|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.2.2007 15:33:33   
SIBI
Ojla!

Spet lepo vreme v MB-ju! Jaz pa sem si danes malo privoščila in dala malega v varstvo k tašči, sama pa šla malo po trgovinah. Ja moram rečt, da je kar pasalo malo relaksacije. Je pa mali bil ves čas, ko me ni bilo ful priden user posted image . Čudno pri meni pa se je včeraj že tako drl, da je bila kar groza. Šla sem tudi kupiti karte za koncert Gibonija in Neishe, ki bo v MB. Ali gre katera mogoče? Jaz sem si za ta dan zrihtala varstvo tako, da bom mojega presenetila za valentinovo user posted image .

Dobrodošla ona27!
Moram letet, ker sirene že tulijo!

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.2.2007 16:18:44   
kaja11
Ona27... midve se pa očitno srečujeva na sprehodu. Običajno se tudi jaz sprehajam po PSTju mimo Koseškega bajerja. Danes je bilo tooook vozičkaric.

Sem slišala napoved... do konca tedna sonček....  a ni to fino!!!

Gašper se mi pa očitno hoče za včerajašnji dan in noč odkupit... danes je že cel dan tak cukrček. Na sprehodu sva bila celo 2.5 uri, brez teženja. Sej sva že čist kičasta.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.2.2007 17:03:11   
krfjolca
Jaoooo, mene pa toooolk roka boli! Sploh ne morem tamauga vzdignit!
Nisem si mislila, da bom imela tako reakcijo na cepivo! Pa glava me boli, pa slabo mi je, pa ko cunja sem. Verjetno tudi zato, ker se še nisem čisto pozdravila od viroze, pa imam imunski sistem čisto podrt user posted image ...

Anže je tudi danes tečka user posted image . Niti minute ne zdrži sam, če sem pa pri njemu, ga je pa sam smeh.

Sem pa ful vesela, ker sem izvedela, da bo drug teden izpit pisni, namesto ustni! Jeeeeiiii, se pravi se mi ni treba učit na pamet vseh miljontih pesniških zbirk in letnic, ampak si jih lahko na pildek napišem user posted image user posted image ...

Še enkrat ponavljam vprašanje - ste me zignorirale, smotke user posted image . user posted image
Kdaj začet z gosto hrano? Ful so različna mnenja, pa ne vem, komu naj zdaj verjamem!

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 1.2.2007 17:04:50 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.2.2007 17:08:05   
Aja1
Vreme nam je res naklonjeno...smao danes sva ga midve bolj slabo izkoristili. Šli sva ven ob 11h (v trgovino), potem sva kuhali in v tem času je mala zaspala...in prespala ves sonček...ja, ampak sem kar vesela, da spi, ker je potem naspana in pravi dobrovoljček.

Katere plenice uporabljate? Jaz sem imela že kar precej različnih in najboljše so mi Huggies zeleno modre (disneyevi motivi). Ko sem bila danes v trgovini, sem vidla Huggies (rdeče modre) za 12 EUR 86 kom, pa sem vseeno raje vzela te, ki jih že poznamo (50 kom je 10 EUR).

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.2.2007 18:04:38   
ona 27
Kaja11 očitno se res srečujeva. Lahko pa se kdaj zmeniva in greva skupaj, če si za to. U lepo vreme bo....to pa je superuser posted image user posted image user posted image .

Krfjolca glede GH sem jaz prebrala in od kolegic mamic izvedela, da so tiste, ki ne dojijo začele uvajati GH po 4. m, tiste, ki pa so dojile pa po 6.m. Se pa strinjam s tabo, da so zelo različna mnenja. MAlo po tvojem občutku bo najboljše.

Aja1 midva uporabljava Pamperske...A si mogoče probala že eko plenice iz Mullerja? Jih je katera preizkusila?

evo smo se zbudili....malica user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.2.2007 18:13:39   
**Petra**
Krfjlolca, jst sem pri Pii začela z gosto hrano pri 4. mesecih. 

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.2.2007 18:34:40   
Aja1
Meni je pediatrija rekla, da do 4. meseca ne dajat GH, potem pa lahko začnemo (če želimo).

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.2.2007 18:36:57   
Aja1

Jaz Eko plenic iz Millerja še nisem probala.

