|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.3.2007 12:23:09   
atanja
Halo!!!!!!! Vse napišem pa mi računalnik crkne. JOJOJOJ

SIBI-aptamil AR bo še sam uvoz naj bi bil v roku 14 dni. Pr nas če nimamo tega gre cela flaša ven, tako da mora nujno pridet.  me pa zanima za ta NOVALACOV AR. Kje si ga kupla kok stane pa če je dober.

EMA- Jaz previjem zjutraj pa pred dop spanjem pol pa do večera ponavadi enkat še  razen če tok lula da ga moram večkrat. Ga pa zato nekrat ponoči. takrat ko čakam 7 min na hrano. zato ker je drugače vedno moker in pojma nimam kaj naj naredim da bo 12h ostal suh, in ga potem kar previjem da lahko mirno spi do 8h. Očitno tok z ritko se premetava da planica mal se premakne. Danes sem mogla celga preoblečt ker je čez žakeljček prišlo???!!
MAm pa ponoči pamperske od milllerja ker so full boljše kot v npr.sparu. Čez dan pa njihovo znamko k so tud ful vredi-ne zadržijo tok k te za ponoč sam, ga tako al tako večrat previjem že zaradi tega da se mu ritka prelufta. Enkrat na dan ga z planičko pokrijem in mu pustim da je malo brez. Men bi šlo tud na živce če bi mela skoz vložke.

Danes se je prvič pazil pri sosedih k sem mela za službo pregled. smo inšpekcijo dobil pa smo bili vsi brez in sem mogla it čeprav mi ni blo všeč k je blo zjutri. Pol pa sem ga dala teti pa sestrični. Majo 2 leti starga fanta pa so navajeni na dojenčke. Mu je še nosek spucala da je lahko zaspančal.
Pol pa sem šla še v vrtec oddat vloga-bi mogla it na matično, tako da nisem nič uredila. Moram it pred soboto to uredit-mam še za dva vrtca vlogo, k pri nas v občini ne bo dovolj prostora.

Mam pa problem k nimava zrihtan ker sem samohranilka ker moj nima niti stalnega naslova niti začasnega pri meni pa še poročena nisva (pride sam prespat) tako da direkt spadam v samohranilko-K DA SE NISVA MOGLA POROČIT!!!!!!! Pa se je mogu bl obadat z drugimi stvarmi, zdaj pa je tako zakomplicirano. tako da to še urejava. 

o midva pa zdele kakava-se ful napenja. Je še kar prehlajen in mu bom naredila savno da se mu nosek spuca. Pol pa žehto prat....za dopust.

Lep pozdravček

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.3.2007 12:45:48   
Nogavica
Midve pa sva nazaj s sprehoda. Sva bili samo eno uro, ker so se neki črni oblaki začeli zgrinjat, pa me je bilo strah, da se ulije, ker nimam prevleke za dež za voziček.
No, zdaj pa spet sonce sije user posted image .
Upam, da bo mala potegnila zdaj v postelji še kako uro.

Taščo odpeljejo danes ali jutri v Ljubljano. Upam, da bo vse o.k.

Punce, ki imate Jaguarja - imate prevleko za dež? Kje ste jo kupile in koliko stane? Se dobijo kje kake univerzalne?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.3.2007 12:51:46   
majas
Oj! Evo tudi pri nas se je pooblačilo, sve pa še zjutraj ujele sončeka. Nam ploščice polagajo tako da smo speet v prahu in neredu.
Kaja je spet zaspala, danes pa se je zbujala spet na tri ure tako da me prav glava boli ker se nisem spala dovolj.
-Glede previjanja-ja midve porabive kar nekaj plenic saj se mi še vedno pokaka po vsakem hranjenju-ni čudno da je potem skos lačna user posted image če pa ne kakaka pa bi tudi porabila  plenice dnevno. Čisto noramalono-saj ritka ni mokra če so vredu plenice.

Kako ste nekatere hitre s GH! Pa tako močno že.
Zanima-ti ji že daješ? Pa saj še niti 4M nima... ah midve se še hvalabogu dojive-niti čajčeka na flaško mi noče-takoj jok, zako da bom še kar počakala z GH. Saj se mi ne mudi...

