r1ta
|
Ma ne Vampirka, ne gleda najprej na Anino korist. Saj vem, da se to grdo sliši, ampak se je že res velikokrat zgodilo, da sem bila jaz proti čemu, ker mi ni bilo primerno za 6, 7, 8 mesečno deklico, pa sma se vedno potem skregala in sem rekla pa naj bo in bila potem sama vsa divja in nervozna, Ana pa tudi. Govorim o primerih, ko sem morala s 6 mesečnim otrokom za cel dan v šoping, ker je teta Nora želela šopingirat (ko smo bili v Sloveniji), pa celodnevni izlet, pa ognjemet, pa vsi ti pozni obiski tašče. Saj ni pomembno ali gremo mi k njej ali ona k nam, vedno je tako pozno. Razlog je ta, da oni večerjajo okoli sedmih, ob pol osmih gledajo eno limonado in imajo šele ob osmih čas . Takrat pa jaz že ponavadi pričnem s pripravami na spanje... In kaj naj zdaj? Poskusila sem J.-ju razložit, da tako ne gre, ob nespanju in rokenrolanju ponoči sem mu povedala, da je to zaradi poznih obiskov, sam se je lahko v to prepričal, pa mu ne potegne. V bistvu sem nemočna, ker on sili v to, da starši vidijo vsaj 2x na teden Ano, reče jim nič ne ker je mama zakon (mamin sinček) in ga je strah da jo bo z vsakim nestrinjanjem prizadel... Tako je pri nas. Jaz pa sem jezna in potem piham in sikam in imam par dni skupaj pokvarjenih... Res nimam nič proti, če gre Ana tja na obisk ali če pride obisk k nam, prav je tako, samo da bi bilo ob nekem normalnem času... Pa sem že naredila tako, da sem jih povabila na obisk ob pol sedmih, misleč da se bodo vsaj ob pol devetih zmigali. Boš ja, pa so sedeli tu do desetih, jaz sem vmes Ano podojila, spravila v pižamico in dala spat, potem so mi jo pa na odhodu zbudili... Ja včeraj je bila vsa začudena, ko ji je rekel moj, da bomo prišli samo za eno urco, ker se mora Ana potem skopat in it spančkat ob devetih... Jaz ne vem kje ta baba živi? A naj hodi Ana ob polnoči spat al kaj, da bo njej odgovarjalo? Joj sem jezna... Mislim, da se bova danes z J.-jem ornk o tem pogovorila, drugače ne bo šlo...