|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.3.2007 21:35:54   
Zamima
Aja1 malo je pogoltnila (malo lepše zveni user posted image ), malo je pljunila ven. user posted image  Se bo že navadila, se je pa tud meni zdelo, da ne ve najbolj kaj si naj počne s kašico user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 7.3.2007 21:39:15 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.3.2007 9:40:33   
Aja1
jutro...sem danes prva?! Še spite?

Sem jezna na ta dež....šla bi ven....

Vsem želim lep praznik!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.3.2007 9:42:21   
melita73
Dobro jutro. Izgleda, da sva danes z Zaro prvi.
user posted image   Najprej vam vsem zeliva lep dan zena, privoscite si nekaj za svojo duso.

Naju je pa ravno vceraj obiskala patronazna in nama povedala malo o uvajanju GH. Rekla je, da naj za
neva po 4. mesecu,da pa naj se nama nikamor ne mudi. Midve bova poskusili, potem bom pa videla kako ji bo ta hrana pasala. Najprej pa je rekla, naj zacnem s sokom, jabolkom, nato zelenjavo.
Lepo se imejte, kljub dezevnem in turobnem vremenu. 

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.3.2007 9:43:02   
melita73
Aja1, izgleda da hitreje tipkas.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.3.2007 9:43:31   
Aja1
napaka...sva vaju z midve prehiteli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.3.2007 9:45:57   
Aja1
Kako to res različno pravijo...eni, da trbaačt z zelenjavo (bela zelenjava), eni pa s sadjemuser posted image  Jaz bom verjetno začela s krompirjem, pa cvetačo, korenjem...ampak res po čisto malo, ker se bojim alergij kot user posted image ...še to bom začela tam enkrat po petem mesecu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.3.2007 9:46:30   
Zamima
Še mi2, še mi2 user posted image  - vsem lep Dan žena danes!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Jaz pa čakam prijateljico, da mi prinese kar sem si naročila pri Avonu user posted image  m kdo drug se tako ne bo spomnil na mene danes, pa sem si pač sama nekaj kupila user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.3.2007 9:49:37   
Aja1
Zamima, to je najbolj sigurno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.3.2007 10:18:49   
Anonimen
Lep dan žena vsem skupaj! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.3.2007 10:19:24   
**Petra**
Dan!

Vesel dan žena!!!!!!! Za vsako mamico pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, danes pa je zelo dolgočasno vreme. TAko turobno, sivo je zunaj, obup. Upam, da kmalu neha deževat!!!!!!!!

Danes pa je Pia jokala, ko sem jo pustila v vrtcu, mi je blo tok hudo, da bi šla kr nazaj po njo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.3.2007 10:54:46   
majas
Joj za dež, tudi jaz sem jezna, a kaj hočemo maro pa mora zemljo zaliti. Tudi od mene eno  user posted image   za praznik. Ja letos bomo nekatere prvič praznovale tudi materinski dan.

smo spet prespali celo noč. Moj dragi pa je šel danes na teren (nova služba) in ga ne bo do sobote. Jaz pa bi tako šibnila do mame pa mi ploščice polaga. No bom videla ali pa grem popoldan ko konča z polaganjem.

Nič šibnem posodo umit dokler mala spančka.  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.3.2007 11:04:06   
Nogavica
Tudi midve z Živo vam želiva lep dan žena user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.3.2007 11:45:45   
kaja11
Tud od naju dveh.... lep dan žena vsem!!!!!.... malo se pustite razvajati danes.

Danes je pa res en tak beden dan. Tale dež me čisto ubija. Pa končno smo se sprijaznili, da pri nas ni luna kriva za nočno nespanje. Mali se je dojil vsako uro, Urban pa na dveuser posted image (zbujal, ne dojil). Ko sem bila zadnjič v drogeriji, mi je prijazna gospa opisala kožo kot "utrujeno, brez leska, izsušeno,... gospa a vi sploh kaj spite???" NEEEEEEEEEE

