Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 20:09:55
citrončica
Buškica, drži se, še teh par dni, pa bo..... pozitiven rezultat, upam!!! Ja pa seveda tudi ostale, ki še čakate ... Crnitulipan, ti punkcijo..srečno, jaz sem že mimo,jaz zdaj ET čakam, da grem iskat, kar smo pridelal!!
Pa ostale, greste vse med januarčice in naprej?A je še kakšna decemberčica tu?
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 23:08:41
pikovit
Ola punce,končno se javljam tudi jaz.Po dolgem oddihu na Karibih oz. v Dominikani sem se spet priklopila na net.iBilo je noooooooooooooooro in nepozabno.Še vedno sanjam.Tu bi lahko živela celo življenje.Ljudje prijazni,mirni, preprosti in brez predsodkov.Tam se pleše in raja kr na ulicah.V vsakem lokalu je druga muzika.NORO.Sadja in zelenjave v izobilju.Predvsem pa je sadje čisto drugega okusa kot pri nas.Da ne govorim o njihovem kakavu ful dober.Punce in fantje so tako lepi in lepe da se ni problem zaljubiti.Pokrajina pa je kot iz filma.Da se videt od peščenih plaž do deževnega gozda.Palm je tam toliko kot je pri nas smrek.Tega se ne moreš nagledati.KOkos ti pada kar na glavo.U glavnem sanje.Skratka tole bomo drugo leto ponovili.Že komaj čakam. Vidim da se ful veliko dogaja zato eno dobrodošlici za vse novinke in vsem novopečenim mamicam
Punce imejte se lepo jaz pa grem še malo sanjarit in se gret pod palmo.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 11:33:06
JEŠA
Ojla, punce….
No pa sem ponovno tukaj. Danes sem prvi dan v službi. Punkcijo sem preživela (čeprav ni bilo kar tako)…… . Na Silvestrovo pa sem šla po … … In sedaj mučno čakam dneve do …..
Moj je še bolj neučakan kot jaz, on bi kar da naredim test, ma jaz bi raje počakala do srede, ko bo 11. dan…. Kdaj pa naj bi prišla … ..če ne rata?????
Vsem novim lepo nosečnost, vsem borkam,pa srečno v postopku.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 12:58:31
sonchek
Pozdravljene punce... ...veliko vas berem in vedno držim pesti za vsako od vas....jaz spadam sicer pod drug forum (upanje po splavu), ampak sem tokrat začutila željo, da vam samo povem, da sem res z vami, pa čeprav ne vem kako vam je... Vsem želim najlepšega bambinija (otročička) in da bi vam čimprej minil čas do njega...ker vem, da boste najboljše mamice na tem svetu... pa srečno!!!
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 13:01:00
pikovit
Kapica pojdi ne bo ti žal.To je balzam za dušo.Moram rečt da v tem hotelu kjer sva bivala je bilo ful veliko otrok in nosečnic.Tako da je a hotel očitno "hotel prijazen otrokom in nosečnicam"
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 16:30:55
buškica
Vsem puncam najlepsa hvala za čestitke!! Se vedno nisem cisto dojela, da se nama je zgodil čudež. Tako lepo mi je pri srcu, da se zaloti, da se kar naprej smejim.