|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.2.2007 12:13:25   
Mami23
glede stopinj v stanovanju...mi imamo tam 24 do 25 stopinj, Neža pa je oblečena v body, žabice in trenirko (zgornji in spodnji del) pa nogavičke ima...
v spalnici imamo malo manj stopinj (21 - 22) pa je samo v žabicah in body-ju pa pokrita s kovterčkom...smao se razkrije, tako da ji pokrijem samo nogice, ko pa trdno zaspi pa ji kovterček gor potegnem user posted image ...

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.2.2007 12:28:56   
Lana_s
Mi imamo v stanovanju 21-22 stopinj. Oblečen je v bodi, žabice do pasu in zoknčke. Če ima bolj tanek bodi mu oblečem žabice na naramnice, čeprav jih ne maram preveč. Takih malih se ne sme preveč oblačiti, ker se še težko ohlajajo.

Tako samo na kratko, se hitim dalje učit.

lpuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.2.2007 12:52:00   
kaja11
Jaz sem pa res en neuravnovešen bizgecuser posted image . S tamalim sva bila zunaj in sva šele zdaj prišla domov. Najprej sva šetkala in je bilo prav fino, pol sva se pa s kolegico na kavico usedle in sploh nisva opazile, da je začelo deževati. Sedele sva zunaj pod streho in sva se čist preveč zapričale... celo pot do doma sem tekla, brez dežne prevleke in dežnika. Domov sem prišla čisto premočena, roke imam  rdeče (fuuuul srbi), malček pa ves zadovoljen panča v vozičku. Jaz res nisem gladkauser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.2.2007 12:53:48   
adelinna

Po dolgem času se moram tudi jaz malo oglasiti.

Naša princesa še vedno pridno spi in poskrbi za to, da je mami zjutraj spočita. Čez dan je pa precej zahtevna. Non-stop se ji mora kaj dogajati, drugače je vik in krik. Igralni center ali lok nad lupinico jo zamotita za kakšnih 15 minut, več je utopija. Potem se je treba pogovarjati z njo, ko se pa še tega naveliča jo je pa treba nositi po stanovanju in ji kazati sušilni stroj, slike, njo v ogledalu,... user posted image  Še dobro, da ni med težjimi dojenčki. Drugače bi mi že roke odpadle.

Ema79, jaz sem tudi gledala to prenosno posteljico. Če se ne motim, je še vedno v akciji. Kakšno je pa ležišče? Mi si ji bomo najbrž tudi omislili in jo uporabili na kakšnem dopustu in pri kakšnem varstvu. user posted image  

Lana_s, bravo za učenje! Jaz še nabiram voljo.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.2.2007 13:42:54   
Aja1
Pa to ne more bit res...naša Neja se je zjutraj zbudila spet full flekasta po obrazu in vse si je razpraskala user posted image . Sva šli v lekarno in sva dobili kremo A-DERMA. Zdaj sem jo namazala in je stanje malo boljše...ampak najti bo treba vzrok za te flekce user posted image  jaz ne vem več, kaj naj... Sem na strogi dieti (mleko, jajca), mažem s kremami, kopam v kamilicah, hrastovem lubju, znižali smo temperaturo v stanovanju....
Danes je spet prav sitna...kar kriči in se dere brez prestanka user posted image . Čedalje večkrat pomislim, da bo Neja edinka.

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.2.2007 14:26:31   
ema79
addelina na dno se da še tista podloga, ku je postlca v njo zapakirana in je dost. Jst sem na to dala še eno kopalno brisačo in rjuho čez pa je čist ok. Je pa luštn, kolk je to na mejhen spakirana in ti res ne vzame velik placa.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
12.2.2007 15:07:00   
adelinna
Ema79, hvala za odgovor. Jo bomo šli pogledat in jo bomo verjetno kar vzeli. Imamo itak še bone za BC, ki jih je Neja dobila ob rojstvu.