Sem dala Kaji bombažka je bil taki smeh na ustnicah je kar od veselja začela migati in skakati. Nevem kaj je na njih da jih takoo navduši že zdaj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
7.3.2007 13:02:50   
majas
Aha še to- moja spi na hrbtu, ni šans da jo dam na bok ker se tako dolgo premika in je nemirna dokler se ji ne uspe naštimat. Tak da jo kar na hrbet dam, na trebušču pa še nismo probeli ker tak takoj glavico dvigne.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
7.3.2007 13:06:07   
urška76
Oj!
Midve sva pa s sprehoda, naju je dež ujel. Na srečo sem mela za malo zaščito pred dežje sabo. Jes pa cela mokra, ko kak polit cucek user posted image . Zdej mi pa v vozičku spi.
Sem pa jezna mal zdele. Za Miha smo dobili vabilo za k psihologu. Vse lepo in prav ampak, dobili smo ga danes, pregled je pa že v ponedeljek. user posted image  Še dobro, da sem na porodniški, k drugač ne vem če bi si lahko še dopust zrihtala tok hitr. Pa še ni za Bežigradom, k bi šli lahko peš, ampak ga imamo v Črnučah. Se bom še lovila okoli, kje to sploh je.
Ema, jest našo tud po potrebi previjam. Previjem jo zjutri, ko se čisto prebudi (med sedmo in osmo), pa predno greva na sprehod dobi vedno suho plenico, ostalo pa čisto odvisno. Ko je plenica polna, pa kadar je pokakana. Ne sekiri se za ostale, važno je kaj paše tebi in tvoji princeski.
Pa patronažno sem srečala in sva se zmenili, da pride enkrat sred aprila spet naokoli. Pravi, da naj nikar ne hitim z GH, naj kar še kak mesec počakam. K da bi se meni kam mudilouser posted image . Je tako simpl, k dam sam jošk ven, pa je hrana pripravljena user posted image .
Plenice pa jest tud v Mullerju kupujem, edino nekaj imam zaloge doma od daril. Ampak, ta bo hitro porabljena. Sam še 100 plenic user posted image . Pa te Šparove tako smrdijo, pa ne vem, a sem razvajena ratala, al pri Mihu res niso tok smrdele.
Muca maca peticijo sem pa že včeraj podpisala. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
7.3.2007 13:18:22   
andrejka
Hej Punce.
Lepo je vidt kako naši malčki rastejo in se razvijajo..
ena je sprašvala glede Novolaca AR: nam ful pomaga, polivanja je občutno manj user posted image . Dobi se ga samo v lekarni stane pa 8 al pa 10 E (odvisno v keri lekarni kupš-prepričaj se da ni zasebna... smo se že parkrat nasr...)

Andrejka user posted image

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
7.3.2007 13:40:07   
Lana_s
Prave čveke ste, sem vas komaj prebrala. Mama ima še vedno terapije - upam da zadnji teden in sem še vedno večinoma sama z malima. Tako da ni kaj dosti časa za rr.
Z GH ste pa res pohiteleuser posted image Saj jaz tudi komaj čakam ampak do 4. meseca pa bom vseeno počakala, mogoče še kak teden dlje glede na to da je imel pri rojstvu prenizko porodno težo in ima takšne težave s hranjenjem. Bom zdravnico vprašala da vidim kaj ona misli. Jutri imava posvetovalnico, v petek pa še pregled za kolke.
Jaz ga previjam po občutku. Ko se zbudi potem pa kak se mi zdi. Ponavadi tudi nekje 4x na dan.
Zdaj pa dalje kosilo kuhati, se mi je že 1x prežgalouser posted image Aha pa že slišim malega da se oglaša.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
7.3.2007 16:08:23   
Zamima
hojla,...

mene so danes spet razkurili, pa saj ne morem verjet, vedno ko imam jaz kaj na občini za rihtat se jim poruši sistem na računalnikih user posted image user posted image user posted image ,...saj potem sem hvala bogu dobila kar sem potrebovala ampak vseeno user posted image user posted image .

nogavica, mi2 sva tudi šibali domov 100/h, sem misla, da bo dež, čeprav sva bili ful dolgo v mestu ravno zarad tega, ker jim je vse štekalo, sem rekla, da bom počakala, da mi ne bo spet treba jutri lazit tja.

pa eno tono čistil sem nabavila, bomo čistili med vikendom user posted image .

majas jaz sem ji poskusila dat Frtutek kašico jabolko, malo je jedla, danes ji nisem dala, bom začela čisto počasi pa niti ne vsak dan, ravno za to, ker še ni stara 4 mesece. Dojim je pa že dolgo ne več, ne vem če sem vztrajala 14 dni user posted image , če je pa skoraj znorela ko ni znala vlečt, apotem sem črpala in potem je mleka hitro zmanjkalo, tako, da sva že zelo dolgo na Aptamilu.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
7.3.2007 16:09:19   
Zamima
Aja, nogavica, jaz nimam te prevleke za dež na Jaguarju. Mislim, da tista strehica ne bi smela premočit, jaz jo imam še kar v zimski torbi user posted image . Bom še malo počakala da jo dam v športni deluser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
7.3.2007 16:22:16   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

A ko so vaši pokonc, npr. v sedečem položaju, a majo glavico lepo poravnano naravnost? Jst sm pri Niku opazila, da mu jo vleče v levo stran user posted image user posted image user posted image user posted image A je to kej narobe, al nima še čist mišic močnih? Drgač jo obrača v obe strani, ampak, ko jo ma pri miru, jo pa le v levo potege.

