|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.1.2007 19:10:49   
ema79
Aja, pa da se še pohvalim, zdele je danes  že ta drugič sama zaspala. ko se je zabavala z mostom. Čeprav naša še ni tolk napredna, da bi  se živalc dotikala. Se papogovarja ko velka!

viv jst komaj čakam, da me pokliče možakar iz Vira, kjer smo bili lani, da lahko zopet rezerviram. Letos sem že na prednostni listi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.1.2007 19:13:29   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Nogavica, jaz dam malega ležat na hrbet, dokler se zamoti s tem vrtiljakom, pa da naokoli gleda. Ko zaspi, ga narahlo obrnem na bok.

Moja smrkljica pa se ob teh zadevah samo razživi. V igralnem centru npr. je čisto divja - tako krili z rokami in nogami, kot bi hotela kam odletetuser posted image . Viseče stvari pa seveda bingljajo in rožljajo, kar jo menda še dodatno zabava. Je dragi zadnjič nekaj časa vse to opazoval, potem pa je viseče stvari malo gor zataknil, da niso več bingljale - mala je takoj zaspala. Njej zvečer oz. ponoči nikoli ne uspe zaspat tako, kar sama od sebe; ali zaspi na joški, ali pa med cartanjem.

Prej sem ji spet nosek praznila s svaljki iz vate in je kar šlo. Zdaj se zaenkrat nič ne sliši, da bi imela zamašeno. Upam, da nam bo ratalo brez uporabe pumpice . Jaz sem tudi nekje slišala, da naj bi jih to bolelo user posted image

Jutri dobimo Dormeo za Živo, tako da bo ati sestavil posteljico, zibka pa gre nazaj k svojim lastnikom user posted image . Že komaj čakam, ker mi je posteljica ful všeč (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164155). Da vas še enkrat vprašam - kje vse lahko kupim obrobo, ki ne bo predraga (v Tušu jo imajo za 3.000 sit, samo mi ni všeč)?

Danes mi je že drugič uspelo Živo uspavat v naročju (drugače se je prav silila biti budna in je sitnarila, očke pa imela čisto majhne) - upam, da ji ne bo prešlo v navado.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.1.2007 19:31:43   
danaja1
Mi imamo pa take probleme s spanjem. Sinoči sem spala samo od 22-ih do 00.30. Omarček se je zbudil, sva se podojila in ni hotel spati do 4.30........ noro sem mislila, da se mi bo zmešalo. Jaz ne vem kaj se dogaja s tem otrokom, potem normalno zaspi ampak skoz stoka v spanju, tako napenja se. Pa sem vprašala dohtorco kaj je to, je rekla normalno obnašanje otroka. Ja če je to normalno stokanje v spanju, potem res ne vem, pa še tako napenja se, da mislim da mu bo pljučka razneslo.
Tiste, ki dojite, kolikokrat na dan se vam dojenčki pokakajo. Naš se namreč samo 1x!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako pa vam spijo kaj čez dan??????????????
Sem prav ponosna nase, da še takole zdržim, ob tako kratkem spanjuuser posted image user posted image user posted image  Upam, da bo nocoj kaj bolje.
Sedaj namreč spi in upam da se bo ob 20 zbudil, bova jedla in potemmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image  žurka ali spanjeuser posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.1.2007 20:07:08   
krfjolca
Nogavica, mi imamo pa tole: klik, je v akciji. Včeraj smo jo krstili, pa je prav luštkana. In še sama sem jo sestavila user posted image ... Prav uživam v šraufanju stvari, dragi še kar ne more verjet. Tudi kuhinjo sem precej sama sestavila. Posteljnino pa bo naredila tašča, tudi obrobo. Sicer pa punce hvalijo obrobo iz Ikee, je ful poceni.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.1.2007 20:28:47   
marella1
Nogavica: Lana je čez dan ves čas na hrbtu, tudi v vozičku. Zvečer pa jo dam ležat na bok, ampak se mala gospodična vedno obrne na hrbet. Očitno ji to paše user posted image

Danaja: Lana se čez dan pokaka 1x - 2x

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.1.2007 20:56:07   
Aja1
Danaja, naša Neja kaka 1x na dva dni.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.1.2007 22:24:42   
**Petra**
Čer!