Aja1, nikar razmišljati o tem, da bo Neja edinka! Se mi pa ful smili revca. user posted image  Meni se vedno tamalčki ful smilijo. Sploh ti naši, ki še ne morejo povedat kaj jim je. Upam, da se ji bo stanje kmalu izboljšalo in bo spet vesela in zdrava. user posted image  

No, mi bomo danes ponoči pa verjetno pokonci, saj naša Trnuljčica že skoraj celo dopoldne spi. user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.2.2007 19:38:28   
Lana_s
Adelinna moj je tudi skoraj cel dan prespal in se kar bojim kako bo ponoči. Prehlajen je in je mogoče zato bolj utrujen, ker sploh ni mogel imeti dolgo očk odprtih. Trenutno mi vsi trije (z user posted image vred spijo), jaz pa si grem še malo ponavljati za jutri. Upam da bo, da se končno rešim tega tečnega študija, ki se že tako dolgo vleče.

Uživajte, lahko nočuser posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
12.2.2007 19:50:48   
Nogavica
Lana_s, veliko sreče jutri!!!user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.2.2007 20:41:52   
adelinna
Lana_s, upam da ne bosta z Lukom oba pokonci celo noč in skupaj ponavljalo snov. Pa srečno!

Nam tudi bolj čudno kaže. Je prespala tudi večji del popoldneva. Me prav zanima kako bo. user posted image  Upam, da jo bo vsaj kopanje utrudilo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.2.2007 10:45:05   
MALINČICA
Kje ste zaspanke?????

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.2.2007 11:30:57   
Aja1
Evo nas...spet smo bili pri zdraviku, ker je stanje nevzdržno. Neja sitna, se praska vsa rdeča v obraz, po vseh pregibih je rdeča (z izpiščaji), koža full suha....Za zjokat user posted image
Dobili sva spet eno kremo (ki jo je dobila že dva tedna nazaj in je pomagala, ampak v lekarni je napisala datum uporabnosti 2.2. in sem jo stran vrgla...bi mogla napisat pa 2.3. user posted image ). No dobila je advantan v belobazi (nekaj takega). In seveda zame še strožja dieta user posted image .....zdaj sem že na prednosečniškh kilah (v dveh tednih je šlo dol še 3-4 kg). Sploh ne vem kaj naj jem... Ko dobimo rezultate krvi, pa bomo ukrepali naprej....verjetno bomo šli še na kožne teste user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.2.2007 13:54:51   
Anonimen
Ojej, Aja, to je pa res en veliki šmorn! user posted image  Res močno držim pestke, da se stanje pri vas kmalu izboljša! user posted image

Aja, samo nekaj, kako je pa z mlekom pri tebi? Ga imaš kaj manj? Glede na tvojo strogo dieto. Jaz se skoz zgovarjam, da če ne bom dovolj jedla, da ne bom več mleka mela, pa se kar redim. user posted image  Ko čokolada ful mleko proizvaja, a nede? user posted image  Not!

Mi smo uredu. Jaz sem imela danes pregled pri ginekologu po januarskem čiščenju. Hvala bogu je zdaj zopet vse bp. Je bil pa danes tak dobre volje, sma se ful hecala, prav fletno je blo. user posted image  
Zdaj pa končno lahko zopet gremo v akcijo !user posted image  Za baby no.2... no še moram mojega prej prepričat. user posted image

V četrtek imava z Ano posvetovalnico. Drugače pa gre vse bolj kot ne po ustaljenem tiru. Kupila sem par CD-jev z otroško glasbo, tako da bova zdaj lepo pojale in plesale. A vaši user posted image  radi poslušajo glasbo? Midve z našo pupo sva sicer bolj rockerice. user posted image   Gunse in The Black Crowes ma najraje. user posted image

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 13.2.2007 13:56:04 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.2.2007 15:13:37   
Anonimen
Punce, kaj tak štrajkate s pisanjem? user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.2.2007 15:45:16   
krfjolca
Mucamaca, nimamo vsi tako pridnih otrok, ki bi nam pustili kaj dosti za kompjuter user posted image ... A vi pa že kar o drugem razmišljate? Dobri ste! user posted image Jaz sem se sicer odločila, da bo enkrat še no. 2, ampak ne še zdaj, čez kake 4,5 let. Bo treba najprej službo dobit.

