crci06
|
ja, glumenje in kašljanje sem tudi jaz že sumila... je že tako, da najhitreje priletim, če slišim kašljanje ali nekaj ala bruhanje, takrat se najbolj bojim, da bi mu bruhica prišla v sapnik... saj zdaj že manj poliva in bruha, ko je pa ful, pa sem vedno priletela v isti sekundi in se mi zdi, da je to skapiral. na napačen način. bravo Maks za obrat!!! Pa vsem se opravičujem, ker sem nesrama in pravim, da če Nejc zna, znamo vsi. Nekako vedno imam v glavi le, da sva midve z R1to rodili po novem letu in da ste vi vsi starejši. R1ta je že davno tega objavila, da se Ana zna obrnit na trebuh, torej sem mislla, da se le še mi nismo. Ne morem pokapirat, da je od par dni pnš. (pred nejčevim štetjem ) in do rojstva Nejca le kakšen teden ali dva. Seveda so tele prve razvojne fore v razmaku cca 1 mesec in ko berem npr. Ženkico, kaj Kaja že vs zna, se mi zdi, da mi pa še bomo, in ko prde veliki dan D, mislim, da smozaključili decembrsko otvarjanje znanja obračanja. Seveda je normalno, če se kdo še ni! Zobki pa sploh imajo +/- par mesecev. Moj je že davno tega objavil, da če bo jokica, naj pridejo zobki, ko bo on kje v tujini, potem sem ga pa hecala, da na koncu bo pa prvi prišel na morju, da mu bo cleo noč jokal na ušesa in še celemu kampu zraven... we will see... Vilma - a vi morate že zdaj, takoj po cepljenju oddati urin? Meni so rekli, da naj ga oddam par dni pred drugim cepljenjem... Frufru - filmček je super - mogoče bo pa mali filmska zvezda!!! Ni mi pa jasno, kako, da si ščetke nikoli ne zapiči v grlo Jaz mu še žličke ne pustim imeti v rokah (= v ustih ), ker se mi zdi, da bo šla 200/uri direkt v grlo, pa si lohka še kaj naredi... hehe, verjetno res ne. Mi je pa všeč, da jih navajate na ščetkanje. Mi se bomo tudi igrali. Nekoč.
|