Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:47:35
|
|
|
|
monikap
|
Stunfek če že mora polj je res najboljše da čimprej pride da boš lahko šla v novi boj .Verjamem da si tečna tudi jaz nisem za prenašat ko se približuje takrat še grem sama sebi na živce Tvoja Anuška pa je tako ali tako zlata punčka ki mamico pridno uboga samo za vaju
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:48:32
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala,Koala, saj mislim,da ni kake panike,ko so mi že novembra punktirali,pa so našli le maščobno tkivo,kri in vodo,tudi UZ mi pred enim mesecem ni nič pokazal,sem pa razumela,da je to to,in da sem zaključila s pregledi...zato me je pošta malo presenetila...no pa vseeno, bolje 2x in zihr, kot nikoli....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:52:49
|
|
|
|
monikap
|
Citrončica točno tako boljše dvakrat da bo bolj držalo. Ko pa opraviš se javi in poročaj tudi jaz bom z mislimi pri tebi in veliko
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:59:26
|
|
|
|
HEL36
|
ojla punce! sem vam kar mal fauš, ko ste tok uživale na žuru . citrončica, ti se kar še v drugo prepričaj, pa javi. mojca, zdaj ko je žur mimo, si daj mal odpočit, ni treba vsega narest tiste, ki še čakate na , vam jih kar vsem po vrsti želim moja M se je prikazala v soboto in me fajn šraufa
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 21:11:19
|
|
|
|
koala
|
HEL36 žal mi je da ti ne da mira, bo pa naslednji mesec bolje, velja?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 21:22:50
|
|
|
|
HEL36
|
koala, upam, upam, saj ta mesec nisem kaj preveč pričakovala, ker je komaj druga po abraziji, pa še prvo mi je mogla g sprožit s tabletkami, ker je predolg ni bilo, tako da zdaj pa zares naprej
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 7:26:34
|
|
|
|
PAMELA
|
Dobro Jutro drage moje. In že srkate jutranjo ? Jaz imam trenutno dostop do vas, saj so pisarne še dokaj prazne. Štunfek - glavo gor in v nove boje . Poglej samo svojo Anuško (vem da ni prav napisano), ki je čudovit rezultat, da pa le sklapa, a ne? Jaz danes delam do dvanajstih, pol pa veselo šibam po pikice v MB. Nekako kar ne morem verjeti, da že resnično začenjam. Prej se je čas vleeeekooooo, zdaj pa gre tako hitro, da komaj vem kateri dan v tednu je . Kaj pa naša Mojca? Mojca javi se!!! Prav pogrešamo te tu gor. Upam, da ti danes ni tako hudo in da boš lahko se vklučila zopet med nas. Ja tablete so res zoperna stvar, ni kaj. Punce, se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 10:16:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce smao na hitro,da se vam javim.Imam mizarja,kuham kosilo,zraven kaj pomagam,pozneje letim v bolnico k babici,z mano vse ok nič slabo danes,nič migrene le bolečine v križu.Obljubim,da bom proti večeru pridno klepetala z vami sedaj pa grem šibat nazaj na delo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 10:20:54
|
|
|
|
biba26
|
No Pamela super ,da ti tako hitro mineva,upam da bo meni tudi,ker se mi je začelo pošteno vlečt Mojci vrjetno tudi. Bi mi lahko poslala za dominikansko,da vidim ta raj! Štunfek poglej svojega sončka pridnega pa bo vse lepše in lažje! Mojca kje pa se ti skrivaš? Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 11:17:55
|
|
|
|
PAMELA
|
Biba, poglej v zs. Pozabla sem ti napisat ime hotela. Hotel je Gran Bahia Principe Punta cana. Se tipkamo
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 11:42:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Biba v zgornjem postu sem napisala,da imam mizarja,ter kuham ,pozneje pa šibam v bolnico. Se tipkamo zvečer.čao. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 11:43:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba26 No Pamela super ,da ti tako hitro mineva,upam da bo meni tudi,ker se mi je začelo pošteno vlečt Mojci vrjetno tudi. Bi mi lahko poslala za dominikansko,da vidim ta raj! Štunfek poglej svojega sončka pridnega pa bo vse lepše in lažje! Mojca kje pa se ti skrivaš? Lep dan vam želim! Biba,meni dnevi kar letijo.Četrek dva tedna pa tudi midve že dobima najine doze na dom. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 11:43:39
|
|
|
|
andreja2000
|
tudi jaz se bolj nahitro javljam,saj imam še kup opravkov,pa spet sem imela obisk ,moja sestra s tamalim,ki je pravi rugec in samo gleda kje bi kaj ušpičil. -no tokrat pa je bolan a še vedno živahen. Punce,vse vas prisrčno pozdravljam in vam želim lep dam!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 12:01:26
|
|
|
|
medika 13
|
Samo, da vas na hitro pozdravim! Jaz imam danes en kup opravkov, da bom celo dan nekaj leteča, še hvala bogu, da potem nimam časa non stop na wc hodit pa gledat a je že prišla tečka . citrončica javi kako je šlo, pamela zate držim pesti, da se tokrat vse dobro izteče, mojca pusti se možeku razvajat, štunfek glavo pokonci, ... punce vse se lepo imejte in uživajte
