Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 8:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, drage moje Evola, božični prazniki so mimo, doma na Štajerskem je bilo čudovito sedaj smo pa spet v Ljubljani Upam, da ste preživele lepe praznike in da ste si nabrale novih moči!!! Jst sem od dr. Reša danes, imela sem ponovni UZ in danes sem prvič SLIŠALA utrip srca mojega zlatega otročička in ne znam vam povedati kako sem se počutila...ni besed za kaj takega, z mojim dragim sva samo poslušala in se čudila...čudovito, nepopisno in najlepši občutek na svetu Iz srca vam želim, da čimprej občutite to tudi ve in veste da vam vse držim močne pestke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 13:03:25
|
|
|
|
anabanana
|
Poooooopsi.... , so mi prišle kar solzice v oči...veš, kako ti privoščim! Edina želja mi je, da grem v bodočem letu po tvojih stopinjah!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 13:07:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Poooooopsi.... , so mi prišle kar solzice v oči...veš, kako ti privoščim! Edina želja mi je, da grem v bodočem letu po tvojih stopinjah! Ja tudi jaz se pridružejm tem lepim željam zate,in tudi moja želja je taka kot od moje predhodnice. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 14:03:31
|
|
|
|
tosja
|
VESELA SEM ZATE, še pred pol leta sem bodrila tebe in še nekaj punc. Vesela sem, da ti je uspelo Uživaj v teh čarobnih mesecih Želim si, da se ti kmalu pridružim lp, tosja
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 16:14:54
|
|
|
|
buškica
|
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie Estera Saša postopek- januar Maza postopek-januar Niovi postopek- januar Ninika postopek- januar Neža postopek- januar Mojca Mekeke postopek- januar Pikovit Buškica transfer 28.12.2006 Taja postopek-januar/februar Uršulca Tobika Ješa postopek- december Pika postopek- december/januar Anabanana Elisabeth Mišek postopek- december Še naprej vesele praznike, Buškica
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 17:32:41
|
|
|
|
siskamiska
|
Buškica jutri navijamo zate .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 20:24:07
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, poopsi, kako lepo te je brati, sem kar čutila s teboj ko si pisala,da si poslušala bitje tvoje ! verjamem, da je nepopisen občutek! Mišek,vse mislimo nate! Jaz bom med Marčevkami!jooj, kako bo to hitro! Buškica zate pa čim lepši dan jutri!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 20:27:56
|
|
|
|
citrončica
|
Poopsie uživaj vsak trenutek , Buškica, držim pesti jutri....ko bom tudi sama tam, upam da na zadnjem UZ pred punkcijo, ostalim pa naj dedek Mraz prinese....., da bo res srečno in veselo 2007!!! Pozdravček!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 28.12.2006 11:43:38
|
|
|
|
buškica
|
Pozdravljene! Ponosno vam sporočam, da od danes naprej grejem , zdej pa odštevamo 14 dni do testa. lp buškica
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 28.12.2006 11:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Buškica,ti kar grej svoja me bomo pa držale pesti zate,da boš zagledala najbolj zaželjene črtice.Drži se in čuvaj se!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 28.12.2006 11:59:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Tudi jaz bom najbrž med marčevskami in aprilčicami čvekala,da se bomo vspodujale kot lani. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 28.12.2006 13:27:39
|
|
|
|
buškica
|
Imam par vprašanj. Ali je po transferju potrebno počivati, na kaj moram paziti. Sem čist nova v tem pa ne vem nič. Kakšen namig bi bil dobrodošel. hvala za lepe želje. lp buškica
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 11:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupike moje hvala za vaše želje, vso vzpodbudo in veselje, ki ga delite z menoj!!! Buškica močne pstke držim, da zagledaš , bo močno mislila nate Vsem ostalim puncam pa prosim sledite meni in se mi pridružite, jst vas vse nestrpno čakam . Ne obupajte in predajte se tudi, ko bodo težki dnevi in razočaranja....če je meni uspelo bo tudi vam, verjemite mi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 11:45:35
|
|
|
|
pika74
|
Ojla punce. Jest sm pa zdej v dilemi . S prvo šprico začnem 31.12., torej decembra. Sam jest sm se že gor prfočkala pri januarkah. Al bi se mogla tukej? Da ne bo kakšne zamere . Jest bi bla najrajš kr na obeh koncih . Drgač pa tud jest želim vsem tukej vse dobro in veliiiiiiik v letu 2007. Lp pika74
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 13:13:25
