|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.2.2007 10:21:49   
blecky
jutro...

Sem ravno premišljevala kaj bi kuhala danes... ,  odločila sem se za brokolijevo juho, ne vem pa kaj naj še zraven. .. Če bom sploh lahko, saj je Timi tako hud, če ga pustim samega user posted image user posted image . Komaj čakam vikend, ko moj kuhauser posted image .

Kako ve zamotite svoje dojenčke, da lahko kaj postorite? Moj pod mostom noče bit dlje kot 5 minutuser posted image . Ležalnika pa nimam user posted image

Aja... hvala za odgovor... meni bi res prav prišle ene takšne planičke, ki vpijejo veliko vode . Naš mali je non-stop polulan, tko da ima sprednji del pleničke vedno tko poln - trduser posted image . Bom poskusila še te od Huggiesa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.2.2007 10:22:10   
blecky
jutro...

Sem ravno premišljevala kaj bi kuhala danes... ,  odločila sem se za brokolijevo juho, ne vem pa kaj naj še zraven. .. Če bom sploh lahko, saj je Timi tako hud, če ga pustim samega user posted image user posted image . Komaj čakam vikend, ko moj kuhauser posted image .

Kako ve zamotite svoje dojenčke, da lahko kaj postorite? Moj pod mostom noče bit dlje kot 5 minutuser posted image . Ležalnika pa nimam user posted image

Aja... hvala za odgovor... meni bi res prav prišle ene takšne planičke, ki vpijejo veliko vode . Naš mali je non-stop polulan, tko da ima sprednji del pleničke vedno tko poln - trduser posted image . Bom poskusila še te od Huggiesa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.2.2007 10:29:43   
blecky
halooooo , kaj pa je zdej touser posted image user posted image  sej nisem 2x pisala, pa tud potrjevala ne user posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.2.2007 10:53:56   
melita73
Dobro jutro še od mene.
Naša Zara spančka, tako da imam malo časa za računalnik.
Mi uporabljamo samo pamperske, ker je imela enkrat, ko sem ji kupila Huggies takoj plenični izpuščaj. Saj verjetno ni od tega, ker je imela druge plenice, ampak vseeno imam kar slab občutek.
Glede goste hrane mi je pa patronažna rekla, da se to stalno spreminja. Baje da je bilo do lanskega junija, da se začne z GH po 6 mesecu, od takrat naprej pa je po 4 mesecu. Bomo videli, kako bo.
Se mi pa peav smilite tiste, katerih otroci imajo že 6 kg, ker še mene ful bolijo roke, pa je naša Zara prave manekenske postave user posted image  in ima 'šele' 4600g. Pa jo včasih že komaj nosim.
Ko bo topleje in lepše vreme, se bova tudi midve udeležili srečanja, čeprav imava do LJ kar 60 km, mogoče še kaj več. Še bolj bi bili veseli, če bi bilo srečanje kje na gorenjskem, mogoče Kranj ali Škofja loka.
Pri nas končno spet že zjutraj sonček, tako da naju čaka danes en dolg sprehod.
Še nekaj me zanima. Ali bo letos katera šla za kakšen dan smučat? Jaz bi zelo rada šla, ker imamo smučišče 15 km stran, mama je na razpolago za varuško, samo jaz in moja kondicija sta pa na psu. Kako ste pa ve kaj s kondicijo.
Prav zanimivo je prebrat kakšno idejo za kosilo.
Kaja 11, tista rižota s porom in pršutom se dobro sliši. Kako pa to pripraviš?
Toliko za danmes, Zara kliče. LP

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.2.2007 11:00:17   
Aja1
Melita, katere Huggiske si pa imela? Modro-zelene ali modro-rdeče?
Jaz bi šla smučat (čeprav je kondicija verjetno res na psu.....no, ali pa ne, glede na to, da skoz prenašam 6 kilsko utež user posted image )...samo ne vem, če bom šla, zaradi mlekarn....

Jaz imam tudi okoli 50 km do Lj...pa upam da mi naslednjič uspe priti na zmenek...v tretje gre rado.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.2.2007 11:02:32   
melita73
Mislim, da modro zelene.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.2.2007 11:08:44   
ona 27
IZVIRNO SPOROČILO: blecky

jaz mojega dam v ležalnik, včasih pa kar v voziček in si ga zapeljem tja kjer sem jaz. Potem mu pojem ali pa mu odgovarjam na njegove vzklike. on je rad v bližini....če ga kdaj pa kdaj ne ogovorim.....sledi user posted image user posted image user posted image

Kaja11 sedaj pa tudi meni bolj diši tale tvoja rižota....kako jo narediš?

