Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 15:02:14
|
|
|
|
Shorty_
|
Vilma čestitke
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 15:06:33
|
|
|
|
Naja30
|
Vilma, super r1ta, res bi se morala pogovorit s svojim. Ana in njene potrebe so na prvem mestu. Midva sva takoj na začetku dala staršem neke stvari v vednost. In se tega držijo. Spoštujejo najin pristop do tamale in najino vzgojo. Če pa ne gre drugače, pa naj oni hodijo h vam in ko bo Ana šlaspat, jo pojdi rihtat. Vseeno bolje, kot da postane sitna že pri njih, pa morate še domov priti... Drugače pa naj gre sam h njej, kot ti je svetovala l_p. Tanja, res sta sončka! Imaš pravo lepotičko in princa doma! Bo ati moral brzostrelko nabavit čez ene 10 let, ko se bodo fantje začel motat okol bajte Tko moj vedno pravi. shorty, se pofočkam, čeprav mi še ni jasno, kako bom kamorkoli prišla, ker sem brez avta. Do ZOO-ja peš bi še šlo, do CP pa... Ampak bom že dobla kak prevoz. l_p za srečanje, ko prde r1ta se tud pofočkam. Že zdaj.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 15:34:27
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty glede na to da bo jutri dež se pofočkajte tiste ki pridete v CP: Shorty TanjaS naja3
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 16:05:01
|
|
|
|
TanjaS
|
R1ta, tale tašča ti pa res kodra živce. VSe ima svojo mejo. Res se pogovori s svojim pa naj proba on urediti. Midva imava zmenjeno, da on s svojimi ureja zadeve, jaz pa z mojimi. Zaenkrat kar štima, čeprav je moja tašča zlata tašča. Petri, vas verjetno ne bo jutri L_P, čeveljčkesi pa res dobila za dobro ceno Pri nas že dežuje. Očitno bo jutri zmenek res v CP.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 16:14:58
|
|
|
|
Vilma
|
A mi prosim prosim ena od vas treh pošlje mobi številko na ZS? Jutri bom definitivno v Lj, se moram it pod nujno zmenit v službo, tako da bom 100% poskusila prit.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 17:18:58
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Glede na to, da sem zasledila, da r1ta zopet prihaja v Slo, če se ne motim, me zanima, če bi imele srečanje na celjskem ali štajerskem koncu takrat? Da ne bo vedno v Lj? to bi bilo super,e pa še R1tko bom spoznala.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 17:19:07
|
|
|
|
Shorty_
|
Vilma sem ti poslala številko na zs
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 17:37:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Srečanje, ko pride r1ta, če pride sploh L_P Naja3 Pika30 r1ta (njo kar štejem )
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 17:40:36
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Pa sem že naredila tako, da sem jih povabila na obisk ob pol sedmih, misleč da se bodo vsaj ob pol devetih zmigali. Boš ja, pa so sedeli tu do desetih, jaz sem vmes Ano podojila, spravila v pižamico in dala spat, potem so mi jo pa na odhodu zbudili... Mislim, da se bova danes z J.-jem ornk o tem pogovorila, drugače ne bo šlo... Nikar se ne pusti motit,pa če je nevem kakšen obisk,ko je ČAS,da gre Ana spat pojdi v spalnico,da jo v miru uspavaš. Tako delam jaz,ne šmirglam več nobenega,ker sem prav take ceramonije imela,kot si jih opisala.Otroka so mi podivjali,pol so se pa pobrali domov,tudi ob desetih,enajstih. Zdaj ,če je obisk še tako pozno,preden nesem Ajdo v spalnico,jih lepo prosim,če so lahko tišje da jo v miru uspavam,ko zaspi zaprem vrata in nikogar ne puščam notri.Zdaj so se že navadili da ne hodijo več tako pozno na obisk. Ti pa se kar z J pogovori,Ana je navajena na red in zakaj nebi tako ostalo.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 17:43:39
|
|
|
|
pika30
|
L_P sam R1ta pride na srečanje Celjank-ala kostanjev piknik in domači jabolček. to je mislim da 7.10. a ne R1ta,kdaj pa bi se me srečale.?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 18:28:21
|
|
|
|
r1ta
|
Jaaa punce! Sem kuj za! S Celjskimi RR- jevkami se dobimo 7.10. Upam da bo iz tega kaj. Čeprav jaz nisem ravno celjanka, pa sem se uštulila, ker se moramo z Jančiko in Joe-jem itak videt. Če se pa zmenimo še za en dan z vami bo pa sploh fajn! Res bi bilo lepo. No, mi pridemo 6.10. nekje proti večeru v Slovenijo in ostanemo do sobote 13.10. Torej lahko se dobimo čez teden od ponedeljka do petka. To bi res bilo fajn!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 18:29:38
|
|
|
|
r1ta
|
Punce, lepo se imejte jutri na srečanju! Bom mislila na vas! Načvekajte se in upam da vam ne bo vreme preveč nagajalo!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 19:18:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Punce, lepo se imejte jutri na srečanju! Bom mislila na vas! Načvekajte se in upam da vam ne bo vreme preveč nagajalo! Se strinjam
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 20:23:28
|
|
|
|
TanjaS
|
Alo, Maks spi, Kaja gleda NMK Kok nas pa bo zdaj jutri. Frufru prideš? Julie?
