|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
19.4.2007 9:17:38   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ej Mojca, kaj sem pa jaz??? Kremšnita???? Si me gladko spregledala.user posted image MMMMM piknik, samo dva dni meni ne bo zneslo, en dan pa ziher. Stunfek odlična ideja z piknikom¨!!!!!!

Koala zakaj bi te spregledala?Se prijaviš za naš ponoven žur piknik v naravi.Določite datum in kraj kjer se dobimo.Če vam ni daleč lahko kar eno soboto pri meni na našem vikendu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.4.2007 9:56:20   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: biba26

Ja jaz sem sigurno za,pa prijave za mega žur za v februarju že zbiram za v porodnišnico misli,vidim da nas bo kar dosti in najboljše,da vzamemo kar extra big room in nadaljujemo mega žur!user posted image
Tak da punce pogumno se prijavite,jaz sem že!user posted image

Nas je že kar nekaj Biba26
                               Mojca 9000
                               Koala
                              Pamela naravna zanositev na user posted image

Evo, saj sem že prijavljena, sem bila med prvimi!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.4.2007 11:10:29   
biba26
Ja Koala to pa je en drug žur in to v porodnišnici! Bomo skupaj rodile!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.4.2007 8:01:49   
Sulfinija
Biba26,kako si kaj ti?Juhu le še jutri imava t femodene,pol pa čakama user posted image  in šele nato se prava akcija pričenja.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.4.2007 8:11:16   
koala
Ups, hormoniuser posted image .
No pol se pa zdaj prijavljam na žur.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.4.2007 8:23:19   
biba26
Ja jaz sem zdaj že skoraj OK,samo moje kilce se nenormalno vzpenjajo zredila sem se že 5 kg,nič mi ni več prav -kriza.
Zdaj samo upam,da bo šla kaka dol ,ko neham z Femodeni in malo moram začet pazit kaj jem,ker me bo drugače razgnalo.Upam pa tudi,da me nebojo še inekcije dodatno napihnile.

LPuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.4.2007 8:37:28   
Sulfinija
Biba26.mene injekcije napihujejo in ne femodeni.Si predstvljaš kaka bi mogla biti jaz po femodenih,ker sem tri totalno polne škatlice pojedla za en ciklus kriza na kubik.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 20.4.2007 8:40:12 >

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.4.2007 13:13:16   
stunfek
Punce...zdej ne morem tolk hitro tipkat kolkr imam za povedat. Ampak najprej..tudi ta mesec ni ratalo. Zdaj pa naprej.
Torej :) šla sem k novemu ginekologu. Priporočen mi je bil od ene kolegice...dr. Mlinarič, v Zagorju. Kar kamen se mi je odvalil od srca po koncu obiska.
Naredil mi je bris, vaginalni UZ ful sva se pogovorila. Jaz sem imela vse grafe iz Fertility Frienda sprintane in mu je bilo ful všeč. Si je zapisal url :)

Torej, ta mesec, mi je pokazal, je bila ovulacija bolj "tako, tako". Na osnovi lepih BT grafov me je poslal na HSG. To sem bila presenečena ampak, mislim, da je super. Rekel je, da se včasih zgodi, če je narediš ful dolgo pavzo, da se jajcevodi malo zapacajo in da je HSG najhitrejša pod do zanositve...če pa se bo izkazalo, da kaj ni v redu bomo pa postopali naprej. Torej bom v roku 10dni šla že na HSG! Madonca, se vam ne zdi vse to brzina? :)

Mediko sem kar prec poklicala, ker sem morala vsaj eni RRjevki povedat. No, potem pa seveda takoj še vsem vam. Sedaj sem tudi uradno pravzaprav v nekem postopku user posted image .

A HSG pa boli ko hudič, a ne? Povejte mi prosim kakšne izkušnjeimate. Meni je rekel, da moram biti v Trbovljah pred osmo uro zjutraj na tešče in da potem do petih popoldne odležiš in po viziti lahko greš domov.

O, joj, kolk mi je super ker se mini treba živcirat al bo M al ne al smo kej pridelal al ne, ker že vem, da ni bilo nič...hehehe.

Poljubčke vsem od same evforije! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.4.2007 13:22:01   
lana38
stunfek, mene je hSG leta 1996 bolel. Tale zdaj 1.3. pa me ni nič bolel. Tako da le pogum. Tudi pri na moraš biti na tešče in potem do popoldanske vizite odležaiti v bolnici. Jaz sem potem imela še en teden bolniške.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.4.2007 13:23:38   
moni30
Oprostite, da skačem v temo, ampak imam eno vprašanje za Stunfek. Kako ti je pa pokazal, da je bila ovulacija bolj tako tako. Jaz tudi namreč uporabljam FF in mi je tudi moj G rekel, da je ovulacija šibka, ko pa sem potem vprašala še Pušenjaka mi je odpisal, da ovulacija je ali pa ni in da ne more biti šibka ali močnejša.

