krfjolca
|
Aja, sem se ostrigla, ja, prejšnji teden. Mi je ful všeč, ker so suhi v dveh minutah . Edino, ko so sveže oprani, sem zjutraj čisto zaležana, prej sem naredila čop, pa je bilo kul, zdaj pa brez želeja ne gre. Malinčica, tisti sedežek je od 6m naprej, ali prej, če otrok v redu sedi OB OPORI. Anže že zelo lepo sedi ob opori, zato ga bom verjetno kupila. Fliper, al kako se že reče. Čebriček naj bi bil za dolgo, ampak meni tudi ni ravno do tega, da bi dvoletnika noter tlačila. Sploh potem, ko začnejo uživat v banji in se zabavat z raznimi igračkami. Pa smotano mi je glavo umivat v čebričku. Danes smo popili 2 žlički jabolčnega sokca in pojedli 2 žlički rižkota. Več ne upam dat ... Je pa več kot očitno, da mulo rabi več in da je skrajni čas za GH. Včeraj je zvečer pomezil najprej 180ml, jokal, sem mu dala še 70, vse pojedel. Potem je bilo eno uro mir, ko sem ga dala spat, se pa niti slučajno ni hotel umirit, dokler ni dobil še 70ml zgosteno z eno žličko rižolina Več ko 3 deci za večerjo?!!!! Me pa zanima, a se morajo kašice tudi uvajati počasi, tako kot sadje in zelenjava - po žličkah in vsak dan več, ali mu lahko ponudim recimo ene 100ml kašice zvečer? PS: S prstkom je bolje (tudi z mojim). Zdaj kombiniram Canesten in Tea tree creme od Justa (ki naj bi tudi fajn delovala pri vnetjih in glivicah), pa je že skoraj v redu. Gremo vseeno popoldne pokazat zdravnici.