Aja1, prav bogi ste, res! user posted image

Lana_s, držimo pesti user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.2.2007 17:22:43   
Lana_s
Končno malo časauser posted image Izpit upam, da mi bo ratal, upam, da ne ocenjuje prestrogo.

Sma pa bila še z Lukcem na 2. posvetovalnici in je moj drobižek velik 55cm in "težek"4300g. Seveda ni šlo brez komentarja, ker sem mleko menjala. Je rekla, da sem že kar nekajkrat menjala (to je tretje mleko). In sem ji povedala, da je bil po Novalacu vedno bolj izpuščajast in da se mu koža čisti odkar ga ne dobiva več. Pa je rekla, da bi se v vsakem primeru sčistila, da je včasih treba dati otroku čas. Mah brezzveze.

Aja, upam, da se bo pri vas kmalu uredilo. Vem kako je grozno gledati otročka vsega izpuščajastega, ko veš kako ga moti in mu ne znaš pomagati. En user posted image za malo Nejo in zate.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.2.2007 17:44:51   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Aja, samo nekaj, kako je pa z mlekom pri tebi? Ga imaš kaj manj? Glede na tvojo strogo dieto. Jaz se skoz zgovarjam, da če ne bom dovolj jedla, da ne bom več mleka mela, pa se kar redim. user posted image  Ko čokolada ful mleko proizvaja, a nede? user posted image  Not!

Mleka je zaenkrat upam da še dovolj, čeprav mislim, da se je količina zmanjšala user posted image

Za nameček vsega, je zdaj začela še kašljati user posted image  Zaspala mi je v rokah in se vsaki dve minuti zbudi, ko kašlja.....user posted image

Sploh nimam več enrgije...cel dan jo nosim (ponoči pa tudi nismo nič spali)...današnja noč bo pa verjetno podobna kot včeraj user posted image  Moj je pa še v službi ponoči, tako, da mi ne more dosti pomagat...

Punce a ve katera, koliko mora bit user posted image  star, da opravijo kožne teste za alergijo? Hočem stvari priti do dna ker ne pomaga nič...čedalje slabše je... Sva danes dobili kreo advantan in naj bi bilo že drug dan bolše - dvomim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.2.2007 18:13:29   
ircica
Danes sem pa tako jezna na svojo mamo, da bi kar sikala. Mali je prehlajen, nosek ima čisto smrkav, spali smo vsi trije slabo, ves dan že joče. Končno je malo zaspal, sem odprla mejl in videla, da mi je poslala reklamo za zdravniško hujšanje. Hvala, mama, danes sem pa res potrebovala še opomin na to, da mi je večina kril še zmeraj pretesnih. Ker se ne spomnim na to vsak dan, ko iščem, kaj naj si oblečem na sprehod.
Ubogi Kostja, danes sem pa napadla njegov nosek z vsem, česar sem se spomnila - vata v fiziološki, Niveiine ampula, aspirator in še fancy aspirator, ki ga priključiš na sesalec (in je ob njem še najmanj tulil user posted image ). Ni čudno, da je končno omagal. Samo, da bi danes spal. Včeraj je prespal v najini postelji, ker se je zaradi noska zbujal na 20 minut in se mi ga enostavno ni dalo vsakič potem pol ure uspavat. Mi je zmanjkalo repertoarja uspavank. Sem še zdaj čisto trda. 
Punce, kako je s tem? Če je fant smrkav, naj ostanem z njim notri ali grem na sprehod? Vreme je sicer grdo, pa še gripa razsaja, baje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.2.2007 20:03:40   
Zamima
pozdravček,...

mene zanima, če se vaši user posted image  tudi tako nenormalno vstajajo ko ležijo na hrbtu user posted image . Moja skoraj noče več bit v ležečem položaju ko je budna, vem da to ni OK, ker je še prhitro, ampak je zelo nezadovoljna če jo pustimo ležati, kar vstajala bi se, najbolj vesela pa je, kadar jo za kratek čas damo v sedeč položaj .user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.2.2007 20:13:39   
krfjolca
Zamima, kako si dovolite posedat otroka!
Gurtne, špage, elastike: pa privezat radovednico, do četrtega, petega, šestega meseca ma za ležat, pa pika user posted image