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 16:03:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,javi nam kako si kaj porihtala v LJ.Džim pesti,da bo vse ok. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 16:12:52
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala za pestke in da ste mislile name,punce, izgleda,da je res vse ok,ampak glede na to, da so mi že prvič spunktirali le maščobni tkivo,kri in vodo,so prejšnji vzorec označili za neuporaben,ker nič ni,lahko pa bi bil tumor,katerega bi pri punkciji falili,a ni,to se je že takoj videlo, le zatrdlina,ker pa tega v laboratoriju,ko dobijo v pregled vzorec,ne vedo, so pač napisale za ponovno punkcijo....pa mi je le desno stran danes punktirala,ne obe,tako da je tud bolje,pa zelo lepo me je zbodla,nimam nič podkožne krvavitve,tako da prav super...jutri tud čutila ne bom več!!!! Še enkrat hvala,da ste bile v mislih z menoj!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 16:50:48
|
|
|
|
stunfek
|
Super novica citrončica. Samo da je vse v redu. Tudi zate Pamela...lepo, da ti čas leti in si se že šibala v MB po pikice! Držime pesti, da čim prej prebiješ granitno steno . Mojca...je babica že kaj bolje? Monikap...si že kaj nestrpna? Držime pesti, da bo ! Andreja? Kaj novega? Jaz sem revno z wc-ja, kjer je bilo malo pinki na papirju...ja, prihaja . Zdaj sem že splezala čez krizo, tako da sem že stara jaz. Veselo v nove boje :) Lepo, da se večkrat javiš tukaj biba26 :) Ok, prav vse (in ne samo zgoraj omenjene) imejte en lep popoldan in večer in se tipkamo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 16:54:45
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,super,punce,da se nekaj dogaja,da letos popravimo statistiko ,jaz pa se matram, da bi odstranla iz rr reklamo za Lidl in Zahota...vsakič,ko hočem v drugo temo, moram zapret in na novo odpret,ker se je zgoraj "nasral",kje so ga najdli, no???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 18:04:46
|
|
|
|
monikap
|
nekaj me računalnik zafrkava je tako zanič kot jaz
< Sporočilo je popravil monikap -- 27.3.2007 18:17:07 >
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 18:11:33
|
|
|
|
monikap
|
citrončica super novica me veseli da je vse ok tale reklama pa tudi mene jezi je prav nadležna mar ne? stunfek lepo da si spet boljše volje jaz sem pa danes tako na dnu da bi samo pa nevem kaj mi je upam da bo jutri bolje danes pa sem res slaba družba.Punce a ste brale v prilogi ona piše o neplodnosti v Sloveniji in čakalnih dobah?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 18:35:42
|
|
|
|
citrončica
|
Monikap,glavo pokonci!!! Saj vem,da pride tak dan, ko ti ne pomaga nič, ko bi le ,kar zjoči se,pravijo da solzice očistijo dušo in potem je spet lažje, upam da boš kmalu boljše volje ,za vzpodbudo pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 18:39:29
|
|
|
|
andreja2000
|
punce,tale ZAHO mi dela ful probleme in se mi nalima točno na sredino,ne vem kaki čudež je zdaj,da je ostal ob stran. monikap upam,da bo tvoja žalost čimprej izginila in jo bo zamenjalo novo lepše razpoloženje,saj veš,vsko kdaj pa kdaj obiščejo ti dnevi,ki pa na srečo tudi minejo. stunfek pri meni se ne dogaja še nič posebnega in pač čakamo,ker drugega itak ne moremo. citrončica, Tudi jaz sem vesela,da je ve o.k.,super mojca9000 kako je z babico ,upam,da kaj bolje? vsem ostalim lep pozdrav
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 18:41:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutri grem ponovno na informacije saj še do danes noben ni vedekl rečt,kaj ji je da je nepokretna,jo pa imajo čez že fizioteravtke. Monikap upam,da tvoja žalost čimprej mine. Tudi jaz sem čisto fuč imam take mešane občutke,da je joj no.Upam,da bo kmalu bolje. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 19:13:57
|
|
|
|
lana38
|
Saj nič ne pomaga, če temo zapreš in ponovno odpreš. Zaho je še vedno tu. Jaz sem pa tako žalostna, da se niti več ne morem . Včeraj sem bila pri G in grem v četrtek na diagnostično HYSC. Potem pa verjetno moram v MB ali LJ na odstranitev zarastlin, ker mi tega ne morejo v Ptuju narediti. Bom videla, kje bom manjčasa čakala, tja bom šla. Ne vem pa, ečmu služi zdaj še ta diagnostična HYSC, če že vemo, da so zarastline tu. No, morda se bo pa potem vseeno odločil, da mi jih tu odstranijo. Sem čisto zmedena in nisem potem vprašala vsega, kar sem mislila, ko mi je začel omenjati LJ in MB LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.3.2007 19:30:01
|
|
|
|
citrončica
|
lana38,čimprej in čimbolje zrihtaj,da greš naprej, pa kjerkoli že!! No,punce,meni je Zaho zdaj zginil,sam tolk so ga plačal ,tako da zdaj spet normalno gledam poste..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?