Smotke, name ste pa kar pozabile, a? user posted image user posted image user posted image user posted image No, še enkrat vas sprašujem, pa ne pozabit odgovorit!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1760
7.3.2007 16:30:02   
Nogavica
**Petra**, jaz sploh nisem pozorna na to user posted image . Bom od zdaj naprej malo opazovala, pa ti poročam.

Zamima, tudi živa je še v zimski torbi. Meni tudi se zdi, da stehica ne bi smela premočit - vsaj ne takoj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1761
7.3.2007 17:10:37   
Zamima
petra jaz nisem opatila kaj takega, da bi Zala vlekla glavico bolj na kaetro stran user posted image
nogavica jaz sem danes resnično upala, da če me dobi dež ne bo šlo kaj skozi, na srečo naju ni dobil dež user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
7.3.2007 18:12:24   
Aja1
Jaz tudi nisem bila nikoli pozorna, če ji glavico vleče bolj na eno stran user posted image ...bom zdaj gledala.

Prevleke za dež pa tudi jaz nimam - verjetno pa res strehica ne premoči tako hitro.

Zamima, pa si začela kar s sadjem? Jaz sem slišala, da naj bi začeli z zelenjavo, ker drugače je potem ponavadi ne marajo (če prej okušajo sladko). Jaz sem ji danes čisto za hec dala en mini mini košček banane (velikost enega riža) in revca ni vedla, kaj naj s tem...je imela par minut v ustih, potem je pa ven pljunila user posted image  Mi še nismo pripravljeni na GH user posted image user posted image user posted image  Sem ji danes hotela dat čaj, pa ga ne mara oz. ni hotela vlečt po flaški user posted image user posted image user posted image   No, ko bomo pa začeli z GH, bom pa najprej dajala zelenjavo.

Jutri imamo pa prvo cepljenje...me je kar strah.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.3.2007 18:24:08   
MALINČICA
Meni je pediatrinja rekla, da otroci vedno na eno stran bolj oz. več držijo glavico, tako kot tudi mi, odrasli.
Po moje se ne rabiš sekirat, samo meni je rekla, ko sem jo vprašala če mora še vedno na strani spat, je rekla, da naj ga probam bolj dajat na tisto stran, kamor glavico manj drži.Torej če jo bolj drži na levo, potem je treba dat spat na desno stran.

Jaz še tudi nisem nič mu dajala za jest razen joške, ker enostavno noče čaja ali pa vode pot in je pediatrinja rekla, da če odklanja, potem naj ga ne silim, pač naj mu večkrat dojko ponudim, da ne bi bil žejen. 
Je sicer rekla, da naj s 4. mesecem začnek tud kako žličko česa drugega, ker naj bi materino mleko bilo dovolj samo do 6. meseca in ker je prehod na GH dokaj težek za otroka, se pač zelo počasi začne dodajat že od 4. meseca. Ampak jaz bom kar do petega meseca počakala-če bo še mleko.Flaške pa še zdaj ne zna vlečtuser posted image  Bom poskusila kar brez...

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 7.3.2007 18:27:30 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.3.2007 18:37:31   
Zamima
Aja1, zelo različno svetujejo to glede sadja in zelenjave. Meni je patronažna rekla najprej jabolka, banane itd. šele kasnje zelenjavo, meso int. no, bomo videli kako pa kaj.
Zdaj tako ali tako ni veliko kašice pojedla bom kar malo počakala še. No ponekod svetujejo najprej mlečne kašice,... ma kaj jaz vem po moje je vseenouser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.3.2007 18:45:35   
Aja1
Ja, saj to je pa res. Svetujejo zelo različno. In kako je Zala reagirala, ko s ji dala nekaj gostega v usta? Je vedela, kaj naj s tem naredi? Jaz bom tudi začela čez kakšen mesec...no, mogoče malo prej edino kakšen rižolino zvečer v mleko...pa mogoče občasno kakšen korenček ali pa kaj podobnega...ampak zelo malo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.3.2007 19:39:15   
kaja11

Gosta hrana
... tudi meni so rekli, da naj začnemo z zelenjavo. Pri Urbanu sem začela z banano (valjda), pa vseeno ni bilo z zelenjavo nobenega problema. Zdaj bom pa by the book.

Previjanje.... sem prav računala.. tm ene 5-6x na dan. Čisto odvisno od tega, kolikokrat se pokaka. Ni lepšega k sračkat v svežo planicouser posted image .

