|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
1.6.2007 18:12:19   
Višnja
olja,
moj mali ima še vedno vročino. Mu zraste tam do 38.2 pa mu dam sirup, pa spet pade. Danes sem bila pri zdravnici (ampak ne pri naši, je ena nadomeščala) i  mu je pogledala grlo, ušeska, poslušala plučka in je blo vse ok. Mogoče so zobki, je rekla....hvala to sem ji jaz njej rekla ampak se nič ne vidi na dlesnih. Nima nič kej bolj drugačne (bolj napete ali bolj rdeče ) kot vedno, tako da..... Koliko časa traja vročina pri zobkih??? Dokler ne pridejo ven????? Ker sem danes opazila ene pikice po hrbtu sem jih pokazala zdravnici, ker sem sumila da je povezano z vročino....in kaj mi ona reče, da je kakšna alergija. In mi da ene kaplice proti alergiji. Ma smo bili niti še 14 dni od tega na testiranju za alergijo!!!!! Uffa.....Včeraj sem mu dala prvič banano...ali je možno, da so od banane???? Če ne bo boljše moremo jutri nazaj. Sem bila tako jezna, ker ga je tako na hitro odpravla.

R1ta in Vampirka ljučka mašim malim za mini rojstni danček!!!!!

R1ta pridi nazaaaaaaaaajjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
1.6.2007 18:31:24   
Naja30
Višnja, pikice so verjetno od vročine. Naša je imela zdaj 2 dneva vročino tudi do 39,4 in nam je pediatrinja rekla, da naj pričakujemo pikice po trebuščku in hrbtu. No, ima jih pa tudi malo po glavi.
Seveda je pa lahko tudi od banan, samo če je imel vročino, je skoraj sigurno od tega.  Držim pesti, da je vročina "samo" zaradi zobkov user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
1.6.2007 20:11:53   
crci06
Višnja, na srečo se na tako vročino ne spoznam, želim ti le, da čimprej mine!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
1.6.2007 20:51:22   
r1ta
EVO ME!

Sem že celi sestavek napisala pa mi ga ni objavilo. Nekaj me net zafrkava, upam da zdaj uspe!

Sem vas pogrešala in brez vas NE MOREM! Sem zasvojena z decemberkami!

Povedati vam moram, da sem prav danes, točno pet mesecev po porodu dobila obisk iz notranjske!user posted image
Torej mi niso pri operaciji pozabili škarje ven vzet ampak se je pripravljalo na to strelo jasno! Nič je nisem pogrešala teh 15 mesecev! Me zanima če bi jo dobila kaj kasneje če bi na polno še dojila?!

Vampirka vse najboljše! Imate pravi raj na zemlji in verjamem da tam maksimalno uživate. Slika je originalna, direkt za v časopis! Res lepa slika in še lepša pozerka!

Bom jutri še malo več počvekala, zdaj grem našo tečko spravit spat!

Cmok vsem vam! Rada vas imam! Res!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
1.6.2007 21:37:00   
Naja30
R1ta, jaz te imam tudi rada, welcome back.user posted image Pa ja ne boš zdaj odnehala, ko sem jaz spet "on line"?user posted image
Glede tete z notranjske naj ti povem, da sem jo jaz dobila 3 mesece po porodu, ko sem še POLNO dojila. Tako da to ni nič odvisno od tega, žal.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
1.6.2007 21:38:47   
Vilma
Čer punce....
se bom na hitro javila (bom vidla, če znam user posted image ) potem pa v mižule, tale majska polna luna je bla kr močna. Našega je trkalo, smo vsi trije čist adijo.  Prvič budnica ob enih, ki je trajala vse do treh. Ob teh nam je končno ratalo nazaj zaspat, potem pa ob 4:45 spet auf, sem ga podojila, je ob petih že spal, sem mislila ok zdej pa bo za en cajt, se je zbudil pa že čez 45 minut user posted image  Še dobro, da sem bila danes s puncami, da sem se mal sprostila.

