|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.3.2007 20:53:52   
majas
Čer. Tudi mi cel dan na sončku. Tudi mene prav utrudi svež zrak in sprehajanje. Je pa tako fajn ko malo čisto malo oblečem pa ji je tako fajn. Razen če ji sonček sije pa tako začne jokat-bom morala sončne očala kupit user posted image
Sem tudi jaz slišala za poslabšanje ja...saj je za veliko noč tudi že bil sneg tako da se nebi čudila da bi se ponovilo. Upam pa da ne ker mi to vreme res odgovarja. Kar v kratkih rokavah sem bila, ah ja.

Tudio moja je že spi ko top. Danes mi je prespala od 20-7ih zjutraj user posted image user posted image potem pa prvič jedla.

Joj še jutri mi končajo z tem šmirglanjem in kitanjem hodnika in potem kooonjčno beljenje. So morali vse stene prebrusit in skitat-sem v tem prahu da mi je kar slabo. Vse povsod vse belo, tak da nimam niti volje za pospravljat. Pa tako ali tako sem se polenila ob takem lepem vremenu.

Nič lahko noč vsem, če ste že pobegnile spat.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.3.2007 21:12:28   
krfjolca
Samo da vas na hitro pozdravim preden se zakopljem med knjige in spijem en 6pack Red Bulla. (še dobro, da ne dojim ...).

Kaja11, me je kar stisnilo pri srcu, ko sem brala o vaših težavah, sploh si ne predstavljam, kako si se morala počutit user posted image . No, samo da je zdaj bolje. Tisto prepihavanje se pa sliši strašno kruto, ubogi Gašper! In seveda ti, ki si morala dat to skozi! Meni je šlo na jok že, ko so Anžetu kri jemali! Takole si pa misliš samo: naj se dere cele dneve in noči, samo da bi mu bilo kaj takega prihranjeno user posted image .

Jaz sem situacijo s profesorjem uredila. Se mi je kar kamen odvalil od srca. Sem se mu opravičila v mailu, ker je prišlo do nesporazuma. Pa me je poklical kar po telefonu! Je bil ful prijazen.  Še vprašal je, če dojenček spi ponoči user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.3.2007 22:20:47   
krfjolca
Punce, eno vprašanje - ene dva dni nazaj sva imela z Anžetom borbe s striženjem nohtov. Mi je uspelo postrič tako na rokah kot na nogah (uspeh!). Zdaj prakticiram tako, da ga dam v ležalnik pred televizijo in je lepo zatopljen v migljanje slikic, da je celo pri miru ...
No v glavnem, očitno sem na nogici preveč zastrigla, in danes sem opazila, da ima palček ob kotičku nohta malo rdeč - izgleda vneto in ga malenkost boli (odtegne nogico, če pritisnem, a ne joka). Me zanima, ali morava k zdravniku? Na RR sem našla, da je lahko posledica vnetega nohtka sepsa user posted image (no, to se mi zdi pretiravanje, a vseeno). Ne bi rada za vsako malenkost hodila med tiste bacile.
V koliko časa naj bi se stvar sama pozdravila in kako lahko pomagam? Zdaj sem namazala kar z Justovo Tea tree creme (ker se mi zdi da je ta stvar čudežna in pozdravi vse od A do Ž).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.3.2007 23:14:56   
urška76
Oj!
Tale sonček danes je bil prav blagodejen. Upam, da se bo na spanju kaj poznalo španciranje.user posted image
Kaja oddahni si, da ste iz najhujšega ven. Sej ti bo Urban enkrat povedal kok si krasna mamica in boš tistih par let, ki ti jih je tale panika odvzela pridobila nazaj. Fino, da tud otroček, ki je zbolel ni več v hudi nevarnosti.
Krfjolca sem rekla, da se bo vse uredilo. Zdej pa samo za knjige pa učit, da bo šlo na začetku aprila vse tipi topi. Kar se pa nohtka na nogi tiče pa počakaj še kak dan, pa boš videla. Če bo šlo na slabše kliči pediatra, če bo šlo pa na bolje pa ni panike itak. Pa res najprej kliči in se posvetuj prek telefona, da ga ne okužiš še s kakim virusom. pa za tak nohtek greš itak v čakalnico za zdrave, ne med bolane.
Zdej pa spat, da ne bo mala prej pokonc, kot jaz v mižulah.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.3.2007 7:34:42   
Aja1
jutro...
Dans je pa v BC v akciji avtosedež Romer king (177EUR). Mi ga bomo šli veretno kupit, če le dbimo pravo barvo (trije so mi všeč).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.3.2007 8:55:17   
Zamima
user posted image  hojla, včeraj je bila Zala tečka za znoret, zato sem komaj čakala, da prideta moja2 domov in jo peljeta malo na zrak user posted image , jaz sem se pa po doooolgem času spet dobila z 2 sošolkama na kosilu user posted image . In seveda babjem čveku user posted image .
Dobila sem ene krasne Krokuse v lončku user posted image . V glavnem bilo je fino, fino, fino se spet dobit skupaj kot včasih. user posted image