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.2.2007 19:59:18   
urška76
Oj!
Naša princeska je pa danes roke odkrila. Si z desno roko na levi prste "lomi", potem pa stoka user posted image .
Gosto hrano sem pri mihu začela sicer okoli 4. meseca dodajat, vendar ni bil navdušen, potem okoli 5. meseca je pa že sprejel kako žličko pred podojem. Tud tu ni nekega pravila. Veliko je odvisno od otroka.
Plenice imam pa pamperske. Trenutno kombiniramo 3.ko za novorojenčke in za malčke. Smo dobili celo goro plenic, tako da mamo tiste za novorojenčke za ponoč ali pa če kam gremo, pa vem, da je ne bom mogla vmes preoblečt, ker se mi zdi, da več zdržijo.
Eco plenice iz Leclerca so pa ravno par dni nazaj spluvale pa ne najdem teme. Mislim da ti bo zamima lažje povedala, ker vem, da je sodelovala v debati.
Grem zdej našega škratka uspavat, pa ta velikemu lubčka za lahko noč dat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.2.2007 20:04:06   
krfjolca
Eko pleničke iz Mullerja smo mi sprobali - verjetno misliš Moltex. Meni so bile zelo v redu, so pa precej drage.

Trenutno imamo Millerjevo Beautybaby, pa so v redu. Za ponoči ali pa za kam ven, pa uporabljam ActivFit iz Millerja - te so pa tanajboljše. Mehke, udobne, pa še elastični trakovi so.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.2.2007 20:05:42   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Eko pleničke iz Mullerja smo mi sprobali - verjetno misliš Moltex. Meni so bile zelo v redu, so pa precej drage.

Kot sem jaz razbrala iz debate so to dvoje različne plenice. Te moltex so ok, tiste eko so pa baje čist polivinilaste.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.2.2007 20:07:19   
ona 27
Hmmmm meni se pa zdi, da mi je začelo malo primanjkovat mleka, da bi mali več pojedel. Imam občutek, da sploh nima "dna".

Aha sem se spomnila še ...glede tametila. Meni ga je patronažna priporočala,ampak...sem imela hude nevrološke težave.
Ima še kakšna izkušnje s tem?

Počasi bomo se šli kopat....pa papcat in spančkatuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.2.2007 20:52:03   
kaja11
Mi uporabljamo zelene Huggies ... pri obeh in so the best. V bistvu so mi Activ Fit in zelene Huggise zakon.

Hrana... Pri Urbanu mi je pediatrinja svetovala naj počakam da dopolni 6m... jaz pa sem začela z uvajanjem GH po dopolnjenem 5. Mali nas je tako požiral z očmi med kosilom, da se mi je zasmilil in sem kar začela.  Po moje je treba tudi malo otroka opazovati.  

Ona27.... po moje imata samo krizo pri   3m. Dva-tri dni jo malo večkrat podoji, pa se bo zadeva zrihtala. Za sprehod pa velja!

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.2.2007 21:05:43   
Nogavica
Moja ljubčka pa dremata - ati v postelji (da bo lahko malo potem prevzel, ko bom jaz "adijo"), user posted image pa v igralnem centru. To dete je tako pridno, da je ne morem prehvalit. Sem nekje brala, da dojenček prejoka na dan povprečno 2 uri. Živa še za eno uro skupaj ne spravi. Zajoka samo takrat, ko je lačna, drugače pa malo zacmiha, ko bi rada kupček podrla, pa ne gre takoj, ali pa če jo zvija... ali pa če se mama obotavlja z oblačenjem pred sprehodom user posted image .

Midve sva se danes tudi 2 uri sprehajali, pa bi se še več, če ne bi mene novi čevlji malo ožulili user posted image .

Gosta hrana - nimam pojma, tudi jaz sem nekje slišala pri 4 mesecih, nekje pa pri 6. Moram vprašat na naslednjem pregledu.

Plenice - od vsega začetka uporabljam samo DM - Babylove in sem zelo zadovoljna (edino včasih se zgodi, če leži na boku, da je ob strani mokra, ampak večinoma tako na hrbtu leži zadnje čase). Dobila pa sem tudi Huggies (motiv morske živalice), ki se mi zdijo "papirnate" v primerjavi z DM-ovimi, pa Pampers Active baby (sprobala eno, pa ne vem več, zakaj mi ni bila všeč). Zgleda, da sem se navezala na Babylove user posted image .

