|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.2.2007 11:30:57   
Mami23
no končno sem vas našla user posted image user posted image ...sem se po dooooooooooolegem času spet malo oglasila...saj me je kar sram, ker nič ne pišem user posted image ....
no...pri nas je vse v najlepšem redu, Neža je zeloooo pridna, prespi celo noč že od 1,5. meseca tj., spi od 8h ali 9h zvečer do pol 9h zjutraj user posted image ...mi vsi govorijo da ne vem kaj imam...jas se pa samo nasmejem pa rečem, da user posted image  dobro vem kaj imam user posted image ...enega zlatega user posted image
čez dan že malo manj spi in hoče, da se skos nekdo ukvarja z njo...upam, da bo dons lepo vreme in da bove šle lahko kaj ven...ker smo bile zdaj 2 dni noter, ker je neki dež padal pa nič sončka ni bilo...drugače bomo šle pa kam na obisk....smo same doma, ker je ati šel na neko srečanje v Kranjsko Goro in ga seveda cel dan ne bo...me zanima kdaj bo zvečer prišel domov user posted image ...

Aja1....a si probala brez mehčalca in zelo malo praška?...sporoči, če bo kaj bolje...držim pesti
MucaMaca...četitke za dopolnjene 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Obljubim, da se bom poskušala bolj potrudit in vam bolj pridno sledit user posted image user posted image

pa-pa

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.2.2007 13:12:03   
Aja1
mami23, ti se kar večkrat oglasi tukaj user posted image  Joj, res si srečnica, ker je Nežika tako zelo pridna.

Zdaj se pere en stroj brez mehčalca z minimalno praška. Pa bomo vidli, če bo kaj drugače. Upam, da je alrgična na to (če že mora bit na kaj alergična). Ker si ne redstavljam, kako bo potem, ko bo začela jesti gosto hrano, pa v vrtcu...Joj, res upam, da nima alergije na KML.

Sicer pa je danes prav sitna. Se kar dere in zvija nazaj (da jo komaj držim v rokah), pa praska se da je že čist rdeča. Sem ji dala na glavo kapico, ker se najbolj praska pri ušeskih. Opogumila sem se ji dat Fenistil kapljice. Upam da se bo nehala praskat.

Lačna sem......pa kaj naj  user posted image  jem, če je povsod mleko ali pa jajce????? Še v navadnem kruhu je mleko, ane? user posted image  

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.2.2007 13:15:30   
Mami23
no boš videla, ko ji boš oblekla cunjici, ki jih nisi oprala z mehčalcem....upam, da potem Neji izginejo te pikice

meni je pa kar malo dolgčas...sva čisto sami doma...zdele ji bom dala jest, potem grem pa malo ven...pa čeprav ni sončka user posted image ...ne vem kam se je skril...saj se je prej malo pokazal za 10 min in je zdaj spet zginil....jojjjj komaj čakam pomlad user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.2.2007 13:19:14   
Aja1
me smo tudi same doma...no, zdej pride moj iz službe in gremo k tašči. Neja sicer zdej spi (končno je omagala)...sicer ne vem, kako dolgo bo mir. Sem prov zmatrana od današnjega dopoldneva...joj in zvijanje na sporedu cel dopoldan user posted image
Pa v Nm bova verjetno še šla v Merkur. Moramo eno darilo kupit za mami (RD). Do kdaj je pa Big bang odprt...mogoče veš?

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.2.2007 14:15:47   
krfjolca
Pralni prašek lahko tudi nevtralizirate, če v pralni stroj fliknete zraven žlico ali dve vinskega kisa. Kisa se nič ne vonja. To jaz počnem že dolgo, ker ima mož nekakšen suh izpuščaj po rokah, očitno nekakšen kontaktni dermatitis, sploh pozimi, pa se s tem ukrepom nekoliko omili.