Krfjolca glede nohtkov, sem jaz včeraj Zali na rokicah rezala pa se mi je tud zdelo, da sem ji enga malo preveč user posted image . Ampak se ni nič pritožila, tako, da je očitno OK user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.3.2007 9:08:54   
krfjolca
No, danes ima mišek nohtek čisto zagnojen. user posted image
Sem klicala, pa je rekla, naj kak dan namakam v kamilice in umivam z milom, pa če ne bi bilo bolje, naj pridem, da bodo luknjico naredili da gnoj ven steče. user posted image
Sem sama kriva, vem, samo kaj, ko pa tako miga. Če bi mu hotla lepo postrič nohte, bi moral biti v splošni narkozi user posted image . Tudi med spanjem mi ne uspe, ker trza in ga samo zbudim, pol je pa še tečen povrhu.

Sem pa ravno naročila MaxiCosi Tobija v BCju. Sicer je oranžno roza kombinacija, ampak je za skoraj 10 jurjev cenejši, tako da se mulo nima kaj pritoževat nad rozasto user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.3.2007 9:17:20   
Zamima
Ojej, krfjolca user posted image user posted image ,... ma nič ne moreš, saj se bo zacelilo,  res pa migajo za znoret user posted image , jaz ji še na rokicah nekak postrižem, na nogicah se pa moram psihično in fizično pripravit ko se jih lotim user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.3.2007 9:23:28   
Luni
Ojla, punce!
Že dolgo nisem bila tukaj gor! Naša pupina raste, da je veselje. Je tak sonček bonbonček, že zdaj je prava mala crkljanka. Malo jo že zobki matrajo, kar naprej ima rokice v ustih. Lepo nama je, crkljave se, hodive po sončku in uživave...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.3.2007 9:52:17   
kaja11
Krfjolca... to je pa res en drek. Jaz mu nohtkov na nogici sploh še nisem postrigla, rokice sva pa že čisto zverzirala. Po moje bo vse v redu.

Jaz grem pa danes k frizerju (končno). Upam, da jim ne bom odtoka zamašila... lasje mi tok odpadajo, da bi lahk že rezervno lasuljo naredila. Postrigla se pa fuuuuul ne bi rada. Bomo videli kaj bo frizerka rekla.

A se lahk neki pohvalim.... sem že na -1kguser posted image user posted image user posted image . Saj vem, da ste ene že par 10 kilogramov izgubile, sam jaz sem teh 6kg tok težko izgubila.... Zdaj pa sam še orng začnem telovadit, pa bo.

Urška.... to maš pa čist prav. Urban me je danes stisnil in rekel "nobenmu te ne dam" in sem že spet na svojih letih.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.3.2007 10:30:45   
Aja1
Sem kar prek spleta naročila sedež http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170110 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.3.2007 10:32:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Urška.... to maš pa čist prav. Urban me je danes stisnil in rekel "nobenmu te ne dam" in sem že spet na svojih letih.

