|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.12.2006 14:04:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adelinna

Viv - super, da ste se imeli tako fajn na kosilu. user posted image  
Lep dokaz, da dojenček ne pomeni, da se je življenje ustavilo in da je treba biti samo doma ali kvečjemu na kakšnem sprehodu, kot menijo nekateri. user posted image

To sem tudi jaz ugotovila user posted image ,... sem bila z Zalo po nakupih zadnjič, pa s prijateljico, pa sva se lepo v miru vsedle še na kavi in ni bila Zala nič v napoto user posted image .

(odgovor članu adelinna)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
20.12.2006 19:33:10   
MALINČICA
Matejka, ti imaš pa ziher Dr. Švab-Zavratnik, ker je zbolela, so tudi nama prestavili pregled na petek ob 11ih.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.12.2006 21:32:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Matejka, ti imaš pa ziher Dr. Švab-Zavratnik, ker je zbolela, so tudi nama prestavili pregled na petek ob 11ih.

ne Dr. Dietner Merkan imam user posted image , saj je rekla, da je to samo tokrat v petek. Drugače je ob četrtkihuser posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
21.12.2006 13:46:41   
majas
Pozdravček novemberke moje user posted image  kako je lepo ko lahko pridem na internet... čisto sem zgubljena nevem kaj se kaj dogaja... user posted image  a upam da bom kmalu spet med vami... internet se mi že prikljapla...

Moja Kaja kje že za eno kg težja in ima danes en mesec in 3dni.

Ja seveda še tukaj vsem čestitke za svoje sončke... kmalu bom spet med vami, sem vas res pogrešala...
papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.12.2006 15:35:46   
Nogavica
Dobrodošla nazaj, majas user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.12.2006 20:47:15   
viv_
Dobrodošla med nami majas! user posted image

Kako kaj veseli december? Jaz bom ravnokar nekje sama sebe srečala user posted image . Samo letam okrog... Danes sva z Zarjo šibali na Bled, sva imeli 101 opravek, potem še hitro kavico z eno kolegico, pa nazaj v Kranj. Zarjo sem nato peljala k moževi sestri, jaz pa v LJ na kosilo - en sodelavec je šel v pokoj, šef je imel pa rojstni dan. Saj, še jutri, potem so pa prazniki! user posted image user posted image user posted image  Pa bomo 9 dni vsi 4 skupaj! Jupi! user posted image user posted image user posted image

Tamala že kar ratuje otroček. Ful se pogovarja - sploh kadar je lepo naspana. Pa tak cuker je, ko se posmeji in reče "aaaaaaaaaaaaaaaa". Mirna pa uživa, če jo z Zarjo loviva po stanovanju, ali pa se gremo ku-ku izza kakšnega fotelja. Ha ha, sestrici se že igrata...

Kaj zdej kranjčanjke, kdaj gremo na kofe?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.12.2006 12:20:49   
ema79
oj, sem mogla neki napisat, če ne nas bo na drugo stran vrgl...
res nismo vec tko aktivne tle gor, kot prej, ko smo ble nosecke....

Mi smo pa danes ze drugic zapovrstjo spali prvo rundo od 22 do 4.30user posted image user posted image Pol pa se do osmih!
Upam, da se bo to nadaljevalo!

Nasa se aktivno smeje, tegale kuku pa se ne kapira!user posted image

Ful se ze slinimo, bomo rabl it kmal slincke kupit!

Drgac je pa najlepsi otrok pod soncem....user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.12.2006 13:09:48   
Aja1
Tudi naša Neja se je odločila, da bo malo več spala. Zdaj par dni že ka lepo spimo od 23h do 8h z dvema vmesnima hranjenjema. So pa krči končno ponehali! Upam, da jih ne bo več, ker sva trpeli tako Neja, kot jaz.

