Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 10:42:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Nemrak! Ni šans,da bi me kdo prepričal,da bi jaz delala test pred datumom za m,še po datumu počakam raje,da je pol bolj ziher.Tkole da sledi čakanje,čakanje. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 11:12:19
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 no,tudi jaz sem taka kot ti in bi tudi počakala z testom,ja,saj so bili časi,ko sem tudi jaz bila neučakana,a sedaj sem se glede tega disciplinirala.No,ti še kar počaki,jaz pa ti med tem časom držim pesti za
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 11:30:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000! Hvala ti za držanje pesti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 12:33:12
|
|
|
|
Ayo
|
mojca9000 tudi jaz drzim pestke zate Tist o kolinah je sumljive. Btw - moji jajcevodi prehodni, sam sm vidla cist prevec foliklov na zaslonu, nisem si mislila da kar na obeh jajcnikih!! No, tako da jaz ta krog ful tecem, ker v naslednjem ze dobim stimulacijo!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 13:09:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce dajmo se presenetiti punce nekrat sem imela čisto vse znake pa vseeno nisem bila nosečka no. Torej ne upajte preveč,da vas bom presenetila z + na testu. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 13:10:08
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Ni šans,da bi me kdo prepričal,da bi jaz delala test pred datumom za m,še po datumu počakam raje,da je pol bolj ziher.Tkole da sledi čakanje,čakanje. Mojca, še tukaj se ti opravičim Jaz držim pestke, da so koline že pokazale , čez nekaj dni, pa bo tester iz DM-a
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 13:46:57
|
|
|
|
*marjetica*
|
Pozdravljene! V dm - u še nisem bila. Jutr šibam in si nabavim stvari. Kako ste kaj danes?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 13:47:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Marjetica! Od kod si ti doma?Grema skupaj v DM po teste??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 13:54:38
|
|
|
|
*marjetica*
|
Žal sva predaleč narazen. Sem s Koroške
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 14:09:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
O,škoda marjetica da sma tokle daleč narazen bi vsaj na poti eno dobro kavico spile. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 14:13:17
|
|
|
|
*marjetica*
|
Zato pa lahko tu čvekava. Kdaj že ti ne pričakuješ, te dni, a ne?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 14:14:29
|
|
|
|
*marjetica*
|
Sorry, sem spregledala.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 14:22:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutri,upam da ne pride ali pa da se nacrta vsaj z veliko zamudo,če bo zamudila še mam fine šanse,da začnem z pripravami tale mesec.Sedaj pa grem k nečakinji in se vrnem zvečer in upam,da bo naš krog do takrat ko mene ne bo imel že polno novih sporočil. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 14:24:02
|
|
|
|
*marjetica*
|
Lep popldan ti želim. Se beremo zvečer
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 16:45:45
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, ti nas kar preseneti s +, bomo pa vseeno skoz pesti držale!! Marjetica, sporoči nam, če si preživela obisk DM-a! Ayo, dober tek ti želim ta mesec, z na cilju! Vsem ostalim tudi pozdravček....ful deževen...kako kislo vreme
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 16:57:12
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,vreme je res kislo in jaz še vedno šmrkam in kiham,vročine pa več nimam Juuuppiiii.Proti koncu drugega tedna pričakujem O takrat pa bom že gotovo zdrava in bova veselo in sladko slončkala.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 17:02:50
|
|
|
|
nusigogo
|
Ja jaz upam, da se boš do O res fino pozdravila, in da bo slončkenje zelo uspešno in boš kmalu zagledala !
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 17:11:42
|
|
|
|
andreja2000
|
nusigogo, hvala za dobre želje!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 18:54:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Čvekice jaz pa sem že doma.Tkole imela sem lep popoldan in tudi misli malo odklopila od vsega tega.Sedaj pa dajmo pridno čvekat dokler ne bomo šle spat.Ste bile pa res pridne in napisale lepo število postov,ko mene ni bilo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 19:01:29
|
|
|
|
*marjetica*
|
Js sem si pa danes popoldan privosčila spanec. Moj je ta teden popoldan v službi, mene je pa premagala utrujenost Zdaj sem spet tu. Ravnokar si merim temperaturo, ker sem mal prečekirala poste o merjenju BT, pa me zanima, kako zgleda moja temperatura čez dan. Trenutno stanje: 37,1. Ups, menda pa je ne bom zbolela al kaj? Saj to je ze povečana, a ne? Počutim se pa zdaj odlično - spočito!!!
< Sporočilo je popravil *marjetica* -- 6.2.2007 19:06:47 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 19:07:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
BT se meri le zjutraj,naj bi baje 6ur ležal na miru. LP Mojca P.S:Marjetica maš kak msn,ali gmail nalsov? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 19:09:55
|
|
|
|
*marjetica*
|
Imam, imam.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.2.2007 9:58:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Punce za dibro jutro se mi je totalno razbila miška in sploh ni več della ne vem kaj ji je bilo no.Tkole,da sem šibla po novo in še zraven miške nabavila novi telefon zandje čase imam pa rs srečo no,da se mi vse polomi ali pa pokvari no. Kako ste kaj ve?Pri nas dežuje tkole da imam še vreme za nič no.Imamo kako novo nosečko???Pri mnei je še vse po starem nič znakov,....bomo videli kaj bo čas prinesel.Lepo se mejte in se beremo in tipkamo kaj,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.2.2007 11:26:12
|
|
|
|
andreja2000
|
P ozdravljene No,pri nas sicer ne dežuje,a je vse tako sivo.Kar se pa tiče viroze pri nas,pa gre vsaki dan na bolje,pa sam da ni več vročine. mojca9000,ja,tebi se vse razbije,praviš,meni pa je zadnje čase delala problem voda,ki je kapljala glih ki se je spomnila in mi povzročila kar nekaj škode in preglavic. Lep pozdrav vsem iz štajerskega konca.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.2.2007 15:39:05
|
|
|
|
*marjetica*
|
Končno doma! Sem utrujena, vreme me daje. Jutri smo hvalabogu doma Se greva z mojim kopat Mal sprostitve bo pasalo. Kaj novega?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?