Samo na hitro se malo oglasim. Sm čist zdelana in grem kar v posteljo.

Na izpitu smo skupinsko reševali, tako da srčno upam, da bo poz. Bomo videli.

Tudi jst dajem Nika v vožiček in v ležalnik na hrbet ležat. Zvečer pa ga v zibko dam na bok, ko je še buden, pa če se slučajno prevrne na hrbet, ga popravim ampak se potem spet obrne, tako da ko ga grem ponoči iskat za hranit, je vedno na hrbtu. Čez dan pa itak noče spat v zibki, samo ko je noč. Ko se zjutraj začne danit je pri nas konec s spanjem. Pol ga pa mal okol prnesem in ga dam k sebi spat, pa mal potegnemo vsi trije.

Danes, odkar sem pršla z izpita, je bil siten. Non stop se je sam dru, med obroki je kr neki cvilu, sploh ni jedu tko k je treba. Mogoč mu ni pasalo, da sm ga pustila oz. da je občutu, da me ni. Čist možno, ker je drugače bolj priden.

Začela sem spet pit Hippov čaj za dojenje. In se mi zdi, da je sprememba že vidna. Jst res ne vem, če ima tak učinek. MOžno. Prsa so čist drgačna k prej. Ene pol mesca ga zdej nisem pila, pol pa sm rekla, da bom probala z njim, ker nisem mela več tok mleka.

Meni je pumpice za čiščenje noska patronažna odsvetovala, ker dražijo otroško sluznico oz. po domače, premočne so za tako majhne otroke, zato lahko tudi pride do pomešane krvi med smrkljčkom. Jst mu nos čistim samo s fiziološko (nivea) in si sam čisti nosek s kihanjem, razen, če ma kakšne bavc čist na koncu noska, mu ga odstranim s palčko, drgač pa ga nč ne mrcvarim po nosu. Pa tud, ko je bil oreng prehlajen in ni mogu dihat, sem mu dajala samo fiziološko.

Joj, zdej pa res grem, sem se kar razpisala. To, da grem jst tako zgodej spat, je treba nekam zapisat. Ponavadi pred polnočjo nisem šla, ampak verjetn bo treba s tem nehat, ker sm k cuna. Pa se Pia je začela svoje "roge" kazat čez dan, tako da sm čist crknjena. Sploh več nč ne posluša. Obup.

LN in sladke sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.1.2007 22:35:25   
urška76
Oj!
Danaja naša mala včasih tud po par dni ne kaka. Pri Mihu smo enkrat paniko po enem tednu naredili in klicali zdravnico, pa je rekla, da je to čisto normalno za dojenega otroka. Ko se ja pa potem pokakal se je pa tako, da je bil samo še za pod tuš.
Kar se pa temenc tiče, so se pa našemu Mihu tud spet pojavila. Pa ima že skoraj tri leta. Pa mu jih že čisto ščistim, pa se potem čez čas zopet kaka zaplata najde. Tako, da očitno ni pravila, koliko časa se pojavljajo. Upam, da pri Špeli ne bo tako dolgo trajalo. Miha bomo jutri spet ostrigli in bo potem lažje spet to nadlogo odpravit.
Zdej pa grem počas v "pančevo".

