|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
7.2.2007 17:51:00   
Sulfinija
O fino Marjetica,ti ga pa kar jutri na bazen mahneš.Oreng se naplavj in še malo za mne lepo prosim no.
Sem videla,da si me iskala pa me ni bilo doma sem se potepala,da mi prej mine dan.Jutri je tkole praznik no...in bom tudi jaz uživala.

Punce lepo se imejte in se kaj tipkamo zvečer.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.2.2007 20:15:05   
citrončica
Ja, res super, da smo jutri domauser posted image ,prav pasalo bo...
izkoristite- uživajte, jaz ravno premišljujem, kaj bi splanirala!user posted image
Nazadnje bom spala do 10, pa mam rešenouser posted image ,ampak enkrat je treba not prinest!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 202
8.2.2007 6:46:13   
Sulfinija
Dobro jutro!

Punce še vse spite na tale praznični dan?Pa še vreme je takole čudno.Ja,punce delal sem tes,ki je žal - tkole,da bom tudi jaz šla šla čvekat pod marčevsko temo kdo je ne pričakuje.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 203
8.2.2007 17:16:53   
andreja2000
 Ej,danes pa je nekam vse tiho tu gor,se pozna da je praznik,pa se stiskate k svojim dragim in tako je prav.

mojca9000 ,user posted image žal mi je,da ti je test tak grdo pokazal - ,a vem,da si borka in šibaš naprej.

user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 204
8.2.2007 17:19:07   
Sulfinija
Andreja 2000!

Tudi meni je blazno dolgčas no danes.Mojega dragega ni ker pride komaj jutri zvečer.
No moje user posted image  še kar,niti izcedka tkole da ne vem če nisem prehitri delal test.Andreja kako se kaj imaš pa ti?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.2.2007 17:25:15   
andreja2000
Ja,sem te že prej nameravala vprašat glede izcedka. Ja,če ga pa še nimaš,pa je še vse odprto user posted image  in je morda test res bil prehitro narejen.
Tudi jaz sem brez dragega do jutri,sam računalnika nimam skoz fraj.
Drugače pa se je pri nas viroza polovila.

Neposredna povezava do sporočila: 206
8.2.2007 17:31:17   
Sulfinija
Ojej,Andreja no.Kriza kje pa maš svojegega dragega?Ojej pa tole spet drugi teden ista pesem spet bom sama pa to se ti lahko le skisa občasno sploh pa v takem vremenu no.

Neposredna povezava do sporočila: 207
8.2.2007 21:23:07   
andreja2000
mojca ,oprosti,da ti nisem prej odpisala,ker sem dobia obisk.Mojo sestro in njeno družino,tako da mi ni bilo prav nič dolg čas.
Ja,moj je pa pri starših.Imava nek problem z njegovimi,a tak pač je .Me je prej klical in me jutri povabil na večerjo.Se že veselim,ker se nekaj dni nisva videla.Bo pa sedaj sladko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
8.2.2007 22:50:57   
Anonimen
NAJ POVEM DA SEM JAZ STARA 30 LET IN SEM BILA DANA AVGUSTA NA ČAKALNO IN SEM ŽE DOBILA POŠTO, TAKO, DA SE NE BOSTE NEKAJ PREPIRALE. NAJ PA POVEM, DA SEM SAMOPLAČNIŠKO. KOLEGICA KI PA JE TUDI ZA IVF BILA DANA AVGUSTA PA JE TUDI DOBILA ŽE POŠTO, ONA JE PA NA ZAVAROVALNICO, IMA PA MENDA NEKE VEZE IN POZNANSTVA.

Neposredna povezava do sporočila: 209
9.2.2007 6:58:03   
citrončica
Jutro,res je bilo bolj tiho včeraj tule.....ja,praznik, pa doma skupaj z dragim...vse res, a meni je pop še računalnik zablokiral,tako da je bil popravljen šele danes v zgodnjih jutranjih urah.........
Pa drugače, Mojca se veseli, danes pride dragi domov, pa Andreja ga tudi danes vidi........pa ostale? Ste vse frej danes, mate mini pičitnice??
Jaz se odpravljam delat, le malo kasneje grem, ker mam ob 8ih en sestanek, pa da ne bom v avtu tam čakala.....raje še tu mal počvekam!!user posted image
Lep dan vsem, čeprav spet deževen.....ko bi vsaj sneg začeluser posted image
Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.2.2007 7:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

NAJ POVEM DA SEM JAZ STARA 30 LET IN SEM BILA DANA AVGUSTA NA ČAKALNO IN SEM ŽE DOBILA POŠTO, TAKO, DA SE NE BOSTE NEKAJ PREPIRALE. NAJ PA POVEM, DA SEM SAMOPLAČNIŠKO. KOLEGICA KI PA JE TUDI ZA IVF BILA DANA AVGUSTA PA JE TUDI DOBILA ŽE POŠTO, ONA JE PA NA ZAVAROVALNICO, IMA PA MENDA NEKE VEZE IN POZNANSTVA.

