|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.2.2007 21:33:55   
MALINČICA
 Meni je pa patronažna rekla, da je zdaj po novih študijah materino mleko dovolj do otrokovega enega leta.
Se mi malo čudni zdi, da bi mu eno leto dajala samo joško, ok dojila bom dokler bo šlo, ampak nekje tam, pri kakih petih mesecih ali šestih pa mu bom že dala kaj drugega tudi.

Jaz pa sem danes "kuhala" solato z rjavim fižolom, cvetačo, korenjem, nasekljanim pečenim piščancem, paradižnikom in kuhana jajčka(samo beljak),olje, kis, sol, strt česen,  pa je bilo taaaako dobro, za dol past.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.2.2007 8:45:17   
ona 27
Dobro jutro!

Ste dobro spali? Mi smo. Sedaj pa po nakupih....

Moj sinko je star dobra 2 meseca....pa hoče sedeti...glavico že dobro drži pokonci...počasi postaja nezadovoljen tudi s sedenjem...hoče stati in se opirati na noge.... Ima še kakšna takšne "težave"?

lep dan....

Alen 29.11.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.2.2007 9:03:21   
Aja1
Mi smo pa obupno spali...oz...sploh nismo spali...ja polna luna daje našo user posted image  Zdaj mi drama tukaj v narju in če jo odložim, se takoj zbudi.... Čakam, da bo malo bolj toplo in gremo ven...mogoče bo v vozičku zaspala.

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.2.2007 9:25:24   
MALINČICA
Mi pa smo lepo spali, kot zmeraj, s tem da e je danes že ob štirih zbudil in želel joško, tako da sem ga podojila in sva zaspala nazaj do pol osmih, kot zmeraj.

Moj Malinček pa je zgleda zbolel. Kašlja tak "kosmat" kašelj, pa ko diha, kar hrope zraven.
Sej ne upam zdaj it v zd k dežurnemu zdravniku, bog ve, s čim vse ga bodo našopali.
A mislite, da bi morala it? Vročine nima, ima pa rdeče grlo, ko zakašlja, se vidi, pa z noska mu malo teče, zamašenega pa (še)nima.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.2.2007 9:52:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca...kje pa imaš taščo?

Na Nizozemskem. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.2.2007 9:58:39   
krfjolca
Malinčica, po mojem ga ni treba vozit še po nove bacile. Edino če bi težko dihal (ne samo hropenje, tudi ugrezanje jamice pod vratom, medrebrnih prostorov, piskajoče dihanje, pa povečano število vdihov - mislim da nad 38 na minuto v spanju) (sem načitana, ane user posted image )
Drugače smo pa mi čisto pozdravili prehladek s čiščenjem noska, vlaženjem zraka in inhalacijami kamilic (kar skuhaj velik lonec kamilic, potem se pa vsedi na kavč, si daj lonec k nogam, malega v naročje, pa odpri dežnik nad sabo), pomaga.

A ima še kateri novembrček suho kožo? Do zdaj je imel Anže le po ličkih suho, zdaj sem pa opazila tudi po trupu. Mu mažem z oljčkom, pa ne uporabljam mila, pa se nič ne izboljša.

Mah, ves čas ene težave in skrbi ... user posted image
Čeprav, se pa sploh ne sekiram več. Če so take majhne skrbi, pa tudi če bi bila alergija, ni tako hudo. Ne vem, če sem že pisala o tem, ampak zadnjič sem srečala svojo mentorico za diplomo, ima deklica (6m) tumor. Sicer ni rakav, bo pa verjetno treba operirati. To so šele skrbi. Zato lahko kar nehamo jokat zaradi izpuščajčkov, krčkov in tečnobe ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.2.2007 10:27:14   
Zamima
pozdravček,...

Mi se pa danes dokončno poslavljamo od zibke user posted image ,... Zala je že 4. noč brez problema prespala v taveliki posteljici user posted image . In tako bo zibka kmalu koristila moji bivši - bodoči sosedi za nov naraščajček user posted image  user posted image  user posted image  - ne morem vam povedat kako sem vesela za njo, samo upam, da bo deklica, da bo Zala imela družbo user posted image ,...

Zalo so začeli zelo zanimati plišeki, ki spuščajo raznorazne glasove user posted image , ji grem danes v BC iskat tisto želvico, ki se smejčka, ko jo pritisneš za nogico user posted image .