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.1.2007 7:23:14   
krfjolca
Dobro jutro :)
Mi smo danes bolje spali. Očitno je včeraj res nagajal nosek, danes sem pa kar vlažilec naštimala v spalnico, pa smo spali najprej 6, potem pa še 3 ure, brez godrnjanja. user posted image Zbudila ga je ob pol 6 tašča, ko je šla v službo - pod spalnico je namreč garaža in vrata tako ropotajo, da ga zbudi. Potem smo se umili, naklepetali in pojedli, sem ga dala ležat v kuhinjo v ležalnik, tačas pospravila stanovanje, posesala in prižgala napo, pa ga je spet zmanjkalo. user posted image Tole šumenje je zakon.

Zdaj moram pa še po tleh pomit in pesjanko skopat. Imamo obiske popoldne, pa se mora vse svetit user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 734
17.1.2007 7:26:40   
krfjolca
Ah ja, z bučo je pa res malo bolje, tale puterček očitno deluje. Verjetno bo še treba parkrat ponovit, ker malo suha koža še zgleda.

A ima še kateri od vaših user posted image suho kožo? Anže ima samo na obrazku, pa ne vem, s čim naj mažem. Zaenkrat kakih krem ne upam uporabljat, zato mu umivam s kamilicami (zaradi mozoljčkov), pa mažem z lekarniškim olivnim oljem. Pomojem je lahko tudi od mraza, ker sva veliko zunaj. Je patronažna pogledala, pa pravi, da ne gre za atop. dermatitis, da je samo suha kožica.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.1.2007 9:12:20   
Nogavica
krfjolca, ti si pa že ful zagnana tako zgodaj user posted image . Če se Živa zbudi zgodaj, jo previjem nahranim in obvezno zadremam še kako kitico z njo.

Jaz tudi moram malo počistit, prideta popoldne tašča in tast in če ne bo čisto, se bo tašča ponudila za pomoč, ker sem jaz preobremenjena user posted image . Tega seveda nočem.

100x sem vam že hotela povedat, na kaj sem pa res FUL alergična - že tako se nonstop sprašujem, če imam dovolj mleka, potem pa smo recimo na obisku pri tašči ali obratno in moram podojit Živo, ona pa stoji zraven, mi bulji v joško in vprašuje: "Kaj je Živa, kaj ti ne teče?" Moram prav do 10 štet, da ne eksplodiram user posted image . Zadnjič mi je isto naredila moja babica.

Drem, dete joka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.1.2007 9:42:30   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

potem pa smo recimo na obisku pri tašči ali obratno in moram podojit Živo, ona pa stoji zraven, mi bulji v joško in vprašuje: "Kaj je Živa, kaj ti ne teče?" Moram prav do 10 štet, da ne eksplodiram user posted image . Zadnjič mi je isto naredila moja babica.

Drem, dete joka.

OMG!!!!!!!user posted image user posted image user posted image , jaz bi popiuser posted image , mislim, pa halo?! Uh, groza no,....
Mi2 sva še vedno pridni, kot user posted image  user posted image . Ko se lučka ugasne spimo do jutra user posted image .

Jaz bi mogla pa avto na servis pelat pa se mi ne da sami user posted image ,... otroka bi morala pa dat v varstvo user posted image ,... saj imam prijateljico, ki bo najbolj  srečna, če jo bo lahko čuvala tisto urco, ampak kdo bo pol šel z mano? user posted image user posted image ...

Ma, bomo že porihtali user posted image

Lep dan,...pa pa

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.1.2007 9:52:03   
kaja11
Danaja.... za dojenega otroka je čisto vseeno če se pokaka 6x na dan oz. 1 x na 6dni. Gašper se zaenkrat pokaka 6x na dan.

Nogavica... tole buljenje v joške med dojenjem pa tudi mene totalno razkuri. Zadnjič ga je tašča celo božala po glavi medtem ko sem ga dojilauser posted image . Do 1000 sem štele... do 10 je bilo premalo.

Viv... morjeuser posted image . Komaj čakam da gremo. Za letos že vemo kam gremo.... kar na vikend na Brač, je najbolj praktično. Drugo leto bomo pa že kam odbluzili.

