|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.3.2007 21:25:06   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Grem se naprej s čokolado basat user posted image

Urška...ne ponavljaj za mano user posted image user posted image user posted image  

Sej ne ponavljam za tabo, če je pa moj dubu za roj.dan eno ta  veliko (pol kilsko) bajadero, pa skrbim, da se ne bo preveč zredu user posted image
Kakanje od peta do vratu pa jest tud poznam. Sicer pri Špeli še ne, smo pa šli enkrat z morja, pa  jest našmu pravim, da naj mal ustavi na kakem počivališču, k se mi zdi da je Mihu slabo. No sej meni bi bilo tud, če bi tok pokakana sedela.user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
13.3.2007 21:25:14   
Aja1
Nič...bo treba počasi spat. user posted image  mi spi v rokah že od 20h...me že vse boli....ravno zdej jo gledam...drži osla za ušesa...ga niti slučajno ne spusti (ninica - osliček) user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
13.3.2007 21:28:32   
Aja1
Urška, sem ti pa kar fovš...jst bi raje bajedero, kot pa navadno milko...pa še večja je user posted image user posted image user posted image  Moje milke je že zmanjkalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
13.3.2007 21:29:11   
majas
Maja, a jo kopaš že v veliki banji?

ja midve že čofotafe v veliki banji... user posted image in takooo uživa. Najbolj pa ko grem še zraven nje jaz.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
13.3.2007 21:31:40   
majas
Zdaj pa me je postalo strah... sem po porodu že dobila M ... pa polno dojim, zdaj pa je že en mesec spet ni. Je bil samo rjav izcedek.... Joj jaz srčno upam da so to samo hormoni in je krivo dojenje...ker ne ne ne upam pomisliti še na to... prehitro. Pa ne me strašit prosim, sva pazila a vedno brez kondoma - joooj

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
13.3.2007 21:36:06   
Aja1
Maja...pol boš spet novembrka...tokrat 2007 user posted image user posted image user posted image  
Mal heca. M se baje lahko ureja tudi eno leto po porodu..... meni je pa trebuh zrasel zadnja dva dni user posted image  upam, da ni nov user posted image ...no, bolj verjetno je to od sladkarij.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
13.3.2007 21:46:24   
majas
Joj ne Aja1 hihi... ampak sladkarije pa mi res spet pašejo... user posted image
grem pančat

lahko noč***

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
13.3.2007 22:14:52   
SIBI
Uf, midva pa sva danes naredila kilometrov, da je veselje!!!
Me noge kar pečejo od hoje tako, da komaj čakam, da grem sedaj končno spat. Kaj moram, ko pa je zunaj taki lepi sonček, da je greh biti noter user posted image .

Pa sem ravno gledala vremensko napoved na internetu, kjer kažejo za 15 dni vnaprej. Sicer ne vem koliko je točna ampak 22. marca kaže sneg in dež in pa samo 4 stopinje, ki se bodo vlekle cel teden. Tako, da izkoristite lepo vreme dokler traja.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
13.3.2007 22:17:30   
kaja11
Men se bo glihkar zmešaluser posted image . Iz vrtca smo dobili obvestilo, da je eno dete v naši skupini zbolelo oz. ima sum okužbe z meningokokom. Nam so pa potalali listke, da naj bomo pozorni na bolezenske znake.  Na listku med drugim piše "... hiter potek bolezni... bla bla..... ne glede na zdravljenje se bolezen v dosti primerih konča s SMRTJO". Men se je strgal. Cel dan sem na telefonu z drugimi mamicami, pri zdravnici, zdravnica je klicala infekcijsko....  Izgleda, da smo ven iz hudega (inkubacijska doba), sam Urban je vseeno dobil preventivno zdravilo. Današen dan mi je vzel najmanj 5 let življenja. Urbana sem pa itak že 10x prekontrolirala odkar je šel spat. Kaj je z unim bogim otročkom pa sploh nimam pojmauser posted image .

Jutr bom pregledala kaj ste danes pisale.... zdele se še vedno cela tresemuser posted image user posted image user posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
13.3.2007 22:25:47   
krfjolca
OJej Kaja11, vi pa imate neprestano ene šoke user posted image . Držim pesti, da bo vse kul, tudi z onim revčkom, ki je zbolel. Sliši se precej hudo.