Ali ve nosite kaj vaše malčke v kengurujčkih? Jim je všeč?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.2.2007 21:12:49   
ona 27
Evo Alen že spiuser posted image user posted image user posted image . Glede plenic...mi smo jih dobili ogromno za darila okrog 500 3 pampers. Me kar malo skrbi, da jih bo prerasel. Do kdaj ste uporabljale trojkico?

Sicer je pa toliko vrst plenic....user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.2.2007 21:36:03   
ircica
Za čez dan mu dam Alana iz DM (eko plenice), pa so mi prav všeč, vsaj vem kdaj je moker, ker kar pridobijo na teži. Za čez noč pa mu dam po novem Pampers 4, ker po novem kaka samo še ob 5 zjutraj in takrat do rjuhe.

V kengurujčku sva šla nekajkrat ven in je Kostja ful užival, jaz pa ne preveč, me zvečer strašno boli hrbet. Se mi pa zdi, da je od takrat zasovražil košaro na vozičku, se po novem ful zbuja na sprehodu in hoče sedeti v naročju. No ja, saj bo košaro že tako kmalu prerasel.

To dete bo prej poletelo kot shodilo, koliko je on v naročju.

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.2.2007 21:56:33   
**Petra**
Mi smo na začetku uporabljali Pampers Newborn in predvsem (največ) Fixies 2-5 kg. Potem sem probala en paket DM Babylove 3-6 kg, pa mi niso preveč odgovarjale - mu je vedno pršlo čez (ponoči sem ga morala tudi po 3X previjat) in tudi Fixies 3-6 kg. Potem, ko je začel bolj lulat, pa tudi Fixies niso bile več vredu, tako da sem za probo vzela paket Pampersk 3-6, zdaj pa mamo že ena dva paketa št. 3 in sem zadovoljna jaz in Nik. Če ne bo kakih sprememb, bomo ostali kar na Pamperskah. Zdej smo veselo zbirali Tuško nalepkice za nagradno igro. Moram jutri poslat nagradni kupon, da bo čim prej dobil nagrado.

Pri Pii pa čist odvisno, od Pampers, do Huggies (zelene), potem Libero (zelo vredu plenice).

V kengurujčka ga še nisem dala, ker se sploh ne spomnim nanj. Ga morm iz omare privlečt na plano in ga sprobat, če bo Niku odgovarjalo v njem. Sporočim rezultat.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.2.2007 22:09:50   
blecky
evo.. naš fantek pančka... je bil zadnja 2 dni tko siten, da sem zdajle čist uničenauser posted image

Mi trenutno uporabljamo pamperske (3) in so mi res dobre: tanke in mehke. Vse druge katere sem že uporabljala so se mi zdele debelejše in bolj "papirnate". Huggies še nisem imela, pa me zanima kakšne so - podobne pamperskam ali kakim drugim?

Glede GH mislim, da je res zelo različno. Nekateri dodajajo že v 4. mesecu, nekateri šele v 6....  Če bom Tima ,polno dojila še v 4. mesecu mu je še ne bom dajala, če bo pa jedel umetnega mlekca bom pa verjetno že poskusila.... Sicer pa bo vmes prišla še patronažna in me prav zanima kaj bo povedala...

Kengurujček -  sem že razmišljala, da bi ga kupila... se mi zdi, da bi malčka včasih lažje prenašala - dobesedno user posted image , ker se tako rad nosiuser posted image . Kolk časa pa je uporaben - se gleda na dojenčkove mesece ali kilograme?? Kolk pa stane?

zdej grem pa pančat, nočko

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.2.2007 22:32:34   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: blecky

Kengurujček... Kolk časa pa je uporaben - se gleda na dojenčkove mesece ali kilograme?? Kolk pa stane?

Mi smo v BC kupili od Chicco in je stal 13.000 SIT (smo imeli ful bonov za ponucat). Mislim, da piše, da je do 10kg - nisem prepričana, papirje pa sem "shranila" tako, da zdaj ne vem, kje so user posted image . Ima oporo za glavo do takrat, ko je user posted image  še ne drži pokonci, jaz sem Živo včeraj nosila po stanovanju ene pol ure obrnjeno vstran od sebe (glava ji ne pada več naprej, zadaj je pa tako na mene naslonjena), da je lahko gledala okoli. Me je pa potem kar hrbet bolel user posted image . Se bom morala malo utrdit. Pa izurit pri vstavljanju Žive - še dobro, da je tako potrpežljiva user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.2.2007 8:03:13   
MALINČICA
Dobro juuuutro!!
Midva sva že aktivna.Majči na igralnem centru oz. pod njim, mami pa pri glodanju čokolade mmmmmmmmmm...