Mi smo pa danes šele ob 03.00 zaspaliuser posted image . Malčka sta se kar izmenjavala in težila. Na koncu se mi je že mešalo. Gašper  že od začetka na hrbtu spi. Če se še spomnite kakšne kalvarije smo imeli s spanjem na začetku, potem vam je jasno, da sem skenslala vse kar se mi je zdelo da mu kvari spanec. Če sem ga dala spat na bok se je obvezno zbudil po 5 min in zatežil. Na hrbtu je pa vsaj kakšno urco zdržal. Saj je mene tudi skrbelo, da ne bi bruhal ponoči, sam sem bila itak skos zraven njega... spanec imam pa fuul rahel... že od Urbana.

Petra... a veš da sem jaz tudi zadjič pomislila, da me "kaznuje", ker nisem bila skos z njim. Z user posted image sva morala par stvari pošlihtat in sta ju tašča in tast čuvala. Mali valjda ni hotel flaške, tako da sva po 3 urah prišibala. Ko sem prišla je pojedel, pol pa še cel večer nekaj cvilil. Pa še to... jaz ga nahranim in ga dam tastu, kjer se mali kr neki prtožuje, teži,... pol ga pa jaz vzamem in mali dobesedno v 5 sekundah zaspi.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.1.2007 10:40:34   
Aja1
29.10. seenmojca (Jakob), 48cm, 2940g; ??cm, 4300g; 62cm, 6600g;
30.10. viv (Zarja), 51 cm, 3360g;
30.10. Ema79 (Julija), 50cm, 3200g, 55cm, 4300g; 58cm, 5300g;
2.11. katy.25 (Sara), 53cm, 3790g; 56 cm, 5000g; 
2.11. Kaja11 (Gašper), 52cm, 3670g; 55cm, 4950g; 58,5cm, 6050g; 
9.11. Aja1 (Neja), 53cm, 3430g; 55cm, 4700g; 59cm 5700g;
10.11. MucaMaca (Ana Anouk), 52cm 3310g; 56cm, 4190g; 58cm, 4710g;
12.11. krfjolca (Anže), 53 cm, 3520g; 55cm, 4750g; 59cm, 5910g;
12.11. **Petra** (Nik), 50cm, 3350g; 53cm, 4330g; ****cm, 5770g; 
13.11. marella1 (Lana), 53cm, 3400g; 56cm, 4255; 58,5cm, 5135g;
14.11. blecky (Tim), 52 cm, 3680g; 59cm, 5170g;
16.11. Urška76 (Špela), 53cm, 3660g; 55,5cm, 4320g;
16.11. Monika79 (Kaja)
18.11. Zamima (Zala), 49,5cm, 3040g; 54,5cm, 3780g;
18.11. MALINČICA (Maj), 51cm, 3100g; 53cm, 4650g; 
18.11. majas (Kaja), 51cm, 3560g; 53,5cm, 4210g;
20.11. Danaja1 (Omar), 53cm, 3480g; 57cm, 4990g;
22.11. Melita73 (Zara), 49cm, 2890g; 51cm, 3850g;
22.11. Nogavica (Živa) 48cm, 3040g; 54cm, 4255g;
3.12. Lana_s (Luka), 47cm, 2890g; 51,5cm, 3620g;
???? SIBI (Taj), 48cm, 3095g, 50cm, 3800g;

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.1.2007 11:03:22   
majas
Jaz je pa NIKOLI ne dojim v družbi, saj imajo vsi še kako sobo in se za tisti čas odstranim da v miru podojim ker mi ni da mi kdo gleda joške, pa še ona je nemirna če se kdo zraven pogovarja. Saj je to trenutek med materjo in otrokom in sem zelo rada takrat sama!

