|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.3.2007 20:18:58   
Aja1
Ema user posted image

Krfjolca, v našh koncih je bil Anže? Bi se lahko z Nejo spoznala user posted image user posted image user posted image  Pa naj se mu prstek čimprej pozdravi.

Punce, a ste že dale user posted image  v športni del vozička? Mi imamo še kar letno vrečo gor. Ji pa občasno malo dvignem hrbtni del (za eno stopnjo).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.3.2007 20:30:09   
kaja11
Ema.... user posted image fuul grozno. Stisni svojo malo pupo, ti bo vsaj malo lažje.

Ja, jaz sem Gašperju ravno včeraj namontirala športni del vozička. Matr je frajer. Upam, da mu bo voziček končno ratal všeč. Mal me skrbi, ker mu je kengorujček cel žur..... boga moja hrbtenica.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.3.2007 21:02:26   
krfjolca
Aja1, bili smo v Gabrovki, če je to kaj blizu vas user posted image .

Voziček: mi imamo zimsko vrečo samo, če je že zelo zaspan in mrkne, ko se začne makadam, sicer pa bi on sedel. Ena stopnja ni dovolj. Anže bi orenk sedel. Potem je ves srečen. Sicer ga še ne pustim in posledično vozičkamo samo če smo zelo zaspani. Sem pa tja pa mu tudi že malo bolj dvignem, za par minut. Sedi že zelo lepo, nič ni puklast, nič ga ne zanaša v katero stran. Pomojem se bo kmalu sam usedel. Se pa že potegne iz ležečega v čisto v sedeč položaj, me prime za prste in se s trebušnjakom dvigne. Ampak ni pa seveda še stabilen in se prekucne, če me izpusti.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.3.2007 21:29:20   
Aja1
No, to pa ni tako zelo blizu nas. user posted image

Neja bi tudi najraje sedela, pa ji še ne pustim, čeprav se prav dviguje.

Iz kakšnega materiala so vaši avtosedeži (ne lupinice)? Mi smo naročili Romerja in je iz žameta user posted image  Nisem pričakovala user posted image  Ima katera takega? Kako se obnese?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.3.2007 21:38:50   
krfjolca
Aja1, luštne slikce v albumu :)
Vidim, da ima Neja tudi zvezdico zaspanko enako kot Anže user posted image
Daj mi prosim povej, kje ste kupili to ogromno rožico za nad posteljico? Mi je ful všeč.

Avtosedeža pa še ni user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
19.3.2007 7:27:21   
Lana_s
Ojla,
me kar en čas ni bilo ko pa je tak lep sonček in smo večinoma zunaj. Včeraj je mama šla za teden dni k bratu na dolenjsko malega pazit tako da bo veselo ta teden domauser posted image

Ema, moje sožaljeuser posted image user posted image Ne vem kaj ti naj drugega rečem, ni beseduser posted image

Krfjolca upam da boste hitro pozdravili nohtkeuser posted image

Aja Tinin avtosedež je iz bombaža ali platna (ima pa Maxi cosi sps), saj ne vem kaki material je touser posted image Nisem pa še slišala da so tudi iz žametauser posted image

Danes sma pa z Lukcom imela "veselo" noč. Zbujal se je na dve uri, ga je zvijalo, bil lačen, zdaj pa sma že od 5.15. budnauser posted image on pa vesel in dobre volje jaz pa samo čakam kdaj se bo še Tina zbudila in se začne veselicauser posted image

Pa vse najboljše vsem štirimesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 19.3.2007 7:28:50 >

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
19.3.2007 9:23:09   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image

No, kje ste spet vse? ( jaz to kar naprej ponavljam. user posted image  ) Danes pa najbrž ne bo nič s sprehodom, ali pač ? Meni za po dežju ni ravno za hodit. 

Naša dremucka, jaz malo surfam, čeprav imam tisoč stvari za uštimat. user posted image  Bom pa jutri. user posted image  Sej me bo vse počakalo. user posted image  

No to je to. Zaenkrat.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
19.3.2007 9:26:38   
Aja1
Evo mene user posted image user posted image user posted image
Tut jaz imam za narest en kup stvari, pa kar čakajo user posted image

Krfjolca, tisto rožo je Neja dobila, tako da ne vem, kje je kupljena. Jo pa rada gleda in se z njo pogovarja user posted image user posted image user posted image
Dej mi povej,  koliko časa misliš, da je uporaben čebriček? Ne vem, ali bi ji ga kupila, ali ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.3.2007 9:27:20   
Aja1
Krfjolca, a si se postrigla?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.3.2007 9:50:40   
Nogavica
Ne morem verjet - zunaj sneži user posted image !!! Včeraj sem pa pri 20 stopinjah šetala v kratkih rokavih - le kam to vodi user posted image .

