|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.3.2007 21:04:33   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kas sok surovega jabolka?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.3.2007 21:07:53   
Aja1
Jaz pojma nimam kako bi začela. Najprej sem mislila, da bi s kuhanim korenčkom, potem cvetačo in krompir...in šele nato sadje. Potem nekje preberem da dajejo rižolino... Rada bi nekako začela tam čez cca en mesec.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.3.2007 21:08:13   
krfjolca
Kot vem je pri možnih alergijah bolje začeti s kuhanim sadjem. Torej skuhaš jabolka in ponudiš kompot - vodo, v kateri so se kuhala. Kasneje pa še jabučka pretlačiš, pa kuhan korenček. Kar se tiče sadja in zelenjave sem jaz tudi bolj pristaš kuhanja, kot pa konzervic. Razni Hippi so čisto kul za na kak izlet pa to, doma bom pa raje sveže pripravljala. Čeprav me moti, ko se nikjer naokoli ne dobi res bio hrane, ker ta iz najboljšega soseda je miljonkrat prešpricana in verjetno bolj umetna kot pa otroška že pripravljena hrana, ki mora bit orenk prekontrolirana.

Je pa fino, če hrane, ki jo kuhate, ne spasirate, ampak raje pretlačite z vilico. S tem se ohrani več vitaminov, poleg tega pa se otrok ne razvadi. Od moje svakinje tamau še pri dveh letih noče jest ničesar, če ni dobro spasirano. Samo da kako nitko od sadja dobi v usta, ali pa meso, kar leti naokrog.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.3.2007 21:10:44   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Kas sok surovega jabolka?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, jst smotka.... že razumem!

Jst sm mu ponudila čisto malo na konici žličke, lih tok, da je neki blo gor. Danes se je že mičkeno bolj potrudil, sicer mu je v njegovem požiranju, še dosti uhajalo iz ust user posted image user posted image user posted image , s tem, da sem mu morala držati rokici, ker sva bila oba prava packa. Zdaj preizkušava to kašo, če bo dobro prenesel, potem pa jo "vrineva" za večerjo user posted image user posted image .

Mi pa smo bli danes vsi 4 na dvournem sprehodu. Joj, to je treba v dimnik z zlatimi črkami zapisat user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.3.2007 21:12:00   
Aja1
Pa kompot kaj sladkati?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
12.3.2007 21:13:50   
**Petra**
Drugače pa sem tudi jst dnevno pripravljala sveže obroke, za kakšen obisk, izlet.... pa so prav prišle kupljene kašice, vendar zelenjavne nikoli, ker so bljak... zelo, zelo nagraužnega okusa. Kupovala sem vedno le sadne kašice. Zelenjavne obroke in meso sem vedno kuhala sama.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.3.2007 21:16:48   
**Petra**

Pa kompot kaj sladkati?

Jst nisem nikoli nič sladkala, Pia še dandanes ne pije nič sladkanega ne čaja, ne mleka, ne kakava.... pa nima nobene potrebe po tem, da bi sama hotela. Če smo slučajno kje na obisku, pa če ji kdo sladka vseeno spije, drugače pa doma ne sladkamo nič. Tudi jst vse pijem grenko.

Če npr. pripravljaš jabolčno kašo, pa če so jabolka bolj kisla, dodaš kakšno sadje, ki je bolj sladko.

Saj ni to pravilo, vsak po svoje. Verjetno katera uporablja že sladkor tako zgodaj, ne vem, no.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
13.3.2007 8:23:44   
**Petra**
Jutro zaspančki in zaspankice!!!!

DAnes sva bolj zgodnja tu na RR, ker je oči pelal Pio v vrtec. Je reku, da prvič in zadnjič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je mala tulila ko zver. Le naj oči okusi čare materinstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi imamo vsako jutro alarm malo pred sedmo. Sploh ure na rabimo več user posted image . Zdaj pa mali že nabija po mostu in se pogovarja z igračkami, pa včasih malo pojamra, ko ni po njegovo. Mami pa gre neki papcat, pa kapučinčka....

Neposredna povezava do sporočila: 1883
13.3.2007 8:47:52   
Nogavica
Dobro jutro!

Jaz sem tudi pokonci že od 6h. Se je Živa zbudila, sem jo previla in podojila, potem se je pa tako začela komotit v najini postelji, da sem se morala čisto v dragega zrinit, potem sem bila pa stisnjena med njima, pa sem raje vstala, ker zaspat tako ne bi mogla.

