|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
17.9.2007 9:11:45   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Jaz pa pogrešam Barbk! Ve tudi, ne?

Tudi jaz sem zadnjič razmišljala o njej. user posted image Nič se ne oglasi.

V glavnem naš pikolino je včeraj zopet bruhal. Zaradi trme. In sem zjutraj klicala P (saj vem, da me ima verjetno dosti, ampak prvo kot prvo je imel rota virus in se res ustrašim vsakega bruheca nooo), in ji opisala situacijo (to se je sedaj zgodilo že 3x na isti način), in je rekla, da se lahko mali tako silovito joka, da začne bruhat. Fora je bila pa v tem, da je mali zaspal zopet na najini posteljici in sem ga prestavila v njegovo. In fant se je čez kakšnih 15minut zbudil in se začel dret kot jesihar. In sem šla tja, in ga samo božala, nisem ga pa vzela k sebi. In je zopet bruhnil vse ven.  Potem je zopet panika in sem ga stiskala kot nora. Mali me ima naštudirano 200/h. Seveda potem je bil spet do 20.30h pokonci, zmučen totalno, tako da smo spali celo noč. Seveda med nama...user posted image Res bomo mogli nabavit posteljo 200x200 (sedaj imamo 160x200) in nam res malo na knap hodiuser posted image user posted image user posted image

r1ta, joj, jaz tako pozno ne bi hodila na obiske, sploh pa ne k taščiuser posted image - ker ima moja tudi podobne izpade. Ampak jaz se vedno prilagajam tamalemu, tako da če gospe ne bi ustrezal čas obiska, pač ne bi prišla na obiskuser posted image To me pa tako pogreje, kot da ji ni jasno, da se ona veliko lažje prilagaja Aninem ritmu dneva, kot pa tvoja Ana njenemu. Vsaka ti čast, da si tako uvidevna. Res. En objemček zate user posted image , ti bo lažje... verjetno bi res lahko povezala to dvoje....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
17.9.2007 10:00:20   
Shorty_
čestitke vsem user posted image za obmesečniceuser posted image
Barbk kje si?
drugače pa glede ZOO-ja jz nisem glih prepričana da bo jutri sam par kapljic vsaj kolikor sem uspela videt napoved. Nevem ampak sumim da je večja verjetnost da bomo jutri okupirale CP.
kaj pa ve mislite?

no grem spit kavico

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
17.9.2007 10:12:25   
emaa
L_p a je finouser posted image , ko iz togote bruha, pri nas je to na srečo minilo, ampak je David to s pridom počel zvečer, ko sva ga dala v posteljo, zdaj je že ene 4 mesece mir. Je bila pa kriza, tudi če si noter prišel, je mislil, da mogoče samo zvezdico zaspanko prižgat, pa je vse v loku pobruhal.
R1ta jaz tako pozno ne bi hodila na obisk, otrok ima en ritem, če tašča tega ne razume, njen problem. Naša dva najpozneje 19:20 že spita, tako da mi takrat ne gremo nikamor in tudi gledava, da smo zvečer do 18 doma, da se zrihtata.

Za jutri bomo videli, če pridemo v CP v primeru slabega vremena.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.9.2007 10:18:40   
Naja30
Oprosti r1ta, ne vem al naj user posted image  al se user posted image  ob teh taščinih cvetkah!
Glede obiskov bi jaz na vajinem mestu kar rekla, da zvečer imate določene rituale, od katerih nerada odstopata, kr potem vse povleče za sabo in Ana ne spi dobro.  Saj v bistvu je vse res. Meni tudi gre na živce, ko moram zarad drugih potem s tamalo noret in hitet, ona joka zraven, vsi smo živčni... samo še bolj utrujena sem. Sploh zdaj, ko je navajena it ob 9h spat.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.9.2007 10:44:06   
crci06
R1ta - jaz dam (našim) zvečer navodilo, da Nejc postaja zaspan, zato se ne sme preveč razigrat in se morajo zvečer bolj nežno in potiho igrat. Pa že parkrat sm rekla, da dokler je tako majhen, če me ne bodo ubogali, ga pač več ne bo dol na obiske...
Se čisto strinjajo in so pridni!