Aja1, jaz v čebričku kopam od 2. meseca, ko smo prerasli tisto mini banjico. Pa je super. Mali se odlično počuti, veselo čofota in ni nič utesnjen. Sicer bom v kratkem poskusila, kako se obnese velika banja, zaenkrat je pa tole krasno. Sploh ker ni težko okoli prenašat, ko je malo vode.

Jaz sem pa vedno bolj v skrbeh za tale izpit. Imam 2. aprila zadnji, diplomski izpit na tej smeri. In jaz se grem ravno zdaj po mailu skregat s profesorjem user posted image . Me je nekaj narobe razumel ko sem spraševala, pa je zdaj ves našpičen, sploh ne vem, ali naj mu kaj nazaj napišem, se opravičim, ali naj si grem raje spremenit ime in priimek ...user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.3.2007 8:53:16   
urška76
Dobro jutro!
Joj Kaja, upam da je vse ok z vami in tudi z tistim ubogim otročkom, zaradi katerega je bila panika.
Krfjolca nč paničarit, ti samo profesorju pošlji mail, da je očitno prišlo do nesporazuma, se mu opraviči in ga še enkrat na drugačen način povprašaj isto stvar. Bo po moje to bolj v tvoj plus, kot sprememba imena user posted image .
Sibi ne me strašit z snegom pa mrazom, mi gremo na dopust konc meseca. Hočem sonček takrat, da si bomo lahko tud Ptuj malo ogledali, ne pa da bomo sam plaval. Sicer pa na sedem dnevni že za nedeljo in ponedeljek napovedujejo sneg. No bomo vidl, jest še vedno na sonček računam.
Mala kliče

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
14.3.2007 8:53:50   
max81
dobro jutro čvekice

user posted image smo že popili user posted image  je zaspala nazaj, tko da počakam da se spet zbudi in da greva v trgovino pol greva pa na avtobusno počakat mamo, ki pride danes na obisk

drgač pa tudi mi2 kopava user posted image  v čebričku  in ful uživa, v banjici sva jo kopala samo ene 5krat

krfjolca za 2.4 bomo pa držal fige tud na nogah če bo trebauser posted image user posted image

lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
14.3.2007 10:25:42   
Anonimen
Hojla, punce!

Ful pridno pišete, lepo lepo. user posted image  No, pri nas nič kaj presenetljivega ne dogaja. Veliko smo zunaj na sončeku, veselo se prevračamo na veliki postelji in se na veliko pogovarjamo. user posted image

Včeraj smo začeli z gradnjo bazena! Komaj čakam, da bo poletje in bomo čofotali! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
14.3.2007 14:06:14   
urška76
Moram kej napisat, drugač nam bo čvek na drugo stran ušel.
Sva zdele s tamalo mal dremuckali (mami prej zaspala kot mala se mi zdi user posted image  ) pa se kar naenkrat moj škrat zbudi z groznim jokom. Sem jo komaj pomirila, sedaj pa panča dalje. Tokrat v svoji postelci brez mamice. Pa že včeraj se mi je z jokom zbujala. Nimam pojma kaj ji je, upam, da ne bo zbolela. prej , ko je pa na sprehodu zaspala v vozu, je bila pa budna brez joka. Niti ne vem točno kdaj se je zbudila. Zdej bo pa kmal čas za it po Miha, potem pa šibamo v tivoli. Danes smo brez očija, pa se gremo potepat k je tak lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
14.3.2007 15:03:01   
Nogavica
Midve pa sva zdaj nazaj s triurnega sprehoda. Sva naredili kar nekaj kilometrov - no, Živa je večino prespala. Mala je zdaj jedla, jaz si bom zdaj pogrela burek, potem počakava atija, da pride iz LJ (je bil na obisku pri mami), potem pa še eno rundo ven.

Včeraj sva Živi kupila tanjšo kapico, ker je bila "stara" čisto premočena, ko smo se vrnili s sprehoda, danes je bilo pa o.k. Je bila manj oblečena, pa torbo sem imela na pol odprto.

