|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
2.6.2007 21:53:32   
crci06
MC Tobi -  isto kot Ženkica, na BC dnevni akciji, ki je vsake tolk časa samo 24 ur preko spleta

pleničke - mueller št. 4 že dober mesec user posted image

Danes smo poskusili Bumbo stolček in je izpadlo odlično, zdaj moram samo pogruntat, če nam ga kdo podari user posted image  oz. če se mi ga splača kupit za 1mesec. Splača se mi ga ne, to vem. Razmišljam, če bom tolk neumna, pa kolk je možnosti, da ga potem naprej prodam. zg. meja je 10 kg, mi jih imamo pa 9? Samo pri 9 je bil še čist fajn notr, itak je pena "raztegljiva" oz. prilagodljiva, pa bi bilo tudi za kakšnih 11 kg pomoje prostorauser posted image  Bom videla, kakšne so 2nd hand ponudbe...

Nočko!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.6.2007 22:00:40   
Naja30
Mi imamo že kar nekaj časa plenice št.4.

S tamalo sma tudi popoldan spale user posted image  Me je kar sram, namesto da bi jo peljala ven, sem zaspala. Ah pa kaj, tudi tak dan mora bit, Še posebej po taki dežurni noči.

Midva pa razmišljama o nakupu stola za hranjenje. Mi lahko pomagate z nasveti - kateri je najboljši in predvsem kateri zasede najmanj prostora?? Ker imamo zelo majhno stanovanje.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.6.2007 22:14:55   
petri85
Čer!

Vampirka, slikica je res dobra!!!!

Jaz nimam M že od novembra 2004, z eno izjemico....no, upam, da je ne bom sedaj v kratkem dobilauser posted image

Lovro, super za spanje!

Ženkica, a hodita na NFT k Jančarjevi na Metelkovo? Ker midva sva tudi včeraj imela. Ta fizioterapevtka mi je super...Benjamin niti zajokal ni v več kot eni uri vadbe!user posted image

Pleničke imamo mi že zelo dolgo 4.

Lupinico bomo  komot še 1 mesec uporabljal, saj je registrirana za 13 kg. Kasneje dobi Romer King, David pa novega, pomoje bo kar Cybex.

Kar se tiče GH...moram reči, da se kar lepo uvaja...za nekje pol obroka že poje, potem se še malo podoji.

Stolček imamo mi od Chicota Poly double phase..smo ga dobili za darilo, pa je ful lušten. Drugače pa ful pohvalijo tudi Prima papa od Peg perega!

Vilma, danes vam pa želim mirnejšo noč, mislim z manj dojenji! Mi spimo tako lepo, da ga rajši ne bom preveč hvalila, ker bi bilo škoda, da je konec takih lepih noči!

Gogi73, pozdravljenauser posted image !

< Sporočilo je popravil petri85 -- 2.6.2007 22:23:43 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.6.2007 22:18:28   
Vilma
Dober večer user posted image

Na hitro se javim, potem pa mižule...
Ste dosti pisale okoli nočnega spanja in predvsem dojenja. No mi poskušamo ukinit tisto dojenje okoli 00:00-1:00, ker se mi res zdi tumač, da po treh urah nočnega spanja že zahteva ziziko user posted image  No naslednjič se zbudi okrog treh, takrat pa dam.

Aja pa še to. Zadnjič sem se pogovarjala z eno mamico, ima novembrsko punčko in mi jamra, joj naša pa zdej vstaja zadnje tri noči ob štirih sem čist zalimana. Jo gledam jaz ko tele in ji rečem ja super! Mi znamo do štirih že dvakrat vstat.

Skratka čist po pravici povem, da imam tega nočnega dojenja poln kufer in da se mi osebno zdi tudi ob treh, da ne rabi jest. Vidim po tem, da samo parkrat potegne, potem pa že zaspi. Tako da  bom sistematično podaljševala tudi to njegovo nujo po dojenju ob treh zjutraj.
Saj so naši malčki že pol leta stari in vsaj 6 ur v kosu so že sposobni prespat.