Ste vidle akcijo v BC?? Vlažilni robčki 4 paketki po 72 robčkov 4.99 €! user posted image  To je ful poceni, jaz ji sploh ne znam več ritke umit samo z vodo pa krpicami,... obvezno ji pobrišem še s temi vlažilnimi robčki,... pa tako fino mehko kožo ima potem user posted image .

Katere flaške zdaj ve uporabljate, ki več ne dojite? Midve sva najprej imeli Aventovo 125 ml,... pa je premala,... babi ji je kupila od Babylove-a, pa je cucelj neki čudni,... grem danes po drugo flaško. Pa ne vem katere so res dobre?
Najraje bi kako z bolj mehkim cucljem user posted image . Kaka ideja?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.2.2007 10:50:03   
Lana_s
Zamima pa vzemi večjo Aventovo. Imajo 260ml in mislim da 330ml. Zakaj bi menjavala firmo, če se je že na eno navadila.Pa eno igračo bi ti priporočila iz BC  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165455 . Mi jo imamo in je super. Zajček skoči iz škatljice in zapiska. Pa poln je barv in raznih vzorcev. Meni je super. Bratovemu sinu sma pa kupila podobno kocko, tudi z raznimi vzorci in barvami, ročkami..., znotraj je bila še ena kroglica in je cingljala. Mali je bil čisto nor na njo, samo je v BC več nimajo. Sma jo hotela kupiti še za Luka.

Krfjolca
, Luka ima tudi suho kožo in mu tudi olje ne pomaga - imam Johnsonovo in olivno pa je še vedno  suha. So pa to res malenkosti proti temu kar imajo še ostali otroci.

Spali pa smo danes kar vredu, samo zaspati je bilo težko. Sma se od 17h do 21h nosila in spravljala spat, se trudila jest. Potem pa je kar lepo spal in tudi skoraj celo jutro že spi.user posted image

Zdaj pa se grem malo učit, je Tina pri babici, Luka spi in morem izkoristit.

LP

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.2.2007 10:52:56   
Lana_s
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165455

Zdaj pa bo, sem nekaj zafrknilauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.2.2007 10:58:15   
flower power
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

pozdravček,...

Mi se pa danes dokončno poslavljamo od zibke user posted image ,... Zala je že 4. noč brez problema prespala v taveliki posteljici user posted image . In tako bo zibka kmalu koristila moji bivši - bodoči sosedi za nov naraščajček user posted image  user posted image  user posted image  - ne morem vam povedat kako sem vesela za njo, samo upam, da bo deklica, da bo Zala imela družbo user posted image ,...

Zalo so začeli zelo zanimati plišeki, ki spuščajo raznorazne glasove user posted image , ji grem danes v BC iskat tisto želvico, ki se smejčka, ko jo pritisneš za nogico user posted image .

Ste vidle akcijo v BC?? Vlažilni robčki 4 paketki po 72 robčkov 4.99 €! user posted image  To je ful poceni, jaz ji sploh ne znam več ritke umit samo z vodo pa krpicami,... obvezno ji pobrišem še s temi vlažilnimi robčki,... pa tako fino mehko kožo ima potem user posted image .

Katere flaške zdaj ve uporabljate, ki več ne dojite? Midve sva najprej imeli Aventovo 125 ml,... pa je premala,... babi ji je kupila od Babylove-a, pa je cucelj neki čudni,... grem danes po drugo flaško. Pa ne vem katere so res dobre?
Najraje bi kako z bolj mehkim cucljem user posted image . Kaka ideja?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.2.2007 11:00:05   
flower power
Krfjolca, mi mamo tut Aventovo ta veliko, naš mali user posted image poje zdaj že 150ml na obrok in sem ful zadovoljna z njo.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.2.2007 11:01:15   
Zamima
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.2.2007 11:02:17   
Zamima
sory očitno je prišlo do rahle zmešnjave tukaj user posted image ,....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.2.2007 13:52:26   
MALINČICA
Punce, kako oz. s čim malčkom režete nohtke?
Jaz mu kar z mojim majhnim ščipalcem, smo poskusili z škarjicami za dojenčke, pa nam ni šlo, mogoče zato, ker sem levičarka. Pa jaz mu kar ravno vrežem, pa ima potem na ob straneh konice, s katerimi zna popraskat sebe ali pa nas, ampak se bojim na okroglo vrezat, da mu ne bi kaj poškodovala...user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.2.2007 13:59:20   
Nogavica
Zamima, v Mullerju imajo tudi v akciji vlažilne robčke - 6 paketov (po 80 robčkov) stane 7 EUR. Jaz sem se tudi navadila na te robčke. Gre hitreje pa še lepo dišijo, koži pa, vidim, tudi ne škodijo - ima tako lepo gladko ritko.