SIcer pa so me moje punce spomnile danes na moj legendarni stavek, ki sem ga vedno ponavljala, ko smo ga še ful žurale user posted image  Skratka jaz sem bila vedno do zadnjega na žuru in drugim težila, da še ne smejo domov. Če katera hotla domov zato, ker je bila zaspana, sem ji rekla ah dej dej spala boš dost ko boš umrla zdej dej pa žurat user posted image  Tko da se ne smem preveč bunit, očitno je DOminik nekaj genov po meni podedoval. user posted image

Kar moram nuuujno pokomentirat je LAURA - CARICA  user posted image  user posted image  user posted image  Ful Ful lepa slikica user posted image

Kar se tiče zobkov, vročine... ne morem nič pokomentirat, nismo imeli nikoli vorčine (trkam, trkam) zobkov pa tudi še ni videti.

Ninica - Dominik na srečo ne vleče plenice na obraz, mora bit na nujno pod njegovim ličkom. Tako da ima z leve strani kravico ninico z desne pa krpico. Potem pa kakor gospodu pade, važno da mu lička pade na nekaj mehkega. user posted image

Še dve fotki
Poglejte ta fris user posted image
user posted image

Pa v igranem centru, ki smo ga končno preselili na tla user posted image
user posted image

Zdaj pa res šibam spat!
Aja še to! Moj dragi se je na "stara" leta odločil pohajat po koncertih user posted image  Jutri gre na Iron Maindne. Sem vesela, da gre, ker je bol zapečkarske sorte, jaz bi pa na vsako pasjo procesijo šla. user posted image  Pa tudi fajn se mi zdi, da obdrži še mal stikov s svojimi frendi. Saj familija je pomembna, samo kakšen dan si moraš pa tudi za prijatelje vzet, ni tako?
Zdaj pa res nočka vsem.
Lepo spite decembrčice in decebrčki, lunice se tanjša user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
1.6.2007 22:45:25   
Barbk
Čer bejbike,

tud mene mal internet heca in upam, da bo šlo čez. Sem (spet) na brzake prebrala par strani za nazaj in se že fajn ustrašla za R1to in Shorty...user posted image  Uf sam ,da nista šle...Shorty bejbi kje pa ti štrikaš? Vampirka mislm tole je pa res "džekovska" fotka, za kakšen fotonatečaj, pa kaka zmaga vama ne uide.user posted image  Jej zdele sem se spomnila...A se spomnite tega user posted image  ? Ohhhhhuser posted image user posted image user posted image  Vilma Dominik je tud tak cukerček. Višnja upam, da vam vročina prav na hitro pade. Jej pa tele pikice...nisem glih dohtar zato ne bom prav pametvala, sam mislim, da če bi bila alergija je tega malo morje-pikic mislim. No kar se tiče alergije smo dobili izvide in tud na krvnih testih ni nič pokazalo, tako da smo 7.avgusta naročeni na provokacijske teste na mlek in bo moja žabika notri 3 noči.user posted image  Mi je že zdaj hudo, no saj bom z njo tudi čez noč (če ni kaj posebnega na oddelku), sam mene tele bolnice čist iz tira vržejo...Drgač se ji pa še zmer vsake toliko pikice pojavijo (ne tolk kot prej) in upam, da ni alergija še na sojo????, ki baje rada nastopi pri alergikih na mlek. Aja pa še to-tud mi sumimo na zobke (že 1,5 mescauser posted image ), temp. ima malo višjo kot ponavadi, slini se pa res zdej da je joj-tečejo potoki, čist je živčna in jokica če si ne more kaj v usta stlačit, pa po Calgelu se v parih sekundah čist pomiri. Vidt ni še nič-tud že 1 mesec pa pol  špegamo v ustka in si pravmo zdele pa bo...lej ga lej ga...pa nič... user posted image  No da se spet mal k vam vrnem. R1ta welcome to the club "enkrat mesečna user posted image ".Ko sem jo po dobrih 6 tednihuser posted image po porodu spet fasala sem mojmu user posted image  rekla "jaz bi bla spet nosečka"...Je blo tolk luštn brez te smotke. No pa še glede nine nane-je imela obdobje ko je mogla imeti ob sebi krpico, zdaj zaspi brez nje, duda je obvezni rekvizit, z dekico ali pleničko ko je vroče se pa pokrije samo čez dan, ker ponoči spi samo v sp.vreči. Naša žabi tolk rogovil ponoč, da ni za pod odejco.Sem jo zadnjič dala pod odejco, ker se je spalka prala in sem jo zjutraj najdla itak čist povšrek obrnjeno, pa brez spodnjega dela pižamce...Gospodični je ratalo čist sleči pižamco.No sej zdej ko mi je uspelo kupit pižamico-pajacka kr.rokav in kr.hlačke pa ni tiste vročine...Jah neki sem natroslo čvekarije, zdej grem pa počasi v mižule.
Btw zdej sem pa spet fletna...šivi so zunaj, brazgotinca pa taka tini mini...Se je un stric k me je šival res zelo zelo potrudu.