Kar se tiče goste hrane je Dominik ful navdušen nad njo.  Vsi pravijo, da ponavadi traja najmanj mesec dni, da zamenjajo en obrok dojenja z gosto hrano. NO jaz vagam vsakič koliko poje te goste hrane in je tega že nekje 80-100g v dopoldansem obroku. Začela sem uvaja tudi popoldanskega in sicer riževo kašico, tisto pa itak zmaže v 5 minutah. user posted image  Ne morem mu tako hitro dajat, tako mu je dobro. user posted image

Drugače pa kdo pravi, da banana zapira? Naš jo ob 11:00 poje, zvečer ob 20:00 je že zunaj user posted image  Se mi zdi, da spet mal bolj pogost kaka. Včasih je hrana kr mal slabo prebavljena, znajo bit kr koščki npr. jabolka v kakcu. A je to normalno? user posted image

Glede plenic - mi smo tudi na štirki. Čeprav znajo lulanje dostikrat spustit. Vsaj pamperske active fit, medtem ko mu je DM-ova štirka glih prav in ne spušča.

Glede stola za hnranjenje - mi imamo že dolgo tistega, ki se razstavi v mizico in stočlek, samo zasede kar veliko prostora. Ne vem pa, če je najboljši. Sem ga dobila za darilo in ga že uporabljamo user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.6.2007 22:57:54   
vampirka
Stolček za hranjenje (mi imamo prima pappa dinner, ampak zavzame veliko placa - je pa Laurin omiljeni prostor...ker dobi papicouser posted image ). Priporočam SLEX (prijateljica je ful zadovoljna z njim):
user posted image ali pa kakšnega takega, ki se namontira na mizo.
Maxi cosi tobi - v zadnji številki MOTOREVIJE je test AMZSja in je MAXI COSI TOBI dobil ful slabo oceno user posted image  http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif  - ko se vam slikica odpre je ful majhna, zato pojdite na rob s kurzorjem, da se polaže tak oranžen kvadratek z modrimi puščicami, ga kliknete in voila (lansko leto naj bi bil najboljši, letos pa je na testu padel, ker zategovalni sitem pasovja ne deluje v bolj ležečem položaju). No, mi imamo PP Primo Viaggo (ni lupinica, ampak že pravi mali avtosedež), tako da bo držal skoraj do 2. leta...potem pa bomo videli...

< Sporočilo je popravil vampirka -- 2.6.2007 23:07:31 >

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.6.2007 23:05:43   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: petri85

Ženkica, a hodita na NFT k Jančarjevi na Metelkovo? Ker midva sva tudi včeraj imela. Ta fizioterapevtka mi je super...Benjamin niti zajokal ni v več kot eni uri vadbe!user posted image

MI hodimov ZD Bežigrad; je pa fizioterapevtka ga. Ema Gale; meni je všeč zaenkrat user posted image ; Kaji pa malo manj, ampak zadnje čase ji itak ni všeč, da jo kdorkoli neznan /tujec nosi po rokah ali kakorkoli mrcvari.

Sem jo vprašala glede stolčka za hranjenje, pa je rekla, da bi bilo mogoče dobro še malček počakat (zaradi sedenja); no, jaz jo bom ubogala, bomo pa po vsej verjetnosti dobili na posodo stolček od Peg perega Primma papa.  Sicer je Kaja dovolj stara, ampak korigirano pa ima šele dobrih 5 mesecev, tako da se nikamor ne mudi. No, ko je v vozičku npr. se itak sama dvigne spredaj in sedi in gleda okoli, tako da ji to ne morem preprečit, enako v lupinici, če jo ne privežem, kar sedi pokonci.

GH - danes sem pogruntala da ne mara cvetače; no, če bi jo zmešala z bučkami + krompirjem bi še šlo, ampak samo s kropirjem je pa bljak user posted image .

No, mi imamo Active fit 3 še en paketek; ga bomo kar porabli, ker še ni take krize.

