ema79
|
Hojla! mi bomo mel pa danes za kosilo kuhan krompir s stročjim fižolom in vse skupi zabeleno z ocvirki (čeprav talih ocvirkov jst lih ne bi smela, ampak kaj, ko so tko dobri). Plenice mam jst še zmerom Babylove, so mi čist ok, enkrat vmes sem mela pamperske, ku sem jih dobila za darilo, pa mi niso ble čist nč fajn. men je pediatrinja rekla, da naj z gosto hrano začnem v 5 mesecu, glede na to, da v družini nimamo nič alergij. Če bi jih pa imeli pa šele v 6 mesecu. Patronažna pa je rekla, da se bo oglasila v 4 mesecu, da mi bo povedala kako začet z gosto hrano! Zanima me, kolikokrat na teden umivate dlesni našim žabčkom. A to delate vsak dan? Jst lih ne. Včeraj sem pa začela z aerobiko. Pismo se danes fajn počutim, ku vem, da sem neki zase naredila. Ker talele vreme v Ljubljani je za en , ku nikol ne veš, al boš lahko šel kej ven al ne! Naša mala pa je že zdele dvakrat zaporedoma zaspala že ob šestih zvečer, sma jo ob desetih pol mogla kr v spanju preoblečt v pajaca in previt (lih tolk, da se potrudi očke odpret), jo nahrant (vleče z napol zaprtimi očmi), lih pri kupčku se orenk prebudi, ampak takoj, ko jo položim nazaj na kavč, spi zopet kot top. Pol jo nesem v njeno postlo, se zbudi okol petih, poje flašo (zaenkrat še ni zadovoljna sam z dudo), pa še do osmih potegneva! blecky jst mam srečo, da se zna sama s svojimi rokicami zamotet. Igralni center ji sploh ni zanimiv, zna pa tudi pol ure bit obrnjena v naslonjalo od kavča in se pogovarjat. Če pa je res kriza, jo obrnem v taki smeri, da vidi televizijo, da se ji kej dogaja. Ampak to lih tolk, če morem kej nujno naredit! Jst sicer mam ležalnik sam zadnje cajte je skor nimam nč noter, ku se mi zdi, da je tolk utesnjena not. Jo mam lohk še na kavču, ku se še ne preobrača.