|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
1.9.2007 17:05:33   
Shorty_
Joj punce sam men pa tele Tevice niso nč kaj preveč lepe?user posted image kako pa se obnesejo če je mokro po tleh če prav vidim je to semiš?

No Nika bo za vrtec sigurno dobila cicibanove copatke in veliko mamic ki imajo otroke v vrtcu še vedno priporoča cicibanove. Men tele moderne varijante ne potegnejo najbolj. No za v vrtec ji bom kupila cicibanke doma je pa itak v štumfkih z bremzami.

No drugače sva še vedno sami Nika neki čekira dvd-je, mal pospravlja po svojeuser posted image mami pa mal po RR skače morm pohvalt jo da je danes kr pojedla nekaj za kosilo proti vašim verjetno nič ampak zanjo je bil to največji obrok do sedajuser posted image
No sladkana voda je tudi pomagala in smo že sračkali ko veliki.
Zadnje dni sem ful taka čudna nč mi ni prav kr mal mi gre vse najetra no vrjetno je sam prišlo vse za mano še živčki od mature.
No Nika danes dobi pametnega kužka-zakej že?
Ker je atijeva razvajenkauser posted image ati ji ga je kupil v službiuser posted image to je že druga igrača ta teden, no tole se bo nehalo bo mogla mami mal zaropotatuser posted image
Mah nej jo razvaja dokler se pusti.

no grem mal pospravit k je stanovanje tako kot bi bomba not treščilauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
1.9.2007 17:14:16   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Joj punce sam men pa tele Tevice niso nč kaj preveč lepe?user posted image kako pa se obnesejo če je mokro po tleh če prav vidim je to semiš?

No Nika bo za vrtec sigurno dobila cicibanove copatke in veliko mamic ki imajo otroke v vrtcu še vedno priporoča cicibanove. Men tele moderne varijante ne potegnejo najbolj. No za v vrtec ji bom kupila cicibanke doma je pa itak v štumfkih z bremzami.

No drugače sva še vedno sami Nika neki čekira dvd-je, mal pospravlja po svojeuser posted image mami pa mal po RR skače morm pohvalt jo da je danes kr pojedla nekaj za kosilo proti vašim verjetno nič ampak zanjo je bil to največji obrok do sedajuser posted image
No sladkana voda je tudi pomagala in smo že sračkali ko veliki.
Zadnje dni sem ful taka čudna nč mi ni prav kr mal mi gre vse najetra no vrjetno je sam prišlo vse za mano še živčki od mature.
No Nika danes dobi pametnega kužka-zakej že?
Ker je atijeva razvajenkauser posted image ati ji ga je kupil v službiuser posted image to je že druga igrača ta teden, no tole se bo nehalo bo mogla mami mal zaropotatuser posted image
Mah nej jo razvaja dokler se pusti.

no grem mal pospravit k je stanovanje tako kot bi bomba not treščilauser posted image

Idi si na čvek prebrat mojo temo ti ušesa res visijo...

hehe, Ožbej ga tudi ima, pa sem ga sedaj začasno izklopila. me je ene parkrat na rit vrglo ko je iz igralnega kotička ponoči zažvrgolelo: Kuku, vidim te. Pa MIDVA SVA PRIJATELJA user posted image user posted image user posted image

Drugače ga ima pa Ožbej ful rad in nonstop pritiska na smrček, da bi kuža čimprej naredil apčihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.9.2007 21:20:51   
TanjaS
Joj, ste bile pa aktivne zadnja dva dni.

L_P dobrodošla nazaj user posted image

Sem imela bolj leteče zadnje tri dni, v četrtek sem šla v Cankarjev dom na koncert Izraelskih sinfonikov in je bilo izvrstno. Potem pa seveda še malo pijačke in ura je bila pozna. Včeraj smo bili v Ljubljani pri naših, Kaja je pri babici prespala.

Danes ponoči smo pa obupno spali . Se je Maks okoli 2 zbudil in dve uri jokal, mrmral, skratka ne in ne spati. Pa ni hotel ne jesti ne piti, nič user posted image user posted image user posted image Pa sva šla popoldne za dve urci spat, da sva malo not prinesla. Upam, da bo danes kaj bolje, čeprav že pol ure sedi v postelji in se dere. Tole večerno uspavanje je ratalo prava muka.

