|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
26.3.2007 20:47:35   
monikap
Stunfek če že mora polj je res najboljše da čimprej pride da boš lahko šla v novi bojuser posted image .Verjamem da si tečna tudi jaz nisem za prenašat ko se približujeuser posted image takrat še grem sama sebi na živce Tvoja Anuška pa je tako ali tako zlata punčka ki mamico pridno uboga samo za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.3.2007 20:48:32   
citrončica
Hvala,Koala,
saj mislim,da ni kake panike,ko so mi že novembra punktirali,pa so našli le maščobno tkivo,kri in vodo,tudi UZ mi pred enim mesecem ni nič pokazal,sem pa razumela,da je to to,in da sem zaključila s pregledi...zato me je pošta malo presenetila...no pa vseeno, bolje 2x in zihr, kot nikoli....
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.3.2007 20:52:49   
monikap
Citrončica točno tako boljše dvakrat da bo bolj držalo.
Ko pa opraviš se javi in poročaj tudi jaz bom z mislimi pri tebi in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.3.2007 20:59:26   
HEL36
ojla punce!

sem vam kar mal fauš, ko ste tok uživale na žuru user posted image user posted image user posted image .

citrončica, ti se kar še v drugo prepričaj, pa javi.

mojca, zdaj ko je žur mimo, si daj mal odpočit, ni treba vsega narest user posted image

tiste, ki še čakate na user posted image user posted image , vam jih kar vsem po vrsti želim

moja M se je prikazala v soboto  user posted image  in me fajn šraufa user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.3.2007 21:11:19   
koala
HEL36 žal mi je da ti ne da mira, bo pa naslednji mesec bolje, velja?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.3.2007 21:22:50   
HEL36
koala, upam, upam, saj ta mesec nisem kaj preveč pričakovala, ker je komaj druga user posted image  po abraziji, pa še prvo mi je mogla g sprožit s tabletkami, ker je predolg ni bilo, tako da zdaj pa zares naprej user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
27.3.2007 7:26:34   
PAMELA
Dobro Jutro drage moje.

In že srkate jutranjo user posted image ? Jaz imam trenutno dostop do vas, saj so pisarne še dokaj prazne.
Štunfek - glavo gor in v nove bojeuser posted image . Poglej samo svojo Anuško (vem da ni prav napisano), ki je čudovit rezultat, da pa le sklapa, a ne?
Jaz danes delam do dvanajstih, pol pa veselo šibam po pikice v MB. Nekako kar ne morem verjeti, da že resnično začenjam. Prej se je čas vleeeekooooo, zdaj pa gre tako hitro, da komaj vem kateri dan v tednu je user posted image .
Kaj pa naša Mojca? Mojca javi se!!!
Prav pogrešamo te tu gor. Upam, da ti danes ni tako hudo in da boš lahko se vklučila zopet med nas. Ja tablete so res zoperna stvar, ni kaj.
Punce, se tipkamo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.3.2007 10:16:27   
Sulfinija
Ojla!

Punce smao na hitro,da se vam javim.Imam mizarja,kuham kosilo,zraven kaj pomagam,pozneje letim v bolnico k babici,z mano vse ok nič slabo danes,nič migrene le bolečine v križu.Obljubim,da bom proti večeru pridno klepetala z vami sedaj pa grem šibat nazaj na delo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.3.2007 10:20:54   
biba26
No Pamela super ,da ti tako hitro mineva,upam da bo meni tudi,ker  se mi je začelo pošteno vlečt Mojci vrjetno tudi.
Bi mi lahko poslala za dominikansko,da vidim ta raj!
Štunfek poglej svojega sončka pridnega pa bo vse lepše in lažje!
Mojca kje pa se ti skrivaš?

Lep dan vam želim!user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.3.2007 11:17:55   
PAMELA
Biba,
poglej v zs.
Pozabla sem ti napisat ime hotela. Hotel je Gran Bahia Principe Punta cana.
Se tipkamo

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.3.2007 11:42:04   
Sulfinija
Biba v zgornjem postu sem napisala,da imam mizarja,ter kuham ,pozneje pa šibam v bolnico.

Se tipkamo zvečer.čao.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.3.2007 11:43:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: biba26

No Pamela super ,da ti tako hitro mineva,upam da bo meni tudi,ker  se mi je začelo pošteno vlečt Mojci vrjetno tudi.
Bi mi lahko poslala za dominikansko,da vidim ta raj!
Štunfek poglej svojega sončka pridnega pa bo vse lepše in lažje!
Mojca kje pa se ti skrivaš?

Lep dan vam želim!user posted image

Biba,meni dnevi kar letijo.Četrek dva tedna pa tudi midve že dobima najine doze na dom.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.3.2007 11:43:39   
andreja2000
tudi jaz se bolj nahitro javljam,saj imam še kup opravkov,pa spet sem imela obiskuser posted image ,moja sestra s tamalim,ki je pravi rugec in samo gleda kje bi kaj ušpičil.user posted image -no tokrat pa je bolan a še vedno živahen.user posted image

Punce,vse vas prisrčno pozdravljam in vam želim lep dam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.3.2007 12:01:26   
medika 13
Samo, da vas na hitro pozdravim! Jaz imam danes en kup opravkov, da bom celo dan nekaj leteča, še hvala bogu, da potem nimam časa non stop na wc hodit pa gledat a je že prišla tečka user posted image .

