krfjolca
|
kati.25, prosim, če mi poveš, katere kapljice proti krčem uporabljate? Anžeta je tudi začelo nekaj matrati. Se ful napenja, pa ves je razdražen, prdka in ful mu ropota po želodčku. Ne vem, kaj narediti, ker pri hrani ful pazim, ne vem, od česa bi lahko imel težave. Prav smili se mi, revček. Danes pa sploh noče zaspati. Ponoči je bil sicer ful priden, zbudil se je ob 1ih, pojedel flašo, takoj zaspal, se zbudil ob 4ih, pojedel flašo, takoj zaspal in je bil mir do 8ih. Očitno se je naspal, ker zdajle čez dan ni zadrnjohal niti za par minut. Malo gleda naokoli, pa zacmiha, pa spet gleda, pa zajoka, gremo jest, zaspi za 10 minut in jovo na novo. Zredil se ni pa še skoraj nič ... Sem ful pričakovala, da bo imel najmanj kilo več kot v petek, ko se je tako prenajedal čez vikend . Pa je imel samo 20g več . No, sicer je res, da je patronažka prišla, ravno preden sva se mislila nafutrat, in da se je mali tik pred tehtanjem izdatno polulal in izdatno pokakal. (se pravi najmanj 100g) Porodne teže pa še kar ni dosegel, v porodnišnici je izgubil kar 300g. Imam kar tremo pred tole patronažko in njeno tehtnico Stalno imam občutek, da nekaj delam narobe in da me bo obsojala. Sploh ne upam povedat, da mleko dodajam . Saj vem, da sem smotana.