Danes sem Anžeta uspavala v posteljici. Me zanima, kako dolgo bo trajalo?! Sem pa kupila danes flaško za učenje pitja z ročaji, pa jo že prav fino drži. Samo še pogruntat mora, da če preveč rokice stegne, ostane brez mlekeca user posted image . V Millerju spet nisem dobila mleka. Pa včeraj zvečer naj bi robo dobili, packi!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.2.2007 15:45:50   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Do kdaj je pa Big bang odprt...mogoče veš?

joj...Aja1...nimam pojma do kdaj je bil Big-Banag odprt...po moje do 12h ali pa do 13h....
no midve sva bile na sprehodu, mala je omagala in zdaj spi v svoji sobici, mami se bo šla pa malo na kavč pred TV sprostit user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.2.2007 15:48:28   
Mami23
krfjolca...a že kar tisto flaško z ročaji si kupila...kaj, pa mu jo v rokice naštimaš da potem kao sam pije mlekeca ...to bom pa tudi jaz pri moji probala...zdaj za enkrat samo dudo prime pa si jo iz ust potegne ven...nazaj je pa ne zna dat in se potem krega user posted image user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.2.2007 17:34:14   
krfjolca
Ja, tisti Aventov komplet za učenje pitja. Piše da je od 3m naprej. Je pa naš že prej držal flašo.
Sem pa danes kupila cuclje od Aventa s 3 luknjami, pa sem čisto šokirana nad Anžetovim apetitom! Pri 2 luknjah popije okoli 120 maksimalno, zdaj pa je v par minutah udušil skoraj 200! Očitno ni bilo pomanjkanje apetita, ampak volje za sesanje user posted image . Mogoče bomo pa kaj bolj spali ponoči? Zdaj greva pa midva na RD od kolegice. Bo tašča dala malega spat, upam da ne bo problemou ...

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.2.2007 19:38:09   
Anonimen
Jaz imam spet težave z dojenjem. Mala enostavno noče jest, ali pa je par minutk in obrne glavo stran. user posted image  user posted image  user posted image  Tudi po flaški ne gre ravno najbolje. user posted image

Pa mi je dojenje po user posted image  mastitisu v decembru spet lepo steklo, zdaj pa spet tole. Bojim se, da se ne bi vse skupaj še enkrat ponovilo. user posted image

Upam, da ne bom ful ful kregana naslednji teden na posvetovalnici glede teže.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.2.2007 19:50:34   
viv_
Punce, mejte se, do petka sem "off line", grem na dopust user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.2.2007 20:23:19   
SIBI
Zdravo!

Jaz pa ne vem več kaj se to pri nas dogaja? Dva dni našega malega ne šraufa skoraj nič, potem pa tretji dan skoraj ne pride do sape od joka in se kar zvija v klopčič. Pa še ful težko ga je nosit, ko tako opleta s svojo glavico. Mir je samo v vozičku, ko smo zunaj. Ko pridemo noter pa zopet user posted image ! Upam, da to čim prej mine, ker zraven malega ne morem čez dan niti en stroj perila zlikati, zvečer pa samo v postlo padem od utrujenosti.

Krfjolca kje pa si kupila ta komplet, ker mi bomo počasi tudi stari tri mesece pa bi poskusili s tem?

Mislim pa da našega user posted image  že zobeki mučijo. Kaj mislite ali je to možnouser posted image Se zadnje tedne ful slini in kar cele rokice tišči v usta. Sicer mi je pediatrinja rekla, da se lahko slini že kakšen mesec preden dobi zobek. Me pa vseeno čudi, ker ko mu pogledaš v usta ima na dlesnih bele robove.

Imam pa še eno vprašanje? Ali ste že razmišljale pri kolkih mesecih boste krstile vaše sončke?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.2.2007 20:51:27   
Mami23
Mi2 bova Nežo krstila 15. aprila, torej bo stara skoraj 6 mesecev....glede zobkov pa...pojdi s prstom v ustka in jo podrgni po vrhu dlesni in če boš kaj začutila trdo pa "ostro" so to zobki ...

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.2.2007 21:28:15   
marella1
Čeer!