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Naša dva najpozneje 19:20 že spita, tako da mi takrat ne gremo nikamor in tudi gledava, da smo zvečer do 18 doma, da se zrihtata.

Svaka ti čast user posted image user posted image user posted image
Fulllll ti privoščim, da ob dvojnem tempu otroka vsaj zvečer bolj zgodaj zaspita, da vama mogoče kakšna minutka časa ostane, samo sem pa kar pobuljila, če sem prav videla 19.20.
Jaz sem pa vsa vesela, ker je iz poletnega časa za spanje: 22.00 prestavil na jesenki čas: 21.00. Upam, da bo zimski 20.00 .
Odkar sem malo manj na RR se nam malo bolj dogaja in je že parkrat zaspal pred deveto, jaz pa kmalu za njim in tega bi se lahko kar navadila...

Za jutri si želim takole sonce, kot ga imamo mi zdajle!
Če bo dež, še ne vem, kako bo z avti...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.9.2007 10:54:36   
emaa
Midva sva poskusila, da bi šla ob 20 spat, pa ni variante, sta tako tečna že od 18 naprej, da je vse kar je umivanje kasneje kot ob 18:30 že mučenje vseh prisotnih. Zato se pa zbudita med 6:30 in 7 zjutraj, gresta spat okoli 9 za pol urce in po kosilu za kako uro, njaveč 1,5 ure, pol pa itak nič do večera. In ker ju zadnje tri tedne rihtam zvečer sama, ker K ne more pomagat, mi je itak v interesu, da je zadeva čim manj travmatična za vse prisotne. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.9.2007 11:02:14   
Jančika_
Sicer niti slučajno ne pašem v to temo, ampak tu pa tam malo povohunim za emomair in R1touser posted image , pa bi tule imela nekaj za povedat na temo zgodnje spanje. Pri nas imamo 3- in 1-letnika in oba hodita spat ob 18.30. Ja, takrat sta že v postelji. Enostavno ne zdržita dlje; največ do 19.00, vse ostalo pa je samo še huronsko dretje. Prejšnji teden je tamali šel enkrat spat celo ob 17.15 (!!!) in je spal do šestih zjutraj.

Vsem lep pozdrav.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.9.2007 11:04:20   
emaa
Živijo vohunkauser posted image , se moramo kdaj spet videt, a ne. Da mal v živo povohunimo za naraščaji. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.9.2007 11:13:51   
Naja30
Svaka čast Jančika, da imaš tako zaspane otroke! user posted image
Jaz bi se tudi vidla z vami, da mi ne bo treba vohunit user posted image  Menda bo srečanje v CE? Samo ne verjamem, da mi bo ratalo priti. Že tako komaj skombiniram te obiske.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.9.2007 11:53:50   
vampirka
Drage moje - jutri ne kaže preveč dobro z vremenom. In priznam, da mi še na kraj pameti ne pride se vozit iz MB v LJ, da grem sedet v CP user posted image ...upam, da razumete. V sredo gremo končno malo na morčka pogledat (je ati vreme v nulo naštudiral user posted image ...vam povem kolk je res, ko se vrnemo).
R1ta: sem se končno dokopala do revije (saj veš katere user posted image ) in prebrala članek. Ja, super ste, kaj naj rečem user posted image ...samo to s tvojo taščo je pa višek (a J. ne gleda najprej na korist Ane??? moj dragi vedno pomisli kaj je za Lauro dobro, pa tudi, če je treba taščo oz. njegovo mamo zato nadret). Ta stari naj se prilagajajo bajbijem in nikoli obratno! Jaz tudi npr. če imamo obiske, ob 19h ali najkasneje ob 19:30h - odvisno od razpoloženja male princese - vstanem, se zahvalim, da so prišli in grem tamalo skopat in nahranit...me boli za manire!!! Nekateri čudno gledajo, ampak se mi zdi, da vsi razumejo. Moj dragi pa izkoristi gužvo in če mu niso obiski všeč, skupaj z nama pobegne v kopalnico user posted image user posted image user posted image . Do sedaj še noben ni bil tolko "opokan", da bi sam čičal in čakal (mogoče tvoja tašča bi user posted image user posted image )user posted image .

