|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.3.2007 11:48:39   
max81
dan dones ste pa kr pridne čvekice, dones bomo pa kr vejetno doma k tako fajn dižek pada, drgač pa jest mojo miško kopam še kr v čebričku, sam jo že res komej notr stlačim k tako fino maha z nogicam.....ji pa ful paše mala uživa 100/ h, tko da Aja  mislim da se ti ga ne splača kupit ker ga bo kmalu prerasla
punce a ma katera steklokeramični štedilnik in kako ste zadovolne z njim......jest mam tega že ful poln kufer predn vse spucaš traja pol ure, pa še tega plina se tko bojim, mojuser posted image  vsakič zamenja dihtango pa mam občutek da vsakič k odprem omaro kjer je spravljena plinska bomba ful zasmrdi po plinuuser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.3.2007 12:11:04   
Anonimen
Jaz imam steklokeramični štedilnik, in sem zadovoljna z njim. Na začetku sem sicer imela nekaj težav, saj nisem imela pravega občutka in se je kakšna zadeva tudi prismodila, ampak se hitro navadiš. Sploh so pa fini ti čisto ta novi, ko se takoj nazaj ohladijo, sploh če so user posted image  pri hiši, ki jim je vse kar se ne sme, še kako všeč. Pa z lahkoto se počisti plošča. Priporočam nakup. user posted image

Pa pomivlani stroj je tudi zakon, midva ga sicer še nimava, ga pa ima mami že vrsto let v zgornjem štuku in je res zlata vreden! Naš Pepi je car! user posted image  Ima celo ime, je kar naš družinski član. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.3.2007 12:35:57   
SIBI
Halo, čvekice!!!

Ja sedaj pa smo ga dočakali, sneg namreč. V MB tak sneži kot, da smo sredi najhujše zime. Še včeraj bi bili lahko zunaj v kratkih rokavih, danes pa to user posted image .

Sem gledala vremensko napoved in šele po 27. marcu nas ponovno čaka sonček in 16 stopinj, do takrat pa bo kar precej mrzlo in veliko dežja s snegom.

Tudi jaz imam doma steklokeramično ploščo in pomivalni stroj in sem z obojnim zelo zadovoljna. Sem pa rabla kar nekaj časa, da sem se privadila na ploščo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.3.2007 12:51:24   
max81
ja pri nas je pred pol urce še deževalo sedaj pa že sneži kt za stavouser posted image  pa ne zdej k je blo že tko fino toplo....drgač pa komi čakam da grem v šoping po štedilnik mogoče že pol popoldanuser posted image user posted image , pomivalca mava mi2 že 5 let in je res zlata vreden

a že kej kuhate, jest še nič ker sem brez idej

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.3.2007 12:52:05   
max81
a pr vs tud kej grmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.3.2007 13:07:53   
krfjolca
Kaj kuhamo? Jaz danes praznim hladilnik. Sem zmetala skup vso zelenjavo in kuham nekakšno obaro user posted image .

Steklokeramično ploščo imava tudi midva. Se super obnese, edino smotano je, če kaj prekipi, ker se ne ujame, kot pri običajnem štedilniku, temveč se zlije po celi plošči, pa še dol na tla steče. Moraš pač bolj pazit.

Popoldne pa se gremo slikat za osebno. Gremo prvi teden aprila do Ikee, pa bova mulca kar s sabo vzela. Upam, da bo priden.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.3.2007 13:24:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Popoldne pa se gremo slikat za osebno. Gremo prvi teden aprila do Ikee, pa bova mulca kar s sabo vzela. Upam, da bo priden.

Tudi mi jo bomo enkrat aprila preden gremo na NL, mahnili še v Ikeo.
Kako dolgo že traja, da naredijo osebno izkaznico? 1 teden?

Pri nas bo pa dedi danes kuhal. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.3.2007 13:49:05   
kaja11
steklokeramična plošča.... zakon!!! Sam ne imet kakšnih gumbov na njej, pod njimi se ti bo svinjarija nabirala. Mi imamo senzporske tipke in se super vzdržuje. Edino s sladkorjem boš morala malo paziti.... če se ti strese po vroči plošči zna bit kar štala.

Danes kuham govejko... možek je zbolel, pa ga moram malo pocartati. Zraven pa zelenjava in solatka.

Jaz imam pa že dva dni taaaak apetit... skos jem, občutek imam pa k da že tri dni nisem nič pojedla... kr neki.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.3.2007 13:50:20   
Aja1
Mi bomo šli Nejo za osebno slikat pa tudi enkrat kmalu, ker bomo šli mogoče maja že malo na morje.