Ne vem, če sem povedala, da imamo 5 malih muckov, so imeli mal vnete očke, pa sem mojega poslala k veterinarju po kapljice - je dobil kremo. Ko smo jih šli danes namazat tudi gledali več nisouser posted image user posted image user posted image . bogi. Ampak smo s kamilicami sprali in namazali s kremico in upam, da bo bolje. Jutri vajo seveda ponovimo. user posted image user posted image user posted image

Ana ima pa res čevljev kot kaka princeska. Maks ima zankrat ene Shoo shoos in ene Robeez. Ene pa še čakamo - Vampirka, ampak za punčke majo pa res ful lepe. Mi imamo te user posted image  in te čakamo  user posted image . S čevlji bomo še malo počakali. L_P, kje se pa te od Teve dobi? Meni je tudi fizioterapevtka rekla, da je najbolje, da je otrok bos, v nogavičkah s štoperji ali kaj podobnega, da se mu nogica preveč ne vpne.

Vilma, jaz tudi Maksa najraje oblečem v tenirko ali kaj podobnega., se mi zdi, da ga ne tišči trebušček pa najbolj komot je. Pa ima en kup cunj takih fensi user posted image user posted image user posted image

Mi tudi razmišljamo o nakupu pametnega kužka.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.9.2007 21:32:28   
crci06
pa če sm že skor mrtva, moram še tle gor mal prilezt...
pa magari po vseh štirih...

ne, saj pretiravam. Trenutno mi ni hudo. Sm si privoščila enourni tuš z umivanjem laskov, pa sm se prav spočila.

ko že kaže, da smo ornk bolje, spet prileti bruhica, tako, da se že kar psihično pripravljam, da bi mogoče vendarle en dan šli v bolnico. No, upam, da ne bo treba, če pa bo, pa grem raje prej, preden bo kritično.

Hvala za vse nasvete.

Za vse, ki imate slabo vest, če kupujete preveč cunj:
ena runda takileh bruhic, pa ni nič preveč. Danes sem oprala 4 stroje. V prvem stroju sem naštela 17 bodijev, naprej nisem štela. Bi jih znalo biti skoraj 30...

Kar se tiče kupovanja igrač, bi bila pa jaz lahko tiho, pa se potuhnila, lahko pa se izdam, da sem mu tudi že kupila legice itd...  pametnega kuža pa še ne.

Londončanka... iskala sem tole tvojo temo na Čvekanju, pa mi ni ravno jasno, kje je.
Namigneš?

Grem še malo jest. Danes imam pavzo od hujšanja, pa stvari kr zginevajo user posted image

Mirno noč nam vsem želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.9.2007 21:40:30   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS Maks ima zankrat ene Shoo shoos in ene Robeez. Ene pa še čakamo - . Mi imamo te   in te čakamo   . S čevlji bomo še malo počakali. L_P, kje se pa te od Teve dobi? Meni je tudi fizioterapevtka rekla, da je najbolje, da je otrok bos, v nogavičkah s štoperji ali kaj podobnega, da se mu nogica preveč ne vpne.

Mi tudi razmišljamo o nakupu pametnega kužka.

kaj pa to pomeni, da "čevlje še čakate" -  Se jh splača kje naročit?
Za vse namige bom vesela. To poglavje moram ajz še predelat,
sem pa zaenkrat podobnega mnenja, da dokler otrok čevljev ne rabi, se ga ne tlači vanje, edino tko, za poafnat, če potem ne plazi in ne skuša hodit...
Po potrebi pač. V zimski vreči v vozičku pomoje nimaš čevljev - ali pač?

Pametni kuža je bil lani za božične praznike razprodan - se spomnite user posted image

Jaz se moram vedno, ko hočem kupit kaj v naprej, opomniti, da ima v decembru prav vsakdo razen pošte kakšne -5 ali 10 % skonto za miklavža itd.

Sej to se itak začne novembra, joj, kolk hitro bo to...

Brrrr, kr zmrazilo me je....

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.9.2007 22:01:42   
crci06
L_p ne se ti hecat iz mene!user posted image user posted image user posted image
Najprej najdem tvojo temo o robčkih za ritouser posted image   (BTW: pojdi še zaključek zgodbe napisat,če je tvoj sprobal) user posted image
no in zdaj najdem še tega kuža in me trebušne mišice bolijo za umret!

