lidijat
|
Čer! Pa se še jaz malo oglasim, čeprav sem bolj malo pisoča ampak redno beroča decembrka. So bile pa kar pestre zadnje strani, če drugega ne, smo se pa vsaj pomaknili čez 100-tko. Ne bom komentirala tem za nazaj, bom pa pokomentirala zadnje, ki so mi bolj v glavi ostale. Najprej naj povem, da nam je čisto miceno pokukal na plano prvi zobek . Žal pa je bilo joka in neprespanih noči zaradi zobka zelooooo veliko in ne kaže še konca, ker ponoči spimo zelooo slabo . Pa še to - od četrtka do sobote sem bila čista koma z vročino med 38-39. Hvala ne vem komu (aja, najbrž tašči pa tastu ) za pridnega očija , da je porihtal otroke. Ponoči in čez dan sem imela čez le dojenje, pa še to s težavo, ker me je treslo. Mleka pa je bilo tudi veliko manj. AD3 - dajem, ko se spomnim (sej to se skoraj vsako jutro ), v prejšnem tednu, ki je bil pri nas zelo naporen pa nisem dajala. Stolček imamo mi še od Roka, lesenega, ki je lahko tudi mizica s stolčkom in pa za kasneje trip-trap. Mi še ne sedimo pa tudi jemo ne prav veliko GH, tako, da bo stolček še malo počakal. Kakanje po GH - npr. včeraj se je po papcanju banane pokakala že po 6 urah . Tetke pa tudi jaz še nimam , nekaj nas je še srečnic. Za vročino okoli zobkov lahko povem, da mi smo jo imeli en dan ampak res nizko, tam okol 37,5. Višnja, mi smo šli tudi k zdravniku, ker je eno noč samo jokala in jokala, da na koncu nisva vedela več kaj naj bi ji še bilo. Pa je bilo vse okej, razen seveda tega našega zobka, ki nam dela hude težave. R1ta, pozdravljena nazaj, Shorty ti nas pa tudi nehaj hecat, te pogrešamo in tvojo Niko. Aja, pa itak najboljša slikca od Laure! Zdaj moram nehat, mi bo kakšno napako javlo, ko tapkam že pol ure. Sem mogla mal pojamrat pa tudi če me nč ne pošmirglate . Nočko!
< Sporočilo je popravil lidijat -- 3.6.2007 21:50:05 >