Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 23:20:59
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ajaj, je kjuti Nika. hvala
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 6:57:12
|
|
|
|
frufru
|
Našmu se je pa danes sistem porušil, a močno upam, da ne bo muha enodnevnica. Se je zbudil ob 23.30, kar se je nazadnje zgodilo pri 2 mesecih , ampak je pol spal do 6.30 , pa celo vojne s plenico ni bilo, zdaj se pa v posteljici igra mojmoj naja3 shorty ženkica tanjaS anckabancka vampirka frufru Vilma A bo katera sporočila Tintari, se mi zdi, da je bila ona tudi za
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 8:20:35
|
|
|
|
Naja30
|
Ma, ste se razpisale včeraj zvečer. Jaz sem pa šla kar spat, ker ni bilo nobene No,je vsaj malo več za prebrat In glede trgovin ste me čisto napalile! Komaj čakam ponedeljek, ko grem. Upam, da ne bo gužve, ker tega pa res ne maram. No, Tija je ravnokar pol cm lista pojedla Se mi je zdelo nekaj čudno tiho, pridem zraven in žveči. l_p naša se tudi nerada oblači. Se začne kar zvijat, ko je treba rokave gor povlečt in rata cela trda Ampak ko vas takole berem vidim, pa saj so vsi tu nekje Hranjenje in zraven vožnja avta in kihanje, pa previjanje, ko jo je treba fajn zamotit s kupom igrač.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 9:01:26
|
|
|
|
frufru
|
Naja3 probaj jo oblačit sede, je lažje, vsaj pri nas. Tisto roko dvigne in se igra naprej. Edino bodi je problem zapet
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 9:20:21
|
|
|
|
Naja30
|
Saj jo v sede, ampak takrat bi ona ležala In če ji prestavim igračo iz ene v drugo roko, se spet jezi
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 9:49:05
|
|
|
|
TanjaS
|
Jutro tudi z naše strani. Maks je spal danes kar lepo, do 5.30. Potem sem mu pa celo flašo naredila ker se mi je zdelo, da pri zizanju ni nič goltal, samo mal vlekel, pa je spil celo 100ml in zaspal, ampak ni spane trajalo nič dlje. Do 6.30. Ampak je A vstal, mami pa zaspala nazaj do 9 Je prav pasalo. Ja, ta šoping je res nalezljiv. Jaz sem šla samo s prijateljico, ki je iskala bundo, pa po dve darili za rojtni dan, pa zapravila en kup denarja. No, ampak imata Maks in Kaja nove obleke (ki jih sicermogoče niti ne rabita ). Sem dobila tak luškan flis za Maksa, je tko mehak, da bi ga še jaz imela. Bunde pridejo baje še drugi teden. Pa končno sem mu kupila novega Brunota - Bruno je njegov medi za spančkat - ninica, pa me skrbi, da bi ga kje zgubili al kaj takega, pa imam zdaj v omari rezervo
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 9:59:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tanjas, to je ful pametno, da imate rezervno ninico - mi je nimamo, in bo kar problem, če se slučajno zgubi?za oprat ni blema, jo v 2h posušim... Kje še dobijo bundice? Mi imamo tako laufarijo, ima moj hokej turnir, pa bi mogel biti že ob pol desetih na igrišču, da se pripravijo, on je pa šele zdaj šel. nema veze...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 10:21:02
|
|
|
|
r1ta
|
Pojdite se solit s tem zapravljanjem! Berem, berem in ni vrag če me ni včeraj popoldan odneslo spet v H&M-a... Evo pa sem spet zapravila. Pa nisem kupila nič drugega kot nogavičke, štramplčke, ene hlačke (tiste z metuljčki) in tri bodije... Potem pa še vrečke za palčka zavijalčka, pa dude in malo kašic... Ahhhh... Mi je pa pregrešno lepa tista bela jopčika z roza mašnico v H&M-u za 15 evrov. Jo hodim gledat pa se ne morem odločit... Verjetno jih bodo prej prodali preden se jaz opogumim... Nika je pa res frajerka! Pa čisto bele laske ima in take lepe modre očke! Jooj to sem jaz sanjala da bo imelo moje dete. Ne vem po kakšni logiki, ampak sem upala, da bo potegnila malo več genov po J.-jevi strani. Zdaj je pa pravi črnuhec... Nič babike, grem čistit, prat...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 13:21:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
LEO in severnica77 čestitke za 9m
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 15:15:27
|
|
|
|
TanjaS
|
Alo, mi bi pa morali ob 15 na en rojstni dan, pa valda Maks spi - verjetno bo danes še dooooooooolgo spal L_P, bundice dobijo še v Okaidiju, Chiccotu, H&M, skratka mislim, da v naslednjih tednih šele priede čas za bundice in zimske pajace.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 17:05:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo ga, našega resnega fantka na kolesu ; je pa tale majčka, ko jo ima gor od No Added sugar (prišla iz Anglije ), piše gor pa Mummy+Daddy
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:13:30
|
|
|
|
frufru
|
