|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.3.2007 21:49:31   
SIBI
majas se strinjam s tabo, da bi se morale tudi mariborčanke skupaj vsest!!!

Danes sem po celem MB-ju dirkala, da bi dobila hrano za user posted image  pa je nikjer nimajo, kar se mi zdi noro. Sem bila jezna, ko user posted image !!!

Naš se je tako lepo navadil na Aptamil AR zdaj pa ga baje kar nekaj časa ne bo. Ne vem kaj naj mu zdaj dam, da bo jedel. Probala sem kupiti Novalacov AR1 pa bomo vidla kaj bo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
6.3.2007 21:49:42   
ircica
Kostja tudi poliva da je veselje. Včasih se mi zdi, da ima nekatere moje majice kar nagledane, kako bi jih polil.
Malo me skrbi, ker obvezno obilno in gosto poliva, če ga dam past kravice. Obrača se tudi še ne, ga moram kar sama kotalit.

Danes je bil oblečen v bodi, majčko, volneno jopico, žabe, hlačice in termos zokenčke ter pokrit z dvema odejama. Ves sprehod se je bunil, ampak ga nisem želela odkrivat, ker je v MB strašno pihalo. Pa naj se navadi, naslednji teden pride tašča, ga bo zadekala kot sredi najhujše zimeuser posted image .

Komaj čakam, da dobi GH, vrh glave imam polivanja, preoblačenja in tuljenja, ker mu leva dojka paše bolj kot desna. Danes sva pred Astorio imela cel striptiz, ker gospod pa vendar ne bo imel plenice na glavi. Sigurno mu kak zobek raste...nekje...že cel teden...pa nič se ne vidiuser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
6.3.2007 22:14:01   
**Petra**
Bom še malo počaka, pa bova potem šla. Sej to vsak dan rečem user posted image user posted image user posted image   "Jutri še počakam, potem pa grem"..... user posted image .... pa še vedno nisva šla.

To preoblačenje gre tud men pošteno na živce. Slinčkov dnevno primanjkuje user posted image .

Apmpak res mi ne gre v glavo to nenadno polivanje, ampak res oreng polivanje. Mah, bomo vidl kako bo. Po moje kaj resnega ne more bit.

Zdj pa grem ajčkat... nočko

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.3.2007 8:52:36   
**Petra**
Jutro, zaspanke!! user posted image user posted image

Aja, kje pa ste mele srečanje dolenk? Midva z Nikom sva malo prej pršla domov, sva Pio v vrtec odpeljala, pa na zavarovalnico sm mogla kupone odnest za 50%, tko da se mi bo zdj zavarovanje znižalo, jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdj pa mal stanovanje poštimat.

Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.3.2007 9:19:06   
**Petra**
Aha, morm vaš še uprašat glede mleka.

Naš lumpi bo drug tedn star 4 mesece in imam še eno celo vrečkico Aptamil 1. Lahko to porabim do konca, al morm takoj prešaltat na Aptamil 2user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer se še dojiva, tako da ta vrečkica še ne bo tako hitro porabljena.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.3.2007 9:26:32   
Anonimen
Kolikor je meni znano, se prične nadaljevalna mlečna formula uporabljat po dopolnjenem 5. mesecu, pa še to ni nujno. Vsaj tako je navedeno v zloženki o prehrani dojenčka, ki sem jo dobila pri pediatru.

Jaz zaenkrat nimam namena začet z GH. Če bom še naprej imela zadosti mleka in bom lahko še polno dojila, bom pričela z uvajanjem v maju, ko bo naša miška dopolnila 6 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.3.2007 9:35:31   
urška76
Petra ti kar ponucaj mleko do konca. Čisto nič ne bo narobe, sploh ker se še dojita in je adaptirano mleko samo za dodatek.  Glede polivanja pa pokliči pediatra in vprašaj, jaz ga nebi vozila k zdravniku sedaj ko je toliko viroz. Sej ti lahko po telefonu marsikaj povedo. Men je tud bolniško odprla doskrat kar po telefonu, se mi sploh ni blo treba kazat hodit zarad kake vročine. Edino, če je bilo kaj hujšega, potem se je pa pač treba it pokazat.  Pa če Nik lepo je in če normalno lula in kaka mislim da ni panike.
A glede koruzništva ste pa ugotovil tako kot midva, da znate delat lepe otroke.user posted image Sva rekla da ta tretji če bo kdaj pa ne bo "pankrt" user posted image  A sta že datum določila? Midva sa mislila 7.7., pa je takrat že pol Slovenije odločene da se poroči, tako da sva prestavila na september, pa še dost časa imava da žlahto kap zadane. user posted image  V bistvu za to veste sam ve, pa moja bodoča poročna priča user posted image . Ohceti  pa ne bova imela, na poročni dan samo kosilo s pričama in starši ter sevada najinima cukroma. Potem pa, če sebo žlahta lepo vedla kak teden po obredu en piknik na veliko. Nama nekak ohcet ne odgovarja, pa tud piknik naju bo s cateringom ceneje prišel kot ohcet. Pa nobene deklišne in fantovščine prej, vsi na piknik, da bo čim bolj (z)mešana družba user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.3.2007 9:35:36   
**Petra**
Aptamil ima nadaljevalno po 4. mesecu.  Upam, da sm prou prebala iz škatle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.3.2007 9:41:36   
blecky
Jutro...