marella1, zaenkrat se počuti kar dobro, jo pa čaka še 7 dni kemoterapije, potem pa ša kaka 2 tedna opazovanja, da vidijo rezultate in se odločijo, kako naprej. Sranje je edino, ker ima v sobi dve ful slabotni gospe in jo je strah, da bo ona tudi taka. Pa vsaka ji razlaga svojo zgodbo, eno hujšo od druge, tako da na čase prav izgublja upanje. Mi jo tudi bodrimo, samo kaj, ko nas menda ne jemlje resno, ker misli, da jo samo tolažimo. Upam, da ne bo prehitro izgubila volje, glede na to, da se zadeva zna kar precej zavlečt. Ji je pa grozno, ker je v LJ in ne more ravno vsak prhiteti k njej, tako kot je bilo v MB, tako da jo to še dodatno vznemirja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1884
13.3.2007 10:29:07   
Zamima
Midve pa se morava pohvalit, da sva zdaj popapcale en košček bananice user posted image , sem jo stisnila z vilico na čisto mehko user posted image  najprej je nardila grdi obraz in pluvala ven pa sem malo vztrajala in potem je začela pa lepo požirat user posted image  

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
13.3.2007 11:37:51   
majas
Pridna Zalauser posted image midve pa še bove počakale 2 meseca...potem pa vas bom jaz zasula z vprašanji. kaja pa še samo ziza, če ji samo malo čaja ponudim je jokanje eno uro skupaj. pa čez dan bi kar na 2uri jedla čez dan.
zdaj sem varuška dvema, je star 1.5 meseca, svakinja pa je šibnila k frizerju. kako je še majhen...joj kako bi bilo imeti dva. še dobro da sta oba pridna. prej je en spal, in potem drugi tak da sta na čas.
potem pa na sončekaaaaaaaa,,,
papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
13.3.2007 11:52:05   
max81
dobo jutro ups ja bo že kr dobr danuser posted image user posted image  ja takle mamo zbudile sva se ob sedmih, pol sva pojedle in zaspale nazaj, sedaj pa pijemuser posted image  mala pa zaenkrat viska in kriči na ves glas v spalnici.....tudi mi2 sva že 2 krat probali bananco pa je tko z veseljem odpirala usta...jo je tak veselje gledat pa kr smeji se zrven, joj res je en tak velik cukrček upam samo da bo ostalo tako, no ja sam da bodo zdravi pa tud če včasih mal nagajajo a ne?
Drgač se pa tudi mi2 počas zrihtava pa nahranva potem pa šibneva na sončka, čeprav še ne vem kam

pa lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
13.3.2007 12:01:33   
**Petra**
Midva pa sva šla danes peš po Pio v vrtec!!! Je tak lep sonček zunaj, da bi ostala kar na sončku user posted image user posted image .

Midva pa jutri dopoldne štartava z banano, me prav zanima, če mu bo všeč okus.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
13.3.2007 14:26:17   
kaja11
Par dni nimam časa za RR pa komaj dohajam... a že vse probavate GH?? Midva bova še kakšen mesec počakala. Pa vidim, da se že skoraj vsi obračateuser posted image ... pri nas ni še nobenega interesa. Bo že...

Drugače sva pa cele dneve zunaj. Opazila sem, da mu gre košara že totalno na živce, tako da bova aktivirala športni del vozička.

V petek je bil na prepihavanju solzevodov (da ne bo katera mislila, da ima to res kakšno vezo z zrakom.... z injekcijo so mu šarili po solzevoduuser posted image ). Zdaj končno vidimo kake lepe očke ima naš sonček... prej je imel revež skos gnojne.

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 1889
13.3.2007 15:35:35   
max81
no mi2 sva iz sprehoda mater kolk je lep vreme pa tko fino  toplo je, sam škoda da morva skoz sami šetkat k je user posted image  skoz na šiht.
zdejle bomo pa pojedl pol bo pa treba mal po bajt pospravt je prahu za odvoz, mater sej ne vem al mamo sam mi tolk prahu, vsak dan pobrišem po tleh pa je nasledn dan spet tak da je joj

kaja11 bogi mišek upam da ga niso preveč mučl

lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
13.3.2007 17:09:45   
krfjolca
Ojej, Kaja11, bogi pikec user posted image
A to pod narkozo delajo, al kaj?

Naš frajer je bil danes prav naporen kompanjon. Sva šla dopoldne v Kranj na kavico, mi jo je komaj uspelo spit. Do kavarne je nekako zdržal v vozičku, nazaj grede pa nikakor ne. Je veličanstvo blagovolilo svojih 8 kil nosit na rokah. Sva šla v knjižnico, je ves srečen naglas vriskal, da so naju skoraj ven vrgli, ko sva bila tako glasna. Od knjižnice do avta sem nosila njegovo velecenjeno rit na rokah, knjige pa peljala v vozičku. Ma, so se mi smejali mimoidoči, kajpak.

Ker se je tako utrudil, je v avtu zaspal, zato sem celo upala zaviti do Merkatorja. Pa se ni niti premaknil, ko sem hodila po trgovini, spal ko top. Doma sva se pa počila na balkonsko gugalnico in je bilo spet veselo cviljenje na veliko. V voziček pa bože nedaj, ne vem zakaj se mu je tako zameril.

