Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 21:45:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem gledala danes v h&m in c&a, pa nimajo nič pametnega. hočem pa da je bunda v kompletu s sp delom kombinezončka, da ne bom 2x kupovala. Pa da je uporabno, lepo in toplo - v glavnem nemogoče Frufru, idi pogledat, da ti poslikam točno tisto kar hočeš.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:10:26
|
|
|
|
TanjaS
|
Jaz imam tak set od Jessice pa dobr naredi pa še najmanj en teden drži L_P lahko prideš na inštrukcije
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:12:10
|
|
|
|
TanjaS
|
Joj sem ena kura. To ni bilo mišljeno za tu Prav mi je, kaj pa na dveh temah čvekam
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:18:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mal si zgrešila, pa ni panike
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:24:23
|
|
|
|
pika30
|
L_P jaz sem bila tam od 5.30 do 6.30 ps te ta čas nisem videla. Je bila taka gužva da sploh ni bilo fajn gledat,ko se je folk kar prerival,jaz pa sem gledala v vozičke če bom kje Ožbeja zagledala. Res nimajo nič pametnega,verjetno je vse taboljš že pobrano in nič ceneje ni od H&Ma. Kupila sem 4 bodije po 2.5€. Za Nino pa sem vse nakupila v H&Mu. Za Ajdo sem videla tako lepe škorenčke in iste barve plašček,pa kapa in šal,kako lepoooo,upam da me bo do naslednjič počakalo.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:28:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pika30, tacajt sem se že nažirala pri kitajcu Ampak tisti bodyi so pa res u džabe...pa kvalitetni delujejo? in imajo št.92
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:34:33
|
|
|
|
TanjaS
|
Jat bi tud mal v C&A brskala. Sem bla dons v H&M pa so mel tko cortkane stvari za punčke, za fantke pa še vedno tiste smrti pa vse neki črtasto. Edino Disney program mi je še kokr tok všeč. Pol sem pa v Okaidiju zapravljala . Se je poznalo pri računu
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:37:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Danes se mi sicer ne da, lahko vam pa jutri malo poslikam, kako sem skombinirala H&M z robo iz Anglije...da je malo drugače.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:40:27
|
|
|
|
frufru
|
Ja L_P, daj poslikaj, ti si modni guru, najdeš same fletne stvari
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:42:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
btw, a se pri vas tut tako neradi oblačijo?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:43:09
|
|
|
|
TanjaS
|
Pol se nam bodo pa sline cedile, pa bomo hotle ponavljat, sam roba iz Anglije bo manjkala L_P ti kar poslikaj, da vidimo... A prideta vidva v ZOO?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:44:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne, naju ni v ZOO. Pri nam je še kar problem, tale en avtomobil....
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:46:09
|
|
|
|
TanjaS
|
Škoda Oblačenje je pri nas že malo bolje, je pa obup previjanje. Že ko prideva v kopalnico točno ve, kaj ga čaka in začne cmevkati, pa nazaj se metati, pa komaj ga zadržim na previjalni, pa dere se,... Ni da bi govoril. Sem mu danes razližila, da naj bo raje vesel, da sploh hočem 5x dnevno kidat njegove plenice ne pa da se še pritožuje
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:46:49
|
|
|
|
frufru
|
L_P pri nas oblačenje ni problem, samo roke je treba s čim zamotit, je mam pa s plenico pravo mesarsko klanje, preden je namontirana na riti. Na glavi ne ostane nič, na nogah pa samo shoo-shoo copatkov še ni uspel dol zvlečt.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:47:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
O previjanju sploh ne bi. Jaz mu bulam raznorazne igrače v roke, da mu lahko plenico na rit inštaliram.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:48:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Frufru, meni je najbolj smešen, ko si vlači kapuco od jopce dol...potem pa GRRRRR, ko ne gre in tako spači obraz
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:53:04
|
|
|
|
frufru
|
L_P zakaj mi je to tako znano? TanjaS naš na previjalni štrukle valja in brca, noge trde nardi, joške brca kot da so boksarska žoga, plenico stran vleče.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:54:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kaj res noben ne renči - zgleda je to pri nas v družini, ker se bolj 'pasje'pišemo r1ta, vidim te! Pa ne njuškam....
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:56:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Babe, jaz sem obupala, grem pod tuš in spat. Upam, da sta moška bolj na svoji strani postelje...
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:57:32
|
|
|
|
frufru
|
Pol smo pa mi ptičje sorte, ker naš začne vpit kot sraka, če mu kaj ne rata ali pa tako milo joka, da bi se še kamen zjokal, ko ga vidiš
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:58:51
|
|
|
|
TanjaS
|
L_P mirno nočko želim. Pa veliko prostora v postelji
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 22:59:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ajjjaaaaaaaaaa, še sam nekaaaaj; danes sem videla v H&M rozaste paške copate , mislim, da je bila hello kitty gor narisana Če še katera išče... Frufru, joj, kako lepo...naš pa tak ravser.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 23:01:04
|
|
|
|
TanjaS
|
Le kaka sorta je pol naša. Mi smo trmasti kot mali bik, če ni po dnjegove. Je čist trd, nazaj se meče, ko je užaljen ima čist solzne oči v sekundi, se res zasmili človeku. Danes je pogruntal, da če ima polna usta in pokaže, kako dela avto mami fajn skače . Valda, ko pa kašica in juha v njo letita Maksu seveda blazno smešno
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 23:05:32
|
|
|
|
frufru
|
TanjaS, midva sva bila pa danes oba od jogurta. Je ravno kihnil, in je bil jogurt na vekah, v nosu, po tleh, Lovro je pa samo čudno gledal, ko u je jogurt v oči lezel
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 14.9.2007 23:10:02
|
|
|
|
Shorty_
|
joj tale basket je za popi.... drugače pa Nika renči ko se z našim psom igramo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?