ema79
|
Tudi jaz in moja mala dužinica vam želimo vse lepo v letu 2007! Pravijo, da kar delaš danes, boš počel vse leto, ane ? no, pol bomo pa mi spali brez hranjenja od 22 - 7.30, a ne ? Plosim, plosim, plosim, naj bo res!!!!!! Mi smo mel pa najprej pri babici silvestersko večerjo, pol smo šli pa k enim prjatlom ob 20.30, 2.30 smo šli pa lepo dam. Oči v pravem novoletnem vzdušju, jaz malo manjšem, mala je pa itak najdalšo noč v letu orenk podaljšala!! Pa še RD sem mela včeraj, tko, da nam je blo res lepo! mi je pa začela mala po drugi strani sračkat. Do sedaj, sva se ponoči lepo dojile (mam mleko še v eni zizi, v drugi je že vse usahnilo) , čez dan pa sem pumpala in dala po flaši in nekaj malega tudi dodajala. zdej se je pa mali vragec odloču že drugo noč zaporedoma, da pa njej ziza ni več zanimiva in ji gre kr na bruhanje, ko ji jo ponudim, tako, da morem ponoči kr lepo orenk vstat, narediti mleko (hvalabogu imam vodo že v termoski) in potem še spumpat svoje, če ne želim, da me zjutri na eno stran vleče! Jst jo mam čez dan v ležalniku v polsedečem položaju že skoz od rojstva. Ne vem, al je prov, al ni, ampak patronažna je to vidla in ni nič rekla. Le, ko orenk zaspi , ga poležem!