Nočka in cmočka vsem

< Sporočilo je popravil Barbk -- 1.6.2007 22:53:04 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
2.6.2007 0:08:06   
frufru
Joj, jaz sem se po nevemkoliko časa spravila film gledat in zaspim zraven, zdajle sem se pa vsa polomljena na zofici zbudila. Pa ne vem al naj grem spat al naj našega čukca počakam za dojituser posted image . Ma je tako hecen, za vsako figo kima z glavo in se smeji. Pa zdaj, ko je pogruntal kako se obrnit se mu je čist zmešalo. Se samo obrača, pa kar dvignu bi se rad. Se je en parkrat že za kakih 10 cm dvignil samo pol je pa nazaj cmoknil. Samo sedet ob opori pa neče. Takrat se pa kar nazaj vrže.
A pol mate že vse menzo? Jaz je še kar nimam, sej ne da jo pogrešam. Očitno pri nas dojenje glede tega paliuser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 2.6.2007 0:12:49 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
2.6.2007 7:10:39   
frufru
Jutro! user posted image
Mi smo pa danes spali user posted image user posted image user posted image Je zahteval zizilandijo samo ob pol4h in 6huser posted image Pa bi najbrž prvo rundo še malo potegnil, samo je R budilka za službo ropotalauser posted image Porka motorka jo bom lepega jutra ven zabrisala.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
2.6.2007 8:38:32   
vampirka
Dobro jutro. Frufru - jaz sem v tvojem klubu (user posted image  še ni)...sicer sem konec januarja mislila, da je prišla, pa je izgleda bila šele dokončno čišča fertik user posted image ...sem sicer vmes za ziher en test naredila, pa ni bil user posted image user posted image . Čeprav včasih me kar malo panika pograbi, ko ležim na kavču in se mi zdi, da se notri nekaj premakne (jah, samo ponavadi tisto v kratkem času ven pride user posted image ). Ker naš ati se kar dostikrat "pozabi" pazit user posted image  (ga imam na sumu, da namerno user posted image ).
Smo pa danes spet po stari metodi spali (nas je malo nosek zezal). Prvič sva se dojili, ko sem šla spat ob pol enih, drugič pa ob štirih. Zdaj sva pa že pol ure med živimi.

Uživajte (jaz ne bom, ker se moram učit user posted image )...zdaj greva pa atija (z)budit user posted image user posted image ...

P.S. vidim, da vam je bila slikica "v pralnem stroju" všeč. Vam pa moram priznat, da ideja še zdaleč ni moja, ampak sem posnemala mojega tasta, ki je pred 40 leti mojega dragega tako slikal (bom dala ČB sliko razvit, da bosta obe generaciji v albumu user posted image )...moj mož ima iz otroštva ful slik (jaz pa samo kakih 5 do 1. leta, pa sem za celo desetletje mlajša user posted image ) - to je izgleda bolj od staršev odvisno (saj verjetno tudi danes obstajajo dojenčki, ki jih starši ne ljubkujejo in obožujejo tako kot me naše cukre). 

