Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 19:28:08
|
|
|
|
medika 13
|
Stunfek in Lana 38 hvala da me tako lepo vzpodbujata. Sam jaz mislim, da je tale moj herpes zgolj posledica zelooooo stresnih zadnjih par dni. Sicer pa bom počakal................. še vedno 3 dni!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 19:54:26
|
|
|
|
koala
|
Še jaz! Hvala punce za čudovito družbo, jaz sem maksimalno uživala v vaši družbi. Res ste zlate punce in upam, da čimprej ponovimo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 20:16:29
|
|
|
|
citrončica
|
Kako,zaspanke? Danes je pa tu bolj mirno, a? Mojca,olje je SUPER!!!,moj je navdušen,hvala!! Zdaj pa pred TV in jutri še kaj!!! LP
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 20:39:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce4 hvala vam še enkrat.Anuška in Blaž sta prava srčka.Hvala za pohvale za olje,upam,da boste tudi v bodoče kaj vzele. Sem pravkar od tašče in kaj smo se zmenile da boma letos imela na 60arih buč ha,ha bo pridelka,glejte da do takrat olje porabite. Glede babice sem se malce umirila in se kuliram za postopke,saj v bistvu tkole ne moem kaj vem,da bo v dobrih rokah moja zlata babi kjerkoli bo.Sem mislila,da bi za kak mesec dva preložila IVF vendar sma se z mojim zmenila,da nima smisla,saj dva dni sedaj je bila kriza jutri bo že bolje ja saj veste tale šok je bil na kvadrat in m i je že bolje. Sedaj grem pod tuš in nato še malo na net z vami klepetat. Citrončica prvi kos peciva,ki ga je moj poskusil j bila beta pita od citrončice je bila baje super dobra. Brat pa je pohvalil medikine mufline so baje ful dobri. Marogica možek in ati zelo,zelo pizze hvalita. Tkole sedaj pa me kliče tuš.Se kasneje tipkamo,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 21:43:01
|
|
|
|
monikap
|
Pozdravljene zaspanke danes pa niste preveč klepetale a še vse počivate? Tudi jaz sem še zmatrana in šele sedaj sva prišla zobiska sedaj pa pod tuš in pod odejo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 22:32:14
|
|
|
|
stunfek
|
A res lana? Tisto s herpesom in nosečnostjo? Jaz sem se malo hecala samo res se mi je zdaj iz nič naredil, pa še take super temperature imam. FF mi je celo zaznal triphasic temperature pattern na mojem chartu :) Takoj po 7DPO sem šla še stopničko višje (malo več kot 0.2 stopinje) in sem zdaj kar tam zgoraj. No, bomo videle kakšna bo temperatura kaj jutri. Tale cikel se mi zdi še najbolj obetaven do sedaj! Ojoj, ko bi vsaj ratalo .. Anuška že too much teži za družbo
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 22:35:54
|
|
|
|
Marogica
|
Punce, hvala za obisk in upam, da ste uživale. Jaz sem. Predvsem ob "žretju" peciva, saj to ni bilo več normalno, koliko sem ga pojedla. Dobro je bilo kot hudič. Se priporočam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.3.2007 23:22:09
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek A res lana? Tisto s herpesom in nosečnostjo? Jaz sem se malo hecala samo res se mi je zdaj iz nič naredil, pa še take super temperature imam. FF mi je celo zaznal triphasic temperature pattern na mojem chartu :) Takoj po 7DPO sem šla še stopničko višje (malo več kot 0.2 stopinje) in sem zdaj kar tam zgoraj. No, bomo videle kakšna bo temperatura kaj jutri. Tale cikel se mi zdi še najbolj obetaven do sedaj! Ojoj, ko bi vsaj ratalo .. Anuška že too much teži za družbo Stunfek ful močno stiskam pesti zate, da vama je uspelo. Anuški pa iz vsega srca želim, da čim prej dobi bratca - sestrico, ali pa kar oboje Tele so za celo tvojo družinico
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 7:23:59
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, morda pa je kaj na tem.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 7:45:32
|
|
|
|
stunfek
|