ona 27, Živa se tudi že zelo opira z nogami, kot da bi se hotela postavit. Smrkljica, ne vem, kam se ji tako mudi user posted image .

MALINČICA, mi jih strižemo s škarjicami za dojenčke. Ampak samo, ko spi - drugače ni šans, da pridemo do prstka.

Zdaj pa gremo na kosilo k tašči user posted image . Sem si zdaj 2 uri filala baterije zunaj na sprehodu. Upam, da se ne izpraznijo, preden gremo od tam user posted image .

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 3.2.2007 14:00:32 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.2.2007 15:09:54   
krfjolca
Naš pa sploh ne poje tako velikih porcij. Ponavadi pomalča okoli 120, maksimalno 130, včasih pa tudi pod 100. Se pa potem pogosteje hrani, trako da je dnevna vsota ravno prava. No, očitno mu nič ne manjka, glede na njegovih 6400g ... user posted image
Mogoče mu okus ni najboljši, čeprav je še vedno bolje kot pri Novalacu, kjer je šlo maksimalno 70 naenkrat ...

Upam da bo kaj bolje potem, ko bomo kake kašice začeli uvajati. S čim pa mislite začeti? Jaz bom verjetno kako jabolko kuhano. Korenje, banana in rižko zapirajo, Anže pa že tako bolj poredko in trdo kaka, ga ne bi rada še dodatno zaštofala ... Bom pa verjetno začela okoli 4.5 meseca - kompromis med zdravnico in patronažno, ravno na pol user posted image

Ga pa še vedno luna daje user posted image . Smo bili na vikendu pri mojih, pa je bil tečka, ves čas se je drl, še pojesti nismo mogli normalno. Malce je zadremal v kenguruju, ampak se je začel bunit takoj, ko sem se malo ustavila. Sem pa še vedno čisto fuč od te bedaste injekcije, včeraj me je bolela samo roka in glava, danes se je pa razširilo na VSE user posted image user posted image ... tAKO DA SVA OBA TEČNA.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.2.2007 15:23:53   
Zamima
Evo mene s šopinga user posted image ,... pa sem se znebila 42 € v Baby Centru,... kupila sem vse kar sem imela označeno pa še več,...
Je imela katera od Helen Harper pleničke? Jaz sem jih danes vzela ampak, ker sem spet hitela kot zmešana sem vzela od 3-5kg, tako, da jih bomo morali hitro porabit. user posted image ,... Vzela sem ji od Nubija flaško pa dudico bomo videli kako se bo obnesla user posted image .
Pa še ogromno nepotrebnih "must have" reči, da me je kar šokirala končna vsota user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.2.2007 15:35:41   
krfjolca
Mene je pa šokirala vsota v Millerju. user posted image
Mi je uspelo sprašit 60EU. Evo, Zamima, sem te našišala user posted image .
Sem pa kupila veliiiiko zalogo mleka, ActivFitk in Bio prigrizkov za mamico.  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.2.2007 15:40:50   
MALINČICA
Evo, jaz pa sem danes hitela v H&M(guuužva), da sem zamenjala hlače, ki sem jih zadnjič kupila, pa valda ni bilo drugihuser posted image ! Pa sem spet za Malinčka zapravljala, ful cute bodiji in hlače, take za frajerje,pa kapico, pa majčke pa tud sebi sem kupila dve majički in mikico s kapuco. Tako, da sem na konču kljub vrnjenim hlačam doplačala še 55 eurov! Đizs!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.2.2007 16:06:35   
ona 27
evo na hitrico smo skočilo v trgovino po nekaj hrane...nato pa smo bili 3 ure na sprehodu. Sedaj sem skuhala kosilo, sva pojedla ...in čakam, da se mali zbudi.

Tudi jaz mu strižem nohte s škaricami...ampak izberem trenutek, ko je bolj umirjen. Včasih tudi s ščipalcem.