Dete je zaspalo, mami pa malo na RR user posted image . Mi se bomo krstili avgusta, na najino obletnico poroke tako da bo takrat že prava babnica.
Lana ima pa obdobje jokanja v vozičku. Danes se je tako drla, da sem jo morala vzeti ven iz vozička. Zgleda, da je naveličana ležanja, bi rada malo firbcala user posted image . Lana se tudi fuuul slini in se mi zdi, da bo popapcala roke tolk si jih tiši v usta.

Mami23: to glede zobkov. Jaz opažam pri Lani, da ima že kar trdo na dlesnih. Ne vem bomo vidli imamo v sredo posvetovalnico in bomo malo vprašali pediatrinjo. Ja pa še tečka je nekaj dni. Čisto možno ali pa je spet krajec user posted image . Ah ja

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.2.2007 12:37:53   
Aja1
Kje pa ste danes vse? Smo bile že čisto na dnu seznama tem.

Mi gremo pa danes prvič z Nejo v gostilno na kosilo. Me je kar strah, kako bo....ponavadi ko imava kosilo, jo najprej eden nosi in drugi je in potem zamenjamo user posted image  Upam, da ne bo pokazala vsega, kar punca zna (dretje!).

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.2.2007 13:55:16   
krfjolca
Viv, uživajte na dopustu! user posted image

Aja1, mi smo se prejšnjo nedeljo namenili v gostilno, pa smo na pol poti obrnili, ker Anžeta ni bilo za umirit user posted image . Upam, da bo pri vas kaj bolje.

No, mi nismo nič bolje spali. Poje zdaj sicer fuuuul več na obrok, ampak časovno si pa ni obrokov nič drugače razporedil user posted image  ... Ne vem, kako bo to - mulo ima že 7300g! No, pa 63 cm. Jutri imamo 3 mesece, pa nas lahko v razpredelnico fliknete :) Natančnejše podatke pa 21., ko imamo posvetovalnico.

Krstili bomo pa mi verjetno tudi poleti. Ker se morata prej še tast in tašča cerkveno poročit, da bosta za botra lahko user posted image . Sta se že odločila.

Zdajle se pa odpravljamo k mojim v Kranj. Ima oči RD, pa gremo na tortico user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.2.2007 14:57:44   
Lana_s
Da se na hitro javim in sporočim kako je z novim mlekom. Včeraj sem mu začela dajati Beba H.A. in je takoj že več pojedel. Zdaj poje 90-100ml na obrok, prej 60-80ml. Spal je včeraj od 20h - 1.30user posted image user posted image , še nikoli ni tako dolgo potegnil. Potem ga je sestrica zbudila ob 4.30, se je najedel in spal do 8h zjutraj. Koža na obrazu se je od včeraj zelo sčistila tako da sem zdaj res prepričana, da je bilo mleko krivo. Zaenkrat lepo kaže.

Zdaj pa letim, se že Luka zbuja, potem pa naprej učit. Torek bo vsak čas tu.

Lepo nedeljo še naprejuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.2.2007 16:09:55   
Aja1
Evo, mi smo nazaj....še nekaj časa ne gremo več v gostilno. Mala je pokazala, kdo je šef. Pojedla sem v dveh minutah.

Naša Neja je še vedno vsa flekasta. Pri ušesih ima liso živo rdeče barve in full suho. A naj namažem? Je možno, da ji je v stanovanju prevroče? Imamo 23-24 stopinj. Občečena v bodi in žabice. Opažam, da ko smo zunaj, se koža v popravi. Zdaj sem zaprla vse radatorje...pa da vidimo. Koliko stopinj imate vi v stanovanjih?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.2.2007 17:43:39   
Nogavica
Aja1, mi imamo v stanovanju isto temperaturo kot vi, no večinoma je 24 stopinj, oblečena je isto kot Neja, samo še kake zokenčke ali copatke ima preko, pa ni nič mozoljčkasta.

Glede krsta - mi jo bomo očitno morali, samo tašči in tastu na ljubo (sem jezna kot user posted image ), verjetno bo to nekje konec pomladi. Kaj morajo imeti starši opravljene vse zakramente (krst, obhajilo in birma), če hočejo dati krstit?