krfjolca, jaz sem take rože videla v BC, Pikapolonici, Tušu in Sparu. Tudi sama razmišljam o nakupu user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.3.2007 9:51:20   
MALINČICA
Good mooning!!!
Mi smo tud že od sedmih na listi budnih... Vmes je že zaspal za 15 minutk, zdaj pa spet ful akcija.
Men tud čaka sesanje, pa pomivanje tal, pa še posoda čaka od včerajšnje večerje, se mi kar ni dalo včeraj več pospravit.
Mi je pa včeraj dragi pospravil in očistil mizo za računalnik. Jeeeeej!!! Je rekel, da v takem kaosu pa res ne morem na RR-ju viset.user posted image

Moj fantek pa zgleda sovraži mojo zizo. Smo včeraj imeli celo žurko zaradi tega. Ni hotel jest, pa sem vidla da je bil lačen, pa takoj, ko sem ga dala zraven prsi začel tako tulit, kot da ga iz kože dajemo.
Pol pa sem si izčrpala malo mleka, in mu dala po žlički, ki pa je jedeluser posted image , nato pa sem dala še cucelj gor in je malo cucljal, prvič sploh. No, nato smo ga pa na finto vrgli, ko je cucelj vlekel in grizel, pa sem mu uturila joško... in je šlo.
Lump mali! Sicer pa itak da ima zaloge, tako da ne bi bilo lih take sile, če bi kak obrok spustil. Skrbelo pa me je vseeno tako, da mi mleko enostavno ni teklo, ko sem si hotela spumpat. Ko drugače v par minutak načrpam 120ml. Potem, ko pa je mali začel zizat, pa mi je tud iz druge kar teklo. Zgleda malo živci pripomorejo k temu.

Punce, pri nas SNEŽI!!!!! Madonca sem jezna!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.3.2007 9:52:46   
Nogavica
MucaMaca, mi tudi ne moremo po dežju ven, ker nimam pregrinjala za voziček. Bomo pa šli popoldne v Europark na sprehod user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.3.2007 9:55:57   
Aja1
Pri nas je pa še suho vreme user posted image ...gremo hitro še malo ven (v trgovino), ker potem, ko bo dež, bomo itak skoz doma viseli.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
19.3.2007 9:58:25   
kaja11
Ma kakšen sneguser posted image , pri nas sonček sije. Čakam, da se mali zbudi, pol pa šibava ven...

Tale moj škrat je pa že dva dni čist nemogoč. Skos neki žnara, pa rokice si v usta tlači... zobkiuser posted image , PMSuser posted image ...
Končno sem pogruntala zakaj je uporaben naš košek... noter mečem perilo iz sušilca. Zdaj mi pa noben ne more očitat, da smo ga brezveze kupiliuser posted image .

Aja.... čebrička se ti moje ne splača kupiti. Sicer piše, da se ga uporablja do cca. 2 let, sam men je to kr neki. Pri Urbanu smo ga imeli 6m, Gašper pa sploh ni hotel biti noter.

A tamalim že kakšne kopeli pripravljate, al se kopajo samo v vodi??

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.3.2007 10:06:31   
Nogavica
A tamalim že kakšne kopeli pripravljate, al se kopajo samo v vodi??

Midva ji vsake toliko v banjico nalijeva malo Johnsonove baby kopeli.

Zunaj FUUUUUUL sneži! Vse strehe so že bele!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.3.2007 10:22:51   
Aja1
No, pol čebriček odpade.

Mi Nejo kopamo v kopeli Avene Trixra (zaradi suhe kože).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
19.3.2007 10:23:52   
Anonimen
Že sneži? user posted image  A ni bil napovedan sneg šele za jutri? user posted image

Tu pri nas v okolici Celja zaenkrat kar močno dežuje in pa veter piha kar konkretno.

Mene tole vreme niti ne preseneča preveč, saj kako pa delamo z to našo ubogo Zemljo. user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.3.2007 10:26:55   
Anonimen
Tudi Ana ima zadnje čase kar precej suho kožo, predvsem v kožnih pregibih. Pa je mela skoz čudovito kožo, čisto, mogoče jaz kaj narobe jem. user posted image

Btw a ima katera tisti obroč za v kad, ko  se pritrdi na dno tuš kabine ali bane in user posted image  v njem sedi? Meni so ga kupile sodelavke. Baje je fajn zadeva. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.3.2007 10:31:32   
Anonimen
No, jaz pa imam srečo, takoj ko kaj napišem vse pobegnete. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
19.3.2007 10:32:36   
majas
Ja res snežiii!!! user posted image res ne moreš verjeti kaj? Še včeraj v kratkih rokavih ah joj...
Tudi mene doma čaka sesanje, pospravljanje, tako da moram hitro natipkati ker kaja spi, ker ko se bo zbudila-potem spet ne bom nič naredila.
So KONČNO končali hodnik tako da sem zdaj jaz na vrsti z čiščenjem ...