citrončica javi kako je šlo, pamela zate držim pesti, da se tokrat vse dobro izteče, mojca pusti se možeku razvajat, štunfek glavo pokonci, ... punce vse se lepo imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.3.2007 16:03:47   
Sulfinija
Citrončica,javi nam kako si kaj porihtala v LJ.Džim pesti,da bo vse ok.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.3.2007 16:12:52   
citrončica
Hvala za pestke in da ste mislile name,punce,
izgleda,da je res vse ok,ampak glede na to, da so mi že prvič spunktirali le maščobni tkivo,kri in vodo,so prejšnji vzorec označili za neuporaben,ker nič ni,lahko pa bi bil tumor,katerega bi pri punkciji falili,a ni,to se je že takoj videlo, le zatrdlina,ker pa tega v laboratoriju,ko dobijo v pregled vzorec,ne vedo, so pač napisale za ponovno punkcijo....pa mi je le desno stran danes punktirala,ne obe,tako da je tud bolje,pa zelo lepo me je zbodla,nimam nič podkožne krvavitve,tako da prav super...jutri tud čutila ne bom več!!!!
Še enkrat hvala,da ste bile v mislih z menoj!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.3.2007 16:50:48   
stunfek
Super novica citrončica. Samo da je vse v redu.
Tudi zate Pamela...lepo, da ti čas leti in si se že šibala v MB po pikice! Držime pesti, da čim prej prebiješ granitno steno user posted image  user posted image .

Mojca...je babica že kaj bolje?
Monikap...si že kaj nestrpna? Držime pesti, da bo user posted image !

Andreja? Kaj novega?
Jaz sem revno z wc-ja, kjer je bilo malo pinki na papirju...ja, prihaja user posted image . Zdaj sem že splezala čez krizo, tako da sem že stara jaz. Veselo v nove boje :)

Lepo, da se večkrat javiš tukaj biba26 :)

Ok, prav vse (in ne samo zgoraj omenjene) user posted image  imejte en lep popoldan in večer in se tipkamo.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.3.2007 16:54:45   
citrončica
Ja,super,punce,da se nekaj dogaja,da letos popravimo statistikouser posted image user posted image user posted image ,jaz pa se matram, da bi odstranla iz rr reklamo za Lidl in Zahota...vsakič,ko hočem v drugo temo, moram zapret in na novo odpret,ker se je zgoraj "nasral",kje so ga najdli, no???

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.3.2007 18:04:46   
monikap
nekaj  me računalnik zafrkava je tako zanič kot jaz 

< Sporočilo je popravil monikap -- 27.3.2007 18:17:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2094
27.3.2007 18:11:33   
monikap
citrončica super novica me veseli da je vse ok tale reklama pa tudi mene jezi je prav nadležna mar ne?
stunfek lepo da si spet boljše volje jaz sem pa danes tako na dnu da bi samouser posted image user posted image user posted image pa nevem kaj mi je upam da bo jutri bolje danes pa sem res slaba družba.Punce a ste brale v prilogi ona piše o neplodnosti v Sloveniji in čakalnih dobah?

Neposredna povezava do sporočila: 2095
27.3.2007 18:35:42   
citrončica
Monikap,glavo pokonci!!!
Saj vem,da pride tak dan, ko ti ne pomaga nič, ko bi le user posted image ,kar zjoči se,pravijo da solzice očistijo dušo in potem je spet lažje,
upam da boš kmalu boljše voljeuser posted image ,za vzpodbudo pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.3.2007 18:39:29   
andreja2000
punce,tale ZAHO mi dela ful probleme in se mi nalima točno na sredino,ne vem kaki čudež je zdaj,da je ostal ob stran.

monikap upam,da bo tvoja žalost čimprej izginila in jo bo zamenjalo novo lepše razpoloženje,saj veš,vsko kdaj pa kdaj obiščejo ti dnevi,ki pa na srečo tudi minejo.
stunfek pri meni se ne dogaja še nič posebnega in pač čakamo,ker drugega itak ne moremo.
citrončica, Tudi jaz sem vesela,da je ve o.k.,superuser posted image
mojca9000  kako je z babico ,upam,da kaj bolje?

vsem ostalim lep pozdrav

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.3.2007 18:41:34   
Sulfinija
Jutri grem ponovno na informacije saj še do danes noben ni vedekl rečt,kaj ji je da je nepokretna,jo pa imajo čez že fizioteravtke.

Monikap upam,da tvoja žalost čimprej mine.

Tudi jaz sem čisto fuč imam take mešane občutke,da je joj no.Upam,da bo kmalu bolje.

LP Mojca

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.3.2007 19:13:57   
lana38
Saj nič ne pomaga, če temo zapreš in ponovno odpreš. Zaho je še vedno tu.

user posted image  Jaz sem pa tako žalostna, da se niti več ne morem user posted image . Včeraj sem bila pri G in grem v četrtek na diagnostično HYSC. Potem pa verjetno moram v MB ali LJ na odstranitev zarastlin, ker mi tega ne morejo v Ptuju narediti. Bom videla, kje bom manjčasa čakala, tja bom šla. Ne vem pa, ečmu služi zdaj še ta diagnostična HYSC, če že vemo, da so zarastline tu. No, morda se bo pa potem vseeno odločil, da mi jih tu odstranijo. Sem čisto zmedena in nisem potem vprašala vsega, kar sem mislila, ko mi je začel omenjati LJ in MB
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.3.2007 19:30:01   
citrončica
lana38,čimprej in čimbolje zrihtaj,da greš naprej, pa kjerkoli že!!
No,punce,meni je Zaho zdaj zginil,sam tolk so ga plačaluser posted image user posted image ,tako da zdaj spet normalno gledam poste..user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?