Zdaj pa grem, ker se je pupika zbudila, se še kaj javim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.2.2007 18:08:47   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: SIBI
Mislim pa da našega user posted image  že zobeki mučijo. Kaj mislite ali je to možnouser posted image Se zadnje tedne ful slini in kar cele rokice tišči v usta.

Pri nas je isto.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.2.2007 20:21:10   
danaja1
Drage moje novembrke!

Dolgo se vam nisem nič oglasila, tako da me je prav sram.
Naš Omarček še vedno poliva, ampak s tem refluksom smo se sprijaznili, tako da povsod šibamo s slinčki in ti so vedno pri rokiuser posted image
Čez dan nam samo papca in spančka, tako da je cca. 1,5 uro buden, takrat ga nahranimo, previjemo in pol urce držimo zaradi polivanja potem pa že aja,aja:))) Če pa se slučajno pred tem redom zbudi, je pa pravi mali nagajivček, noče ležat, ampak hoče, da se z njim sprehajamo.
Ponoči nam sedaj spi od 22h do 3.30 ali 4.30 potem, pa spet tja do ene 6.30 in spet do 9.30. Ampak zjutraj se zmerajj okoli 5h zbudi in se napenja, zgleda da ga muči kakanje in potem se tudi pokaka.
A se vaši tud napenjajouser posted image user posted image user posted image  Mene to malo skrbi.
Poje nam pa od 120 do 150 ml?
Posvetovalnico imamo 23.2. tako da me prav zanima koliko je težak?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.2.2007 8:55:00   
krfjolca
Jutro, punce!

Aja1, saj bo bolje. Če ne prej, ko bodo šli v šolo user posted image . Glede flekca - ti kar namaži z Bepantenom ali mastno kremo (Linola Fett), če je suho. Ker če ji koža razpoka jo bo še srbelo ful.

V stanovanju imamo pa okoli 20-21 stopinj. Uporabljam vlažilec, tako da je občutek toplejši. Oblečenega imam pa v bodi, dokolenkice in dvodelno trenerko, ali pa samo spodnji del trenerke in zgoraj tanko majčko. Če se gre pa pazit v spodjnje nadstropje, pa kak sloj manj, ker ga tašča skoz pokriva, da ga ne bi zeblo, reveža user posted image . V soboto ga je dala ona spat, pa mu je pod plišasto pižamo oblekla dolg bodi, pa še debele nogavice mu je dala čez pižamo. Pol pa v žakelj, pa še en kovter čez! Revež se je zbujal na vsaki 2 uri, meni pa ni bilo jasno, kaj mu je, je bil pa le žejen! Zjutraj ga pa preoblačim, je bil prav moker spodnji bodi, čisto se je prepotil. Groza.

Pri nas so se spet pojavili neki izpuščaji - samo po lasišču. user posted image Lahko da tudi zaradi vročine. Pomojem mu je bilo prevroče v flisasti kapici. Bom uporabljala samo bombažne nekaj časa, če bo kaj bolje.

Danaja1, pri nas se tudi precej napenja, ampak je to amerika proti tistemu, ko je bil zaprt. Takrat je jokal od bolečine. Zdaj pa ni problema. Lahko mu pa pomagaš tako, da mu takrat, ko vidiš, da se napenja, primeš stegenca in jih pritisneš ob trebušček, pri tem pa medenico nekoliko dvigneš. Anže se ob taki telovadbi skoraj vedno pokaka, ali pa se vsaj "razplini" user posted image .

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.2.2007 9:25:11   
kaja11
Dobro jutro čveke!! Mali je malo zadremal, jaz pa takoj za računalnikuser posted image . Med prazniki oz. vikendom sploh ne morem do računalnika. Ta dva moja škorpiona me čist okupirata.

Temperatura.... v fletu imamo 22-23 stopinj, v spalnem delu malo manj. Podnevi je oblečen v bodi s kratkimi rokavi, žabice, majčko z dolgimi in nogavičke. Ponoči pa v plišast bodi.

Gašper si tudi skos rokice v usta tlači, preobleči ga moram najmanj 3x na dan.... slina mu kar v potokih teče.