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.9.2007 12:55:03   
Vilma
Evo me drage moje s pregleda. Vsse je ok, tako sem srečna, da mi gre kar na jok user posted image  user posted image  user posted image
Tveganje za dawnov je celo manjše kot pri Dominiku, tako da ja....čez pol leta dobimo še enega dojenčka user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.9.2007 12:56:57   
emaa
Super Vilmauser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.9.2007 13:02:30   
TanjaS
Vilma user posted image user posted image user posted image  Smo vse vesele zate.

Midva sva bila tudi danes ob 6 pokonci. Sva šibala v Lj na FTH, v glavnem Romana pravi, da je fejst dečko, da on ve kako se kobaca, ampak mu je pač puzanje ljubše in da s tem ni nič narobe. Je rekla, da mogoče pa ne bo kobacal, ker drugo vse obvlada. user posted image user posted image user posted image

Sva šibnila še v trgovino, pa na kavico, je v avtu zaspal in celo je ratalo, da spi v posteljici naprej. Zdaj pa šibam kosilo kuhat user posted image user posted image user posted image

Ja, vreme za jutri je bolj slabo, tako da zgleda, da bomo res okupirale CP - če si vas ne bo zdaj pol premislilo user posted image user posted image user posted image  Ampak, saj tam je tudi lušno, otročki plezajo po blazinah, gor jim damo igračke, mamice pa čvekamo user posted image user posted image user posted image  PRIDITE

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.9.2007 13:03:28   
r1ta
Ma ne Vampirka, ne gleda najprej na Anino korist. Saj vem, da se to grdo sliši, ampak se je že res velikokrat zgodilo, da sem bila jaz proti čemu, ker mi ni bilo primerno za 6, 7, 8 mesečno deklico, pa sma se vedno potem skregala in sem rekla pa naj bo in bila potem sama vsa divja in nervozna, Ana pa tudi. Govorim o primerih, ko sem morala s 6 mesečnim otrokom za cel dan v šoping, ker je teta Nora želela šopingirat (ko smo bili v Sloveniji), pa celodnevni izlet, pa ognjemet, pa vsi ti pozni obiski tašče. Saj ni pomembno ali gremo mi k njej ali ona k nam, vedno je tako pozno. Razlog je ta, da oni večerjajo okoli sedmih, ob pol osmih gledajo eno limonado in imajo šele ob osmih časuser posted image . Takrat pa jaz že ponavadi pričnem s pripravami na spanje... In kaj naj zdaj? Poskusila sem J.-ju razložit, da tako ne gre, ob nespanju in rokenrolanju ponoči sem mu povedala, da je to zaradi poznih obiskov, sam se je lahko v to prepričal, pa mu ne potegne. V bistvu sem nemočna, ker on sili v to, da starši vidijo vsaj 2x na teden Ano, reče jim nič ne ker je mama zakon (mamin sinček) in ga je strah da jo bo z vsakim nestrinjanjem prizadel... Tako je pri nas. Jaz pa sem jezna in potem piham in sikam in imam par dni skupaj pokvarjenih...
Res nimam nič proti, če gre Ana tja na obisk ali če pride obisk k nam, prav je tako, samo da bi bilo ob nekem normalnem času... Pa sem že naredila tako, da sem jih povabila na obisk ob pol sedmih, misleč da se bodo vsaj ob pol devetih zmigali. Boš ja, pa so sedeli tu do desetih, jaz sem vmes Ano podojila, spravila v pižamico in dala spat, potem so mi jo pa na odhodu zbudili...
Ja včeraj je bila vsa začudena, ko ji je rekel moj, da bomo prišli samo za eno urco, ker se mora Ana potem skopat in it spančkat ob devetih... Jaz ne vem kje ta baba živi? A naj hodi Ana ob polnoči spat al kaj, da bo njej odgovarjalo? Joj sem jezna... Mislim, da se bova danes z J.-jem ornk o tem pogovorila, drugače ne bo šlo...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.9.2007 13:05:14   
r1ta
Vilma super novička!user posted image user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.9.2007 13:05:48   
pika30
Uf,dol mi teče,tak sem mokra user posted image  pravkar prisopihala domov po tej sparini,prehodila celih 10km,vmes sem še pazila,da si nisem še jezik pohodila.user posted image user posted image  pa kje je kondicija. user posted image
Jančika torej gresta tvoja pobalina že pred risanko spat.user posted image user posted image  ne vem kako ti to uspe,ampak meni je to malo prehitro.Moja gre ob 8 spat,tak mi je čist ok.
Saj prav,če se zmatrata čez dan, potem tudi vama z Joem ostane cel večer zase.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.9.2007 13:06:57   
Strawberrie Cherrie
r1ta, te podpiram user posted image user posted image user posted image , in imaš čisto prav, veš. Drugače ima pa tudi šanso, da Ano sam odpelje k babici, ko pa pride zmatrana domov, pa jo naj skopa, obleče, navije plenico gor in nahrani. Ti pa pejt tačas v kino ali pa se vsedi za tvjem. Pomojem bo to zadnjič, da bo šel ob 20h na obisk ... ob 20h je naš mulo že pol ure v komi user posted image user posted image user posted image