Šibam ajat,

nočko

Ž.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.6.2007 23:55:45   
frufru
Čer, da se še jaz javim. Mene je pa R danes peljal v kino, mtka je pa pikca čuvala. Je kot da bi vedel, da bi midva rada šla zaspal par minut čez 8, pol sva pa hitro izkoristila in odbrzela v kino gledat Pirate in Johnnyja Deppa. Drugače je pa potrjeno, da mu karfjola ni všeč, mislim Lovroti user posted image je pljuval in se spakoval da je bilo joj.
Naja3 malo prostora zavzame kak stolček, ki se ga montira na mizo, al pa tisti iz Ikee za 10€
user posted image .
Če maš zelo malo placa je ta najboljš rešitev al pa sack and seat., ki je od 6 meseca dalje. Mi bomo zaenkrat mel tega, ko pridemo do Ikee bomo pa unga kupil
TanjaS tudi pri nas imamo vsako noč popotovanje po posteljici, pa obvezno se na trebuh obrne. Sem ga probala dat v žakelj, pa protestirauser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 2.6.2007 23:56:27 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.6.2007 0:12:48   
frufru
Mojmoj-Nejc čestitke za 5kouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.6.2007 7:43:46   
Naja30
Nejc user posted image  user posted image  user posted image  čestitke!

Stol me najbolj mika peg perego prima papa, samo bomo vidli, kako bo s placom. Hvala vsem za mnenja in komentarje. Naja ma vas rad user posted image  user posted image

Danes moram pa mojo princesko pohvaliti, samo da me ne sliši user posted image  Je spala od 21-1.30h, pojedla in spala do 6h, zdaj pa še kar spita z atijem user posted image  Mami bo pa v miru pripravila kosilo za njo in spakirala vse, ker gremo na piknik, juhej user posted image  Upam, da bo kaj iz piknika glede na vreme user posted image

Vprašanje - ali ve svojim user posted image  kaj solite hrano? Jaz je do zdaj nisem, pa jo bom verjetno začela. Sem brala, da še posebej v vročini, ko se potijo, user posted image  seveda tudi izgubljajo sol preko potu in jo je nekako treba nadomestit. Mogoče bo pa pol šla špinača kaj bolj v ritko user posted image

Vilma, naša je ponoči še vedno lačna,  to je takrat ko se 1x zbudi. Kadar pa se zbuja na 2 ure ali manj, pa bi se sam cartala.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.6.2007 10:23:40   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Stolček za hranjenje (mi imamo prima pappa dinner, ampak zavzame veliko placa - je pa Laurin omiljeni prostor...ker dobi papicouser posted image ). Priporočam SLEX (prijateljica je ful zadovoljna z njim):
user posted image ali pa kakšnega takega, ki se namontira na mizo.
Maxi cosi tobi - v zadnji številki MOTOREVIJE je test AMZSja in je MAXI COSI TOBI dobil ful slabo oceno user posted image  http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif  - ko se vam slikica odpre je ful majhna, zato pojdite na rob s kurzorjem, da se polaže tak oranžen kvadratek z modrimi puščicami, ga kliknete in voila (lansko leto naj bi bil najboljši, letos pa je na testu padel, ker zategovalni sitem pasovja ne deluje v bolj ležečem položaju). No, mi imamo PP Primo Viaggo (ni lupinica, ampak že pravi mali avtosedež), tako da bo držal skoraj do 2. leta...potem pa bomo videli...

Zanimivo, jaz sem na AMZS gledala, da edinole tobi ima vse +..

Slex je meni tudi všeč, ampak so glede čiščenja in tega vsi priporočali antilope od Ikee, pa sem kar tega vzela. Pediatri pa odsvetujejo mehke stolčke, ker niso primerni za hrbtenico in otrok v njih ne razvija hrbtnih mišic. Najboljši je še vseeno menda lesen?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.6.2007 10:37:28   
TanjaS
Jutro,

Maks je pa danes spal do 4 in potem do 7.30. je kar prelepo, da bi upala, da bo trajalo user posted image user posted image user posted image

Mi imamo stolček Prima papa od Peg Perega, še od Kaje in smo bili ful zadovoljni z njim. Ampak ga pri Maksu zaenrkat še ne uporabljamo.