Urška... ob 11 ni bilo več prostorauser posted image , tako da sva v skupini ob 12. Kaj je z jutrišnjim srečanjem?? Po moje me ne bo, ker sploh ne vem kako se zadeve lotit. Vem kje je KR... to je pa tud vseuser posted image . Pa pomoje bi me tud mal grdo gledale, k bi vidle kok sem prehlajena.

Atanja... tudi jaz sem hotela v Fitmami.Potem sem pa pogruntala, da mi  je peš malo predaleč, na avto pa ne morem vedno računatuser posted image . Bom morala kar popoldne začet na aerobiko hodit.

Pri Gašperju nisem opazila, da bi imel glavico nagnjeno v pokončnem položaju.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
7.3.2007 19:40:41   
kaja11
Monika.... hvala, hvala, hvala, hvala za recepte. Šele včeraj sem maile čekirala

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
7.3.2007 20:11:10   
Anonimen
Meni ni nič več jasno glede GH.

Kaj nam pa pol devajo brošure o prehrani dojenčkov, če pol vsak drugače pravi kdaj začet z uvajanjem, s tem mislim na patronažne, pediatre itd. ? user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
7.3.2007 20:16:33   
SIBI
Halo!

Atanja meni so v lekarni rekli, da je Novalac hrana zelo kvalitetna hrana tako, da ne bi smelo biti problema kaj se tega tiče. Plačala sem 10,09 evra. Ampak meni po njem vseeno poliva ful. Po AR Aptamilu mi ni niti malo. Ne vem kaj čarajo s tole hrano. Meni so v MB rekli, da bo s to hrano vedno večji problem in, da mi priporočajo, da se pričnemo navajati na drugo hrano. Sem jezna ko user posted image , komaj se navadi na hrano zdaj pa to!!!

Jaz bom z uvajanjem GH počakala do polnih štirih mesecev, potem bomo pa začeli najprej s kakšnim jabolčnim sokom.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
7.3.2007 20:28:20   
**Petra**
MucaMaca, vedno je bilo tako, da je nekje nekaj zapisano, v praksi pa se počne čisto drugače. Uglavnem enkrat po 4. mesecu, ko bosta obe pripravljeni pa veselo z žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst sm tudi pri Pii začela enkrat po 3,5 mesecih s sadno kašico (kupljeno), pri Niku pa nekako še ne bi. Res, da Pie nisem dojila, pa sem mogoče zato tok zgodi začela. Pri niku pa bom verjetno počakal do nekje 5. meseca. Bomo vidl no. K on je ena mala cartica, ki se še rad s svojo zizo pocarta. Včasih samo enkrat, dvakrat potegne, pa je dober user posted image user posted image .

Zdj pa grem obesit perilo, potem pa si pripravim eno kopel.... komi čakam.... k danes je bil en obupen dan, sta bila oba ko osi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
7.3.2007 20:35:17   
Aja1
vidim, da nas je de veliko na tej temi user posted image user posted image user posted image  

Toliko časa visim na netu, da se je Neja že zbudila (je zaspala na rami pri podiranju kupčka)...zdaj pa jovo na novo....

Neposredna povezava do sporočila: 1772
7.3.2007 20:40:32   
Aja1
Punce, eno vprašanje. Kakšen prašek uporabljate? Jaz Persil sensitive in ugotavljam, da je totalno zanič, ker sem dala dva bodija (pokakana) že najmanj 4x prat na 90, pa se še kar pozna...pa tudi iz plenic ne gre stran (ene so od hrastovega lubja, ene pa od drekca). Kaj naj naredim? Je pa res, da dajem zdaj bolj malo praška (zaradi Nejine kože).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
7.3.2007 21:03:11   
atanja
Čer!
SIBI- ja res je problem zaradi te hrane k v nemčiji ne morejo proizvajat tok. Edin če si probala z unim iz Mullerja, k oni so drug uvoznik. Je mal drugačen k je delan za vzhodni trg. Pr mojmu se sicer ni obnesel, k je ene pikice dobil.
Ma ja ampak ta hrana-midva sva pokupla dobesedno vse škatle po Ljubljani-smo kar rezervirali povsod celo na Vrhnjiki... Groza da ne more nekdo delat vsaj podobno temu....

Danes mene ful glava boli. upam da zaradi spremeb evremena, da ne bom spet dobila tiste hude glavobole kot sem jih mela pred nosečnostjo.

Jaz bi tud že začela z GH. me prav ferbec zanima kake face bo delal. bAje da potem k začneš s to hrano se tudi polivanje popravi k  se ta zapiralka lažje razvija.
Mirno noč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
7.3.2007 21:04:19   
SIBI
Priporočam prašek Ariel Kids. Jaz sem še vedno vse fleke dobla ven s tem praškom!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.