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
2.6.2007 8:54:53   
emaa
Jutro. Fotka je res svetovna. Drugače pa sem jaz tudi v klubu tistih, ki še nimajo user posted image . Moram reč, da je kar fino, včasih pa človek vseeno pocvika, da ni mogoče noseč, čeprav naj bi bila depo provera 100%.
Welcome back r1ta, zdaj pa še shorty čakamo.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
2.6.2007 8:58:18   
Naja30
frufru, jaz te res občudujem user posted image  Kako malo ti zahtevaš spanja, pa si zadovoljna. Berem tukaj po RR, kako user posted image  pridno spijo, potem pa berem tebe in vidim, da nismo edini. Namreč naša mala ga zadnje čase nekaj biksa. Zaspi kakor kdaj, se zbuja prve dve ure, nemirna je ful, cela postelja je njena, dojila bi se spet bolj pogosto. No, včeraj je sicer zaspala okol devetih, jaz pa opolnoči. Ob 1h pa budnica - joška - duda - jokanje user posted image  Sma vstale, ker se misla, da so zobki. Kar nekaj je bila nervozna. Kaj bi to bilo??
V glavnem, dajala sem ji na dlesni calgel, v vinčka sem prst namočila in jo masirala... Pikčasta je pa od glave pa do hrbta in po trebuščku. user posted image  Joj joj, sem kar žalostna. Saj vem, da je samo od vročine, pa vseeno.
No, zaspala je ob 3h na joški, kot da nič ni bilo user posted image   user posted image

Kako sem se razpisala. Saj če vas ne zanima, me boste itak ignorirale user posted image user posted image  Malo sem morala potožiti, ker sem kot zombi. Ne vem, kako bom zdržala danes, pa še mož ima cel dan službo user posted image  Ah bo že, kot je bilo doslej.user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.6.2007 9:12:37   
emaa
Naja3 jaz ne bi mogla, mi je že kriza, če vstanem ob 4 zjutraj, sem zalimana cel dan, da bi pa mogla ponoči vstajat, ne vem kakšna bi bila. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.6.2007 9:39:33   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

frufru, jaz te res občudujem user posted image  Kako malo ti zahtevaš spanja, pa si zadovoljna. Berem tukaj po RR, kako user posted image  pridno spijo, potem pa berem tebe in vidim, da nismo edini. Namreč naša mala ga zadnje čase nekaj biksa. Zaspi kakor kdaj, se zbuja prve dve ure, nemirna je ful, cela postelja je njena, dojila bi se spet bolj pogosto. No, včeraj je sicer zaspala okol devetih, jaz pa opolnoči. Ob 1h pa budnica - joška - duda - jokanje user posted image  Sma vstale, ker se misla, da so zobki. Kar nekaj je bila nervozna. Kaj bi to bilo??

user posted image  Naja3 me pa res ni za občudvat, samo če se ti dete skoraj 5 mesecev na 2h zbuja tudi ponoči, je to veeeeeeeelik napredek. Moraš bit z malim zadovoljen, jaz bi drugače  spala cel dan če bi lahko, pa ne bi za nazaj not prinesla. Drgač sem pa jaz nepoboljšljivi optimist in se držim načela z macolo in humorjem nad probleme. user posted image user posted image user posted image

Je bil pa lumpi danes zlati. Ob 7h je nekaj mrgodel, pa sem ga samo malo pobožala, pa njegovo račko dala, se je nekaj igral 5 minut, pa začoril nazaj do 8.30. Je pasalo bolj kot 100 jurjev pufauser posted image .

Lahko, da ma tvoja mala poskok v rasti, baje je značilen za pol leta. Jaz močno upam, da tega ne bo, ker pol bomo spet cel mesec rabil, da pridemo nazaj na današnje.

