovanje. Na srečo ni bilo nič, bistrica pa je vseeno dovolj daleč, da do nas še ni prišla (je blizu, pa vseeno dovolj daleč).

Shorty čestitke.
jaz bom slike upam, da tekom dneva dala gor, pol pa boste povedale, če vam ni prav, da ste v albumu, lahko pa je zaseben, pa vas pol povabim k ogledu, če vam bo tako bolj prav.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
19.9.2007 9:18:54   
crci06
Živjo!
Da še jaz oddam poročilo - hvala vsem, ki vas je skrbelo.
K sreči se je enurje "ustavilo" eno dolino severno od nas, tako, da je bil vmes le še Blegoš user posted image
Pri nas (pomoje) ni bilo hujšega. Prav veliko še ne vem, ker sem ravno dobro vstala. Vem, da so billi neki plazovi, upam, da ne tudi na moji parceli. Malce scary je bilo, ko je bila cela vas v temi (par ur prez elektrike), samo gasilci so se non-stop vozili okrog z lučkami. Tako, da če se je zunaj kaj videlo, se je zabliskalo in grmelo, al pa je bilo v plavo pobarvano...
Jaz sem si največ dela dala s tem, da se ni nejc bal medle svetlobe in zraven bliskanja, tako da, ko je šel spat malo pred deveto, sem tudi jaz dol padla. Till now user posted image

TanjaS, je pa moralo biti grozno... res je, glavno, da ste OK, klet bo že. Kaj trije paketi plenič - saj bi jih itak pokakal user posted image   Ne, grda šala...

Shorty - nate sem se pa spomnila takoj popoldan, da niti eno nismo rekle o maturi! In na L_p sem se tudi spomnila, tako, da: BRAVO OBEMA; KAPO DOL!!!!!! Poleg jenčkov sta zmogli še to user posted image  in to USPEŠNO!! user posted image user posted image

Zdaj si pa moram čas vzet, da vam težim za brisanje kakšnih grdih slik user posted image  Kje so torej? Shorty in Emamair?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
19.9.2007 9:21:34   
Ženkica
Shorty: čestitke!!!!!!!!!! user posted image

TanjaS: držim pesti za vas in vašo hiško, da bo vse ok in da je čiim manj škode user posted image user posted image .

Sicer pa je bilo včeraj super; res nas je bilo veliko in super je bilo videt vse te sončke na kupu. Moramo se še kdaj dobit, preden gremo nazaj v službo. Se še priporočam za fotke.

lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
19.9.2007 9:21:54   
Strawberrie Cherrie
Jaz tut čakam user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
19.9.2007 9:25:24   
emaa
jaz jih nalagam, samo jih je 33, bo trajalo, pa da kaj napišem kateri otroci so na kateri sliki. Če bo pa katera hotela katero sliko, naj mi pa pove katero, pa mail na ZS pošlje. Saj jaz moram tudi to naredit, kake slikice najinih fantov pofehtat. 

Neposredna povezava do sporočila: 4860
19.9.2007 9:59:36   
anckabancka
Bravo Shorty in l_p za maturo in za izpit!user posted image user posted image user posted image Jat tudi še študiram - finiširam - in me v četrtek čaka en izpit. Decemberke držite pesti še zame, saj očitno pomaga user posted image

Sem pogledala slikice, res so luštne! Res je bilo fino srečanje, pa toliko malih kobacajčkov naokrog!

TanjaS, upam da vam ni dosti uničila voda. Me je groza, da bi nam, po hiši tekla voda. Večkrat nam samo strešno okno zamaka, pa že jamram. Upam, da se kaj takega ne zgodi več...user posted image

Gašper spi in čakam, da se zbudi, pol pa šibava na sonček!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
19.9.2007 10:00:30   
crci06
Moja pozabljivost me bo stala še enega posta user posted image

Najprej se moram považnat:
Včeraj, ko sem prišla domov, sem rekla mami in sestri, da sem se pogovarjala s kolegicvo, da njena 14 dni starejša punčka že plazi po stopnicah. Pa smo se odločili, da damo še našegu poskusno zeleno luč, in JA, seveda je prilezel do vrha.