Naja3, jaz mu solim čisto malo, ampak res malo, kaj pa vem, saj verjetno res ni treba ampak se mi zdi, da je tako malo boljšega okusa.

Vilma, tudi pri nas kaka tisto, kar poje. Zadnje dni tudi 4x na dan, ampak je blato trše. Baje je normalno, da so tudi koščki vmes, ker se črevesje privaja na GH. Pa banana tudi nas ne zapira.

Je pa Maks tudi vedno bolj priden glede GH, zdaj ima dopoldanski obrok kar že cel GH in je včasih sit tudi 3,5 ure, drugič pa se hoče po eni uri že dojiti. Pa samo malo povleče (verjetno se bolj mal pocrklja).

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.6.2007 10:39:34   
TanjaS
Aja,

Moj_moj, mi smo tudi razmišljali o stolčku Bumbo (na Mami ga enaprodaja http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=18003), ampak sem si kar premislila. mislim, da ga ne bi prav dolgo rabili, pa se pediatri ga baje odsvetujejo, drugače pa mislim,d a če kupiš rabljenega, ga za tako ceno še evdno lahko tudi prodaš. Bomo raje kupili fliperja za v tuš. Mi nimamo banje, ga bomo morali počasi začeti tuširati.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.6.2007 12:09:36   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Slex je meni tudi všeč, ampak so glede čiščenja in tega vsi priporočali antilope od Ikee, pa sem kar tega vzela. Pediatri pa odsvetujejo mehke stolčke, ker niso primerni za hrbtenico in otrok v njih ne razvija hrbtnih mišic. Najboljši je še vseeno menda lesen?

Imaš prav - v letu 2006 je bil tobi šteilka ena, zdaj pa so odkrili to napako in je padel po lestvici navzdol... Je pa kolegica spraševala pri sončku (tam je baje vse kupila), če ji da tak popust kot ga imajo sedaj drugod, pa ji je razložil, da so to zadnje serije tobija starejši model (novejši imajo popolnoma drugo blago za prevleko - tisto, ki ne "švica") - tako, da so dober biznis naredili naši trgovci. No, samo ne si zdaj k srcu jemat tiste, ki ste ga že kupile - še vedno je med najboljših 10... (samo potem cena ni fer - ker se da concord trimax dobit za 120 EUR, pa je boljše ocenjen).
Stolček za hranjenje je pa baje res najboljši ta najbolj simpl (trip-trap, ikea...) - samo meni je prima papa zato všeč, ker lahko Lauro pustim notri več časa in medtem skuham, ko me ona opazuje ali se zamoti s kako igračo (gre tudi v bolj ležeč položaj).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.6.2007 13:44:44   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: London_Paris

Na AMZS so še testi za leto 2006, pri Adacu majo pa od 25.5 že teste za 2007, je pa res, da so testi delani v drugačnih pogojih (druge lutke in drug avto, strožji kriteriji) kot lani
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=183194&SourcePageID=147654

< Sporočilo je popravil frufru -- 3.6.2007 13:46:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.6.2007 14:11:27   
Strawberrie Cherrie
Po tem testu je edinole Kiddy Ok...???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.6.2007 18:35:02   
LUNA06
So me presenetli tile vaši crash testi.Jaz imam tudi tableco od AMZS, kjer ima Tobi najbolše ocene, sej zato smo ga pa tud kupli.Kdaj pa boste dale otročke notri?Naš je že zelo utesnjen v lupinci.

Stolček Bumbo je pa baje ful dobra stvar.Sam mi mamo že usega dost in bohnedaj da omenim mojmu, da bi imeli še to...

Pa še nekaj me zanima, a morda veste do kdaj naj bi se dajale AD3 kapljice? Pregled imamo šele druga mesec...