Hecam, hehe ;)
Mene še zmeri zanima, kako smo mi gor zrasli, pa nimamo nobenih posebnih problemov s hrbtenico ali čim drugim. Če bi kak razvojni strokovnjak gledal naše družinske albume, bi se verjetno kar križal ... user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.2.2007 21:11:37   
Nogavica
Zamima, naša Živa še ne vstaja, ne kaže nobenih znakov, da bi imela toliko moči. Je pa nerada v ležečem položaju, če je ful budna - takrat se rada nosi (v pokončnem položaju, seveda). No, pa v igralnem centru divja kot zmešana in se znaša nad ubogimi visečimi igračkami user posted image . Se pa hoče postavljati na nogice, če jo imam v naročju, ko sedim in se lahko nekam opira.

Vaši malčki tudi veliko cvilijo? Živa spušča take glasove, ko je razigrana, da jo je prav veselje poslušat.

Prej sva se hranili tričetrt ure, ker je vmes delala pavze in se pri vsakem odklopu na veliko pogovarjala in smejala v joško - njeno najboljšo prijateljico user posted image . No, na koncu je le omagala user posted image   in zdaj malo drema.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.2.2007 9:19:49   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image

Kak lep sončen dan, upam, da se sonček do takrat, ko bomo šli na sprehod ne bo skril.

Glede baby no.2, sej mi še ne gremo v akcijo, kje pa. Imamo še na pretek časa. user posted image  
Tudi naša Ana je zelo aktivna, ko leži, se na veliko odriva z nogicami in *poskakuje* nazaj, nositi jo je treba le v pokončnem položaju, drugače je jok in stok. Menda ja ne bo jutri pediatrinja kaj komplicirala, me je kar malo strah, ko vidim, kako vse po vrsti pošiljajo v RA in ne vem še kaj.user posted image

Lep pozdravček iz sončne Štajerske! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.2.2007 9:28:22   
melita73
Dobro jutro!
Nasa Zara spet spi, zato imam malo casa. Vidim, da imamo vsi enake 'probleme' glede tega, da nasi otroci nocejo bit v lezecem polozaju ko se pestujejo. Tudi nasa se ne kaze, da bi se sama dvignila, se nima dovolj moci.
Tudi pri nas vsak dan izumi kaksen nov glas in potem cvili da je veselje.user posted image
Aja1, ste pa res bogi, ampak upajmo, da se bo stanje kmalu popravilo. Mi je pa ravno danes soseda razlagala, da je bila tudi njena hcerkica vsa flekasta  in sicer je bilo vse posledica mehcalca in praska, zato ji je vse cunje prala posebej z minimalno kolicino praska.  

Oprostite mi, ker pisem brez sumnikov, ampak ker imam doma racunalnicarja, je nalozil  Windows Visto ampak na zalost nam ne delajo sumniki. Bo treba kar nazaj na XP-je presaltat.
Lepo se imejte in uzivajte v danasnjem dnevu, ki bo baje soncen. Cau.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.2.2007 9:31:28   
melita73
Tudi naša Ana je zelo aktivna, ko leži, se na veliko odriva z nogicami in *poskakuje* nazaj, nositi jo je treba le v pokončnem položaju, drugače je jok in stok.

Se podpisem pod to. Mislim, da to ni nic narobe oz. da te nima kaj skrbet za RA, ker je to ena faza v razvoju.user posted image  Vsaj po mojem mnenju.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.2.2007 9:35:12   
krfjolca
Aja1, a si probala dat v stroj malo kisa za nevtralizacijo praška? Ne samo cunjice od male, ampak vse - tudi pleničke, če jih uporabljate za pod glavo, brisačke itd. Pa vaše cunje tudi tako operi. Pa nekaj časa striktno polagajte Nejo na tetra pleničke, ko jo nosite - če je slučajno občutljiva na sintetiko vaših oblačil, ko se recimo tišči z obrazkom pri podiranju kupčka, nošenju itd.

Pa obrazek ji umivaj s prekuhano vodo.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.