In, ko sem ga hotela slikat, sem ugotovila, da nimam doma fotoaparata. Naja - se spomniš, ko sem rweka, kolk je moj hud, ko fotoaparat in podobne reči zatlačim nekam, kjer jim ni mesto?
Ja in tako je fotoaparat odšel na servis user posted image user posted image

Ta dva hudička sta bila zame user posted image

Posledično tudi fotk še ni, itak pa se mi zdi, da imam samo 2, ker sem mogla tolk klepetat, da nisem utegnila slikat.

BTW: Nejc se je pa prehladil user posted image  Iz nosa mu tolk teče, kot še meni še ni nikoli...

Zdaj greva pa an sprehod v leakrno po nove dude, ker jih že 2 dni non-stop iščemo in jih NI ?!?
Zaspi pa vseeno hitreje z dudo, sicer mu jih sploh ne bi več kupovala...
Zdaj bom pa eno obesila na kaveljček poleg posteljice, tako, kot so v kopalnici brisače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
19.9.2007 10:55:44   
emaa
Evo slike so gor.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
19.9.2007 11:10:45   
pika30
Ema in Shorty krasne slike user posted image user posted image  kaj pod vodo imajo pravo igralnico?superrrrrrr.user posted image user posted image Vse mamice zgledate tok fit user posted image decemrčki so pa itak najlepši.user posted image

L_P in Shorty iskrene čestitke za opravljen izpit in maturo user posted image user posted image  bravo punce,zelo pridni sta.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
19.9.2007 11:28:51   
r1ta
Res so lepe slikice. Tile vaši škratje in škratulje so pravi srčki. Lepotci. Da o mamicah in očku ne govorim! Sicer pa, če so starši tako lepi je normalno da so tudi otroci. Oziroma še lepši!user posted image

L_P čestitke za fantastično opravljen izpit. Devetka pa ni kar tako. Je že kar malo kičasto. Važička!user posted image user posted image

Evo midve sva že iz lodna nazaj, zdaj me pa res zanima kdaj jo bo spet vrglo. Zjutraj je spala samo pol urce... Mislim da so zobki...

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
19.9.2007 11:32:09   
r1ta
Eh sem brezvezna. Ko sem prejšnji post pisala, je bila madam v akciji v svoji postelji in se je kregala na svoja dva baby-a. Naenkrat utihne, jaz odpošljem post, pogledam kaj se dogaja v sobici in ona spi...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
19.9.2007 11:46:59   
vampirka
Lepe slikice (lepi modeli user posted image ). Upam, da se zmenimo za nov termin - ker v ZOO bi res rada šla user posted image .

L_p: count me in za srečanje na štajerskem koncu! Pa seveda user posted image  za 9ko!
Shorty: BRAVO user posted image user posted image user posted image ! Se boš zdaj vpisala naprej, ali boš študenski life malo na stranski tir postavila?

TanjaS (in ostale iz "kriznih" območij): user posted image . Upam, da imate kaj zavarovano user posted image  in seveda, da je z vami vse OK!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
19.9.2007 11:53:39   
frufru
v albumu pod vodo je vse, kar je bilo posneto, dokler ni šla baterija user posted image
Moj-moj firma je topstil na Mokrški v LJ

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
19.9.2007 12:18:04   
severnica77
Tanjas in Pika30 - sem vesela, da je vse vsaj koliko toliko o.k.. Sem včeraj gledala še 24ur zvečer in skoraj nisem mogla verjeti, da se take poplave tudi pri nas lahko zgodijo ... No, k sreči se je zdaj umirilo in se je pokazal sonček. Je pa res bilo včeraj tudi tukaj kot ur nebes ... No, mi smo tako in tako v 9 nadstropju, je pa pihalo, treskalo in deževalo res 100/uro.