Aja še to, pleničke imamo pa že nekaj časa št. 4, Pamperske seveda.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 3.6.2007 18:38:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.6.2007 18:40:07   
Strawberrie Cherrie
Luna06, mi sploh ne dajemo AD3 kapljic. Tam pa tam mu dam kakšno D3, pa pri pregledu lob.kosti P vedno reče, da je OK....
Mah, tile testi - ...če gledamo recimo najnovejšega, tegale, ki ga je Frufru prilepila, je Tobi še vseeno eden izmed boljših!Jaz sem ga primerjala v Arielu z drugimi sedeži, pa se mi zdi najbolj kompakten in varen, pa mislim, da je...sicer pa vedno nekaj najdejo....kaj pa vem, jaz se za nazaj zdaj ne mislim obremenjevat in tolčt po glavi, zakaj sem vzela Tobija, če pa samo na enem izmed testov ima o, vse ostalo pa + in ++. Ker se mi lahko samo zmeša user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače ga pa jaz ne bom dajala v sedež (ZARADI VARNOSTI) tja nekje do dopolnjenega 7m, če pa se ne bo pritoževal, ga bom pa imela v lupinici še dlje...maxi cosi je itak prostorna lupinica, pri nas (kljub temu da je verjetno 71cm + ...) še ne gledajo kakšne noge preko, samo poglobila sem mu lupinico....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.6.2007 18:56:58   
LUNA06
Ma sej men ni problem dajat te kaplce (čeprav včasih pozabmo), pa tud nobene reakcije ni meu.

A je tle pri vas ena pisala, da je delala ledene skutine kocke?Sem nekje vidla, pa sploh ne najdem...

Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.6.2007 19:43:50   
frufru
Men je P rekla da je treba dajat do 1 leta, oziroma , dokler mečave niso trde. Jaz mu dam, kadar se spomnim, Oleovit D3 kapljico, pa je OK. P nam je že zmanjšala dozo s 6 na 4 kapljice Plivita, samo jaz mu teh ne dajem, ker je imel hude krčke. Ko jih bom pa ponucala mu jih pa tudi ne mislim več dajat, itak bo s hrano dobil, ne?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.6.2007 19:49:08   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Men je P rekla da je treba dajat do 1 leta, oziroma , dokler mečave niso trde. Jaz mu dam, kadar se spomnim, Oleovit D3 kapljico, pa je OK. P nam je že zmanjšala dozo s 6 na 4 kapljice Plivita, samo jaz mu teh ne dajem, ker je imel hude krčke. Ko jih bom pa ponucala mu jih pa tudi ne mislim več dajat, itak bo s hrano dobil, ne?

Enako user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.6.2007 20:50:38   
Naja30
Nam je pa P rekla, da moramo povečat dozo AD3 s 5 na 7 kapljic user posted image  Dam ji jih pa vsako jutro, to spada v jutranjo rutino user posted image

Tako, škrat spi in upam, da bo danes mirna noč, ker nujno rabim eno fajn dozo spanja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.6.2007 20:57:13   
TanjaS
Mi tudi redno dajemo AD3 kapljice in smo tudi pri 3 mesecih povečali dozo na 8 kapljic. Nima nič krčkov tako da kar vztrajamo.

TUdi Maks je že omagal, jaz pa šibam pod tušuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.6.2007 21:03:45   
ajja
Prosim vas za malo pomoči. Moj škrat je malo mlajši od vaših (januarček) in počasi začenjamo z uvajanjem goste hrane - jabolko mu tekne, korenček pa pljuva kot za stavo. Zanima me, kako hitro ste en obrok nadomestile z GH. Naš po vsakem hranjenju ne glede na to koliko poje zahteva še zizanje. Koliko GH pa kaj pojejo vaši user posted image ?

Hvala pa lepo se imejte!

P.S. Luna06, recept za skutine ledene kocke pa je pri januarčicah.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.6.2007 21:47:44   
lidijat
Čer!