Ja, punce, je pa res da smo bile zelo aktivne na forumu v času nosečnosti, zdaj pa veliko manj...no, tudi to bomo popravile, ane?! user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.12.2006 15:36:41   
Anonimen
Tudi mi2 sva se lepo poredili in lepo zrasli user posted image ,... sva od pediatra (in od še miljontih opravkov user posted image user posted image )  velika je 54,5cm težka pa 3780g user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
22.12.2006 18:48:23   
MALINČICA
Evo, da se še midva pohvaliva, sva se z dojenjem zredila za kilo in pol, jeeeej!!!
Zrastel pa je za dva centimetra, tako, da so mere sedaj po enem mesecu takšne: 4600g 53cmuser posted image user posted image
Sem tako vesela, da se hitro razvija, da je vse v redu...
Dobila sva le kremico za te njegove mozoljčke, pa jez moram na dieto brez mleka, ker predvideva, da ima to od mleka, ki ga jaz spijem. Menda nekateri dojenčki težko prenašajo kravje mlekouser posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
23.12.2006 18:29:20   
alja01
Pozdravljene novemberke!
Ravno toliko časa si ponavadi vzamem da vidim in preberem kaj dogaja tle gor, javit se pa še nisem imela čas (ne voljo). Na hitro naj povem, da je porod bil hiter 4 ure, se je pa pol zakompliciralo, ko mi je pritisk padel na 50/30 in je vsa bolnica na kup letela. No vseeno je na svet pikukal naš sonček Alina, pridno se dojiva(čeprav se imela hude težave z dojenjem na začetku) in večinoma spimo, tud ponoči. Na začetku je preveč spala, tako, da jo sedaj budim na 3 ure, ponoči pa jo pustim spati. Me pa malo skrbi, ker smo bili v petek pri zdravnici na obisku in je AD3 predpisala. Punce a jih ve že dajete te kapljice, kakšni so odzivi, prosim napište? Mene je full strah to začet dajat!
No lepo se mejte pa se še kej beremo, čaw.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.12.2006 20:02:20   
viv_
Punce,

pozdravlja vas Urska76! Pravi, da so ok, ampak, da ji primanjkuje časa. Morda se kaj oglasi prihodnji teden.

alja01 - čestitke in velkom bek user posted image

krfjolca - kako je pri vas? A je že kej boljš?

Ema - teli otroci, rojeni 30.10. so pa najlepši, knede user posted image

matejka81 - upam, da teli praznični dnevi niso pretežki in preveč žalostni. Polupčkej vajino Zalo, pa fejst jo stisni k sebi. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.12.2006 22:36:40   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ema - teli otroci, rojeni 30.10. so pa najlepši, knede user posted image

No, no, veliko konkurenco jim delajo tisti, rojeni 22.11. user posted image user posted image user posted image
Če posplošim - novemberke imamo najlepše, je tako?

Lepe prve praznike z vašimi štručkami vam želim, punce user posted image   user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.12.2006 12:57:41   
Anonimen
Alja01 Kar se tiče kapljic - nam ne povzročajo nobenih (dodatnih) problemov. Ga sicer občasno zvija in napenja, ampak to povsem neodvisno od tega, ali dobi kapljice ali ne. Dajemo mu se Sab Simplex in nima nobenih hudih težav. Jasno včasih malo zajamra in zarenči, tudi zacvili, ampak skrivnost dobrega počutja našega tamauga je v tem, da je sit, da je podrl kupčke (en ni nikoli dovolj), in da se je pokakal. Čim karkoli od tega ni izpolnjeno, ne bo zaspal. Če je pa vse opravil, bo pa spal tudi 6 ur v enem kosu user posted image

Sicer pa sedaj veliko hodimo na izlete, začeli smo seveda na Sv. Jakobu user posted image , sedaj pa počasi spoznavamo vse ostale gričke okoli Ljubljane. In naš 'Jaguar' se super vozi po snegu!

Punce, vesel Božič vsem user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
24.12.2006 17:14:09   
majas
Sem na hitro dodala nekaj slikic od moje Kaje,,,

Vsem želim lep in miren božič z vašimi najdražjimi***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.12.2006 11:24:47   
majas
Ojla!
Danes pa ni nobene, seveda Božič je. Pri nas se kuha kosilo jaz pa sem vseeno malo smuknila na net.