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 21:43:59
|
|
|
|
Ženkica
|
Mi pridemo najbrž kar v kompletu, zato ne bomo prav dolgi; kje pa bo dec zdržal babje čveke več kot kakšne pol urce. Moj ne. Sicer pa se ne oglašam kaj dosti; mam ful dela, tamala šiba, kot bi jo navil; spi po 1x na dan po slabo urco, skratka noro. Sem ful utrujena. Poleg vsega imam danes še "dan za žretje"; celga vola bi pojedla, vam povem; tole vreme me je čisto iz tira vrglo. Očitno Kajo tudi, ker ni hotela zaspat takoj, je porabla več kot pol ure, kar ni v njeni navadi; pa še na najini postelji spi. Se vidmo jutri. Ženkica
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 22:05:25
|
|
|
|
emaa
|
Verjetno pridemo, samo ne vem v kakšnem številu, K se ne počuti najbolje (dopoldne je prespal, ga je že 3. dan mučil glavobol), če ne pa samo mi trije. Bosta fanta uživala v dirkanju v igralnici. Saj velja za Pod vodo.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 22:08:59
|
|
|
|
Naja30
|
Mene tud zanima, a zdaj smo zmenjene za CP tudi če bo zjutraj sonček? Moram povedat, da ima Tija po novem kar 6 zob!!! Vročina zadnjič, povečano slinjenje, vneta ritka, sitnobica (pa ne velika, svaka ji čast!), vse to je pripeljalo do obeh zgornjih DVOJKIC! Danes ji je malo kri tekla in sem postala pozorna. In vidim dve bele črtice na novo
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 22:24:16
|
|
|
|
r1ta
|
Bravo Tijaaaa! Še malo pa te bo Ana ulovilaaa! Jo izgleda fejst muči, ker je bila danes res težavna... A se vam vaši otročki tudi vesijo po nogah? Ana komaj čaka da stopim izpod tuša, da me lahko buta po nogah in se mi obeša. Čez dan pa itak... Najbolje je da sem neprestano z njo na tleh in da plazi po meni.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 17.9.2007 22:27:07
|
|
|
|
crci06
|
Jaz se tudi pofočkam... Vilma! Vesela sem zate!!!!!!!!! Zeloooooooooo!!!!!!!!!! Mojo cifro že imaš... kr poklič, če boš rabila. Mah, vse sem pozabila, kar sem prebrala in hotela komentirat. Razmišljam, al bi bila lepa za vas in si šla umit lase, al bi se zvalila spat... Bolj k drugi možnosti se nagibam... Se vidimo! Pa pridite, tudi, če ni ravno ZOO. Kakšna opica se bo vseeno našla ŠALA!!!!!!!!!! Naši sladki medvedki in medvedkice se bodo (upam) lepo zabavali (čeprav tokrat verjetno še ne po svoje), mi si imamo pa tudi veliko za povedat. Nočko!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 0:00:53
|
|
|
|
anckabancka
|
Prideva tudi midva! 10.00 Pod vodo?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 7:30:24
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty glede na to da bo jutri dež se pofočkajte tiste ki pridete v CP: Tole sem jaz do zdaj našla med vrsticami: Shorty TanjaS naja3 Moj_moj Vilma Ženkica Emamair anckabancka Tintara ?!? Dej se oglas! Frufru - sej prideš, ane? Zdaj grem pa Tintari en SMS za dobro jutro poslat :) Mater me bo vesela
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 7:36:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutr Uživajte punce , kako sem vam fauš Moj_moj, nisem dobila , ampak zdaj moj hoče, da obdrživa kar oranžnega. Pa naj bo r1ta, jap, še posebaj ko kuham, mi visi na trenirki kot ena opička. Sovraži pa, ko kaj pomivam - potem stoji in se me drži in tuli in lijejo mu krkodilje solze. Emamair - a potem se je to bruhanje kar samo umirilo, al kako? daj nam malo spodbude Samo ni ti ravno lahko pri srcu, ko hočeš, da naredi nekaj kar bi bilo za vse dobro, on pa začne bruhat... Potem sem se tako krivo počutila. No, naj povem, da je Ožbej po dobrih 3tednih začel jesti. Predvčerajšnim je jedel pire krompir z zelišči in margarino. Včeraj pa piščančka, riž in 'fulo' od pščanca. Je pa na tak način, da mu moram narezat koščke na ful malo, pa jih sam je? Ri mu pa dajem jaz, obvezno z normalno in ne plastično žlico Tole zdajle tolk na blef pišem. Mali še spi, mene je moj gor vrgel, da sem mu majco zlikala, pa sem očala pustila v spalnici, leč se mi pa ne da not dajat No ja, tudi slepa kura zrno najde , jaz pa na pamet pišem in iščem primerne črke Mali se nekaj obrača...šibam.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 7:44:57
|
|
|
|
TanjaS
|
Jutro, mi smo spali ok, do 6, malo zizali, pa potegnili do 7 Zdaj spraviva Kajo v šolo, potem pa proti CP - se vidimo!!!!!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 7:48:11
|
|
|
|
Naja30
|
Dobro jutro. Moja tud še spi. Mislim dan je pa za Slabše ne more bit. In to ravno danes. Grem nekaj pojest in pripravit stvari, preden se princess zbudijo
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 18.9.2007 8:34:35
|
|
|
|
emaa
|
l_p ja pri nas je to bruhanje potem izzvenelo kar samo od sebe. Ker midva sva ga na rokah uspavala, da je ornk spal. Pol sva pa enkrat spet probala, pa je kar zaspal.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?