Alen 29.11.2006

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.2.2007 11:14:16   
kaja11
Malčka zamotim tako kot Ona27... skos moram nekaj vriskat in piskat. Prelagam ga iz lupinice v ležalnik, pa spet nazaj v lupinico, pa malo v stolček za hranjenje. Glavn da se dogajauser posted image

Rižota s porom in pršutom.... na olju (olivnem) prepražiš por in pršut, lahko dodaš malo česna. Dodaš riž, da malo postekleni in zaliješ s kozarcem vina. Počakaš da vino izhlapi in dolivaš vodo, dokler se riž ne skuha. Na koncu lahko dodaš tudi kakšno žlico smetane. Soliš na koncu - zaradi pršuta je že brez tega rižota lahko dost slana.

Cela Slovenija ima sonce.... razen Ljubljane... da se ti strgauser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.2.2007 11:16:06   
Nogavica
Dobro jutro ali bolje dober dan!

Naša muca je spet zadremala po "zajtrku", tako da imam spet kako urco ali dve časa, da porihtam sebe in stanovanje, potem pa hitro ven na sprehod, ko se gospodična zbudi - je spet ful sonček user posted image .

Včeraj se je prvič zgodilo, da Živa ves dan ni kakala. Sva z dragim do zadnjega previjanja upala, da bo plenička polna, pa so vanjo letali samo prdci user posted image . Mi je bilo prav malo čudno, čeprav vem, da je za dojene otroke normalno, tudi če par dni ne kakajo. Sem se navadila na polno pleničko vsaj 2x dnevno.

IZVIRNO SPOROČILO: blecky
Kako ve zamotite svoje dojenčke, da lahko kaj postorite? Moj pod mostom noče bit dlje kot 5 minutuser posted image .

Živa se v igralnem centru kar zamoti. Najprej se moramo malo pogovarjat z njo, potem tolče po tistih igračkah kot nora in brca, tako da se malo utrudi, potem pa že vidim, kako dobiva težke veke. Malo še gleda igračke, ki ima naložene zraven sebe, potem pa navadno zaspi.

Danes zjutraj sem jo vzela iz posteljice in je bila vsa potna user posted image . Ponoči ima oblečen bodi brez rokavov (da drži pleničko) in bombažno pižamico. Kaj je preveč oblečena? Bom menda morala radiatorje čisto zapret, dokler ne vstanemo - zdaj se nam vklopi centralna ob 5h zjutraj.

Pri nas pa dragi kuha, ko pride iz službe - kuha ful rad, jaz pa ga tudi nočem prikrajšat za užitek user posted image . Danes bo pečena kura, pečen krompirček in solata (jaz bom peso, on pa radič).

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 2.2.2007 11:18:35 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.2.2007 11:17:16   
ema79
Hojla!

mi bomo mel pa danes za kosilo kuhan krompir s stročjim fižolom in vse skupi zabeleno z ocvirki (čeprav talih ocvirkov jst lih ne bi smela, ampak kaj, ko so tko dobri).

Plenice mam jst še zmerom Babylove, so mi čist ok, enkrat vmes sem mela pamperske, ku sem jih dobila za darilo, pa mi niso ble čist nč fajn.

men je pediatrinja rekla, da naj z gosto hrano začnem v 5 mesecu, glede na to, da v družini nimamo nič alergij. Če bi jih pa imeli pa šele v 6 mesecu. Patronažna pa je rekla, da se bo oglasila v 4 mesecu, da mi bo povedala kako začet z gosto hrano! user posted image

Zanima me, kolikokrat na teden umivate dlesni našim žabčkom. A to delate vsak dan? Jst lih ne.

Včeraj sem pa začela z aerobiko. Pismo se danes fajn počutim, ku vem, da sem neki zase naredila. Ker talele vreme v Ljubljani je za en user posted image , ku nikol ne veš, al boš lahko šel kej ven al ne!

Naša mala pa je že zdele dvakrat zaporedoma zaspala že ob šestih zvečer, sma jo ob desetih pol mogla kr v spanju preoblečt v pajaca in previt (lih tolk, da se potrudi očke odpret), jo nahrant (vleče z napol zaprtimi očmi), lih pri kupčku se orenk prebudi, ampak takoj, ko jo položim nazaj na kavč, spi zopet kot top. Pol jo nesem v njeno postlo, se zbudi okol petih, poje flašo (zaenkrat še ni zadovoljna sam z dudo), pa še do osmih potegneva!

blecky jst mam srečo, da se zna sama s svojimi rokicami zamotet. Igralni center ji sploh ni zanimiv, zna pa tudi pol ure bit obrnjena v naslonjalo od kavča in se pogovarjat. Če pa je res kriza, jo obrnem v taki smeri, da vidi televizijo, da se ji kej dogaja. Ampak to lih tolk, če morem kej nujno naredit! Jst sicer mam ležalnik sam zadnje cajte je skor nimam nč noter, ku se mi zdi, da je tolk utesnjena not. Jo mam lohk še na kavču, ku se še ne preobrača.

