urška76
|
Oj! Midve sva pa s sprehoda, naju je dež ujel. Na srečo sem mela za malo zaščito pred dežje sabo. Jes pa cela mokra, ko kak polit cucek . Zdej mi pa v vozičku spi. Sem pa jezna mal zdele. Za Miha smo dobili vabilo za k psihologu. Vse lepo in prav ampak, dobili smo ga danes, pregled je pa že v ponedeljek. Še dobro, da sem na porodniški, k drugač ne vem če bi si lahko še dopust zrihtala tok hitr. Pa še ni za Bežigradom, k bi šli lahko peš, ampak ga imamo v Črnučah. Se bom še lovila okoli, kje to sploh je. Ema, jest našo tud po potrebi previjam. Previjem jo zjutri, ko se čisto prebudi (med sedmo in osmo), pa predno greva na sprehod dobi vedno suho plenico, ostalo pa čisto odvisno. Ko je plenica polna, pa kadar je pokakana. Ne sekiri se za ostale, važno je kaj paše tebi in tvoji princeski. Pa patronažno sem srečala in sva se zmenili, da pride enkrat sred aprila spet naokoli. Pravi, da naj nikar ne hitim z GH, naj kar še kak mesec počakam. K da bi se meni kam mudilo . Je tako simpl, k dam sam jošk ven, pa je hrana pripravljena . Plenice pa jest tud v Mullerju kupujem, edino nekaj imam zaloge doma od daril. Ampak, ta bo hitro porabljena. Sam še 100 plenic . Pa te Šparove tako smrdijo, pa ne vem, a sem razvajena ratala, al pri Mihu res niso tok smrdele. Muca maca peticijo sem pa že včeraj podpisala.
|