Daj mi prosim napiši, kaj ti je pravzaprav rekel tvoj G.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.4.2007 13:52:42   
stunfek
Moni30, ja, naredil mi je ultrazvok in mi pokazal na slikci. Narisal, kako bi moralo izgledati in mi pokazal kako izgleda pri meni. Pa tudi corps luteuma se ni videlo, pa bi se ga moralo. Je rekla, da razen če že jutri dobim M in je pač že izginil, kot ponavadi pred M. Zanimivo pa je, da je meni ta mesec FF dal črtkane črtice za ovulacijo, kar pomeni, da se lahko spremeni.
Jaz sem ga zastopila tako, da je včasih jajčece bolj švoh, včasih pa recimo super ampak prezgodaj pride, tko da je lahko vse sorte. Pokomentiral mi je vse grafe in za švoh ovulacijo izpostavil samo ta moj zadnji graf od tega meseca. Upam, da ti je to kaj v pomoč.
Jaz imam na FF isti nick kot tukaj, če se kdaj srečava :)

Stunfek

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.4.2007 13:56:46   
moni30
Stunfek, hvala za odgovor. Pa še nekaj, ali ni tako, da FF naredi črtkane črtice na podlagi tvojih vnešenih podatkov?
To pomeni, da vsi znaki, ki si jih vnašala niso usklajeni, ali pač? No, tako sem vsaj jaz razumela.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.4.2007 13:59:55   
stunfek
Ja, recimo. Jaz sem imela ta mesec ewcm tudi v 6DPO in ga vnesla in to je FF zmedlo in mi je črtiče očrtkat, ker ewcm imaš ponavadi med O. Ampak, najbrž nekaj že pomeni, da pač vsi znaki ne kažejo prav z gotovostjo na tisto O, ki ti jo je FF dal. Tako si jaz razlagam user posted image  Mislim pa, da misliva isto.

Stunfek

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.4.2007 19:26:43   
citrončica
Stunfek,za naslednji žur si moj taxi!!Če imaš vroče stole zadaj,boš pa dobesedno,ker potem me zadaj pelješ!!user posted image
user posted image za tvoj postopek,da čimprej urediš stvari,kot morajo biti,

ideja za piknik je tudi meni všeč,prostore pa jaz v vašem koncu malo manj poznamuser posted image ,boste morale bolj proti Lj priti,če bom jaz kraj izbirala,tako da vam to kar prepustim...datum pa...ne vem, določite,pa se bomo poskusile prilagodit!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.4.2007 20:01:27   
Sulfinija
Citrončica ne bo nič iz našega ponovnega žura,kajti nič se ne prijavljajo te punce,ki so bile takrat na mega žuru.Torej kje ste vse?Piknik je lahko pri meni v Prekmurju le prijave je treba zbrati,ali pa na vrtu marogicine pizzerije,če dovoli seveda?

LP mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.4.2007 20:29:10   
stunfek
Punce, eno vprašanje za vse izkušene dolgoprogašice :) Po začetni evforiji z napotnico za HSG, ki je seveda prišla popolnoma nepričakovano me je začel glodati črviček, če mi je tega res že treba...na user posted image  delamo 4 mesece. To je bil 4. poiskus, ki ni uspel. A ni malo zgodaj za delat tak poseg? A mislite, da je to ok? Kaj bi ve naredile, če bi bile na mojem mestu?
Malo premišljujem , če si ne bi dala še par krogov "naravno"...kaj pravite? Kar iskreno prosim.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.4.2007 21:11:58   
blanč
hsg ni tak poseg, da bi se morala bati in odlašati. Skoraj nič ne boli, če seveda nisi preveč občutljiva na bolečino. Jaz sem tistega, ki gleda v monitor prosila, če lahko še meni pokaže in mi tudi je, pa še vse dogajanje sva skupaj pokomentirala tako, da bolečine resnično nisem čutla. Le pojdi na hsg, meni sicer ni pomagal, moja sodelavka pa je še tisti mesec zanosla. Jaz ti priporočam, da tistega črvička, ki se zdaj oglaša kar hitro nazaj v zemljo pospraviš.
Punce jaz bom tudi februarja v porodnišnici.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.4.2007 21:15:31   
citrončica
HSG ti zaradi prehodnosti naredijo, neuser posted image ...se opravičujem, sklerozauser posted image
Jaz sem bila,mene ni nič bolelo,tud naslednji dan sem normalno šla delat,tako da če je to preventivno,škodit ne more,jaz bi šla,ko sem bila jaz takrat,je bila z mano punca,ki je imela hčero že v prvem razredu OŠ,pa so ji povedali po preizkusu prehodnosti,da so se ji pri porodu izgleda zamašili jajcevodi..naravna kontracepcijauser posted image se je še šalila,potem je šla na laparo.......upam, da zdaj že drugi v prvi razred hodi!!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.4.2007 21:17:47   
renata nana
jaz sem šla komaj po leto in pol na HSG. me je pa ful bolelo, no nismo vsi enaki ene bol boli druge pa manj. kakor želiš poskusi pa boš videla kako in kaj. lp

