MALINČICA
|
Dobro jutro! Pa kaj je s temi našimi dojenčki? Tud meni Maj že tretji dan štrajka in nekako noče zize. Ko ga hočem zraven priklopit tako tuli ko zmešan!Pa vem da je že ful lačen, ker je minilo že toliko časa od zadnjega podoja. Pa pol počakam, da je že ful zaspan, pa mu pol dam, to včasih vžge, včeraj pa je bila taka štala, da ni in ni hotel, pol pa sem si spumpala, to pa je pil, celo po flaški, na zizo pa ne. Tud čaj pije brez problema (po novem)po flaški. Še ponoči smo imeli kričanje, ko sem ga želela podojit, potem sem mu dala malo čaja po flški in mu potem uturila zizo, da je jedel. Mislim, ma neke finte, no! Upam, da se ne bo odstavil, ker bi res rada, da se še doji, vsaj nekaj časa še. Kaj pa vem, mogoče pa je čas za GH, kaj pa vem Sem brala, da unicef podpira dojenje vsaj do drugega leta otrokove starosti. Kaj pa vem, mi je to malo hecno, po drugi strani pa....saj, če otrok želi, pa če časovno znese (služba), pol po moje ni sile, še srčkano se mi zdi, ko je to ena taka vez med mamico in otročkom, pa če se s tem potolaži in pocrklja, pa tud ni nič narobe.Jaz bi rada vsaj do 6 meseca dojila. Moja kolegica že 15 mesecev doji svojo punčko in to kar pogosto, je pa res, da je doma, da ne hodi v službo.
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 20.3.2007 8:49:23 >