Vilma
|
Čer punce.... se bom na hitro javila (bom vidla, če znam ) potem pa v mižule, tale majska polna luna je bla kr močna. Našega je trkalo, smo vsi trije čist adijo. Prvič budnica ob enih, ki je trajala vse do treh. Ob teh nam je končno ratalo nazaj zaspat, potem pa ob 4:45 spet auf, sem ga podojila, je ob petih že spal, sem mislila ok zdej pa bo za en cajt, se je zbudil pa že čez 45 minut Še dobro, da sem bila danes s puncami, da sem se mal sprostila. SIcer pa so me moje punce spomnile danes na moj legendarni stavek, ki sem ga vedno ponavljala, ko smo ga še ful žurale Skratka jaz sem bila vedno do zadnjega na žuru in drugim težila, da še ne smejo domov. Če katera hotla domov zato, ker je bila zaspana, sem ji rekla ah dej dej spala boš dost ko boš umrla zdej dej pa žurat Tko da se ne smem preveč bunit, očitno je DOminik nekaj genov po meni podedoval. Kar moram nuuujno pokomentirat je LAURA - CARICA Ful Ful lepa slikica Kar se tiče zobkov, vročine... ne morem nič pokomentirat, nismo imeli nikoli vorčine (trkam, trkam) zobkov pa tudi še ni videti. Ninica - Dominik na srečo ne vleče plenice na obraz, mora bit na nujno pod njegovim ličkom. Tako da ima z leve strani kravico ninico z desne pa krpico. Potem pa kakor gospodu pade, važno da mu lička pade na nekaj mehkega. Še dve fotki Poglejte ta fris Pa v igranem centru, ki smo ga končno preselili na tla Zdaj pa res šibam spat! Aja še to! Moj dragi se je na "stara" leta odločil pohajat po koncertih Jutri gre na Iron Maindne. Sem vesela, da gre, ker je bol zapečkarske sorte, jaz bi pa na vsako pasjo procesijo šla. Pa tudi fajn se mi zdi, da obdrži še mal stikov s svojimi frendi. Saj familija je pomembna, samo kakšen dan si moraš pa tudi za prijatelje vzet, ni tako? Zdaj pa res nočka vsem. Lepo spite decembrčice in decebrčki, lunice se tanjša
|