Življenje je lepo....

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.2.2007 11:31:13   
Aja1
Jaz ji nisem še nikoli umila dlesni user posted image  Mi ni noben rekel, da bi morala. Kako se pa to umiva? S čim???? Upam, da nisem kej zaj...., ker jih nisem umivala.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.2.2007 11:33:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz ji nisem še nikoli umila dlesni user posted image  Mi ni noben rekel, da bi morala. Kako se pa to umiva? S čim???? Upam, da nisem kej zaj...., ker jih nisem umivala.

Se pridružujem. Jaz nič ne vem o tem. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.2.2007 11:41:59   
ema79
men je patronažna rekla, da naj si en konc gaze ovijem okol prsta, zmočim pod vodo in ji podrgnem po dlesnih. Ker se baje pač lahko tudi bakterije tam nabirajo, ku pol izpuščaj lahk rata!
Čeprav sem pol tudi mojo celo žlahto in ostale poznane vprašale, so vsi rekl, da tega niso nikol počel, ampak oni majo vsi mal večje otroke in sem mislila, da to je pač zdej neki na novo!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.2.2007 11:48:17   
ona 27
jaz delam isto, sam da z gazo.

Alen 29.11.2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.2.2007 12:46:38   
ona 27
UPS...DELAM ISTO KOT EMA79. Sem malo spregledala user posted image

Alen 29.11.2006

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.2.2007 13:19:05   
Lana_s
Uh, ste se razpisale od včerajuser posted image

Tini sem začela uvajati GH, ko je bila stara 4 mes. in 1 teden. Bi kasneje pa mi je začelo mleka primanjkovati. Zdaj bom nekje enako začela, če pa bi dojila bi pa po 5 mesecu, ker je kar sitno nonstop te kašice pripravljati, čeprav se na začetku kar fino zdi.

Za čiščenje dlesni še jaz tudi nisem slišalauser posted image

Nogavica ne skrbi če ni kakala. Če veliko spi ji tudi metabolizem bolj počasi dela.

Majas uživaj še zadnji dan na morju. Kako to, da se seliš? Jaz bi se tudi, samo na morjeuser posted image Danes sma bila z Lukcem na kontroli za izpuščaje (baje se koža čisti) in je bila ta nova zdravnica. Bila je ful prijazna, vzela si je čas in mi vse razložilauser posted image Upam, da bo vredu tudi naprej.

Danes pa smo mi tudi lepše spali. 2x se je zbudil, pojedel in zaspal naprejuser posted image Čez dan pa mi še vedno veliko spi. Od cca 11h-17h se 1x zbudi, naje in spi dalje. Tako da lahko medtem kar nekaj pospravim in kosilo skuham.

Pleničke pa pri obeh uporabljam Pampers in nisem nikoli nobenih drugih probala, ker sem z njimi zadovoljna.
Morem še povedati, kaj mi je mala včeraj rekla. user posted image Sem jo vprašala, če bi šla na kahlico ali v školjko lulat pa je rekla: "ne še, mam pico (plenico), ne še." Jaz: kaj pa če dama vstran plenico? Tina: "ne mami, pusti pico, bom pico mela"user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.2.2007 15:16:30   
Nogavica
Jaz ji tudi ne čistim dlesni. Sem zdaj prvič slišala za to user posted image . Midve sva bili do zdaj na sprehodu s kolegico in njeno hčerkico. Sva se še začvekali pred njeno hišo, pa sta takoj minili 2.5 uri, mala pa še zdaj v postelji dalje spi user posted image .

Kaj ve boste dale vse krstit vaše dojenčke?
Midva je nisva nameravala, pa je zadnjič tašča tako zatežila, da je joj user posted image . Mi gre FUUUL na živce, ko bi morala delati stvari drugim na ljubo. Če pa je ne bova dala, bom pa menda celo življenje poslušala pridige. Joj, kako teži! Dobro, da se samo 2-3x na teden vidimo za par ur. Meni je še to preveč. Pa vse jo skrbi - mala 2x kihne, potem pa ves teden sprašuje, če je prehlajena, ker je kihnila. Pa nonstop gnjavi, če imam dovolj mleka, ker jo skrbi, da ne bi bila Živa slučajno lačna. Mislim, kot da sem totalno nesposobna. Ji bom pač dala flašo. Najboljše je pa to, da skozi gnjavi glede dojenja in mleka in oh in sploh, zadnjič pa sem izvedela, da je ona samo 2 meseca dojila. Ah, brezveze user posted image ... Morala sem se malo izkašljat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.2.2007 15:24:02   
ona 27
Hja Nogavica moja tašča je tudi takšna...pazi piha. pazi kako ga primeš, pazi...pazi in pazi. Mi pošteno najeda živce. Mi je kar težko iti na obisk:) Me tako živcira, da ni čudno, da mi mleko štrajka user posted image

