tintara
|
Dobro jutro, dober dan, naj ne bo tako zaspan! No, saj dan ni zaspan, jaz pa. Dans bo treba bolj na hitr kaj spacat, k tamaladva spita. Eden se spi, ena pa ze spi. Je bla cist fertik je med previjanjem sam se jokala, pa komaj ob 5.30 je vstala. Mi sibamo dans v Volcji potokl, gre kera zraven? Imamo druzbo 3 do 4 letnikov, ampak tudi dojencki bodo. JAz sem naso dolocila, da bo hitro zacela kobacat, zdaj pša vsak dan cakam, pa nece cist. Gre na 4, pol pa na nos, kaksen korakec uspe, kaj velik vec pa ne. No, saj cas se imamo. Mi smo se pa kopal vcer. KAr na bazenu, je blo cist fajn. Ma kje se mi da na morje v guzvo vozit, ko je pa bazen le kak km stran. PA se ljudi ni tolk. Fredov obroc mi sicer imamo, sam spodnji del spšusca tako da ga nismo sporbal. Eh, pa nasa sreca. Aja, eno vprasanje imam. Mi smo ostali brez vrtca. Bedarija, baje imamo dovolj tock za spejem, ampak nasa princesa se je rodila po septembru in pšrosnja ni bila obravnavana????? Ma to ti je KAmnik.... Tiste ki ste iz Lj: a ste ze kaj sprasevala kateri vrtec je se fraj? ali pa za katerega veste, da ni frej. Da ni treba meni vse preklicat. Mah sem imela 100 idej glede varstva, ta najblj mi je vsec, da ne grem nazaj delat (saj vprasanje, ce bom sluzbo sploh dobila), pa ostanem se eno leto na neplacani porodniski. Vmes pa se kakega mulca pomerkam, da resim kako stisko komu, ki je ostal brez vtrca. Ma ja, sanja svinja kukuruz. Nic, grem mal posodo pospreavt, pol k vstaneta itak ne bo casa. Aja, skuta, mi jo lepo papcamo, ker sadje ne pali vec, s skuto je pa odlicen. Enkrat zdaj bo špa se jogurtek padel. Pa zadnjic ste enkrat debatirale o pudingih in jogurtih kupljenih in Ejih. Mislim, da ima Nestle ene take pudinge in jogurte, ki so brez teh Ejev. So mal drazji, sam so fajn, k se ne pokvarijo ce niso v hladilniku. Imajo jih na policah pri otroski hrani, no vsaj v KAmniskem dobrem sosedu. Ampak to so informacije stare tri leta, morda se je vmes kaj spremenil. Ajde punce, lepo se imejte, uzijte danes zadnhji bolj osncen dan za nekaj casa. Lp, T
|