Smo se vrnile od pediatra. Joj kar en kg se je zredila, zdaj ima pri 2m-56cm, 5165g  se je pa tako začela jokat ko je prišla k zdravnici ker se je malo pred tem tako pokakala, nazadnje jedla pred 2urama in je bil trebušček prazen user posted image bogica... je dobila jesti in je bil spet mir, zdaj pa aja, je prav grozno kako ji zmešam urnik ko jo tako zjutraj kam peljem, ni navajena.

S
mo pa danes prespali 8ur v kosu. Je bila včeraj budna kar 6ur kar ji malo kdaj rata. Še vedno pa kaka tudi po 6X na dan. Sem ugotovila da če jem čokolado jo kar malo zapre user posted image

Ja viv to vreme na obali je prav user posted image danes je spet megla in mrzlo...nevem...pa bom šla vseeno malo ven ...

Sem tudi jaz slišala da te pumpice za nosek niso zdrave, tega ki imam jaz iz Italije pa prav nič ne boli. Škoda da se ga dobim samo v Italiji in je samo 8eurov.

Jaz pa ne bom nič šla čez mejo če ne bi vam rade volje priskrbela... če pa gremo  pa vam sporočim...

nič moram pospravit kuhnjo, lep dan ***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 740
17.1.2007 11:07:45   
blecky
jutro,

mi smo pa ful prehlajeni... ne pomnim kdaj sem imela tolk gnoja v glavi user posted image user posted image . Naš mali pa ima poleg zamašenega noska sedaj še vneto očko, tko da ga sedaj ne upam kopat, pa tolk temenc ima......

Tim je kar večkrat na dan pokakan, saj malca na 2 uri - mora it več venuser posted image user posted image .

Punce, kako pogosto previjate vaše male štručke?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.1.2007 11:19:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

[Mi2 sva še vedno pridni, kot user posted image  user posted image . Ko se lučka ugasne spimo do jutra user posted image .

Joj, kaka srečnica si! Midva sva včeraj mislila, da nam bo uspelo zgodaj iti spat - ob 22h se je najedla tako, da je samo še "skupaj zlezla". Sva jo dala v zibko, kjer je spala kot angel - do 23h, ko je že bila čukec user posted image . No, potem smo zaspali ob pol enih, pa do pol osmih zjutraj. Saj se ne smem preveč pritoževat.

IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

tole buljenje v joške med dojenjem pa tudi mene totalno razkuri. Zadnjič ga je tašča celo božala po glavi medtem ko sem ga dojilauser posted image . Do 1000 sem štele... do 10 je bilo premalo.

Evo, pri meni isto - jo zraven boža po ličkih in po ušeskih, ji miga nogice in govori: "Jej, Živa, ne zdaj spat na zizi". Mislim, kot da ne bo jedla, če je lačna...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 742
17.1.2007 11:25:22   
Aja1
Meni gre tudi na živce, ko Nejo dojim in se najde kdo user posted image , ki bulji v naju in sprašuje...a vleče, a teče??? Najraje imam takrat mir (no, mož je izjema, njegova prisotnost me ne moti).

Jaz jo previjam na cca 3-4 ure, ker je samo polulana (kaka pa 1x na dva dni in takrat jo takoj, ko spusti, ker je drugače umazana do vratu). Ponoči je pa ne pevijam.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.1.2007 11:29:19   
Aja1
Punce, a boste otroke prijavile za olajšavo? Ali boste počakale in jih uveljavljale pri dohodninski napovedi? Midva sva mislila šele pri dohodnini, pa bodo baje za leto 2007 pošiljali kar odločbe (ne bo treba nič izpolnjevat). Bodo potem upoštevali, da Neje nisva imela prijavljene med letom??