Krst.... se bo že sam, če mu bo tako pasalo.

Gostilna.... user posted image user posted image user posted image  pri nas še tavelik nima potrpljenja, tako da gremo edino v kakšno slaščičarno za 10 min.... kje so časi, ko sem kavo pila eno uro.

Krfjolca... za eno kilo nas šibate... hudouser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.2.2007 10:45:41   
MALINČICA
Dobro jutro!
Mi imamo v stanovanju okoli 24 stopinj, pa jaz Maja oblečem v dvojni bodi, štramplce in spodnji del trenirke, pa se mi zdi da je ravno prav. Sem poskusila samo z zoknčki, pa hlače, pa je mel hladane roke in noge, tako da.... mogoče ga preveč oblačim.... Kaj pa vem. Bom poskusila mu manj oblačit, ampak naslednji teden, ko bo čisto, čisto zdrav!

Zdaj pa me RES že vleče na kak sprehod, pa ob takem vremenu ne upam, da mi še enkrat zboli.

Sonček, prosim!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.2.2007 10:53:55   
ema79
hojla!

nimam najmanjšga pojma kolko mamo stopinj v stanovanju, vem samo, da je kr toplo. Ku se obiski pritožujejo, da jim je vroče. V spalnici, kjer spi tudi mala pa nimam nikoli vžganega radiatorja. Tako je bilo vedno in tudi bo. Vžgala sem ga samo enkrat za 4 dni, ko je bila mala prehlajena.

Aja, oblečeno mam pa ponavadi v bodi, tenko majčko, hlače ali spodnji del trenirke in štumfke.

Mi že intenzivno uporabljamo slinček, ker nam slina teče v potokih in zelo radi tudi pljuvamo. Roke so pa itak skoz not, seveda, če ni dude.

V gostilno tudi mi še nismo šli, samo enkrat na horsa v BTC in je bla ful pridna.

Morm pa mojga pohvalit, ker me je v soboto peljal kao za Valentinovo na večerjo in ples. Sem se po dooooolgem času lahko mal našminkala in uštimala. Žaba je pa prvič bla na počitnicah za eno noč en štuk nižje. Nobenih problemov ni blo, tako, da sta babi in dedi rekla, da žiher greva še večkrat ven. Sva prejšnji teden v BC kupla eno prenosno postlco (je bla iz 14.000sit na  7.000 sit-nimam pojma kolk evrov je to- znižana). Jo bomo mel za na morje in tkole za k babici.

Našo bom dala šele pri treh letih v vrtec. Je babi preblizu, da bi dinarčke za vrtec dajala -  pa bo spet postla prov pršla.

Krstili jo bomo obvezno, ker sem jst bolj cerkvene sorte, pa tud enkrat v maju ali juniju, ko bo že toplo, da bomo lahko pol piknik mel zunaj.

Od petka zopet po dvotedenski zmedenosti spimo cele noči. Se pravi od 20,21 do 7,8. Jeeej!!!!!!!!!user posted image user posted image

Nč, mejte izredno lepo!

< Sporočilo je popravil ema79 -- 12.2.2007 10:54:34 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.2.2007 11:32:27   
Mami23
dan...

Mi trije smo šli tudi včeraj na kosilo v gostilno, Neža je bila zelooo pridna user posted image ...ko smo prišli in se usedli, je začela gledat naokoli in se smejat, potem pa je zaspala, tako da ni bilo niti glasu od nje...zdaj hodiva z mojim "preverjati" gostilne, da se odločiva kje bo zakuska po krstu user posted image user posted image

našo Nežo bo tudi babi pazila, je samo 1 štuk nižje...tako da jo bova dala tudi pri kakšnih 3-eh letih prvič v vrtec user posted image

A že kaj razmišljate, kam boste šle na dopust poleti? jaz sem že nekaj gledala, samo nimam pojma kam bi šli...prej sva hodia vsako leto na Krk v camp....s tamalo pa me ne dobiš v camp...grem v hotel, še raje pa apartma...če ima katera kakšen kraj preizkušen bi bila hvaležna, da malo pokomentira user posted image

lep dan

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.