L_P mali je svetoven, Mi bomo pa v nedeljo zvečer ali v ponedeljek sprobal. Še nimamo čelade , jo jutri prevzamemo ¨uzput¨ , ko gremo k R familiji. Ma njegova sestra RD. Smo se pa zdajle vrnili s fešte. Ma naša krajevna skupnost 30 let star dom krajanov in so ga prenovili. Popoldne so bile športne igre. R je šel tečt, midva z Lovrom sva pa navijala. Mali je vsem mahal, ko je pa R zagledal, je pa tako krilil, da bi poletel, če ne bi bil v voziček prvezan. R je bil v teku 3. Ob 7h je bila pa podelitev, fešta s čevapi in muziko. Sva Lovra v pižamo napravila, čez trenerko in dekico. Je kar vriskal, ko je pleh muzika špilala. Norel je 100 na h, šele malo čez 8 (ponavadi tak čas že spi) se je umiril. Na poti domov je pa zvezde gledal in nekaj godel. Doma sva ga pa samo prestavila v posteljico.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:25:07
|
|
|
|
Naja30
|
l_p mali je res frajer! Nika je tud pravi cuker! Mi2 z možekom sma si pa danes privoščila day off. Sva pustila Tijo v varstvu pri dediju in babici in šla v ariel, CP, pikapolonico, avto oprat, v McDonaldsa, na pijačo... Ni da ni. Mala je bila pa pridna. V bistvu je bila prvič malo dalj časa v varstvu. Na koncu je pa že žalostno govorila ma-ma-ma-ma. In ko naju je zagledala, je začela Zdaj pa panča. Sta jo dedi in babi utrudila, ko sta se cel popoldan 100 na uro ukvarjala z njo
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:34:01
|
|
|
|
pika30
|
Kako je luškan Ožbej pa on je že orng dec no.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:34:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No še tlele na hitro, potem pa pod tuš in spat ; Mi smo preživeli lep dan, je moj imel inline hokej turnir, so tlele v slovenj gradcu imeli otvoritev igrišča. So bili 4 ; Postojna prva, Slo.konjice 2 in Celje 3 ... Z malim sva bila večinoma časa prisotna na igrišču, domov sva šla le 2x spat Me je pa ena ženska vmes malo 'ob živce spravila', ampak je že ok. Tako da frufru, smo imeli podbno soboto predvsem športno. Ok, pleh bande ni bilo, so pa bolj metal vrteli, pa je tut fajn Naja3, saj prav, mi2 sva tudi v petek bila sama v Celju, je mali zdržal malo manj kot 4h pri moji mami. In potem naju je tudi TTAAAKOOO grozno objemal, in bil ves nesrečen? Meni bo srce pokalo, če grem v službo...drugače pa ja, babice in dedki jih razvajajo na polno. Sploh glede nošenja.... Grem še enih par slikic dodat
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:35:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pika30, jap dec in pol ... pa spet je dobil skorajda pol kg gor, pa ima lepo zalita lička. Uradno ga bom pa jutri tehtala, da bo točno 9m
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 21:44:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
evo ga... V pojasnilo samo, da je v resnici dobil prazen kozarec
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 15.9.2007 22:20:49
|
|
|
|
r1ta
|
L_P nimaš kaj, ornk dec je tale tvoj fantič! Pa tudi čisto blond! Kaj sta vidva tudi oba blontna? Nimaš nobene slikice v albumu, da bi si te lahko predstavljala... Se mi zdi da si blontna ja, pa taka velika, suha migica non stop v pogonu... Imam prav?
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 9:48:27
|
|
|
|
pika30
|
L_P Slov.Konjice so bile 2. bravo naši. NIsem vedela da Ožbej ni šel z vama v Celje.A imaš ti rdeče kratke lase,oblečena si bila v sivo majčko in zelene športne hlače a si bila to ti.Koliko sem tvoje slike iz albuma gledala ti je bila ta ful podobna. Pol pa sem še eno tebi podobno zagledala,ki je imela ruto v laseh,belo majčko in kavbojke.si mogoče to bila ti
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 9:49:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
R1ta...no ja, če je 171cm veliko... Pika30, ne nimam več rdečih las. Sem zdej čist blond in kratkolaska. Kaj sem imela oblečeno - obleko, legis hlače pa balerinke Samo me tisti čas tam več ni bilo...sem se nažirala pri kitajcu. Sicer pa - če imaš avto, pobaši Najo3, ko je zdej spodi, pa pridita čez teden ka kakšno kavico v SG
< Sporočilo je popravil london_paris -- 16.9.2007 9:52:05 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 9:56:55
|
|
|
|
pika30
|
kaj nisi povedala da si bjonda,jaz sem se pa tako za rdečelaske z vozički ozrala. pa zaman. Daj kakšno sliko v album z novo frizuro plisssss.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 13:18:00
|
|
|
|
r1ta
|
Jaaa, hočemo sliko, hočemo sliko!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 13:21:57
|
|
|
|
r1ta
|
No, zdaj vam pa še povem, da sem tako sita diete da je kar nenormalno. Sita pa hkrati zelooo lačna... Kilogrami? -4. Pa vam povem, da se mi čisto fučka za kg-je ko sem pa tako lačna, da komaj stojim... Danes pa sadni dan... Saj me bo pobralo... Od same sile sem že zavila v mojo špajzico in pohrustala 4 rezine čipsa... To se že sliši bolano... Kaj čemo? Uf, samo hrana mi gre po glavi... Čevapčiči, pica, juhice, pomfri, pečenka, pohan pišek, dunajski, torteeeeeeee! Aha, zdaj pa vem. To je abstinenčna kriza.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 13:35:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Bom poiskala eno primerno
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 16.9.2007 13:40:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?