Lahko bi se zmenili vsak dan 5 smešnih strani namesto trebušnjakov...

"ma ka si ti nor"
user posted image user posted image user posted image

ja, nč, ene ga pa "pihnete"...

ste me pa totalno navdušile za tegale kužka. Imeli ga bomo, takoj, ko bomo zdravi, ker tegale razkuževanja že imam dovolj... zdaj moram le še pogruntat, kje mi nudijo večji popust... Verjetno torek M -10%, da je to največ, kar se da iztržit...  Ali pa BC seštevek nakupov. A ga imajo v DM? 
matr sm gorenjka, ane?

Zdaj me pa prosim ne več smejat... raje kar grem spat, ker  če ne bom imela muskl fiebr po trebuhu!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.9.2007 22:03:43   
TanjaS
Moj_moj, jaz mam tudi včasih krizo, ko pomislim, da še malo, pa bo treba v službo. Potem pa tisti divji ritem, ko komak sam sebe najdeš. Ampak bomo pregurali. user posted image user posted image user posted image

A si z legicami zadovoljna?

Robeez se naroči iz anglije http://www.robeez.co.uk/, pridejo v parih dneh, shoo shoos pa pri Škratku - kot legice.

Upam, da se Nejc kmalu pozdravi, pa mirno noč želim vsem.

Aja, pa Maks se že ene par dni tudi sam vsede, kar niti ni tako zelo fino, ker zdaj zvečer v sede tuli. Drži dudo in Brunota (medo s katerim spančka) in se dere na vse pretege. Včasih se mi zdi, da se mora prav matrati. Danes se je hotel v posteljici celo dvigniti, pa smo t parih minutah jogi spustili na najnižjo raven user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.9.2007 22:08:24   
r1ta
Ja kaj pa naj če je pa naša punca mestna damica? Veste da mora imet čevlje, če ne me še za xxxxx zamenjajo! Ma neeee, se hecam... Saj niso to ta pravi šuheci, to so te mehke balerinke, ki imajo tudi mehak podplat, le da je podplatek usnjen ali pa iz blaga in z bremzami, v glavnem da ne drsi...
Ma sploh ne vem zakaj zdaj to pišem?
V glavnem tudi jaz sem danes takšna kot sršen... Pa sploh ne vem kaj mi je. Kar razganjalo me je od jeze in kar na jok mi je šlo. Kar tako brez veze. Sem že posumila da sem noseča!user posted image  Madonca je bilo fino... mi je kdo sloki prst pokazal pa sem se že jokala. In takoooo je pasalo cvilit in smrkat po 5x na dan... Kar malo pogrešam te odmašitve potisnjenih čustev, zavor.... Ah, Vilma, te kaj že razganja?

Ma bljužzim... Grem ajat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.9.2007 22:11:29   
r1ta
TanjaS jaz sem tudi spustila danes posteljico. Zdaj se mi pa zdi da Ana spi na tleh... Malo me skrbi, da ji bo hladnouser posted image

Zdaj grem pa še jaz za L_p vohunit! Da si dan popravim!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.9.2007 22:23:28   
TanjaS
user posted image user posted image user posted image Moj_moj, kje si najdla tisto od L_P?

Iščem, pa ne najdem?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.9.2007 22:35:18   
r1ta
Jaz tudi ne! Sem pa našla naše čveke v pričakovanju! Pe madonca jaz sem pa mislila, da so že brisane! In po porodu sploh nisem več brala! Sem mogla kuj nekaj napisat!user posted image  Meni se zdi da me je moj_moj enkrat spraševala če imam vse strani shranjene. Ne še, zdaj si jih bom pa sigurno, ker je tako fino tole brat! Jooooj, sem kar nostalgična postala...

(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.9.2007 12:05:53   
Strawberrie Cherrie
Kaj vohunite, babe user posted image user posted image user posted image user posted image

na čveku v 3dni je user posted image

Drugače je pa naš prestolonaslednik bolan. Včeraj zvečer je zaspal, čez5minut pa vse zbruhal. Čist vse, kar je za večerjo pojedel. Bruhal je v loku. Smo šli k dežurnemu, ga je pregledal, mal je mel uhice vnete in je rekel (kolikor sem tega romuna zastopla), da je začetek neke viruze (a bejž no, bejž...od kot mu takšna pamet?) . Dal nam je rehidracijsko sol, ki jo (heh, ali bi kdo sploh mislil kako drugače), fant noče, tudi zelo sladkane. Kdo bi pil solen čaj s sladkorjem, soleno vodo, ali samo solen čaj? Nihče. Ah ja. Jutri gremo k pediatru. Ponoči je imel zelo visoko vročino, ampak bruhal pa ni več. Šmrka pa. Pa kašlja. Sem mu dala ponoči 2x na 4ure Calpol sirup, da smo spali vsaj nekaj časa. Revežuser posted image user posted image user posted image