Pa se še jaz malo oglasim, čeprav sem bolj malo pisoča ampak redno beroča decembrka. So bile pa kar pestre zadnje strani, če drugega ne, smo se pa vsaj pomaknili čez 100-tko.

Ne bom komentirala tem za nazaj, bom pa pokomentirala zadnje, ki so mi bolj v glavi ostale.

Najprej naj povem, da nam je čisto miceno pokukal na plano prvi zobek user posted image
Žal pa je bilo joka in neprespanih noči zaradi zobka zelooooo veliko user posted image  in ne kaže še konca, ker ponoči spimo zelooo slabouser posted image user posted image . Pa še to - od četrtka do sobote sem bila čista koma z vročino med 38-39. Hvala ne vem komu (aja, najbrž tašči pa tastu user posted image ) za pridnega očija user posted image user posted image , da je porihtal otroke. Ponoči in čez dan sem imela čez le dojenje, pa še to s težavo, ker me je treslo. Mleka pa je bilo tudi veliko manj. 
AD3 - dajem, ko se spomnim (sej to se skoraj vsako jutrouser posted image ), v prejšnem tednu, ki je bil pri nas zelo naporen pa nisem dajala. 
Stolček imamo mi še od Roka, lesenega, ki je lahko tudi mizica s stolčkom in pa za kasneje trip-trap. Mi še ne sedimo pa tudi jemo ne prav veliko GH, tako, da bo stolček še malo počakal.
Kakanje po GH - npr. včeraj se je po papcanju banane pokakala že po 6 urahuser posted image .
Tetke user posted image  pa tudi jaz še nimam user posted image user posted image , nekaj nas je še srečnic.
Za vročino okoli zobkov lahko povem, da mi smo jo imeli  en dan ampak res nizko, tam okol 37,5. Višnja, mi smo šli tudi k zdravniku, ker je eno noč samo jokala in jokala, da na koncu nisva vedela več kaj naj bi ji še bilo. Pa je bilo vse okej, razen seveda tega našega zobka, ki nam dela hude težave. 

R1ta, pozdravljena nazaj, Shorty ti nas pa tudi nehaj hecat, te pogrešamo in tvojo Niko.
Aja, pa itak najboljša slikca od Laure!

Zdaj moram nehat, mi bo kakšno napako javlo, ko tapkam že pol ure.

Sem mogla mal pojamrat pa tudi če me nč ne pošmirglate user posted image .

Nočko!

< Sporočilo je popravil lidijat -- 3.6.2007 21:50:05 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.6.2007 22:39:22   
anckabancka
glede stolčka za hranjenje: meni je tudi antilopa in Ikeje zakon! Jo res priporočam, ker zasede zelo malo prostora, pa enostavna ja za čistit. Imam tudi prima pappa, pa sem ga pustila kar pri starih starših, ko sem dobila antilopo.
Je pa antilopa neprimerna za malčka, ki še ne sedi čisto samostojno, ker se ne da poležat. Zato bom jaz kmalu pripeljala nazaj prima pappa, kjer bo Gašper udobno sedel.  Pa itak antilopo veselo uporablja njegov še ne 2 leti star bratec.  Razmišljam, da bi čez par mesecev kupila kar še eno antilopo.

Pa končno vam javljam naše mere: 5 mesecev: 7000g, 65 cm

Smo še vedno na dojenju. Dala sem mu sicer parkrat za poskusit jabolko, pa take frise dela, da jih ne znam opisat. Prvi otrok je v parih dneh prišel na obrok sadja, tale pa ne bo kmalu...

Zob še ni na vidiku.

Avtosedež imamo maxi cosi priori XP in sem zelo zadovoljna. Edino "švica" pa ful ta sedež. Tako, da smo kar eno brisačo predelali in je zdaj OK. V njem sedi tavelik otrok, Gašper je še zadovoljen v lupinici.

Zadnjič sem vam ful napisala, pa se mi je potem vse izbrisalo in me je čisto minila volja do pisanja. Tako, da se bom raje javljala bolj na kratko.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.