Ampak saj bo...čez eno uho noter, čez drugega ven ...pa se bo že preživelo

Glede krsta pa bova pustila, da se sam odloči, ko bo starejši....Ampak bodo problemi, da bomo to speljali.

Alen 29.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.2.2007 15:59:40   
Anonimen
Mi se krstili ne bomo. Vsak sam zase najbolj ve, kako in kaj. Pa če se cela žlahta na glavo postavi! user posted image  

Težav s taščo pa jaz nimam, smo več kot 1300 km narazen! user posted image

(odgovor članu ona 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.2.2007 16:05:27   
Aja1
Mi tudi ne bomo krstili.

MucaMaca...kje pa imaš taščo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.2.2007 17:18:16   
blecky
tud jst nisem vedela, da je treba že zdej dlesni čistituser posted image

nogavica.... tašče, tašče.... groza! Bodi vesela, da jo imaš malo dlje, moja je v spodnjem nadstropju user posted image . Če se mali mal več dere imam že slabo vest in sam čakam, kdaj bo gor pršla gledat če ga iz kože dajem user posted image

Mi ga bomo verjetno krstili, vendar samo zato, da bo lahko hodil po šoli k verouku, ko bodo tud njegovi vrstniki. Drugač ga ne bi - jst tud nisem..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.2.2007 17:34:48   
krfjolca
Mi pa bomo krstili. Za ljubi mir user posted image . Pa še avtosedež so mu obljubili moji starši za krstno darilo user posted image . Bomo pa verjetno enkrat aprila. Upam, da ne bo premraz.

Punce, jaz imam pa čisto fuč lase user posted image . Izpadajo mi še ne, se pa ful cepijo in lomijo. Prejšnjio teden sem se šla strič, pa imam že spet čisto scepljeneuser posted image . Pa tako dolgo sem čakala, da zrastejo.user posted image A ima še katera tako?

Danes sem pa čisto fuč. Tamali je siten ko muha, luna ga meče da je kaj, jaz sem pa čisto uničena, glava me boli, vročino imam, sklepi me bolijo, komaj se držim pokonci. Očitno cepljenje proti meningitisu ni najbolj priporočljivo prav med prebolevanjem viroze ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.2.2007 19:41:23   
Nogavica
Krfjolca, mi bomo menda tudi krstili samo njim na ljubouser posted image .
Me pa ful moti to, da se vtikajo. Saj so imeli svoje otroke in so delali po svoje, zdaj pa naj še nam pustijo.

Meni pa lasje že izpadajo, ampak se ne pritožujem, ker imam tako že ful goščavo user posted image . Če se mi lomijo, pa ne vem, ker imam kratke in ne vidim.

Živa se je prej končno pokakala! Po celem hrbtu user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se gremo kopat.

Kje so ostali smileyi user posted image  Jih že nekaj časa pogrešam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.2.2007 19:54:49   
marella1
Punce ste pa prave klepetulje, si moram kar vzeti čas da vas preberem.

Ja mi uporabljamo pampers 3 (baby dry), sem zelo zadovoljna z njimi. Za darilo smo dobili tudi Mullerjeve in so čist ok. Kar zadeva GH, je nama patronažna rekla da se slišimo ko Lana dopolni 5 mesecev, medtem ko je pediatrinja rekla, da pred 6. mesecem ni potrebe po uvajanju GH. Ma ja, vsakdo reče drugače. Bomo vidli. Ja tudi midva bova krstila Lano, mislila sva pa na najino prvo obletnico poroke, letos je to ravno na nedeljo user posted image .
Danes sva bili na obisku pri mojih v Kranju in sem prav utrujena, Lana pa je pred spanjem tudi kar malo tečka.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.2.2007 21:13:58   
ona 27
Evo mi smo se pokakali"beri posrali do polovice hrbta", skopali, najedli in zaspali.

DAnes smo šli popoldan na pico. In bil je zelo zelo pridenuser posted image user posted image user posted image . Sedaj pa grem pisat članek....rabim točke za napredovanjeuser posted image

Alen 29.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.