Jaz samo upam, da res ni kakšen Rota virus na udaru, ampak se tolažim s tem, da šmrka in kiha, pa da je verjetno kakšna gripa. V vsakem primeru bi mogel veliko piti, kar pa gospod seveda noče. Pljuva ven, vse kar mu dam. Ponoči se je sicer 1x dojil, ampak to je bilo nič, glede na to, da je vse zbruhaluser posted image - zjutraj je pa pojedel ene 3žličke gresa in pa škorjo kruha. 2šljuka čaja.

Bomo videli. Sedaj je končno zaspal.

Robeezke pa lahko kupite tudi v Lj. Če katero zanima, vam zvoham (znjuškam ) v kateri trgovini user posted image user posted image user posted image ; r1ta, ti ki imaš rada cortkane čevlje, ima zelo udobne tudi Clarks - še ena angleška trgovina.
Pri čevljih je samo pomembno to, da lahko podplat z eno roko upogneš.

JOK.........

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.9.2007 12:10:20   
TanjaS
Robeezke v Lj prodajajo v trgovini Gloss - pri Magistratu user posted image user posted image user posted image user posted image  So še zvohane user posted image user posted image user posted image

L_P upam, da ne bo kaj hujšega. Moj_moj, kako pa vaše zdravstveno stanje.

Mi smo danes super spali, se dojili samo ob 5.30, 2x vštekali dudo in spali do 7.30, kar je že kar rekord.

Zdaj pa šibam kuhat, da se kaj ne prime, pa se beremo kasneje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.9.2007 14:04:48   
ELA06
Hej,

probavam če mi danes dela tale zadeva.

l_p upam da se kmalu pocajtate.
...

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.9.2007 14:16:09   
ELA06
deluje.....
sem se razpisala ene 2 dni nazaj, pol je šlo pa vse k vragu.

Da ne hitro poročam:
Ela že veselo kobaca, jo je po celem stanovanju, prav tako se postavlja na noge...... prav simpatična je zjutraj ko se zbudi pa kuka iz posteljice in naju kliče. To ni bilo tako simpatično danes ob 1h zjutraj ko se njej ni več spalo. Milsim pa, da jo zboje matrajo, sumim, da se bodo še zgoraj pojavil. 2 spodaj sta pa že kar velika!
Hvala bogu tudi zelo rada je, ful, ful poje (upam, da se to sedaj ko sem napisala ne bo spremenilo), obožuje kruh pa vse vrste juhic,... res je 1a! Kruh ji dam na male koščke pa jih sama pobira in nosi v usta, sir ne gre tako lepo, ker se kar nekaj rok prijema:)

Neverjetno je postala pridna in se sama igra od kar sedi in puza. Prej je pa vidla stvari pa ni mogla do njih pa je bil jok in stok. Sedaj se igra brez problema, da ne rečem kako se zna žogat, žogo kar dvigne in jo vrže! user posted image  Vsak dan je nekaj novega, mi je kar malo hudo, ker jutri začnem službo na polno. Pa sej imam tak urnik, da bom kmalu doma.
Navadila se je pit iz flaške user posted image , tako da sedaj obvlada obe varjanti, flašo in kozarček!

Otroka sem poštimala, sedaj bo pa očka res užival na porodniški, sej ne bo imel nobenega dela!!!

Mene je pred kratkim obiskala stara prijateljica user posted image , sej je res že dolgo ni bilo...kako leto in pol!

Upam, da se bom uspela kaj bolj pogosto javljat, sam veste kako je to, ko se enkrat služba začne je konec lušnega. Sej po eni strani se mal tut veselim!

Uživajte, pa se tipkamo.

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.9.2007 16:01:55   
Vilma
Čiiiisto na kratko, ker nimam časa!
R1ta, če bi včeraj bila na računalniku, bi že čestitala, tako pa z enodnevno zamudo! user posted image  Princeski Ani za osem mesecev in seveda tudi njeni mamici, ki se je matrala. user posted image
A drugače sprašuješ, če me že kej razganja za žurat? user posted image  Al od hormonov?