< Sporočilo je popravil frufru -- 2.6.2007 9:40:34 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.6.2007 9:42:16   
crci06
Naja3 - jaz sem tudi čisto preč, kadar moram ponoč ful vstajat. Dons sm recimo tko, na easy vstajala.
Sem rekla mojmu, da ni trte mrte, da danes ponoči ga bo pa on rihtal - prve 2x, ko je zamrdal, sem mu šla dat dudiko, tretjič, ko je pa že bolj jamral, sem pa prav štopala: po 35 s dretja prek babyphona se je moj šele zbudiluser posted image ...  Je že tako, da ko otrok spi, se razvadiš in je potem spet težko vstajat. Najlažje mi je bilo pri novorojnčku, ker takrat sem vedela, da mora jest na 3 ure. Načeloma pa menim, da sem z začetnim uvajanjem malo poboljšala spanje.

Vilma - ne boš verjela, kaj sem pa jaz govorila glede žuranja in spanja (tisti, ki me poznajo, vejo):
da sem ful velik spala kot dojenček in imam še zalogo. Jah, ni kaj, zdaj, ko imam sama dojenčka, se je očitno zaloga iz mojjih detinskih let izničila.

Ja, Shorty, še ti se nam oglasi, da vemo, da nisi čisto zares kaj huda!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Zdaj grem pa na en fajn sobotni (skoraj hotelski) zajtrk. mljask. Tako vsaj vem, kdaj je sobota user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.6.2007 10:52:30   
gogi73
Ojla!
Mi imamo pri 5,5 mesecih že šest zobkov. Na srečo vročine ni bilo nikoli, je pa zelo pogosto kakal takrat, bolj tekoče, pa seveda, joka je bilo veliko.Pa ponavadi se nardijo od prekomernega slinjena pikice po bradici.

Naš sonček je zasijal 07.12.2006!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.6.2007 11:11:23   
Ženkica
Čao punce. Mater, kok čvekate, ni čudno da dežuje user posted image  (hecam se).

Mi smo imeli včeraj nevrofizioterapijo, je reva jokala skoraj celo uro user posted image ; no, ne glede na to, moram pohvalit fizioterapevtko, jo je tok zmehčala, pa pa for mi je pokazala; pozna se pač, da se je Kaja že močno navezala na svojo mamico user posted image  in ji ni vseeno kdo jo mrcvari po rokah. Ko sva prišli pa ven iz ordinacije in zagledala enega fantka ga je pa kar takoj začela ogovarjat in se smejčkat. Skratka ima še vedno kar povečan mišični tonus, ampak to bomo poštimal.

Tut zobkov še nimamo, čeprav se močno slini in non stop nekaj v usta rine. Aja, pa dons zjutraj sem jo vagala; natanko 8 kg-jev. Bom počasi tudi pleničke zanemnjala, se mi zdi da ji je št. 3 že malo majhna; jo tišči.

Vampirka: nora fotka, daj si jo razvit in povečat pa na steno user posted image

Še to, Kaja je tak zaspanček; malo pred deveto zvečer jo položim v posteljo in potem skoraj do devetih zjutraj drnjoha; danes sem jo še celo ujela, ko je iskala dudo po postelji in jo seveda našla, ter si jo potem dala v usta in pančkala naprej. user posted image

Ta teden bi se lahko spet kaj dobile npr. kje v Lj. če ste za?

Lp

Ženkica

(odgovor članu gogi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.6.2007 11:26:39   
emaa
Upam, da bom imela čas, bi se spet rada srečala, samo ne vem kako bo, ker začenm s FTh zase v ponedeljek, posledica prenašanja dveh težkokategornikov. Da mi moje desno zapestje malce razbremenijo. 