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.3.2007 11:53:04   
flower power
Zamima tudi jaz sem mojemu user posted image dala že GH, pa še ni star 4 mesece. res pa je da se ne dojiva več. sem mu zmešala jabolko, banano in malo baby keksa. jo že 3 dni tak pridno papca da se kar začne jokat ko mu žlico vzameš user posted image Tudi jaz ko sem bila stara 3 mesece, sem že dobila GH, pa je rekla mami da ni bilo nobenih problemov. res pa je da tudi jaz nisem bila dojena. ne vem, mogoče je tudi v tem fora user posted image kaj pravite na to?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.3.2007 12:14:13   
Zamima
flower tudi mi 2 se že dolgo ne dojiva user posted image . Ma, če je malemu všeč, nima prebavnih ali pa kakih drugih težav zakaj pa ne? user posted image
Mi2 bova verjetno naseldnji teden spet malo kašice user posted image

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.3.2007 12:28:26   
krfjolca
Evo, ajm bek from srečanje novembrk. Kot pričakovano, first to go home user posted image . Me je pa mali presenetil, zdržal je celo pol ure! Pol je bilo pa pač treba po hitrem postopku. Ko sem zakurblala mojo kripo, je spal ko top user posted image . Sicer so pa vse babnce prav luštne in izbira neveste ne bo preveč enostavna, menda user posted image ... Ga bomo že natrenirali počasi, vsakič zdrži minuto dlje. Zdaj mi uspe celo spit naročeno kavo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.3.2007 12:35:35   
ema79
hajli, hajlo!

Sej vam nimam kej druzga za povedat kot -

vse najlepše za dan žena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa še to, da naša ne mara bit na bušiju, tako da zmeraj spi na hrbtu, pa da ji glavo en mejce, ampak res en mejcen, v desno vleče!

krfjolca kolk vas je pa blo?

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.3.2007 12:44:46   
krfjolca
Ammmm ... 5 velikih in 5 malih. Jaz, Blecky, Viv, Urška in Marella

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.3.2007 13:26:34   
Zamima
evo, jaz sem si malo nohte uredila - po doooolgem času. Malo so mi zrasli pa sem instant lak od avona nalimala gor user posted image , zdaj zgledajo vsaj malo človeški user posted image .

Juuupi, dobila sem pokrove za WC! user posted image  Moja 2 wc-ja bota dobila čist nove pokrove user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.3.2007 14:02:10   
Zamima
Punce pa ji je uspelooooooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zala se je čisto sama obrnila iz hrbta na trebuh user posted image  user posted image  Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj me so proud, me so happy user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.3.2007 14:06:38   
**Petra**
Bravo, Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.3.2007 14:09:20   
atanja
user posted image user posted image user posted image VSE NAJ NAJ ZA DAN ŽENAuser posted image user posted image user posted image

Jaz si moram pa eno trenirko kupit pa ne bi glih ne vem kaj dala zanjo. grem danes v en outlet v Šiško. BAje da so ful kvalitetne cujne-bomo vidl.
Pol grem pa s sodelavkam na kavico. Bom malega s sabo vzela upam da ne bo zaradi tega kaj slabš z noskom sam rabva mal spremembe.

AJA vi ste emli probleme z kožo a ne? K pr nas ma take suhe lišaje. Mi je dala eno kremo zdravnica pa je majčen boljš. Kr ornk bolš, sam ne vem mal se je praskat začel. Zdaj pa ne vem s čim ga naj mažem. Ena je omenla losjon?

UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!DANES NAJBOLJ!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.3.2007 14:11:46   
atanja
user posted image uH STE NAPISALE VMES K SEM JAZ TIPKALA-
BrAVO ZALa. KAko se bojo začel kobacat, pa glihkar so samo ležall.... 

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.3.2007 14:23:43   
Zamima
atanja saj to user posted image  tako hitro bo  in že bojo kobacali naokoli user posted image  user posted image  user posted image  Ampak je tako dolgo delala dokler se ni obrnila user posted image  potem pa je tako čudno gledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.3.2007 14:40:40   
Anonimen
Bravo, Zala! user posted image  user posted image  user posted image

Naša tudi na veliko poskuša, ampak ji zaenkrat še ni uspelo.

Se je pa danes prvič ful glasno začela smejat. Ful lepo. user posted image  Sem bila kar cela raznežena. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.