sej sem pokonc že od 5.30, ker Tim ni in ni hotel več spat user posted image , sedaj mi pa v naročju pančka... če ga odložim se pa takoj zbudi (razvajenček mali)user posted image

Nogavica...  pozitivno mišljenje res včasih dela čudeže... da bi blo le pri vas tud tko..

Naš tud včasih ful poliva... se mi zdi, da ima kar dneve. Pa še nekaj sem opazila: večkrat poliva, če mu prej (oz. tisti dan) fiziološko v noska dajem (ko ma zamašenga)....

Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.3.2007 9:57:22   
krfjolca
Jaz nameravam začet z nadaljevalnim mlekom kmalu po 4. mesecu. Do konca porabim zalogo BEBE 1 (imam še za ene dva tedna), pa gremo na dvojko. Ne vem, zakaj bi sicer pisalo, da je po 4. mesecu ...
Sicer smo pa mi tudi pokonci od 5.30. Zadnje dni nam sploh ne uspe potegnit kaj dalj ... V začetku aprila ima možek en teden dopusta, komaj čakam! Ne bomo šli nikamor, ampak si bom pa vsaj malo odpočila lahko, ko ga bo on malo prevzel.

Je pa spet ful siten te dni. Me prav skrbi, kako bo jutri na srečanju, upam da ne bo treba po hitrem postopku letet domov ... user posted image

Sem kupila Aventov magični lonček, pa še mu ne uspe pit po ustniku. No ja, mogoče bi, če bi dala mleko noter, čaja pa itak pretirano ne obožuje, pa ni motivacije, da bi se naučil po ustniku pit user posted image

Poliva pa Anže takrat, ko je bolj aktiven, ali ko se napenja za kakanje. Petra, kako pa Nik kaka? Če ma kaj bolj kompaktno blato, lahko tudi zaradi tega poliva.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.3.2007 9:58:51   
Anonimen
Btw a se vašim user posted image  rado kolca?

Naši kar pogosto, pa pridno podirava kupčka. Ali nima to nič opraviti s tem? user posted image

Zgleda, da oma in opa iz Nizozemske pač pogosto mislita nanjo. user posted image  user posted image

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.3.2007 10:01:30   
krfjolca
MucaMaca, kolca se lahko prav zaradi podiranja kupčka. Ker se vzdraži prepona. Pri nas dostikrat začne kolcat, če se mu bolj na veliko spahne, ali kadar malo polije. Ampak zdaj niti ni več moteče. V začetku je bil nad kolcanjem ful jezen in je neutolažljivo jokal (še potem, ko se mu je nehalo kolcat user posted image ), zdaj pa ni več panike, še opazi ne.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.3.2007 10:12:59   
Anonimen
Aha, hvala za razlago. user posted image  No, sej zdaj ni več panike, ampak ko je bila še pa čisto mala se mi je pa prav smilila, se mi zdi, da jo je kar naokrog premetavalo, tako se ji je kolcalo. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.3.2007 10:16:25   
blecky
MucaMaca.. naš tud večkrat kolca. Kupčka sva pa nehala podirat, ker je po podiranju takoj začel polivat user posted image

Kako pa vaši user posted image  spijo: na trebuščku, na boku, na hrbtu...? Tim spi na hrbtu... sem pa slišala, da tisti, ki spijo na trebuščku, da boljš spijo... manj se prebujajo... Mislite da je to res?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.3.2007 10:26:27   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
A glede koruzništva ste pa ugotovil tako kot midva, da znate delat lepe otroke.user posted image Sva rekla da ta tretji če bo kdaj pa ne bo "pankrt" user posted image  A sta že datum določila? Midva sa mislila 7.7.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, tudi nama je v oko padel ta datum, ampak je res lep datum, ni kej..... 7.7.2007 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jah, ne vem, no, po moje bo kar ta ostal, pa še Pia je 7. rojena, pa letos 7. leto koruzništva, no, konec leta se že 8. začne user posted image user posted image .
Bomo vidl, no. Drgač pa vse tko k si ti napisala, brez slavja na veliko.......  Pa zaenkrat veste to samo ve, od domačih še noben.... tko da.... pssst user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.3.2007 10:28:28   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Aja, kje pa ste mele srečanje dolenk?

v Nm na Loki. Naslednjič se nam pa pridruži, da se spoznamo.  Je bilo prav fino... Nekaj s foruma Mama, nekaj  RR in še nekaj prijateljic od forumovk. Bilo nas je cca 12-15.

