r1ta
|
No pa se še jaz malo oglasim! Shorty, pridi nazaj noooooo! Jaz sem tudi! Ekola strekolam vikend je mimo. Ne me vprašat kaj sem delala, ker se ne spomnim. Se mi zdi da mi je še pripomogla k pozabljivosti, tako da zdaj res ne vem nič več! Včeraj sma malo na roštilj vrgla, pa se prišel sosed bunit (isti stari vrag, ki se je bunil za vsako vrtanje lukenj, brušenje sten, pa še kaj bi se našlo). Je rekel, da se njemu kadi v stanovanje in ne more imeti vrat odprtih! Strela jasna ni mogel za 10 minut vrat zapret, saj se itak kadi samo na začetku. Joj, mi gre že na živce stanovati v stanovanju. V Sloveniji imajo starši svojo hišo in lahko počneš res kaj te je volja, tu pa še prdnit ne morem, da se ne bi kdo bunil! Joooj! No ko smo pri prdcih vam moram še to povedat! Jaz včeraj zjutraj mojega napotim spat v Anino sobo, ker je Ana bila v najini postelji in ni imela več namena spati. Pa res gre in kar naenkrat slišim nek ropot po baby fonu. Sem mislila da spet moj zgornji sosed trenira in grem mojega vprašat v Anino sobico kaj je to bilo? Pa je rekel da on ni nič slišal. Mu rečem: "Kako da ne, če je pa celo babyfon registriral?" In kaj je rekel? Da je prdnil! To pa je bil rafal, da je še babyfon zaznal! (ali pa je babyfon tako natančen da ujame vsak, jaaaaa... prdec! ) Kapljice vitamina D jaz dajem ko se spomnim. Skoraj vsak dan! Hvala za vse nasvete glede maxicosi tobi-ja! Ga boma kar obdržala, ni bistvene razlike v ceni. Glede teh testov pa jaz mislim, da ne morejo biti ti sedeži tako hudo nevarni in napačni, ker potem bi jih verjetno že davno spokali ven iz prodajnega asortimana in prepovedali prodajo in uporabo. Glede GH sploh ne vem, če naj nadaljujem s privajanjem ali ne. Banane ne mara, ji kar želodček obrača in skoraj bruha. Cvetača enako. Korenček še gre, pa tudi ne preveč, jabolko pa tudi ni blesteče sprejela. Ne vem ali naj vztrajam z eno žličko na dan ali ne? Mi je pa kolegica rekla da je boljše, če zmešaš cvetačo s krompirjem in brokolijem, baje imajo otroci raje. Sem ji pa začela dajati v mleko malo rižolinota. No, na paketu pravi riževa moka, saj je to rižolino ne? Ima pa okus po vaniliji in ima zelo rada! Jutri imamo pa spet tehtanje v posvetovalnici Pleničke so pri nas še trojkica, ker je Ana-Lu bolj med ta lahkimi in so ji končno te tako fajn prav, da nam nič ne uhaja ven... Drugače pa punce, polna luna je bila 1.6. in mogoče to vpliva na naše malčke! Eni spijo, eni ne, eni so veseli in eni tečkasti kot moja mala. Sem jo danes prav testirala. Sem jo dala v kuhinjo in ko sem ji pokazala hrbet (2 metra stran od nje) je začela tečnarit, se obrnem se smeji, ji spet pokažem hrbet se spet krega, se obrnem, se smeji... To ni res! Pa samo na rokah bi bila, ali pa na zizi! Nejko in moj_moj čestitke za petkico! Lidijat bravo za prvi zobek! Upam da si boljše! Pazi nase! Ajdi punce moje, grem! Lepo spančkajte, upam, da bodo imeli malo mirnejšo noč tudi vaši/naši mali škratje in škratulje!
< Sporočilo je popravil r1ta -- 3.6.2007 22:52:48 >