Te besede pa tudi jaz komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.3.2007 18:25:02   
ema79

Tile lepi dnevi, so se končali zame................umrl mi je ati..........user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.3.2007 18:44:37   
danaja1
Ema79 moje sožalje!!!!!!!!!!!
Glavo gor, vem da je težko, ampak ob sebi imaš svoj največji zaklad, ki ti bo pomagal vse težko prebroditi. Drži se!!!!!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.3.2007 18:44:56   
kaja11
Ema... moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.3.2007 18:47:50   
SIBI
Ema79 iskreno sožalje!

Nimam kaj veliko časa čvekati tukaj gori. Z malim user posted image  sva cele dneve na terenu. Domov skočim samo, da skuham kosilo in spet takoj nazaj na sveži zrak.

Sem mu danes take lepe komplete kupila v Alladinu, da komaj čakam, da bo poletje.

No punce lepo se imejte in uživajte na sončku!

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.3.2007 19:08:06   
max81
Ema moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.3.2007 19:58:35   
krfjolca
Ema, tudi moje iskreno sožalje user posted image
Tudi lepi dnevi spet pridejo, kmalu. Zanje poskrbijo ti naši mali sončki.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.3.2007 20:44:41   
Aja1
Ema79, tudi od mene iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.3.2007 21:00:38   
marella1
ojoj, Ema moje sožaljeuser posted image user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.3.2007 21:07:10   
urška76
Ema iskreno sožalje. Ti pošiljamo en velik objem, ti pa objemi svojo Julijo in ona ti bo prinesla nazaj sonček.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.3.2007 21:14:55   
majas
Bom samo Emici zažela sožalje, naj bo ta težek trenutek čimprej za tabo in objemček od meneuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.3.2007 21:40:57   
Zamima
Ema79 iskreno sožalje  user posted image , to je že druga slaba novica danes, na enem drugem forumu je eni puci umrla mami  user posted image .

No,... jaz sem pa z aerobike,... sem se naskakala user posted image , je bilo fino,... pred tem smo bili pa na sprehodu, smo šli od vrtnarije sem si privoščila 2 novi lončnici za stari novi domek - so mi vse gor crknile user posted image  user posted image ,...

Pa saj so se že preveč izrodile, bom zdaj prinesla nove mlade rožice user posted image .

Še malo bom tukaj, da se Zala zbudi, zadnjič danes poje večerjo user posted image  potem pa grem v posteljo gledat Prison break user posted image . Sem na začetku 2. sezone.

LN vsem.user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.3.2007 21:52:31   
Monika79
Ema tudi moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.3.2007 22:38:46   
majas
Čakam da se mi perilo opere da ga dam sušit preden grem spat. Ja čez dan toooliko letam okoli da še prat cot ne dam, joj joj user posted image pa saj napovedujejo slabo vreme kaj hočem drugega. Po stanovanju pa imam tako belo da joj, vse je v belem tak da mi je kar slabo, ko sem bom lotila pospravljanja bom morala najti žrtev da mi tamalo odpelje na sprehod.
S kajo sve spet same, moj je spet na terenu. ah pa uživave. Sve bile danes s taščo v Qulandiji pa sem mali kupila bodyje za poletje. Je v Interšparu akcija - 6bodijev z kratkimi rokavi za 9,99e tak da pojdite pogledat. Potem pa me je mučilo katero številko naj vzamem...do zdaj sem vedela zdaj pa si več ne predstvaljam, sem potem vzela 74/80 misli da kar bo-upam.

Zdaj pa mi mucek skače po nogah, ko ne cartam kaje potem pa moram njega. user posted image

Veš Zamima Imam vse dele te serije doma pa kar ne upam iti gledat ker me bo še to zasvojilo potem pa bom res ne bom več nič delala pa še spala nič tako da... me pa takooo matra. 

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.