Anonimna,noben se ne prepira in zato se ti na nas ne rabiš dret tlele gori.Bog vama le daj srečo,čeprav smo ene zaradi teh vaših poznanstev prikrajšane,vendar bomo tudi me na vrsti,tvoji frendici pa se zaradi poznanstev ni potrebno  ven metati kar javno.Če še ne ve temu lahko poznanstvu lahko zelo škodi,ker tole tkole lepo javno izdaja.

Pa brez zamere!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
9.2.2007 7:25:17   
Sulfinija

Pa drugače, Mojca se veseli, danes pride dragi domov.

Citrončica! user posted image user posted image user posted image ,bravo kako veš,da komaj čakam domov svojega možeka?No punce sporočam vam vsem,ki tukaj gori čvekamo,da moje M še vedno ni,niti izcedka tkole da bomo lepo počakalai čez vikend,če je ne bo bomo še kar enkrat test ponovili.
Sedaj pa grem lepo kuhat prvo jutranjo kavico in nato se poštimati,...Upam,da bo kmalu večer,da se moj nacrta domov.
Ja pa še na eno agencijo bom skočila,ker sem včeraj našla prav mamljivo ponudbo za Tunizijo in grem po izračun čeprav bom z rezervacijo še malo počakala,ko bo za mano IVF postopek,da vidimo nato kakšen bo rezultat.

Vas vse skupaj prav lepo pozdravljam.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.2.2007 11:03:39   
andreja2000
mojca9000 ,danes pa dobiva najine srčke domov,juuuhuu.
user posted image user posted image user posted image ,držim ti pesti za user posted image .
Jaz sem končno zdrava,tako,da pričnemo z slončkanjem.
Vsem pa želim lep in miren vikend z veliko slončkanja in ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 213
9.2.2007 11:31:45   
Sulfinija
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca9000 ,danes pa dobiva najine srčke domov,juuuhuu.
user posted image user posted image user posted image ,držim ti pesti za user posted image .
Jaz sem končno zdrava,tako,da pričnemo z slončkanjem.
Vsem pa želim lep in miren vikend z veliko slončkanja in ljubezni.

Točno,Andreja.Danes pa pridejo najini možeki domov.Kdaj tvoj pride?Moj šele nekje med 6-7 zvečr joj že komaj čakam.Jaz sem pa bila pridna in lepo okno počistila,rožice sedaj pa bom šla kuhat.Jutri pa lepo operem zaveso in bo jo pol moj gor dal,....Želim ti da čimblje uživaš tale vikend.Bo naslednji teden spet sama brez moža?Moj spet v ponedeljek odide.

Neposredna povezava do sporočila: 214
9.2.2007 16:55:16   
citrončica
Mojca9000, Andreja2000,
no pa ne bosta več "slamnati vdovi".....vsaj pri nas temu tako rečejouser posted image
Pa sta dočakali vikend...super, tudi ostalim se nam bo prilegel, ne?
user posted image vsem skupaj.....tile smeškoti encajt delajo, encajt štrajkajo....pa vseeno lepo, da so spet tu......

Neposredna povezava do sporočila: 215
9.2.2007 17:28:21   
*marjetica*
Ne maram ljudi, ki se hvalijo in so anonimni!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

Neposredna povezava do sporočila: 216
9.2.2007 18:32:43   
*marjetica*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da ne bo pomote, citirala sem prvo anonimno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.2.2007 18:36:48   
andreja2000
mojca ,ja še malo,pa moj pride in greva na večerjo.No,še kake pol ure bo treba počakat.user posted image ,mogoče uro,do osmih pa ziher.user posted image user posted image user posted image

Ja,mojca,ti pa si bila ful pridna,no saj sem tudi jaz bila malo,tako pa ne kot ti user posted image

citrončica ,ja sedaj pa bova z mojco veseli ob najinih srčkih.Enako želim tudi tebi.
marjetica,tudi jaz se strinjam s tabo,a spremeniti ne moreva ničesar.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.2.2007 18:49:05   
Sulfinija
Andreja2000!

Moj pa pride čez slabih deset minut.Hura,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker še moje user posted image  vedno ni.

Neposredna povezava do sporočila: 219
9.2.2007 18:52:56   
andreja2000
MOJCA
je pa hitrejši od mojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo,ker še user posted image  in naj tako ostane dokler ne pride na svet zdrav user posted image

pa,pa.   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
9.2.2007 19:20:44   
Sulfinija
Ojla!

Moj je že doma,hura.Sedaj pa k njemu in vam le še zaželim lep vikend in se tipkamo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 221
9.2.2007 20:21:33   
Sulfinija
Punce kaj naj vam rečem pogumno gremo tečt novi krog,kajti meni se je nakazal izcedek,ki pomeni prihod moje user posted image .Pogumno v novi boj.Še je mesec dni časa,da nama rata kar naravno.

Neposredna povezava do sporočila: 222
9.2.2007 20:56:18   
stunfek
Tako se govori mojca9000! Samo entuzijastično naprej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
9.2.2007 21:02:52   
citrončica
Mojca,saj veš....glavo poknci in v nove boje!!!user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.2.2007 12:37:45   
*marjetica*
Mojca9000, samo pozitivno, sva zmenjeni?

V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega, a ne?

Javi se kaj!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.