|
|
|
|
buškica
|
Pika74 dobrodošla med nami. Lahko si pri nas in pri januarčicah. Poopsie hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 13:55:11
|
|
|
|
teira
|
Buškica držim močne, močne , da boš tudi ti doživela to veselje in kmalu zagledala . Poopsie res si lepo napisala in se ti pridružujem. Vsem, prav vsem soborkam želim, da bi s čimmanjšo muko preživele terapijo in da bi bili vsi prihajajoči testi pozitivni. Želim vam tudi veliko optimizma in pozitive, da boste lahko vse to speljale, kot je treba. En velik Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 16:12:36
|
|
|
|
pika74
|
buškica - zate in za ostale sem malo pobrskala v arhivu in našla eno zanimivo povezavo: Vampirka je dala fajn nasvete, kako živeti po transferju: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=946010 Lp
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 30.12.2006 23:06:33
|
|
|
|
kapica
|
Haj pupe ! Evo jaz sem nazaj z dopusta, bila je res cudovito, lepo, mirno, tako da sem si spet nabrala energije. Bova tukaj praznovala novo leto, drug teden pa grem spet v sluzbo. Moje pocutje je v redu, ceprav me zadnje dni malo mucijo lazje slabosti. Pa ni hudega, se dobro drzim . Buskica, vidim da ze grejes svoji dve pikici. Ti samo pocivaj in se pusti razvajat, pocni tisto kar te veseli in misli na svoja dva soncka . Upam, da ti novo leto prinesel debel . Poopsie, bravo za tvojega junaka , da ima tako glasen srcek da ga mamica ze slisi . Res je pravi borec, ni kaj. Zelim ti se naprej veliko uzitkov in tako cudovitih trenutkov . Misek . Jaz vas v januarcicah in februarcicah pozdravim, potem pa se bom malo umaknila s tega foruma. Mislim da tu ni vec prostora za nosecke, temvec za tiste ki si to zelijo postati. Da si izmenjajo izkusnje, se vzpodbujajo, tu pa tam pa bom pokukala, da vidim ce ste tako pridne koklje in nosecke, kot smo bile me . Lepo praznujte novo leto!!!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 12:02:48
|
|
|
|
citrončica
|
Lep pozdravček v novem letu! Moji UZ in špikanje se je zavleklo...?!, ali pa sem si jaz to malo drugače predstavljala , tako da sem imela danes punkcijo, 16 sem jih pridelala , dobila pa sem 2 škatli utrogestana, pa to naj bi 3 na dan jemala, če sem prav razumela!? Vse je šlo tako hitro na koncu, ali pa sem jaz komaj čakala, da grem...., tako da niti nisem registrirala kako in kaj!?? Ima katera kaj izkušenj s tem? Hvala!!!!!!!! lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 13:58:25
|
|
|
|
buškica
|
Bravo citrončica . Tudi jaz sem jih pridelala 16. Utrogestan jemlješ trikrat na dan. Eno zjutraj, eno po kosilu in eno zvečer. Po ET pa boš jemala eno zjutaj eno popoldne in eno vaginallno zvečer pred spanjem. Sedaj se sprosti, počivaj in čakaj na ET. Ne sekraj se, če boš napihnjena ali zaprta, ali malo krvavela. Vse se uredi do ET. Pazi nase. Jaz pa sem danes 7 dan po tranferju. lep dan
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 16:11:42
|
|
|
|
kapica
|
Hej buskica! Vidim da si vprasala kdaj naj test naredis. Samo nasvet ti dam. Ne ga delat pred desetim dnem po ET. Samo jokala bos brez veze in bos razocarana, ker se ni cas za test. Vem da je tezko, da prsi srbijo, zivcki delajo, ampak ce bos delala test se bos se bolj mucila. Jaz sem pocakala do 14.ega dneva, znaki so bili pa taksni kot pred M nekaj dni pred testom, do takrat pa nisem imela nobenega znaka. Nicesar. Tako da zdrzi se malo, drzim pesti .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 18:06:40
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala, Buškica, saj se mi je zdelo, da sem si prav zapomnila, doma pa nisem bila več sigurna.... Počivam, le ko vstanem za wc se spotoma pri računalniku ustavim.. Hvala za lepe želje, tudi jaz držim pesti zate , lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 5.1.2007 10:15:26
|
|
|
|
buškica
|
Hvala za odgvore. Danes je moj deveti dan, bolečine v spodnjem delu trebuha so podobne tistim kot pred menstruacijo. Upam na najboljše. lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 5.1.2007 10:21:43
|
|
|
|
citrončica
|
Držim pesti,da bo vse ok, Buškica, tud jaz sem že pokonci, mal imam še težav s sedenjem, sicer super, tako da upam, da se ti prav kmalu pridružim... Jaz mam transfer v pon.,ti pa najbrž že test??!!?? Si prvič?Premalo vas še poznam, da bi si zapomnila za vse.... Pozdravček!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 5.1.2007 11:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
buskica vso srečo , držim močne pestke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?