Mi pa se zdaj zbujamo ponoči na dve uri oz. kar 4-5x. Sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image user posted image user posted image  Zvečer se naje dovolj (sklepam po tem, ker vedno še kar precej polije)...a je možno, da polije kljub temu, da še ni sita???

Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.3.2007 10:30:40   
**Petra**
Naš pa začne kolcat, ko se na ves glas smeji. Ampak potem kar samo mine.

Krfjolca, kaka čist normalno. Ma kašast kakec kot ga je mel do sedaj. Ne vem, no, pomoje je lahk zarad tega, k je dost živahn. Ampak ko je pokonc je pri miru, pa mu kr steče vn. user posted image user posted image

A ko so vaši pokonc, npr. v sedečem položaju, a majo glavico lepo poravnano naravnost? Jst sm pri Niku opazila, da mu jo vleče v levo stran user posted image user posted image user posted image user posted image A je to kej narobe, al nima še čist mišic močnih? Drgač jo obrača v obe strani, ampak, ko jo ma pri miru, jo pa le v levo potege.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.3.2007 10:30:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ohceti  pa ne bova imela, na poročni dan samo kosilo s pričama in starši ter sevada najinima cukroma. Potem pa, če sebo žlahta lepo vedla kak teden po obredu en piknik na veliko. Nama nekak ohcet ne odgovarja, pa tud piknik naju bo s cateringom ceneje prišel kot ohcet. Pa nobene deklišne in fantovščine prej, vsi na piknik, da bo čim bolj (z)mešana družba user posted image .

Midva sva lani imela tudi poroko na tak način...in je bilo prav fino. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.3.2007 10:35:44   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
v Nm na Loki.

Kje pa je to? Sam ste mele ob ene 11h srečanje, ne? Tko pozno jst lih ne bi mogla, ker grem ob 11.30 po pio v vrtec, še noče mala afna tam spat. No, useeno bom spremljala, pa se mogoče res udeležim.
Učeri je Pia jokala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k dež, ker me še ni blo, ko so šli ostali spat. Je reva mislna, da sm pozabla nanjo in da bo mogla tam spat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.3.2007 10:49:19   
Aja1
Loka je tam ob Krki - pod Tuš supermarketom. Saj lahko naslednjič, če bo taka ura, tudi Pio pripelješ zraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.3.2007 10:57:52   
ema79
petra nadaljevalno mleko se začne od četrtega meseca dalje. Če enko še ponucaš do konca, sploh ni panike! Men je sicer tudi ostala, ampak sem ji čez dan devala dvojko, ponoč pa enko.

Našo žabi se tud nenormalno veliko kolca in to kr naenkrat pride.

Me zanima kolikokrat jim ve še preoblečete plenico? Po vsakem hranjenju? Jst tega ne delam več! Jo preoblečem cca 3x-4x na dan, razen, če je pokakana, pa večkrat. Se vam zdi to premalo?  Ker včerej smo imeli en obisk, pa me je una ful čudn pogledala, češ, da je to premalo. Previjem jo zjutraj, ko se zbudi okoli 8-9, potem ob ene enih oz dveh,nato pa šestih, sedmih, odvisno kdaj jo grem kopat! Pa seveda vmes če se pokaka? A sem čudna? Ponoč je pa ne budim, ko mi itak v napol v spanju tisto flašo poje!

Življenje je lepo....

Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.3.2007 10:58:59   
Anonimen
Punce, preberite sledečo peticijo in jo podprite lepo prosim:

http://www.neplodnost.info/ziva/peticija/

Hvala! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.3.2007 11:00:37   
Anonimen
Ema79, jaz isto tako previjam kot ti.  Ne se ozirat na druge in njihove morebitne pripombe in komentarje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.3.2007 11:08:50   
Aja1
Jaz jo previjam pa takole: zjutraj okoli 7h, potem okoli 12h, 4h in 8h...ja, tudi 4x na dan....razen ko se pokaka pa takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.3.2007 11:09:07   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: ema79
Me zanima kolikokrat jim ve še preoblečete plenico? Po vsakem hranjenju? Jst tega ne delam več! Jo preoblečem cca 3x-4x na dan, razen, če je pokakana, pa večkrat. Se vam zdi to premalo? 

Jst ga previjem ob ene 7h, ko se zbudi, pa potem po naslednjem hranjenju, ker se obvezno pokaka, tuki ga prov počakam, da se pokaka, ker se vedno, potem pa čist odvisno, ko je pač polna plenička.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.