Hvala včeraj za čestitke za 04 user posted image tudi jaz želim enako Zali in Maju.

Midve pa že imave voziček v sedečem položaju, 2stopinji več sploh ko je budna in takrat tako rada opazuje ljudi. Če ne pa joka. Saj tudi v lupinici sedijo če tako pomislim ... user posted image pa v naročju tudi, sploh noče biti več mali dojenček. Potem pa jo dam leže in ji govorim-bodi malo mamin dojenček no, ne moreš še sedeti... user posted image prehitro gre čas noooo...

Tudim moja lumpa zavrača glažek, tako da čaj pijeve po žlički in je čisto navdušena.

Jaz sem gledala Bigbrotherja...in nevem, čudne so zbrali in potem samo ena blond...nevem...

Ne zdaj pa res grem...moram iti pospravljat, ker sem prav nervozna kako imam...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
19.3.2007 10:46:46   
MALINČICA
MucaMacaTisti "sedežek", ki se prisesa na banjo ja zatakrat, ko otrok že samostojno sedi, brez opore, samo da mu ne zdrsne. To imam tudi jaz namen kupit, samo malo bomo še počakali da se konkretno vsede.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
19.3.2007 11:26:02   
Aja1
Midve sva iz trgovine. Je začelo deževati, zato sem dala Nejo kar v kengurujčka in sva šli...meni bo zdaj pa hrbtenico ven vrglo...ma je že težka za tako nosit. Pa v eni roki marelo, v drugi vrečko.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
19.3.2007 11:27:43   
krfjolca
Aja, sem se ostrigla, ja, prejšnji teden. Mi je ful všeč, ker so suhi v dveh minutah user posted image . Edino, ko so sveže oprani, sem zjutraj čisto zaležana, prej sem naredila čop, pa je bilo kul, zdaj pa brez želeja ne gre.

Malinčica, tisti sedežek je od 6m naprej, ali prej, če otrok v redu sedi OB OPORI. Anže že zelo lepo sedi ob opori, zato ga bom verjetno kupila. Fliper, al kako se že reče. Čebriček naj bi bil za dolgo, ampak meni tudi ni ravno do tega, da bi dvoletnika noter tlačila. Sploh potem, ko začnejo uživat v banji in se zabavat z raznimi igračkami. Pa smotano mi je glavo umivat v čebričku.

Danes smo popili 2 žlički jabolčnega sokca user posted image
in pojedli 2 žlički rižkota. Več ne upam dat ... Je pa več kot očitno, da mulo rabi več in da je skrajni čas za GH. Včeraj je zvečer pomezil najprej 180ml, jokal, sem mu dala še 70, vse pojedel. Potem je bilo eno uro mir, ko sem ga dala spat, se pa niti slučajno ni hotel umirit, dokler ni dobil še 70ml zgosteno z eno žličko rižolina user posted image
Več ko 3 deci za večerjo?!!!! Me pa zanima, a se morajo kašice tudi uvajati počasi, tako kot sadje in zelenjava - po žličkah in vsak dan več, ali mu lahko ponudim recimo ene 100ml kašice zvečer?

PS: S prstkom je bolje (tudi z mojim). Zdaj kombiniram Canesten in Tea tree creme od Justa (ki naj bi tudi fajn delovala pri vnetjih in glivicah), pa je že skoraj v redu. Gremo vseeno popoldne pokazat zdravnici.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
19.3.2007 11:27:58   
Anonimen
Ja, sej vem, Malinčica. Mene je samo zanimalo, če ima še mogoča katera druga to zadevo. user posted image

Pri nas tudi že sneži.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
19.3.2007 11:35:52   
Aja1
Krfjolca, kaj pa slika?! No, pokaži se nam z novo frizuro. user posted image user posted image user posted image
Meni je pediatrinja rekla, da naj najprej probam samo dve žlički kašice, da vidim reakcijo in potem več. No mi bomo z GH počakali še 1 mesec.
Stolček paše v vsako banjo oz. tuš? Mi imamo tuš z globoko kadjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.