L_P - za štajersko srečanje pa štej tudi mene! Bi bila vesela tudi jaz, da se enkrat končno udeleživa z Leom kakšnega srečanja RR. Saj se že vse poznate user posted image . Pa da ne pozabim. Bravo za 9! Si res od sile. Zraven malčka takšna ocena .... Hmmmmm.

Shorty - tudi tebi čestitam, da ti je uspelo. Ocena ni toliko važna, glavno, da je to za tabo in lahko greš naprej, kaj?

Naš škrat pa spi ... Sem že pospravila stanovanje, umila včerajšnjo posodo, zdaj pa imam malo časa za RR. Ko se pa zbudi, šibava najprej k eni babici, potem še k drugi, jaz pa k zobarju user posted image . Me je strah kot 100 user posted image  Pa kaj hočem, kar se mora, se mora ...

Pa še ena slikici mojega žabca:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
19.9.2007 12:44:23   
severnica77
Okey! Najprej pišem v ednini, potem dvojini in nato prilepim tri slikice user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
19.9.2007 12:49:05   
emaa
Saj ni važno, je pa vseeno hud frajer pač v množini. 

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
19.9.2007 12:50:30   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Saj ni važno, je pa vseeno hud frajer pač v množini. 

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
19.9.2007 12:52:29   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Shorty: BRAVO user posted image user posted image user posted image ! Se boš zdaj vpisala naprej, ali boš študenski life malo na stranski tir postavila?

ja tko nekak za enkrat

Leo je pa maneken jauser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
19.9.2007 12:59:17   
Naja30
user posted image user posted image  bravo shorty!!! Končno je vse za tabo!!!
Boš šla kaj naprej študirat al maš dosti šole, učenja in vsega tega?

Tanja, grozno. Kaj lahko voda naredi! user posted image

moj_moj, verjetno si tudi dudo zatlačila kam, kjer ji ni mesto? user posted image  Kot fotoaparat včeraj.

ema, lepe fotke. Škoda, ker mi ni ratal priti do igralnice user posted image  Kak ste se imeli luštno!

ja, l_p čestitke za izpit. Vedno ko kaj takega preberem, me vest potrka po čelu  user posted image  user posted image

Severnica, ne poznamo se vse. Štajerke razen mene se še niste odkrile user posted image  l_p, bomo določile kakšen bolj točen datum? Tam med 5.-13. oktobrom, če se ne motim bo r1ta tu?
Veš kaj, na tisti fotki zraven tv-ja je pa kot bi gledala našo dnevno sobo. Imamo isto tv na nizkem in pod njim puzzle user posted image

Zdaj čakam, da bo Tija postala zaspana, da jo dam spat. No, saj ima veliko družbe tu pri babici, vsi bi jo mečkali in se igrajo z njo. Ampak lepotni spanec pa le rabi vsake toliko časa user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
19.9.2007 13:09:15   
Vilma
Vaaav kako lepe novice - super Shorty, čestitam iz srca! user posted image  Zdaj si boš pa mal oddahnila iz začela še bolj uživat.
Tanja nikjer nisem zasledila s kje si? Upam, da se bosre čim prej rešili blata. Si pa ne upam niti predstavljat, kakšno imate.
Včeraj me je klicala sošolka z Železnikov.... ji je šlo prav na jok. Njim na srečo nič ni, ker so na hribu, ma v dolini je bila menda katastrofa. Danes naj bi šli na dopust pa ne morejo - ker ni ceste. user posted image

Včeraj pa je bilo na srečanju krasno! user posted image  Sem prav vesela, ker sem toliko mamic decembrčkov spoznala. user posted image  Dominika je včeraj, ko sva prišla do moji staršev pobralo. Je spal rekordni dnevni spanec - dve uri in pol user posted image  Sploh nisem mogla verjet! 
Ko se je zbudil, sva šla pa še na moj šiht. Sem povedala za nosečnost,je šefica po pravici povedala, da zame je vesela, zase pa razočarana. No ja, fajn je sliašt, da te po enem letu še pogrešajo, po drugi strani pa: se bodo že znašli.
Zdaj pa je Dominik zaspal, grem še jaz eno kitico odležat, noč je bila bolj tako tako.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?