Kaj boste kuhale danes?  Meni ni kanila še nobena ideja.
Danes si grem po vrečo za otroka, ena tukaj na rr prodaja.Upam, da bo funkcionalno, ker mali sploh noče bit v kenguruju, ker nič ven ne vidi, imamo zgleda prevelikega. Ma za teh 20eurov bomo sprobali še to.

Wake up sleepy heads!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.2.2007 8:19:46   
ona 27
Dobro jutro!

Evo sva že v elementu...hmmm kuhale? jaz bom naredila špinačo in pire, za moža pa še kaj od mesa zravenuser posted image

Jaz tudi razmišljam, da bi kupila kengurujčka....sam še ne vem. Moram iti malo pogledat po trgovinah...

Alen 29.11.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.2.2007 8:32:38   
majas
Dobro jutro...tudi mami že pokoncu user posted image pa še pančka... sem peljala spet možeka delat da imam avto in ulovim še zadnji sprehod ob morju user posted image jutri pa me cel dan čaka pakiranje v nedeljo pa selitev...

Mi uporabljamo od Mullerja pretybaby in sem zelo zadovoljna z njim. Pa še najcenejše so. DMove mi niso bile tako všeč, take trde. Na začetku pa sve uporabljale pampers pa so mi bile všeč ker so take tanke in mehke. Ampak bom ostala na Mullerjevih ker so 1X cenejše. ja saj teh plenic je tako veliko da kar joj... sploh pa niserm vedela da obstajajo neke eko plenice, ah ja

jaz sem kuipila kengurujčka v Merkatorju za 800sit in se vidi malo dnarja malo muzke...je totalno zanič ker otroka ne drži ampak vse skupaj naprej vleče tako da sem prav jezna. Bom pa si ga verjetno kupila ker je mali tako zanimivo če kaj delam ona pa je v naročju.
So postali težki ne?? roke in križ me že zdaj bolijo ,,, ka še le bo.

Zunaj sonček tako da uživajteuser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.2.2007 8:34:16   
majas
aha kuhanje-sosed bo naredil lazanjo-mmmm sem tako nora na njo in on jo naredi tako dobro... tako da sem vesela da mi ne bo treba kuhati in bom lahko eno urico več zunaj še zadnji dan.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.2.2007 9:16:55   
kaja11
Dobro jutro tudi od naju dveh!! Mali je malo zadremal, tako da sem lahko potelovadila.... se človek takoj boljše počuti.

Parkrat sem ga imela v slingu in me je fuul hrbet bolel, za kengorujček se mi je zdel pa še premajhenuser posted image . Izposojenega imam od chiccota ampak razmišljam da bi kupila tistega, ki ima tudi pas.... po moje ti malo razbremeni hrbet.

Danes bom kuhala rižoto s porom in pršutom, za prilogo pa cela skleda motovilca - mljask.

Kaj je spet s to meglo v Ljubljani ????????

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.2.2007 10:05:33   
Aja1
Kaja11, kako pa narediš tako rižoto? Meni se full dobro sliši.

blecky, Huggiske niso podobne pamperskam (no, mooče so tistim z Millerja - jh pe isem probala). Sicer pa so bolj mehke in manj plastične kot pamperske iz Mercatorja. Morajo biti pa obvezno zeleno-modre (Disneyevi motivi). Naši Neji ne premočijo niti ponoči, ko ima eno plenico 12 ur (ponoči ne previjam).

Jaz imam tudi kengurujčka, pa sem ga uporabila 3x. Se mi zdi, da Neja ni najbolj navdušena nad njim. Sicer zaspi v njem (zunaj), ampak ko jo vlečem ven iz njega, jo pa vedno zbudim. Zdaj pa ne vem...ali jaz ne znam, ali so pa ti kengurujčki tako čudni. Pa kar težko je nosti 6 kilskega otroka v njem...hrbet boli...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.