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.1.2007 11:34:23   
tejkaz
se jaz za na seznam....
eva je bila rojena 26.11.2006 tezka 2820 in velika 48 cm, na prvi posvetovalnici velika 53 cm in tezka 4410 g, drugo posvetovalnico imamo 31.1
tudi eva se pokaka 1 krat na dva dni in takrat vse premoci. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.1.2007 11:46:46   
**Petra**
Naš Nik pa je danes ponoči spal od 20.30 do 6h zjutri. Potem pa sva se podojila in smo vsi 3 s Pio vred zaspančkali do 9.30, no Pia je potegnila mičkeno dlje.

Aja, mi bomo Nika dali v olajšavo v napovedi za dohodnino. Res bojo pošiljali izpolnjene obrazce, ampak če se z njim ne boš strinjam oz. boš imel kako dopolnitev, jim boš obrazec zavrnil in ga bojo baje popravili. Kr neki skoz spreminjajo.

Ta čaj res dela čudeže, moje zize so kot prerojene!!!!!! Čist drgačne, ko jih potipaš, prov čuti se, da po dojenju še ostane not neki mleka, prej pa so ble ko ožeta cuna. Bravo, sem kar vesela.

Komi čakam, da bojo rezultati objavljeni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.1.2007 12:49:31   
urška76
Oj!
Midve sva pa danes s tehtanja in pri dve mesecih ima naša mala 58cm in 5180g.
Mi ga pa zdej neki na veliko spet kvačka. Ko je približno čas za jest ona zaspi in tako mi je preračunano včeraj prespala dva obroka. Pol se pa seveda vsa sestradana zbudi, zize so polne, in se tako naje, da potem polovico ven pomeče. In se seveda nonstop preoblačiva. Ne pomaga nobena plenička na rami, gre vse skozi, pa noben slinček ne ustavi navala. No sej, potem pa smo spet pri temi peremo...
Punce kake probleme mate s taščami pri hranjenju. Moja je mislim, da samo enkrat hotela bit nekaj pametna pri Mihu, pa sem ji povedala, da ga moti, če ga med hrano kdo ogovarja in od takrat je ni več blizu kadar dojim.user posted image  Vsaj nekje sem dosegla, da mi da tašča mir.user posted image
Midva prej Miha nisva mela v olajšavi pri plači, ga je dal naš pri dohodnini. Sedaj, ko sta pa dva, se pa že kar nekaj pozna na mesec in glede na to, da se bomo zapufal na veliko za lastno gnezdece je pa že oba prijavil. Seveda on, ki ima kar nekaj višjo plačo in se nama tako bolj splača.
Smo se pa odločili, da gremo konec marca mal na dopust. Bomo v ptujskih toplicah rezerviral kamp hiško in uživali. Nama je všeč, ker je ločeno, spalnica, otroška soba in kuhinja. Da bosta otroka lahko v miru spala.
Zdej pa šibam, mala se je zbudila

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 747
17.1.2007 13:04:18   
Aja1
Urška, pa bosta Špelo že dala kej v bazen? Mi tudi nameravamo nekam malo na dopust, pa eni pravijo, da se lahko otrok kopa v bazenu šele pri 6ih mesecih.user posted image  Čudno je pa to, da imajo plavanje za dojenčke od 4tega meseca dalje user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.1.2007 13:05:02   
**Petra**
Urška, kok pa dobite cca. na mesec, ko uveljavljata olajšavo pri plači? 

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 749
17.1.2007 13:28:47   
urška76
Špela se bo tud kopala, sicer manj kot Miha, ki bo verjetno tud jedel v vodi user posted image . Pa tud na plavanje Dojenčkov bova šli. Če sem bila s prvim z drugim ne bo nič drugače user posted image . Sam pozanimat se moram, kdaj se začne kak tečaj. Zdele januarski je bil še prezgodenj.user posted image  pravijo, da naj bi dojenči začeli biti v vodi s štirimi meseci, ko imajo še refleksni sonožno odriv.  http://www.plavanje-dojenckov.tk/  Mal si preberi na tem linku

Pri plači se bo pa našemu poznalo približno 30.000 v Sit v evrih še nisem računala

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?