krfjolca
|
Mi smo se pa cel dan potepali. Je bilo prav lepo, edino veter je bil nadležen. Šli smo na Dolenjsko, kjer imajo starši od mojega vikend, in se šli kmečki turizem :) So imeli včasih kmetijo, pa je tast malo traktor zalaufal in mularijo zabaval . Najbolj je uživala Kala, ko se je cel dan podila naokrog. Je bil pa mulo tečen ko driska. Prav tako včeraj. Ga je zvečer mami pazila, ko sva šla midva v Dramo, pa ji je menda dal vetra , ga je komaj umirila. Sem mislila, da ga krči zaradi jabolka, pa mu danes nisem dala nič - ampak je isto. Tako da ugotavljam, da ga očitno boli prstek. Sem pa pogruntala, da ni nič kriv nohtek ali striženje. Ista stvar se je namreč naredila meni na roki. Včeraj me je cel dan palec tako bolel, da sem morala parkrat vzet Lekadol!!! Zatekel, zagnojil, obup. Zvečer se je stvar končno predrla in je ven steklo ful gnoja . Sem namazala z Garamicinom, tako kot malemu, pa ni bilo kaj dosti bolje. Potem je pa moj foter danes razjasnil skrivnost - ima namreč on isto in se mu vleče že par tednov - prav noht ima deformiran! Menda gre za glivično okužbo, ki je nalezljiva. Tako da smo zdaj vsi namazani s Canestenom, pa upam da bo pomagalo. Pri Anžetu je problem, ker se noče predret, da bi gnoj stekel ven. Jutri greva ponovno k pediatru. No, če njega boli pol toliko kot mene, je sitnost čisto pričakovana. Predvidevam, da je s tem povezan tudi plenični izpuščaj, ki se mu je pojavil včeraj, prej pa nikoli. Zdaj je še rita pocanestenana, upam, da se umiri.