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.4.2007 15:32:16   
citrončica
Stunfek,ne pusti se prestrašit,dobro se drži in to bo to!!user posted image Bomo držale pesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojca,že pripravljaš piknik-plac?user posted image
Vse je tiho na tej temi,kar ni nič čudnega na ob tem sončnem vremenu,le jaz tle gor visimuser posted image user posted image ...ampak moram,počasi za službo papirje skup spravljam!!Upam,da ne bo res slabo vreme za prvomajske praznike,da takrat nadoknadimuser posted image !!

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.4.2007 17:15:55   
stunfek
Citrončca, kaj hočeš rečt, da za prvomajske napovedujejo slabo vreme? No, saj meni je vseeno, ker bomo itak doma...samo prvič sem slišala zdele, da bo mogoče slabo vreme.
Tudi jaz odločno preveč binljam tule gor in se ne lotim službenih zadev, ki bi se jih morala user posted image . Ampak se mi tolk upirajo, da ne vem kam naj se dam user posted image .
No, vsaj vikend je bil cool. Zdele sem končno travo pokosila, pa v soboto sva bile s Chayo spet na razstavi in spet pobrali titulo prvak mladih :). Še ena nama manjka, pa bova junior šampijonke hrvaške.

Tako, drugega pa nič novega. Čakam teto zofko, da pride čimprej, da gremo novim zmagam naproti.

Stunfek

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.4.2007 21:59:41   
citrončica
Punce,štrajkate tukaj???
Kaj pa piknik??
Štunfek,za 30.4.-1.5. res skisanje vremena napovedujejo,bomo vidli,upam da bomo dosti strani
in bomo imeli sončka,če pa ne,si bomo pa peli v dežjuuser posted image !!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.4.2007 9:13:20   
medika 13
Hej punce, kje ste????????? Sem vas komaj našla user posted image Verjetno že vse z eno nogo na dopustuuser posted image
kako napredujete bodoče nosečke?
Mojca kdaj bo piknik?

Jaz grem danes na prvi pregled in komaj čakam, da vidim mojegauser posted image .

Uživajte, pa upam da se še katera kaj oglasi!user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.4.2007 13:18:09   
biba26
No Medika držim pesti,da bo danes vse v najlepšem redu!

Jaz sem danes imela prvi UZ in dobila Gonal 225 , 3.5. pa je že naslednji UZ.

Upam,da čimprej mine!

Za ti ste,ki greste na user posted image pa obilo užitkov še z6a nas,ki smo doma!

LPuser posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.4.2007 13:24:33   
stunfek
No, Medika je že opravila na pregledu in mi po smsu sporočila, da je videla svojega user posted image  in da je vse v najlepšem redu! user posted image user posted image user posted image
Andreja a si ti že bila na prvem pregledu?

Jaz še vedno čakam svojo M. Danes je 17. dan povišane temperature in drugi dan zamude in sem naredila test, ki podpira dohtarjevo teorijo, da ta mesec ne bo nič. Kakšna zarota proti meni! user posted image  Kaj čmo, pač počakat, da pride ta glupa menstra...no, zdaj si jo že želim, tako da ne smem grdo govorit o njej. In potem v nove boje.

Juhuhu...prazniki so skoraj že tu! 6 dni možgančke na off in uživat. Sem že kupila puranove čevapčiče, da bomo otvorili eno pozno spomladansko roštiljado in v goste povabila svoje najdražje bratce in sestro s paglavci. To bo fletno.

Fejst bodite vse in poročat kako in kaj, da obdržimo pristen stik. user posted image

Stunfek

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!