Viv, sem vaju videla z Mirno, sem mahala iz avta, pa me nisi opazila user posted image . No ja, saj me verjetno ne bi spoznala, ker imam brand new short hair user posted image  ... Zdaj imam skoraj tako kratke, kot ti user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
13.3.2007 20:34:36   
majas
Čer!
Tudi midve sve bile cel dan zunaj, pa mi je že cel dan tečka in samo joka..mi je bilo prav hudo. Sem klicala mami in mi reče naj ji vročino zmerim da so lahko prvi znaki za zobeke ker ima rokice res skos na dlesni... pa ima revica res 37 vročine user posted image mi je tako hudo... ima katera kaki nasvet?
Zdaj mi je zaspančkala pa malo sem ji dala čajčeka po žlički ker stekleničko res zavrača in je tako pila. Upam da bo mirna noč. Lahko pa že to traj aveč dni pa niti nisme vedela, ker ko jo primeš se ničć ne čuti da bi bila vroča. Ah bogica...kak je hudo ko jim ne moreš pomagati kaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
13.3.2007 20:41:03   
majas
Joj bogi Gašper .. kako hudo je gledati ko jih tak mučijo kaj? Meni je že bilo ko so jo pikali-sem kar stran gledala.
tudi jaz še bom počakala z GH.
Prekotalila pa se j eže iz trebuha na hrbet, obratno pa še ni ratalo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
13.3.2007 20:48:11   
Aja1
Majas, 37 pri dojenčkih še NI vročina. user posted image

Mi smo bili pa danes v Laškem na kontroli zaradi Nejinih pikic. Bili smo pohvaljeni. user posted image user posted image user posted image  Potem smo šli pa še v Celje malo v šoping in mala se je začela na poti tako dreti, da je bilo kar grozno ji rinem dudo v usta, je ni marala... Ko smo prišli v City center, jo vzamem iz lupinice...ja, revca se je tako pokakala, da je bila še lupinica umazana user posted image . Smo potem poskali previjalnico, slečem Nejo...sem bila še jaz vsa umazana...dobesedno je teklo od nje user posted image ...bila je pokakana od nogavičk do vrata user posted image  Ni čudno da se je drla. Jaz bi se tut, če bi bila vsa od dreka. Potem sem jo zbrisala z robčki (sej jih porabila skoraj pol zavitka)...mala se je kar še drla. Postala je vsa flekasta, rdeča...prav strah me je bilo, da je z njo kaj narobe, ker je tako jokala...pa še zeleno je kakala...revcauser posted image .
Umirila jo je potem šele ziza...še sreča, da jo imam user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
13.3.2007 20:49:59   
urška76
Čer!
Maja 37 pri dojenčku še ni vročina. Naši mali škratje imajo malo višjo temperaturo kot mi. Tako da nič bat. Tečka je bila pa danes tudi naša mala. Boh ve, kaj ji ni pasalo.
Z gosto hrano bomo mi še malo počakali. Sploh ne grem še sprobavat, čeprav nas že prav poželjivo opazuje, ko jemo. Prej kot aprila ne začnem, ne mislim na dopustu kašic štimat. Kuplene mi pa nekak ne sedejo, sem jih tud pri mihu mela sam za včasih, ko smo kam šli. Pa še to samo frutke, ker so mi Hipove smrdele.
Kaja bogi Gašper. No, samo da bo od zdaj naprej vse ok z njegovimi očki.
Krfjolca bo treba eno srečanje spet na hitr nardit, da vidimo tvojo novo frizuro.
max81 mi mamo tud prahu za izvoz. Če bi hotla met stanovanje brez prahu, bi lahk skoz sam pucala. Še dobr, da nisem preveč natančna kar se tega tičeuser posted image
Grem se naprej s čokolado basat user posted image
Nočko

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
13.3.2007 20:54:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Grem se naprej s čokolado basat user posted image

Urška...ne ponavljaj za mano user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
13.3.2007 21:01:16   
Aja1
Kaja, pa je zdaj ok? Se to lahko ponavlja? Bogi revček user posted image  A je fino jokal?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
13.3.2007 21:09:08   
Aja1
Krfjolca, vidim, da imaš čebriček...oz. ga ima Anže user posted image . Kako je kopat v njem? Je full utesnjen? Do kdaj se ga lahko uporablja? Naši je namreč že majhna banjica iz previjalne (če brca, je vse okrog mokro user posted image ), pa sem razmišljala, da bi ji kupila čebriček.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
13.3.2007 21:16:09   
majas
Kaj res? Tega pa mi ni nihče povedaluser posted image oh joj... res nisem vedela, ah še dobro da imam vas.
Kaj pa je potem danes v zraku? Ah, potem pa nevem kaj je, tečka kaj hočem. Ampak dlesni pa si nonstop drgne.

Jaz pa moje nebi nikoli dala v čebriček, ker v banji tako brca in skače da bi mi bilo kar težko če bi bila samo utesnjena.

Joj še nekaj - jaz samo poslušam če sva Kajo v smehu delala ker se tamala nonstop samo smeje vsakomur ki ga vidi. Lumpika user posted image saj je nekaj najlepšega ko je dobre volje.. en pa danes ko je samo jokala-

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
13.3.2007 21:19:22   
Aja1
Maja, a jo kopaš že v veliki banji?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.