Jaz sem s steklokeramično ploščo full zadovoljna, res se lahko čisti, pa pomivalca tudi ne dam. user posted image user posted image user posted image

Danes pa bomo mi pojedli ostanke od včeraj - dala tašča popotnico user posted image  (govejo juho, pa eno meso in regrat in spekla bom še krompir).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.3.2007 13:51:27   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Jaz imam pa že dva dni taaaak apetit... skos jem, občutek imam pa k da že tri dni nisem nič pojedla... kr neki.

Mogoče si pa noseča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.3.2007 13:57:54   
kaja11
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Čudežno spočetje.... mogoče pa resuser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.3.2007 14:07:02   
max81
mi smo pikico slikal že 14 dni nazaj, pol smo pa šli na UE pa so glih zaprl tko da smo še kr brez osebnga dokumenta  in se bo treba en dan spet mal sprehodt pa to uštimat.......drgač bomo pa za kosilo mel kr krompirjev golaž....že diši, mala se je zbudila se greva spet mal prklopt...se tipkamo

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.3.2007 14:13:10   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Čudežno spočetje.... mogoče pa resuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Nikoli se ne ve user posted image user posted image user posted image

Osebno se čaka en teden.

Danes je pa tako težavno vreme. Neja mi je že 5x zaspala za 5 minut, pol pa sitna,... Ko smo bili zunaj, je bilo boljše..... KDAJ BO SPET SONČEK user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.3.2007 14:13:24   
Nogavica
Pri nas pa ati kuha makaronovo meso, zraven pa bo solata s paradižnikom, papriko in kumaricami. Njam!

Joj, mala se ful jezi, moram letet...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.3.2007 14:17:01   
Aja1
Danes je pa malo več prometa na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.3.2007 14:21:43   
ircica
Pje, še včeraj sva bila samo v puloverčku zunaj, danes pa snežni metež! Se je vsaj ati odločil, da bo raje z nama in ne gre v službo .)
Kuhala pa sem brokoli s smetano in kuhanim pršutom in makarončke - samo da je hitro, pa se da jest z eno roko (druga roka drži malega diktatorja v naročju).

Bi rada izsilila, da mu gremo kupit avtosedež v BC, pa ne vem, če mi bo uspelo danes. Se bova z malim pojedla od sitnobe, če bova ves dan zaprta.

Še na RR ne morem pogledat, ker tolče po tipkovnici in strani samo letijo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.3.2007 14:24:26   
Anonimen
Max81, slikica ti dela! user posted image

Aja1, mislim, da bi naj se vreme izboljšalo po 27. marcu.

Jaz sem pa danes taaakooooo lena.user posted image  user posted image

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.3.2007 14:28:04   
Zamima
Aja1 ziher zato, ker je sneg user posted image , zato nas je tukaj toliko user posted image ,....

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.3.2007 14:38:24   
Aja1
Pri nas je pa do zdaj padal dež, zdaj pa so že snežinke vmes.

Kaj naj delamo v takem vremenu user posted image ...no sej ne rabim odgovor...odgovor je tukaj zraven mene...ukvarjati se z našo user posted image . Noče in noče spat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.3.2007 14:40:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz sem pa danes taaakooooo lena.user posted image  user posted image

jst tut....spat bi šla.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.3.2007 14:43:42   
Zamima
aja, moja tud noče spat user posted image . jo imaš v rokah? moja zdaj tukaj z mano gleda v rač. še kakih bolj vročih strani ne morem gledat (šala)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.3.2007 14:48:59   
Aja1
ja, imam jo v rokah in občasno prav bulji v računalnik user posted image   Vem, da to ni dobro user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.3.2007 14:51:55   
Zamima
user posted image  saj imaš lcd ne?user posted image

user posted image  eh, če sama noče bit takoj začne tulit - danes je prav sitnauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.3.2007 14:58:32   
Aja1
ja, imam LCD user posted image

pa žrem že cel dan sladkarije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si ne predstavljam, da bomo cel teden skoz notr...se mi bo zmešalo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.3.2007 15:17:52   
atanja
Dober dan!!!!!!!
Jaz sem tud lena.... pa s malim sva odspala 2h ker mu ni blo nič prav pa sem ga kar uspavala...

Ej mene tale vreme mal moriiiii. Tam v Civetti v hribih sem v kratkih majcah hodila zdaj bom pa kle zimo dožvela..............halo.

Pa učit bi se mogla sam k mi nič ne gre bom kar mal mediterala.... 
Dajtre mi povedat tiste ki dajete GH kok jim dajate. K mali bi kar jedu. Prvi teden je bl tako zdaj pa mu kar gre, pa pol govorim: sam še ta žlička.... pa je vedno pol še ena.user posted image  če pa kar usta odpira....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.