Limonada je važnejša od vnukinje? Sliši se že tko....user posted image user posted image

Jančika, uh jaz se tudi spominjam blaženih časov, ko je Ožbej hodil striktno spat ob 18h..user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.9.2007 13:07:44   
TanjaS
Evo, še par slikc naših sončkov...

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.9.2007 13:08:44   
pika30
user posted image user posted image user posted image  Bravo Vilma!!!!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.9.2007 13:10:39   
Strawberrie Cherrie
Aja, bravo Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image in ful luštkane slikce Tanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.9.2007 13:12:19   
pika30
Kako lušne slike,kakšne lepe laske ima Kaja,po kom le.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.9.2007 13:17:56   
Strawberrie Cherrie
Nič, grem jaz kuhat. Piščančka. Potem pa v mesto v SOliverja, imam nagledan en orto lep suknjič (cena:105€user posted image user posted image user posted image user posted image ) -> ga grem še 1x poizkusit. Res mi je navita cena, samo je edin suknjič, ki mi je čez rame prav? Drugače so mi vsi preširoki. Pa tak fajn mehak in topel, še za zimo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Btw, se moram pohvalit, v soboto hodim po našmu Mercator centru, pa zavijem v SOliverja, pa sem dobila za mojga njemu kot ulite hlače, znižanje iz 80€ na 20€, ker so vsem zgleda ble premajhna številka (29/32) - moj je fullll suh, pa res ma noro dobro rit notuser posted image user posted image user posted image

Aja, pa še en ugoden nakup: grem šnofirit za čevlje, pa sem našla UC of Benetton za tamalga 22št (sicer mu je ful prevelika, ampak čez kakšne 2-3m mu bodo ravno prav) za 11€ (prej 30€) - zadnji par user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
17.9.2007 14:04:22   
Shorty_
glede na to da bo jutri dež se pofočkajte tiste ki pridete v CP:
Shorty
TanjaS

Neposredna povezava do sporočila: 4773
17.9.2007 14:14:45   
Strawberrie Cherrie
Glede na to, da sem zasledila, da r1ta zopet prihaja v Slo, če se ne motim, me zanima, če bi imele srečanje na celjskem ali štajerskem koncu takrat? Da ne bo vedno v Lj?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
17.9.2007 14:41:58   
petri85
Vilma, super, da je vse OK! Sedaj ti bodo pa meseci kar leteli in že bo Dominik veliki brat! Čimlepše dneve v troje vam želim!

Mamice (in očki) ter vsi decembrčki, uživajte jutri na srečanju! Upam, da vam bo vreme naklonjeno za pohajanje po ZOOju!

TanjaS, lepe slikiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?