**Petra**
|
Joj, jst sm tud tok malomarna s temi kapljicami. Sploh mu jih ne dajem redno vsak dan. Pa mam v telefonu opomnik vsako jutro ob 9h, ampak pol ugasnem in pozabim na kapljice. Drugače pa sva še kar na eni, do dveh še nisva pršla. Se bom mogla bolj potrudit in mu jih redno dajat. Uf, šele zdej sem kuhno pa dnevo pospravla, mala navleče igrač, da nimaš kam stopit. Nik spi že od 8h, sva kar ujela ritem, da gre tam okol 8h spat, no, ni pa to lih pravilo, da gre vsak dan. Čisto odvisno, če so kaki obiski, nardimo tudi izjemo. Zdej se moram it pa učit, mam jutr izpit, pa še sploh pogledala nism nč. Sem bolj lene sorte za učenje, odkar imam dva mala sončka. Pa saj čez dan se itak ne morm učit, če že Nik spi, pa Pia bedi, tko da ne gre. Mah nekak bo že, če ne jutr, pa potem kakšn drug rok. Jst sm bla za izpite vedno optimist, nikol se nisem preveč ubadala s tem, če nism naredila, čeprav sem do zdej mela kar gromozansko srečo, da sem z malo oz. skoraj nič učenja nekak spacala za tisto blaženo 6, za več se mi ta itak ne gre. Se je naša mala lepotička odločila, da bi šla v vrtec. Me prov zanima, če bo res ostala, ko bo napočil ta čas. Pravi, da bi se igrala s punčkami in fantki. Joj, je prebrisano to dete. Greve mimo vrtca vsak dan, ko gremo v trgovino, pa dobr, da gremo vedno tak čas, da otroci spijo, ker bi drgač kr k njim hotla it. NO, zdaj pa ji bomo željo uresničilli, samo upam, da ne bo potem kake panike za domov it. Pustimo se presenetit. Nč zdj pa bo treba sest za knjige, čeprav odlašam in odlašam na veliko. Jst bi še kar pospravljala po stanovanju... Danes se mi še likat da, k se mi ponavadi to opravilo zelo upira. Nč, se slišimo jutri.
|