Nekaj mi povejte. Kako čistite zamašene nosek? jaz ga Kaji nikakor ne morem tako se mučim, tista pumpica nič ne pomaga, nič ne gre ven... ali pa je nevem uporabljati. Je ponoči bilo hudo ko je tako težko revica dihala.

lep božični dan. moja je dobila za božičeka pampers pleničke hihi user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.12.2006 15:10:59   
atanja
JOOOJ vse se je zbrisal.

Uglavnem: zamešeni noski. Midva mava že od začetka z njim problem ker ima bolj skupaj zaraščeni nosnici.
Jaz uporabim od Nivea fiziološko raztopino v tubici se dobi-malo manjši kot smo imeli v porodnišnici. V lekarni se dobi za 800sit
In mu kar ornk notri našpricam da mu včasih skozi drugo nosnico ven priteče. Pazit moraš da ima glavo na miru pa jaz to bolj od vzunaj noska naredim-ne porinem mu nori nič. Pome se odmehča in poje to-blek. Ampak tako je.Ali pa kihne še da malo spuca.
Če pa potem vidim na koncu zvijem papirnat robček in mu ven potegnem. Vaja dela mojstra-pa duda pomaga  da je pri miru in da se ne joka.
Fiziološko mu večkrat dam v nosek tudi zdaj zaradi suzga zraka da lažje diha, sam da mu takrat sam na kapam.
Mi je sicer patronažna rekla da naj samo kapam ne pa notri napšricam da mu ne bom s tubico ranila ampak to delam bolj od vzunaj in mi je potem zdravnica rekla da če si zaupam je boljš da mu dela  ker lahko od tega dobi tudi vnetja ušes. Pa pazim res. Sam men se duši ponoči če mu tega ne naredim. pa včasih ima še od mleka zamašenga kbruha tok smotan čez noska tud.

Mi pa zdaj več al manj po flaški jemo. Sem zdaj od Millerja mlek vzela k naj bi bil boljš, ampak ima pikice po njemu tako da bom nazaj šla na aptimil iz lekarne.

PA ponoči se mi zbuja ta teden po treh urah-bomo vidl če je to zaradi mleka k mu ne odgovarja.

LEpo papcite pa VESEL BOŽIČ

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.12.2006 17:17:58   
adelinna
Tudi jaz čistim nosek s fiziološko raztopino. Tista pumpica se mi zdi za ta mali nosek še prevelika. Enostavno spustim v nosek par kapljic, včasih potem samo izgine, včasih pa v mini rolico zvijem košček vate in počasi vlečem "muco" ven. user posted image

VESEL BOŽIČ!

user posted image

< Sporočilo je popravil adelinna -- 25.12.2006 17:18:43 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.12.2006 17:59:09   
Nogavica
V albumu so nove fotke moje male ljubice...

... ki se je v zadnjih dneh odločila, da bo podnevi spala in ponoči bedela user posted image . Pred 2h ponoči nam nikakor ne uspe zaspat, poleg tega se mi zdi, da ta čas iz dneva v dan podaljšuje, midva z dragim pa zraven umirava user posted image . Zjutraj in dopoldne potem skozi spi (tudi med previjanjem user posted image ), včasih tudi popoldan. Ima katera kak nasvet, kako to "spremeniti"?

Pa še eno vprašanje - ve dajete vašim user posted image  čaj? Katerega in koliko na dan (dajete po flaški ali po žlički)? Meni so v porodnišnici rekli, da dokler dojim, ni potrebno, pediatrinja pa pravi, da bi bilo dobro dodajat še malo čaja, zdaj pa ne vem...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.12.2006 18:14:57   
krfjolca
Čer!
Mi imamo krasne praznike letos user posted image , nikakor nam ne uspe v miru pojesti bilokaj ... user posted image
Neprestano jokamo. Dan po odpustu iz pediatrične je bil čisti mir (najbrž od izčrpanosti), naslednji dan že slabše, potem je pa očitno spet dobil energijo in tulimo čez cel dan. Ga zvije, joka, se tolažimo, ko se končno umiri in že skoraj zaspi, pa ga spet zvije. Neha kake 2 uri in pol po hranjenju, pa malce zadrema, potem je pa že čas za naslednji obrok user posted image . V sredo morava pa nazaj v bolnico, ker sva samo na začasnem odpustu. Sem pa vedno bolj prepričana, da je res alergija. Ker je dobil pikice - po obrazu, celem lasišču, trupu in rokah. Izgledajo kot mozoljčki, ampak en pri drugem, kot bi imel ful mastno kožo. Zdaj jih umivam s kamilicami, pa jih je vedno več.