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.6.2007 14:00:03   
frufru
Ojla Gogi73 dobrodošla med RR decembrčkiuser posted image , če ti ni odveč, posreduj še podatke za tabelco (porodne mere, trenutne mere). Pa hvala za komentar, sem se že sekirala zaradi teh rdečih pikic. So se mu včeraj nardile

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.6.2007 14:03:44   
r1ta
Punce, ima katera avtosedež maxi-cosi tobi in koliko ste odštele zanj? Mi2 sma ga danes kupila, je bil znižan iz 260evrov na 200evrov pa me zanima če je v Slo kaj cenejši, ker ga še vedno lahko vrnem in nato kupim v Slo...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.6.2007 14:38:51   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem dala zanj 178€.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.6.2007 14:57:00   
Naja30
moj moj imaš prav, človek se razvadi, ko nekaj časa lepo spi. Pri nas se je že vse spravilo v en red, zdaj pa spet tako. No, bomo že preživeli. Saj potem sma malo nadoknadile in sma spale 1,5 ure dopoldan user posted image

Bravo za Kajo, da tako lepo napreduje.user posted image

Danes je pa en tak čist smotan dan, sploh ne vem ali bo deževalo ali ne. Dolgčas mi je, se vidi da tamala spet spi user posted image   user posted image  Grem še jaz eno kitico odpet!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
2.6.2007 20:48:08   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem dala zanj 178€.

Tudi mi. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
2.6.2007 20:56:36   
Višnja
Ojla!
najprej, da ne pozabim....vampirka fullll noro dobra fotka! Si ne predstavljam kako bi dala mojega notri, ker ni primeru niti sekundeuser posted image

Danes ponoči ni imel vročine in niti dane čez dan, je pa imel še pikicxe po telesu in to še več kot včeraj zato smo šli spet k zdravnici (ker je rekla, če po kaplicah ne zginejo moremo prit nazaj) in je rekla zdravnica, da ima šesto bolezen. Tri dni vročina in nato se pojavijo pikice po telesu in zginejo v treh do štirih dneh.To je nalezljivo samo v dneh ko ima vročino. Je pa to virusna okužba in ni nobenega zdravljenja. MAh, če rečejo oni tako, pa naj bo tako. Upam, da bodo tudi te pikice čim prej minile.

mi spimo pa tako  - ponavadi gre spat okoli 9.30 ali 10 in se zbudi okoli 3 pa okoli 5 pa okoli 7 in potem ponavadi ustanemo. Včeraj pa ni in ni hotel zaspat do polnoči...groza. Potem sem mojega poslala, naj ga uspava, naj mu poje, brat pravljico kar hoče. Jaz sem se šla tuširat in pridem nazaj in mali je še bolj buden, ker sta seveda norela in se igrala....in potem pa mama uspavaj!!!!!!

Ne vem katera je omenila pleničke....kaj ve še uporabljate 3???

Zdaj pa letim, ker me kličeeee...mogoče še kaj kasneje....

papa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
2.6.2007 21:36:12   
TanjaS
Ojla,

priznam, da sem vas preletela, me moj dragi preganja.

Pleničke imamo mi še vedno Pamperske vijolične 3, smo probali 4, pa so še mal velike in smo šli nazaj na 3.

Avtosedeža še nismo kupili imamo še lupinico. Imamo pa še od Kaje Maxi cosy, ne vem niti kateri model, niti cene.

Zbujamo se še vedno med 2 in 3 in potem med 5 in 6. Sem se že kar navadla in me prav moti, ko mi številni pametujejo, da ne rabi več jesti ponoči, naj mu dam čaj in podobno. Zadnje dni so se našli kar trije, ki so me prepričevali, naj ga ne dojim več ponoči. Mislim, kaj to druge moti, če mene ne user posted image user posted image  Bo že spal - upam, da kmalu, ampak bomo preživeli.

Danes smo se potepali, smo bili pri babici, Maks je bil priden, samo po postelji se je začel vrteti kot vrtavka, sem ga zvečer ene desetkrat popravla, preden je zaspal. Se zaskoči in potem tuli. user posted image user posted image

R1ta, lepo, da si spet z nami. Smo te kar pogrešale user posted image user posted image user posted image  Shorty, kje si pa ti user posted image user posted image user posted image

Srečanje v Lj - kar se mene tiče komot. Kako je pa vreme kaj napovedano?

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.