Vsi decembrčki, ki ste bolani, čim prej ozdraveti a je prav!? Če ne bo rompompom!

Pa še eno vprašanje od teh čeveljčkov, ki ste jih nalimale gor? Rabim zagotovila najmanj treh mamic, da so tile copatki RES v redu in da ne lezejo dol. Tale elastika, ki jo imajo, se meni zdi na prvi pogled bolj tako tako.
Zdaj pa moram it....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.9.2007 16:50:53   
r1ta
Ja Vilma, hvala za čestitke! Res jih ima Ana-Lu že osem! Saj ne morem verjeti! Glede razganjanja sem mislila predvsem na hormončke, če te že kaj dajejo?

No, kaj je pri nas novega? Sinoči ob 20.30 si je začela sama dol vlečt bodi in sicer je z levo roko držala rokav desne roke in nato desnico vlekla z vso močjo ven. Zraven se pa prav naglas smejala... Danes si je pa pogruntala hojo naprej v hojici in je je zdaj polno stanovanje.user posted image

Kako je z Nejkotom? Pa Ožbej? Je še kdo drug buban?

Mimogrede L_p kaj je s tvojim blogom? Ne najdem ga večuser posted image  

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.9.2007 18:46:27   
Naja30
A zdaj pa še Ožbej? Upam, da kmalu pocajtaš, srček mali. Božčki so, ko so bolani user posted image

r1ta, jaz sem tudi brala naš čvek v pričakovanju. Sem si dala v favorites. Smo bile user posted image  in pol!

Mi smo danes bolj na off. Spali smo tako slabo... Zobek je skoraj vzunaj. Potem je babi malo popazila našega škrata in sem spala 3 ure user posted image  Bajno! Potem smo pa bili vzunaj cel dan. Zdaj nam je pa že dovolj in smo doma.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.9.2007 20:15:36   
TanjaS
Joj, upam, da so vsi malčki že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - to je vse za veliko zdravja!

Midva sva bila danes popoldne v Arburetumu (A in Kaja sta šla pa po gobe in seveda nič nabrala, zato pa domov prinesla 3 žabice, ki so zdaj v Kajini sobi v nekem lončku. In ni user posted image , da je ena ušla, in smo imeli projekt iskanja, ker sem zagrozila z izselitvijo, če je ne najdeta in pospravita ter lonček pokrijeta. Mislim, da mi ponoči kaka žaba na postlo skoči se mi glih odpelje). No, v Arburetumu sem naletela na Tintaro s familijo, je bila tudi Nadja boščka, je dva dni kuhala, zdaj je že bolje. Drugače je pravi cukrček, drobcena, se plazi, od hrane ima še vedno najraje mamo user posted image user posted image user posted image .

Jutri gremo pa v šolo user posted image user posted image user posted image . Le kam je šlo 6 let, se mi zdi, kot da je bila Kaja še včeraj čisto majhna. Ima pa kar malo strahu, ampak ne toliko pred šolo, kot pred novim okoljem, otroci in sem skupaj. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.9.2007 20:17:08   
TanjaS
Aja, Vilma, jaz potrjujem, da so in Shoo shoos in Robeezke res ok, ne lezejo dol in elastika jih lepo drži. Od kolegice punčka jih ima že dve leti in so super zadovoljni, niti ene se niso strgale, ali elastika stegnila, ali kaj podobnega. Celo perejo se lahko v pralnem stroju.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.9.2007 20:36:29   
Strawberrie Cherrie
Večer!

Vilma, tudi jaz ti potrjujem da so bobux super copatki, pa Robeez tudi! Za sho sho pa ne vem. Teva ima pa itak samo odlično robo, tako da dvomim, da bi bili karkoli škart. Ena je spraševala, kje dobiti teva copatke - lani sem jih videla na superge.com, zato vem zanje. Letos jih ni? Da se jih naročit preko njihove spletne strani, moj jih pa poizkuša in poizveduje dobit v Intersport. Bomo videli.

R1ta -> kako ne dela blog? Meni vse delauser posted image user posted image user posted image Sporoči, če ti vseeno javlja kakšno napako.