Ne verjamem več, ker mi je BT padla. Pa glih sedaj so morali čas zamenjati! Kako naj zdaj zaupam tem blesavim temperaturam. Ena ura je ful velika razlika. Mogoče, če bi si jo izmerila eno uro kasneje, ob času ko sem si jo dejansko merila, bi bila 0.1 višja! Zakaj se vedno kaj najde vsak cikel, da se oklepam upanja . Kakšen super začetek tedna. Najraje bi šla v bolniško in se smilila sama sebi.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 8:35:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Saj sem vedela kok bodo uro zamenjali bom začela ob 8 vstajat in ne več ob sedmih. Joj punce jaz pa mam kljub dvema tabletkoma takle izcedek,da je joj.Upam,da bo hitro mniil,kajti sedaj sem še bolj za nič,ker jem duplo dozo femodena. Joj stunfek,žal mi je da je bazalna padla,vendar dokler ni M je še vendo upanje. No sedajle sem vas malce pozdravila in grem pospravljat,cunje vesit in nato kuhat kosilo pide teta in nato gremo spet v bolnico se menit z zdravnico kako naprej. Jutri pa mizar hura bo nova predsoba. PAMELA,kje ti hodiš?Upam,da je bilo tudi tebi na mega žuru lepo kajti nič še nam nisi pisala? Sedaj pa grem na delo se tipkamo in beremo seveda,če ne prej pa zvečer. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 8:59:05
|
|
|
|
PAMELA
|
Dobro jutro drage soborke. Najprej en velik naši Mojci kot organizatorki našega mega žura. Zelo, zelo sem vesela, da sem spoznala prav vsako od vas. Ste zares čudovite punce in vesela bi bila, če se še kdaj dobimo - pa naj bo to z vozičkom ali brez. Imejte se najprej še lepo in se kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 10:28:27
|
|
|
|
andreja2000
|
Stunfek Tudi meni je včeraj temparatura padla,danes pa je ista kot včeraj,vendar še ni padec kritičen-do sedaj.No,nevem kaj si naj mislim za ta mesec,ker se pri meni ne dogaja nič posebnega,razen nenehne zaspanosti,ki pa se mi včasih pojavlja tudi pred .Ja,nič,upam še vedno lahko,enako ti,stunfek. mojca9000-pohvale za olje,smo ga včeraj probali-no itak ga uporabljava samo midva z dragim,sin pa ima rad olivnega,hčera pa sploh noče solate,tako,da bova olje imela kar neki časa. Vsem puncam želim lep dan.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 10:37:07
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, včerajšnja BT pa res ni realna, če si prej celo noč žurala. Ura pa tudi ima lahko kar precej vpliva, ja. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 11:03:43
|
|
|
|
andreja2000
|
Imaš prav,Lana,to pa sem čisto izključila,le tist padec mi je bodel v oči!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 17:23:15
|
|
|
|
biba26
|
Zdravo punce! Evo mene,na nek način sem vas prečekirala in polovico pozabla,v glavnem če napišem kako tupo je kriva moja pozabljivost! V soboto sem se imela res super ura je kr letela.Zdaj bi me morale videt,ko sem brala vaše poste! Kaj mislite kaj sem mela zraven-BALON tak sem vedela kateri nik spada k kateremu obrazu,te moje beležke so res fajn stvar vam povem. No v glavnem bo treba stvar ponovit,ker smo res prave čveke,ni čudno da mamo tako slabo vreme! PAMELA zelo bi bila vesela,da mi pošlješ o dominikanski! LP BIBA26
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 17:41:01
|
|
|
|
andreja2000
|
biba26 ,lepo,da si se oglasila.Ja,tudi meni je v soboto čas tekel kot nor,res je bilo super.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 18:13:26
|
|
|
|
medika 13
|