Danes pa je res čudovit dan....upam, da bo jutri tudi sonček.

Alen 29.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.2.2007 18:34:08   
MALINČICA
Zgleda, da nas je dosti danes zapravljalo, ha?!

Nogavica, mislim, da si nekaj postov nazaj skrbela glede kakanja. Moj Maj je tudi polno dojen, pa je tudi večkrat na dan pokakan, nkje prejšnji teden pa sem tudi jaz opazila, da dva dni sploh ni kakal, pa sem mu dala baby čaj za pit (par žličk), pa se je ful pokakal, pa drug dan isto. Zdaj pa spet kakanekje dvakrat na dan ali pa več. Zgleda da je bilo to pač obdobje, najbrž neodvisno od tistega čaja, hehe. Mene je bolj zaskrbelo to, da mogoče nimam več dovolj mleka, da zato ne kaka, ker ga pač telo vsega porabi, pa potem ni bilo to, tako da ne skrbi.
Sorry za pozen odpis, ampak vsakič, ko sem ti hotela napisati, sem potem o nečem drugem začela pisat, pol sem pa pozabila.

Pa Krfjolca, hvala, zgleda da ne bo treba k zdravniku (močno upam)

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.2.2007 20:35:39   
SIBI
Zdravo punce!

Ja tudi našega tamalega zgleda daje polna luna, ker je ful nemiren! Sva pa vsak dan zunaj na sprehodu po 3 ure. Naš user posted image  ful uživa v vozičku in mislim, da je to edini način, da pozabi na krče!

Mi smo stari dobra dva meseca in sedaj jemo na tri ure od 150-170 ml. Je pa res, da jaz našega nahranim nazadnje ob desetih zvečer in ga potem ne budim več ampak ga pustim, da spi dokler se sam ne zbudi. Uporabljamo pa Aventove flaške. Probali smo skoraj vse pa so nam te najboljše. Mehke cuclje imajo pa Nubijeve flaške!

Krfjolca proti suhi koži pa ti priporočam uporabo kreme Linola Fett N. Je ful dobra in se jo dobi v lekarni. Obstaja pa tudi kopel za kopanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.2.2007 10:07:20   
Zamima
Jutro,...

Jaz sem se pa danes zbudila s takim glavobolom, da adiiijo user posted image ,... pa me mama vpraša, če je to od vina včeraj: naj povem, da sem spila en kozarec user posted image ,... ja itak, da ni od vina ne,... ma ne vem, možno, da me pritisk nekaj matra spet user posted image .

Spali sva skoraj do pol desetih, zdaj pa pijem kavico,...
Popoldan dobimo obisk, je treba še malo spucat po bajti JAO,...se mi nič  ne da, res ne.user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.2.2007 10:38:48   
Nogavica
MALINČICA, hvala. Je bil samo en dan brez kakanja, potem je pa naslednji dan vse nadoknadila user posted image .

Včeraj zvečer  smo pa proslavljali rojstvo sinka od prijateljev - o njej sem pisala prejšnji vikend. Mali je danes star en teden. Midva z dragim sva šla vsak posebej za kako urco, potem pa sva prihitela nazaj k najini žabici. Se je takrat, ko sva bili sami, ful pogovarjala z mano, medtem ko je ležala v igralnem centru, potem pa sem ji "prdala" po ličkih in se je prav na glas smejala - jaz sem bila čisto iz sebe.

Zdaj spet čakam, da se zbudi, da greva malo naokrog z vozičkom, dokler se ati ne vrne iz službe, po kosilu pa smo že vabljeni na obisk, da Živa spozna svojega novega prijateljčka. 

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.2.2007 10:39:20   
ircica
Zamima, lahko da te boli od vinca. Jaz sem že opazila, da če zvečer spijem kozarček vina, me zjutraj boli glava in slabše spim. Pred malim vampirčkom sploh ni bilo tega problema.
Kostja pa vedno slabše spi. Do zdaj se je ponoči zbudil, najedel in zaspal, zdaj pa še kakšno uro gleda in me brca.
Vprašanje za tiste, ki še polno dojite - kako pogosto jejo? Vampirček ponoči in dopoldne na tri do štiri ure, popoldne pa tudi vsako uro. Meni se zdi malo preveč (leno mamo bolijo dojke in hrbet).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.