Danes se je Živa zbudila ful razigrana. Ko sem prvič pokukala v posteljico, je bila popolnoma budna in si je ogledovala svoje rokice, potem sem jo nahranila in previla, sledilo pa je eno uro in pol smeha, cviljenja in vreščanja. Potem je seveda omagala in še za pol ure zadremala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
14.3.2007 15:23:16   
kaja11
Sicer sem še vedno v šoku, sam me tale sonček malo v boljšo voljo spravlja. Najprej naj povem, da je otroček iz vrtca res okužen s tisto bakterijo, sam so ga pravočasno na infekcijsko pripeljali in se stanje izboljšujeuser posted image user posted image user posted image . Naši sončki pa naj bi bili izven nevarnosti. Valjda ne bomo mirno spali še vsaj par dni, aampak dihamo pa že lažje. Danes ponoči sva ga vsako uro čekiralauser posted image , kar med spanjem sem ga stiskala in ljubčkala.

Prepihavanje solzevodov pa izgleda takole.... otročka zavijejo v rjuho, da ne more migat, sestra ga orngi prime, zdravnica pa začne z injekcijo vrtatuser posted image user posted image . Mali je tko kriču, da so ga v MB slišal (po moje). Potem je pa še ene pol ure jamral. Med dojenjem se je kar odklapljal in jamral.

Punce, jaz sem se včeraj za ene pet let postarala... resno. Če mi ta zadeva ne bo vzela mleka.....

Obljubim, da ne bom več morila, sam danes sem še vedno čist v bedu.....

Na sprehodu sva bila pa tudi midva cel dopoldne. Že ob 8.00 je bilo fuuul toplo.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
14.3.2007 20:07:54   
Aja1
Kaja, samo da je nevarnost mimo user posted image user posted image user posted image

Me smo bile danes pa cel dan na terenu. Zjutraj smo imeli kontrolo v bolnici zaradi alergije, potem smo šli v Ariel (so imeli najmanj 50% popusta na vse, ker zapirajo trgovino). Kupili smo voziček (marelo) za poleti - za na morje, ker se na malo zloži. Dali smo 48 EUR (znižano iz 117 EUR). Potem sva šli pa še do mami23 in Nežike in skupaj smo špancirale po sončku kar do 18h. Bilo je res full luštno. Pa tortico smo jedle ...njami user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
14.3.2007 20:11:54   
ircica
Kakšen lep sončen dan je bil danes...
Kostja se je pa prvič obrnil s hrbta na trebuh, juhej. In še taščin komentar: "Ja, to sem ga zjutraj učila, zdaj pa že zna." In čez minuto: "Zdaj pa si že prevelik, da bi zizal." Je našo odločitev, da dojimo do 6. meseca vzela strašno osebno. Po mojem se je veselila, da bo malega sama hranila.
Sicer pa ni tako strašno, s tem obiskom, vsaj malega nimam skoz na rokah. Čeprav imam tisto o dveh prehodnih ušesih za osebno mantro. Na vsakih 5 minut mi pove, da ona je vzgojila pa 3 otroke. Imam že na koncu jezika da bi ji rekla, da naj pogleda, kakšni souser posted image , pa je le preveč nesramno.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
14.3.2007 20:15:54   
Mami23
dan...

jaz sem čista koma....kot je že Aja1 napisala smo špancirale in kurile kalorije user posted image user posted image ....zdaj sem pa še tamalo skopala in zdaj damica spi v ležalniku v dnevni sobi...jo bom pustila kakšno urco da malo oddrema, potem jo bom pa zbudila, ji dala jesti in spat...potem pa še hiter skok pod tuš in spaaaaaaaaaaaaaaat user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno nočko želim vsem....

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
14.3.2007 20:18:27   
Aja1
Mami23, Neja tudi že spi...je koma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
14.3.2007 20:27:42   
Mami23
normalno, saj jo je utrudil sveži zrak in tisto "guncanje" po makadamu user posted image user posted image user posted image ...upam da bo tudi ponoči pridno spala...držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
14.3.2007 20:34:50   
Aja1
Jaz sem pa tut že skor koma...še malo prečekiram po netu, pa grem spat.

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
14.3.2007 20:37:31   
Mami23
ooooooo jaz bom pa še na forenzike počakala na POP TV-ju user posted image user posted image user posted image ...tega pa ne smem zamudit user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
14.3.2007 20:38:58   
Aja1
Jaz pa tega ne gledam...v bistvu skor ne gledam ve tv-ja user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
14.3.2007 20:50:28   
Mami23
jst sem pa nora na take nanizanke, še najraje pa imam na Discovery-ju, ko preiskujejo umore (resnično) in I shouldn´t be aliveuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.