Naja3 in ostale, hvala za dobre želje. Mali je še vseeno ful bogi. Sem šla zdaj še 1x do dežurnega (romunauser posted image ), da mi je napisal svečke, ker jih je zmanjkalo. Jutri zjutraj greva pa k pediatrinji, ker močno sumim na trebušno gripo. driska, temperatura, bruheci. Pa še iz nosa mu teče in rahlo pokašljuje. Glavno je, da nas je zdravnik pregledal, da bomo zdžali do jutri zgodaj zjutraj. Upam pa sama tudi na vse najboljšeuser posted image
Prav tako želim čimprejšne okrevanje vsem ostalim boščkom user posted image

No, moram se pohvalitiuser posted image , da so včeraj končno prišli položit ploščice na balkon. med majskimi prazniki naj bi začeli (hahauser posted image user posted image user posted image ), dejansko pa je uspel pricoplaziti šele 1.sepuser posted image user posted image user posted image No ja. Niso mi všeč, tako kot sem mislila, da mi bo. Škoda je,  da ni dosti dinarčkov za bankirai, to bi bilo pa lepouser posted image user posted image
Poanta vsega tega je, da ne morem sušiti oblačil na balkonu in sedaj se dva pralna stroja šibita tukaj na stojaluuser posted image Upam, da se čimprej posušita, ker mi primankuje oblačil, ker sem mu samo danes zamenjala pižami, 5bodyev...

Ah ja...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.9.2007 20:48:28   
Ženkica
Punce, jutri zjutraj šibamo (letimo) v Grčijo user posted image . No, za začetek me je danes obiskala user posted image  user posted image , upam, da bo vsaj vreme doli zdržalo. Se tipkamo, ko pridemo nazaj.

Pozdravčki.

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.9.2007 8:08:58   
Naja30
Dobro jutro!

O, Tanja vi pa kar v šolo, ups tvoja punca, ti boš kar še malo doma user posted image  Naj ji prvi dan mine kar se da lepo. Jaz se že zdaj spomnem prvega dneva, ko smo se spoznali s tovarišico (kako jim zdaj rečejo?) in jedli tortice!user posted image  Aja, pa rumene rutke smo dobili.user posted image

l_p, javi kako je bilo pri zdravniku. Me pa res zanima, če je še en rota virus na pohodu. Namreč tukaj na obali baje razsaja user posted image  

Ženkica, lepo se imejte v Grčiji. O... bilo je lepo, jauser posted image  Absolvent in to...user posted image

Danes sem se malo boljše naspala. Tudi po jutranjem dojenju je nazaj zaspala. To lahko pomeni, da je zobek vzunaj in boljše spi oz. mora nadoknadit za nazajuser posted image  Moram pogledat, ko se bo zbudila.
No, tu je sonček tak da nas čaka lep dan.

Kako pa ve kaj oblačite svoje sončke zdaj za ponoči? Moja ima že spet body z dolgimi rokavi in dolg spodnji del. Če se je pa tako ohladilo user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.9.2007 8:26:52   
emaa
Mi smo še kar v bodijih s kratkimi rokavi (dolgih niti nima, moram malo pogledat kaj imamo podarjenega, pol pa nabavit, čeprav za noter so kratki rokavi v redu, naša dva sta še v kratkih hlačah, jutri pa bo že za dolge), samo da sta z letnim kovtrčkom zdaj pokrita. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.9.2007 9:30:03   
r1ta
Dobro jutro!

London_paris včasih si imela v podpisu povezavo na blog, zdaj je pa nimaš več, jaz kokoš neumna si je pa tudi nisem dala med priljubljene. Zdaj te pa ne morem več bratiuser posted image

Ženkica lep dopust vam želim!

Naja3 bravo za lepo prespano noč!user posted image  Je dan takoj lepši, ne?

TanjaS ŽABA? No ja... Ufff, kej še lahko pričakujemo od naših malčkov!? Jaz bi verjetno vse prestavila, da jo najdem, pa četudi mora cel blok v luft!

Pižamica? Ana ima že kar nekaj časa pižamico iz celega (H&M (hello kitty in mini mouse) in spalno vrečo. Je pa res da je tukaj že lep čas hladneje kot v Sloveniji. Pa še pokrijem jo preden grem sama spat...

Madonca, kje je moj_moj? Kako je z Nejcem? Bom ji sms poslala!

Lep dan!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?