Mah, čisto sem že obupana. A bi šel lahko prosim vsaj en problem mimo nas? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.12.2006 18:45:54   
majas
Ah bogica ti krfjolca... se mi prav smiliš veš, pa saj jaz upam da bo to čimprej boljše.

Jaz že dajem malo čajčeka po flasški ker mi je mami govorila da naj dam da je sigurno žejna in naj ne poslušam... Skuham pa samo kumino in janež pa tako pije. Nič tistis umetnih čajov iz trgovine. Se bo vsaj na cucelj navadila, ker sem brala kako imajo ene probleme ki ne dajo do 6 meseca tekočine. Nič ji ne škodi, pa še pomirja želodček. Je bila danes cel dan pokonci zdaj pa mi je malo zaspala...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.12.2006 20:52:05   
viv_
Vesele praznike vsem!

krfjolca - zakaj sta bila pa sprejeta na pediatrično? A delajo teste za alergije?

Me 3 smo jutri spet same user posted image . Moj gre na eno žurko... bojda zadnja letos. Pa še našedva gresta na celodnevni izlet, pa sem mal upala, da bo Mirna "na obisku" pri njih. No ja, bomo šle pa dopoldan na Bled. Moram po poročni prstan, sem ga dala popravit. Pa mi je kar zoprno, ker sem brez...

Prazniki so pa luštni... Moji punci sta imeli enaki rdeči žametni oblekici in enake žabice. Sta bli kot dva bonbončka user posted image . Večerja je bila tudi kar "mirna". Malo smo se menjali pri pestovanju Zarje, potem je pa še ona lepo zadremala v ležalniku. Očitno jo je vse zelo utrudilo, ker je spala v šusu do pol 5 zjutrej, potem pa še drugo rundo do pol 9 user posted image .

Upam, da bo jutri kaj sončka...

Lepo se imejte!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.12.2006 11:47:41   
krfjolca
Viv, šla sva tja zaradi tako močnih krčev. Ker ga je zvijalo cel dan. Spal ni nič, nazadnje mi je celo nehal jest, ker ga je tako bolelo in sva se bala izsušitve. Obenem je pa še zaprt, kaka bobke in se napenja. Res je revček. Pa se mi zdi, da je vsak dan slabše. Bomo videli, kaj bodo rekli jutri - pridejo izvidi za alergijo.

Pikic je vsak dan več. Po lasišču ima prav zasušen gnojček od poknenih mozoljčkov, sem mu komaj dol spravila. Na vrhu glave ima pa še temenca.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.12.2006 12:35:49   
beki24
Nogavica- pri nas je bilo isto kar se spanja tičeuser posted image  s tem da se je od 2-3eh ponoči histerično drla!! Spala tudi ko je, je samo 2 uri, pa smo malo jedli, pa se nosili, gledala je pa bolj živo kot čez dan!!!!! Naša rešitev je bil Aptamil, zdaj večerni obrok dobi Aptamil(okoli 22ih zvečer) in od takrat je šlo samo na boljšeuser posted image . Zdaj pri 2 mesecih in pol včasih prespi že celo noč , sama je začela spuščati nočne obroke!!!!

Drugače je pa verjetno vse odvisno od časa, jst tudi 1 mes in pol nisem nič spalauser posted image

Veliko sreče

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.12.2006 15:56:38   
Aja1
Punce, koliko pojejo vaši user posted image  za en obrok? Moja čez dan okoli 120 ml na 3 ure, zvečer pa je zdaj že 2x zaporedoma pojedla kar 200 ml. Posledica tega je pa, da je spala v enem kosu 6 ur user posted image

Krfjolca, kako je z Anžetom? Upam, da bo čimprej doma čil in zdrav ter da bo veliko spal.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......