Punce se mi zdi, da bomo mogle kar kmalu ponovit tole naše srečanje, saj smo se vse imele odlično. Štunfek, Andreja200 in jaz se mei zdi, da smo še edine, ki je ne pričakujemo več ta mesec. A sem katero pozabila Štunfek, dokler ne pride ta rdeča še ne joči, saj je še vedno vse mogoče. Sporoči kako bo jutri zjutraj. Andreja tvoj rezultat je pa zaradi preveč žuranja itak neveljaven . Mene je danes tako čudno začelo špikat po jajčnikih, ne morem reč a se pripravlja m ali nama je uspelo. Še vedno čakam ................................. še 2 dni .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 18:34:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No končo jutri pa še novo prdsobo dobim sem se je komaj dočakala.Punce jaz sem čisto aut migrena,slabosti in še k temu je pika na i,da me je zasekalo v hrbtu in se ne moem obračati,komaj plazim.Standart in cela zgodba se ponavlja lani.Celo leto nisem bila bolana,ko sem začela z postopkom pa non stop nekaj,zgodba se ponavlja. Sedaj me bo moj dragi lepo namasiral,jaz pa direktno vposteljo in to z noč nimma več namena danes vstati kajti oreng se morem naspati,kajti jutri me čaka kuhalnica imela bom mizarj ain še možek bo mel dopust in nato v bolnico celo norišnico mam tlele doma. Punce upam,da ko bo naš ponoven mega žur,da me tudi ve sprejmete medse da bom ponovno z vami lahko čvekala. Mislim na vas in rada vas imam! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 19:19:06
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 res mi je žal,da imaš toliko težav in močno upam,da se kmalu vse poštima.Ja,kar lepo te naj možek zmasira,pol se pa dobro naspančkaj!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:08:39
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, Medika od tele naše skupince smo samo še ti jaz in Andreja, ki ne čakamo v marcu. Pa mislim, da bomo še me kaj kmalu izvedele :). Midve z Anuško sva šle danes v Snovik. Ona ima vsak ponedeljek plavalno šolo jaz se pa med tem, ko jo čakam tudi malo namakam. Jutri gre nekdo iz pisarne z menoj na teren in se moram bolj zorganizirat, pa se mi sploh ne ljubi. Joj, tolk se mi pozna tale premik ure. Vedno rabim teden dni, da vse polovim in postavim nazaj v normalne tire.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:28:22
|
|
|
|
citrončica
|
Pozdravček še od mene,ki me tud dones ura matra ,zjutraj sem kot mesečnik hodila,brez očal,ko sem jih srečala in dala gor,sem vidla še manj ,upam, da se hitro navadim na tole... Jaz tud v marcu ali pa v začetku aprila čakam ,ko pride,se prijavim v postopek....bomo videli... Danes me je pa presenetila pošta iz onkološke..moram jutri ponovno na punkcijo- tiste zatrdline na prsih ne vem, so pozabli, da so mi to že delali, ali jim še kaj ni jasno ,pa res so face,v petek so oddali pošto,dones sem jo dobila,jutri pa imam ,ja katera že pravi banana republika ??? Poročam jutri,kako opravim, itak bom spet par dni prava Pamela,konkurenca tebi,Pamela!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:33:49
|
|
|
|
monikap
|
Stunfek Medika in Andreja2000 stiskam vam pesti da si je vaša premislila in odšla na dolge počitnice. Tudi mene je tale ura čist zmedla zjutraj ko bi trebalo vstati bi še jaz kar dremuckala upam da se čimprej navadim.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:41:02
|
|
|
|
stunfek
|
ah,jest sem ravno zalučala puško v koruzo, kar se tiče tega ciklusa in si sploh ne bom več merila temperaturo. jutri zjutraj si jo itak ne morem, ker moram prezgodaj vstat ampak vidim, da je de facto v upadanju in vse vemo, da temu lahko sledi le še . tako upam, da čim prej pride, ker mi je potem lažje. pa v novi krog, a ne? sitna sem pa tolk, da sama sene ne prenašam...boga anuška čisto sem nepotrpežljiva...danes ne bo nič pravljic za lahko noč. pa še glava me boli.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.3.2007 20:44:39
|
|
|
|
koala
|
Ojla punce! Vidim da nisem edina, ki ji premik ure povzroča težave. Je kar dobor vedeti da nisi sam. Andreja, stunfek in medika stiskam pesti da sporočite lepe novičke. mojca ti pa pridno počivaj, da pozdraviš svoj hrbet. citrončica tebi pa stiskam pestke, da dobro opraviš jutri.Bom mislila nate.
< Sporočilo je popravil koala -- 26.3.2007 20:45:18 >
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?