Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:27:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Luba duša (o.p. MOJCA) - zakaj pa bi te naj bilo sram??? Zato, ker si želiš otroka? Ker hrepeniš po tem malem bitjecu, ki ti bo itak postavu življenje na glavo Al te je sram, ker imamo v S tako urejeno zdravstvo? Pa ne ga srat , pardon izrazu, ampak res!!! Tolikobojev moramo izbojevati, pa še govorit ne bi smele o tem Ti si pa tak srečka - jaz vem, jaz vse vem Ono drugo no.Leto dni čakanja,čakanja.JA fino bi bilo če bi bila . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:30:26
|
|
|
|
*marjetica*
|
Tu sem, tu! A sedaj me pa dražite? Meni ni nč smešno, ko se vprašala, kje imajo teste. V dm - u vedno srečam koga znanega, pa ne bi rada, da ve, da z mojim načrtujeva , ker saj vi2 vesta, kak je. Potem te pa vsi sprašujejo kako in kaj. Resen odgovor, prosim Jaz imam vas tu, da se vam zaupam .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:34:30
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica* Meni ni nč smešno, ko se vprašala, kje imajo teste. V dm - u vedno srečam koga znanega, pa ne bi rada, da ve, da z mojim načrtujeva , ker saj vi2 vesta, kak je. Potem te pa vsi sprašujejo kako in kaj. RESEN ODGOVOR: "Misija nemogoče" - sprehodiš se med policami - že prej nagledaš kaj moraš vzeti, ko je trgovina prazna (ali ni nobenega znanca, jezikavca), šibneš na blagajno, plačaš in TO je TO!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:36:14
|
|
|
|
*marjetica*
|
Zdaj grem mal pred tv, potem pa pod tuš in seveda v akcijo. Se še kaj javim, preden grem spat.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:37:19
|
|
|
|
tosja
|
Mojca tudi jaz že danes vem, da bom čakala, čakala, čakala........... in DOČAKALA Zato tudi načrtujem "globok" pogovor z G , pa tud na seznam bi rada šla Samo z mojo OP sem se načakala pol leta , pa je še sploh nisem DOČAKALA
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:39:18
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica* Zdaj grem mal pred tv, potem pa pod tuš in seveda v akcijo. Se še kaj javim, preden grem spat. preden greš spat??? , a po ....... Saj mogoče pa ne boš mela več dovolj moči, da bi se nam javla
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:47:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne nič nam ni smešno.Glej marjetica pri nas mamo tri dm in vsak ma teste na drugi polovici no.Torej sprehod med policami in boš že našla. Tosja,čakala,čakala daj no malo vprašaj kdaj bo na vrsti marec.jaz ti plačam pizzo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:50:06
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Tosja,čakala,čakala daj no malo vprašaj kdaj bo na vrsti marec.jaz ti plačam pizzo. Za pizzo vse javi se mi na ZS
< Sporočilo je popravil tosja -- 5.2.2007 20:53:19 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:55:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tosja! Ti meni pošlji zs kajti jaz ti ga ne moem,ok?Pa grema na pizo!!!!Če vprašaš zame,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 20:58:31
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Ti meni pošlji zs kajti jaz ti ga ne moem,ok?Pa grema na pizo!!!!Če vprašaš zame,ok? zakaj pa mi ne moreš poslat saj mi nič ne pomaga, če jaz tebi pošljem - jaz potrebujem tvoje ime, priimek
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 21:03:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tosja! Poslala sem je sedaj končno šlo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 21:23:32
|
|
|
|
Ayo
|
Lep pozdrav punce, da se se jaz malo pofockam. tosja, ne morem verjet, da se to dogaja, da se te takole prestavili za OP, no in upam, da zdej cimprej prides na vrsto. mojca9000, ja ce pa koline smrdijo, je pa to mogoce dober znak No, jutri sem jaz na vrsti za HSG!! In komaj cakam!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 21:28:46
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo No, jutri sem jaz na vrsti za HSG!! In komaj cakam!! srečka - verjetno v LJ, ker v MB so vsi bolni Pa dobro porihtaj
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 21:40:07
|
|
|
|
Ayo
|
Hvala tosja; joj sm se prej tud tolk najedla in se kr se basem, bom glihkar pocla, ker jutri ne bom mogla...
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 22:25:15
|
|
|
|
*marjetica*
|
Lahko noč
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 22:27:54
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica* Zdaj grem mal pred tv, potem pa pod tuš in seveda v akcijo. Se še kaj javim, preden grem spat. A si se javla??? Greš spat - al v akcijo al je akcija že mim
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 22:31:24
|
|
|
|
*marjetica*
|
Zdaj grem počasi v akcijo! Moj se je zasidral pred tv - vsak ponedeljek gleda OTOK na pop -u. Čakam ga
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 22:36:50
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica* Zdaj grem počasi v akcijo! nič počasi: AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Gremo otroke delat!!! Moj se je zasidral pred tv - vsak ponedeljek gleda OTOK na pop -u. Čakam ga Glej, da ga dočakaš Jaz tud pod tuš, pol pa papa , do jutri
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 7:07:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ayo! Držim ti pesti za današnji hsg,naj hitro mine in potem hitro zagledajta . Tosja! Želim ti eno veliko in dobro pizzo! Punce pri mnei nič novega...............Bomo videli čez en dan ali pa seveda čez devet mesecev. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 9:12:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Informacije,če je dobila avgustovka pošto je bila najbrž stara 40.let in bila takole na prednostni listi. In še nekaj jutri naj bi prišla moja pa še ni nič na vidiku.Torej ostajamo v dvomu. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 9:13:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Marjetica! Si bila v dm?Si našla teste?Daj vprašaj tam prodajalko pa ti bo povedala kje so?Meni se močno zdi,da zraven osvežilnih robčkov na eni polici,zraven pa je polica z vložki,... LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 10:11:52
|
|
|
|
nemrak
|
Daj, mojca9000 naredi test in nas vse razveseli. Boš videla, da bodo
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 10:14:40
|
|
|
|
nemrak
|
Tudi jaz tečem s tabo drugi krog po ss. O pričakujem nekje čez 5-6 dni, vendar že sedaj pridno slončkava. Tako čez tri tedne ne pričakujem . Držim pesti za vse vas!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 10:15:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak Daj, mojca9000 naredi test in nas vse razveseli. Boš videla, da bodo Test????????????????????????'' ,kar en dan pred nepričakovano ?Punce ni šans,kajti lahko se mi cikel zavleče tja do 30.dne.Tkole,da bomo še malo čakale: LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.2.2007 10:17:08
|
|
|
|
nemrak
|
Meni je test vedno pokazal dan pred pričakovano .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?